Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor schuurdak renoveren:

Schuurdak renoveren

Ik wil het dak van de schuur vervangen. Het is een bitumenlaag wat verwijderd moet worden voor een EPDM laag. Mogelijk moeten alleen de randen verwijderd worden. Het oppervlak is 3 bij 2 meter. Ook bij de voorgevel een stukje verwijderen en er moet ook een dak van een dakkapel vervangen worden.
Onze klant uit Dordrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuurdak renoveren uit heel Nederland:

Asbest golfplaten verwijderen

Ik zoek een dakdekker voor het renoveren van een golfplaten schuurdak van 75 m2. Hier moet een asbestinventarisatie rapport van gemaakt worden. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

EPDM schuurdak renoveren

Dakbedekking vervangen van een schuur circa 4. 8m² (2. 4mx2m). De dakdekker moet eerst de oude dakbedekking verwijderen en daarna een nieuwe dakbedekking van EPDM opbouwen. De dakrand werkt af met een regenwaterafvoer en er zijn 4 tot 8 plafondlampjes om te installeren (die hebben we al). Groetjes, Jhonny M

Dakbedekking schuur renoveren

Wegens lekkage willen wij een nieuwe dakbedekking. Het gaat om een schuurdak van totaal ongeveer 15 m2.

Schuurdak renoveren

Mijn schuurdak (grenzend aan buren maar zij doen niet mee) van 2,5 x 3 dient voorzien te worden van een nieuwe bitumen laag (of vervangen?) inclusief de daktrimmen. Nu blijft het regenwater te lang liggen op het dak.

Schuurdak renoveren

Ik wil het dak van een oude schuur laten renoveren. De dakpannen moeten eraf en daarna wil ik dakbeschot van planken met waterkerende folie laten aanbrengen. Hierna moeten er panlatten op en de bestaande dakpannen worden herplaatst. Ik laat de klus hier graag beoordelen en inmeten en ontvang daarna uw offerte.

Schuur annex garage renoveren en aanpassen

Eerste offerte: renoveren van een schuur/garage van 6 x 5.15 meter. Dak met golfplaten (gedeeltelijk asbesthoudend) vervangen voor een platdak. Schuur gelijk maken in hoogte. Nieuwe muur plaatsen lengte 2.55 meter afscheiding buren, twee nieuwe raamkozijnen 80 x 40 cm. 2 deurkozijnen met deuren. Goede afscheiding maken met golfplatendak schuur buren, dit apart in de offerte opnemen, zodat ik deze kan indienen bij de woningbouw Tweede offerte: Schuur met overkapping. Schuurdak vervangen zoals hierboven beschreven. Bergruimte verkleinen naar 6 x 2.60 meter dan over de hele lengte, 6 meter, een nieuwe muur / uit hout opgebouwde tussenwand die aan de zijde van de berging word bekleed met geïmpregneerde stapeldelen, met deurkozijn en 2 raamkozijnen. Nieuw deurkozijn + achterdeur schuur. Tussen buren nieuwe muur plaatsen 2.55 meter. Garagedeur dichtmetselen. Goede afscheiding maken met golfplaten dak buren, dit apart in de offerte opnemen, zodat ik deze kan indienen bij de woningbouw.

Schuurdak renoveren

De schuur van ons aanstaande huis heeft asbesthoudende dakplaten en daarnaast zijn meerdere pannen en de boeiborden aan vervanging toe. Ik schat dat het oppervlakte van het dak zo'n 25 m2 is. Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en plaatsen van het nieuwe dak.

Plat schuurdak renoveren

Schuurdak 20 jaar oud heeft kleine oneffenheden. Gedeeld dak met de buren. Totale opper vlakte circa 17 m2. Afdeklaag dient vervangen te worden (bitumen?). Indien u vragen heeft dan kunt u even bellen.

Plat schuurdak renoveren

Mijn platte schuurdak is aan een renovatie toe. Er ligt nu bitumen op het dak met daarover grind. Het gaat om een dak van in totaal 21 m2 (5,30 bij 3,90 meter). Het betreft zowel mijn dak als dat van de buren (is een geheel). Volgens mij hoeft de oude bitumenbedekking niet te worden verwijderd en kan de nieuwe bitumen hier overheen gelegd worden. Eventueel weer het grind op het dak leggen. Op het dak zijn behalve een HW-afvoer geen onderbrekingen. Graag ontvang ik een offerte.

Lekkend schuurdak renoveren

Mijn schuurdak is lek op het moment. bitumen, schuur is 6.50 bij 2.20 meter. Er ligt nu rubber of iets dergelijk op. Graag zou ik een offerte krijgen. Ik ben bereid om mee te helpen