Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor boeidelen plaatsen tegen dakranden voor en achter:

Boeidelen plaatsen tegen dakranden voor en achter

Ik wil boeidelen plaatsen tegen de dakranden aan de voor en achterzijde. Bij voorkeur wil ik graag trespa of iets dat daarop lijkt. Ik wil een rand waar je tegenaan kijkt en aan de onderkant ook haaks. Het gaat om een totale lengte van 14 meter ongeveer. De dakrand is ongeveer 8-9 meter hoog. Het plaatsen van een steiger is mogelijk.
Onze klant uit Dordrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boeidelen plaatsen tegen dakranden voor en achter uit heel Nederland:

Compleet dak vernieuwen

Ik wil de huidige bedekking (betonpan) en open isolatieplaat (opstalan 1978) verwijderen en afvoeren. Prefab-isolatieplaat (rc>=4,0) plaatsen. Nieuwe dakpan(platen) plaatsen. Op zuidoost-zijde circa 16 zonnepanelen te plaatsen (indak-systeem). 1 dakkapel aanwezig. 3 terug te plaatsen dakramen aanwezig. Mogelijk overstek/boeidelen/goten ook vervangen. Oppervlakte dak circa 130 m2.

Nieuwe dakgoten plaatsen met kunststof boeidelen op kleur

Het vervangen van de dakgoten aan de voor- en achterzijde en monteren van kunststof boeidelen. Het betreft een hoekwoning.

Nieuwe shinles op een schuurdak aanbrengen

Wij hebben 5 maanden geleden een chalet gekocht op een camping en ik ben daar nu wat aan het klussen. Er staat daar een vrijstaand schuurtje van 250 x 300 cm met een flauw zadeldakje met oude shingles. Ik ga de boeidelen vernieuwen en de oude shingles er af halen. Ik voer alles af. Ik zoek een vakman die er nieuwe zwarte of rode shingles op kan plaatsen en ook de nieuwe boeidelen kan monteren. De boeidelen liggen hier al klaar, geschilderd en wel. Ik ontvang graag uw offerte. Er is geen haast met de klus, het dak is niet lek.

Trespa boeidelen plaatsen

Ik wil nieuwe Trespa boeidelen plaatsen. Deze zijn ongeveer 13 meter. De huidige boeidelen zijn van hout.

Trespa boeidelen plaatsen

Ik zou graag een prijs willen weten voor het plaatsen van Trespa boeidelen op een hoekhuis. De lengte in totaal zal zo'n 12 meter zijn. De oude boeiborden verwijderen. De hoogte is circa 6 meter, aan de bovenkant van de eerste verdieping.

Zinken boeidelen plaatsen

Namens de VVE wil ik voor 1 huis nieuwe boeidelen in zink. De afmetingen heb ik niet, het hele huisblad moet namelijk bekleed worden.

Dakbedekking vernieuwen

Dak: 34,31 m2 Oude mastiek verwijderen, isolatie 3 cm plaatsen, kunststof boeidelen met sierlijsten plaatsen, epdm dakbedekking en alu trim met kraal plaatsen, of bitumen (icopal)dakbedekking en zinken daktrim plaatsen

Trespa boeidelen plaatsen

We hebben een ruime vrijstaande woning en we willen de boeidelen en goten rondom de woning vervangen. Ruw geschat denk ik dat het ongeveer 80 meter lang is. Het is nu een soort pvc of kunststof. Het is de bedoeling dat de nieuwe boeidelen van trespa zijn. Graag nodigen we u uit om een offerte te maken.

Kunststof kozijn, schuurdeur en boeidelen plaatsen

Ik wil graag mijn houten schuurdeur inclusief het kozijn laten vervangen voor een kunststof kozijn met deur. Ook wil ik de houten boeidelen dan gelijk laten vervangen door kunststof, zodat de hele schuur onderhoudsvrij wordt. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte. Ik wil de klus hier graag laten inmeten en daarvoor een afspraak met u inplannen. Ik werk in het onderwijs en ben daardoor alleen in de avond telefonisch bereikbaar.

Trespa aanbrengen op de boeidelen

Ik wil graag Trespa aanbrengen op de boeidelen aan de achterzijde van het huis plaatsen op bestaand hout, indien mogelijk, anders vervangen. Ongeveer 14 meter lang en 23 cm breed.

Partners

Partners van Casius