Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor schuurdak herstel:

Schuurdak herstel

Door een omvallende boom heb ik flinke schade aan mijn schuurdak. Het betreft bitumen golfplaten. Ik wil dit graag laten repareren. Als de gemeente akkoord gaat met het kappen van de bomen dan wil ik het bedekken met hetzelfde materiaal. Anders moet er gekeken worden naar een duurzamere en stevige oplossing.
Onze klant uit Dordrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuurdak herstel uit heel Nederland:

Golfplaat op het schuurdak vervangen

Door de wind is gisteren een stuk golfplaat van mijn schuur afgewaaid. Er zit nu dus een behoorlijk gat. Het stuk golfplaat is teruggevonden, maar grotendeels gebroken. Graag zou ik een offerte ontvangen voor herstel van dit probleem, eventueel ook met geheel nieuw dak indien nodig.

Lekkage bitumen dak herstellen

In verband met lekkage waarschijnlijk vervangen van bitumen dak inclusief daktrim en verlagen van waterafvoerputje. Serredak (tussen schuur en woning) is 2.30 breed en 3.30 meter lang. Werkhoogte is 2.50 meter. De lekkage is op de naad met de daktrim. Er zit geen originele daktrim op, maar een hoeklijn. Daktrim graag plaatsen. Waterafvoer van serredak naar schuurdak moet iets naar beneden gericht, betere afschot realiseren. Graag advies en herstel van lekkage.