Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor pannendak vernieuwen:

Pannendak vernieuwen

Onze hoekwoning heeft lekkage aan het pannen dak. De pannen zijn poreus en dienen te worden verwijderd. Daarna zal er nieuw dakbeschot geplaatst moeten worden inclusief dampwerende folie. Daarna moeten er nieuwe pannen worden gelegd. De woning is ongeveer 6 bij 6 meter groot en het dak heeft 3 kleinere dakkapellen.
Onze klant uit Dordrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor pannendak vernieuwen uit heel Nederland:

Pannendak vernieuwen

Dakrenovatie pannendak geheel vernieuwen en isolatielaag aanbrengen. 65 m2

Pannendak vernieuwen

Het betreft een huis van 1900. Er zit houtworm in de balken. Er is vocht geconstateerd. En enkele pannen liggen niet goed. We willen een volledig nieuw dak inclusief nieuwe balken. We willen enkele dakramen en het dak laten isoleren. De woonoppervlakte is ongeveer 235 m2.

Dakrenovatie van pannendak

Specificatie dak: totale dakoppervlak van ongeveer 250 m² is verdeeld over drie zadeldaken elk 9 meter lang en 4 meter hoog. Tussen 2 aanliggende daken ligt een goot, tussen twee daken is een doorgang gemaakt dmv een dakkapel, in 1 dakvlak is een dakkapel met ramen. In het dak zijn 3 schoorstenen *isoleren van het dak langs de buitenkant *vernieuwen van de houten onderdelen, windveren, boeiboorden *dakgoten en hemelwaterafvoer vervangen *lood vervangen *rotte onderdelen vervangen, tijdens inspectie is in de dakconstructie van 2 van de 3 daken geen houtrot vastgesteld, maar de boeiboorden en windveren zijn op, en daarachter bestaat de mogelijkheid op houtrot. In de derde dakconstructie is rot vastgesteld in enkele sporen. *na inspectie is de conditie van de dakpannen in voldoende goede staat gebleken. Hoeveel zou het kosten om alle pannen te vernieuwen Wij willen deze werkzaamheden laten uitvoeren aan een pand dat wij aan het kopen zijn. Er is een bod gedaan op de woning en proberen dit kalenderjaar de hypotheek rond te krijgen. Op dit moment hebben wij nog geen behoefte aan een heel gedetailleerde offerte, maar wel aan een indicatie van de renovatiekosten om onze begroting te maken. Mochten we de klus aan u willen geven, zou u deze klus dan in februari-maart kunnen uitvoeren?

Pannendak vernieuwen op een woonboerderij

Het betreft een pannendak van een oude woonboerderij uit 1890. Het dak is in de jaren 80 nog wel vernieuwd, geschoten en geïsoleerd. Echter zit de isolatie aan de binnenkant en alleen gedaan met isolatiedeken. Er is een kans op de aanwezigheid van asbest. Daarnaast helt het dak naar binnen. Wat zijn de kosten voor een renovatie? Of het totaal vernieuwen van het dak. De zoldergrootte is circa 8.90 x 10.95 meter waarbij de nok over de lange kant loopt.

Hele pannendak vervangen

Wij willen het hele pannendak laten vernieuwen, jaren 30 huis en zijn op zoek naar een scherpe offerte.

Pannendak vernieuwen

Vernieuwen dakbeschot en pannen

Plat dak vernieuwen met EPDM

Wij willen graag een indicatieve prijsindicatie voor een vernieuwing van het huidige oude bitumen dak door middel van EPDM. Van 25 m2, inclusief een isolatielaag. Tevens moeten nieuwe nokvorsten, berekend op 60, worden aangebracht aangezien het platte dak grenst aan een schuin pannendak voor en achter. Tevens aanbrengen van een zinken daklijst. Graag zien wij ook graag uw certificatie vermeld. Wat garantie betreft is ons verteld dat die louter de dakbedekking betreft maar niet de constructie!? Waarschijnlijk is en inspectie ter plaatste noodzakelijk voordat er sprake kan zijn van een definitieve offerte. Ik afwachting van uw reactie

Dak isoleren en vernieuwen

Ik wil graag een dak laten isoleren en volledig vernieuwen! Net geen 60 vierkanten meter. Ik wil graag indicatie van de prijs in verband met de eventuele overname van het pand. Betreft een pannendak.

Pannendak vernieuwen

Het gaat om het verwijderen en vernieuwen van de klant zijn pannendak van 80 vierkante meter eenzijdige kantpannen (2 onder een kap). De vakman is verantwoordelijk voor de aanschaf van de dakpannen van het merk "Thule du Nord".

Schuin pannendak vernieuwen

Het gaat om 200 m2 pannendak (schuin) vernieuwen. Het dak is ongeveer 6,5 meter hoog.

Partners

Partners van Casius