Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Dordrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Dordrecht heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Dordrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Dordrecht of directe omgeving.

1756 klanten uit Dordrecht bevelen een bij Casius in Dordrecht aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Dordrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: 250 m2 geisoleerde dakplaten en nieuwe dakkapel van 13 meter, vervangen en isoleren rieten dak, lessenaarsdak van Houtskeletwoning bekleden, pannendak bungalow van buitenaf isoleren, sneldekkers verwijderen en pannen met zonnecellen terugplaatsen, nieuw dak met dakkapellen realiseren, lekherstel dakterras (vermoedelijk bitumen), plat (beton)dak isoleren en met bitumen bedekken, dakpannen vervangen, vervanging keramische dakpannen en aanbrengen dakisolatie (buitenzijde)., dakrenovatie, dakreparatie, vernieuwen rieten dak, puntdak en vloer van de zolder vervangen, dakpannen vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Dordrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Dordrecht:

Gat maken voor dakluik

Wij gaan onze dakbedekking vernieuwen en willen van de gelegenheid gebruikmaken om een dak-toegang te maken. Het betreft een plat dak bestaande uit een betonplaat/kanaalplaat. Bouwjaar 1997. Het dak is voorzien van een bitumen dakbedekking en een grind laag. De orde grootte van het luik zal zo,n 700 x 1000 mm bedragen. Bouwconstructie tekening aanwezig.

dakrenovatie / isoleren

Ik wil graag mijn dakbeschot en dakpannen vervangen. Ook wil ik isolatiefolie aanbrengen buitenkant en nieuwe nokvorsten hebben.

Dakgoot schoonmaken boven kunststof dak van uitbouw

Dakgoot schoonmaken boven een uitbouw met een kunststof dak. De breedte van de goot 5,50 m deze moet leeg geschept worden. De voorkant moet ook gebeuren en us ook 5,50m.

Lekkage dak verhelpen

Het betreft een verouderd schuin dak met keramische pannen waar lekkage ontstaan is. De plekken van lekkage dienen aangepakt te worden en daarna geïsoleerd. Het dak is tussen de 80 en 100 m2.

Dak ontmossen

Ik wil de noordkant van het dak (75 m2) ontmossen. Eventueel nabehandeling. Dak bevindt zich op hoogte eerste verdieping. Goed bereikbaar.

Bitumen vervangen

Ik wil het bitumen van mijn dak vervangen. Er ligt ook grind op, dit moet na de vervanging terug gelegd worden. Het dak is 95 m2. Mijn buren hebben ook interesse. Graag ontvang ik een offerte.

Extra afvoer in de dakgoot maken

Ik wil een extra zinken afvoer in mijn dakgoot. Dakgoot lijkt wat verzakt en op het einde(jaren 30 woning) blijft het water te lang staan

Plat dak vervangen, pijp aanleggen

Wij willen nieuwe dakbedekking laten plaatsen op ons platte dak. Het betreft een dak van 90 m2 plat. Deze is versleten en dient vervangen. Tevens hebben we soms last van lekkage. Dit komt omdat het water blijft staan op het 'diepste' punt van het scheefstaand huis. Daarom moet er ook een nieuwe regenpijp worden aangelegd. Ik weet niet van welk materiaal de huidige dakbedekking is. Graag nieuwe standaard dakbedekking (ook geen voorkeur voor materiaal). Het dak is twee verdiepingen hoog.

Dakgoot vernieuwen

Het gaat om 10,4 meter dakgoot met 2 regenpijpen. Alles zink met ook de regenpijpen. Dakgoot moet vierkant zijn.

Opnieuw bekleden van dakkapel, vervangen loodrand en diversen

Ik zou graag een vrijblijvende offerte willen ontvangen voor de volgende werkzaamheden: Het opnieuw bekleden van de buitenzijde dakkapel, bij voorkeur keralit ( gedeelte materiaal aanwezig, is restant van herbeplating voorgevel afgelopen jaar) het vernieuwen van de loodrand van de dakkapel. reparatie raam dakkapel. Achterzijde huis vervangen van zijwanden op dakterras en beplating van de goot. Achterzijde bereikbaar via dakterras. Aantal foto's als bijlage

Houten ombouw dakgoot vervangen en zink

graag een offerte voor vervanging van de dakgoot. Blok van 3 huizen, voor en achterzijde. Vervanging van zink, houten bak voor kunststof. Totaal 18 mtr voorzijde, 18 mtr achterzijde en 4 hoekstukken.

Boeiboord reparatie of vervangen

Het vervangen van de boeiboorden van twee dakkapellen van voor en achter. Afmeting weet ik niet. Materiaal is mogelijk van hout maar ik wil iets anders en laat mij voorlichten.

Dakpannen vervangen, van buitenaf isoleren en plat dak bitumenlaag vervangen

Ik wil de dakpannen/nokvorsten laten vervangen en nieuwe panlatten en isolatie van buitenaf laten aanbrengen. circa 46m2. Keramische pannen hellingsgraad van het dak is 34 graden. Omdat de rest van de woning al qua isolatiewaarde wordt aangepakt hoeft het dak geen superhoge isolatiewaarde te creëren. Tevens huidige bitumen laag van plat dak (circa12m2) laten vervangen (EPDM of PVC) Zie foto(linkerkant is van de buurman en achterkant heb ik niet= is van de andere buurman)

Dakpannen van mansarde dak vervangen

Het gaat om het vervangen van de dakpannen van de mansarde kap. Daarop hebben we een dakkapel en 2x dakraam en de doorvoer van de cv. Het gaat om circa 130 m2 oppervlakte en het hoogste punt is circa 8 meter hoog. Afvoeren van de dakpannen doen we zelf. Isolatie is niet nodig. De nieuwe (keramische) dakpannen willen we in dezelfde kleur. Het dak begint op een hoogte van 3,5 meter. De woning is vrijstaand en een steiger plaatsen is mogelijk. Eind januari komen zonnepanelen, maar dit kan ik verzetten.

Zinken dakgoot vervangen

Ik wil graag mijn zinken dakgoot in houten bank vervangen. Lengte van de dakgoot betreft 12 meter. Oude ook graag afvoeren.

Daklekkage verhelpen

Het gaat om een vrij oud pand. Er zit op dit moment een zinken dak op van om en nabij de 90 m2 met een stuk pannendak van tussen de 10 à 20 m2 het hele dak zou lekkage vrij gemaakt moeten worden. Er is een bouwkundige inspectie gedaan. deze gaf aan dat het dak zelf nog vrij goed is alleen eerdere herstelwerkzaamheden niet correct zijn uitgevoerd. Ook de zinken goten en loodaansluitingen moeten worden hersteld.

Isolatie platen op dak leggen

Hoekwoning, lxb = ca 10,5 x 5 m. Zadeldak Hoek ca 30 graden, bitumen. Wil graag op het bitumen dak isolatieplaten. Schoorsteen voor CV en voor openhaard. Hoogte dak ca. 8,5 m.

PVC dakbedekking vervangen

Ik ben op zoek naar een dakdekker die van 5 daken, totaal oppervlak ca. 325 m², de dakbedekking kan vervangen. Huidige situatie is een pvc dak met daaronder een isolatielaag.

Polycarbonaat dak serre vervangen met nieuwe platen

Dakplaten zijn verkleurd en we willen dikkere platen. Liggen nu op houten balken. Het dak is 6 meter breed en 2.50 meter diep.

Rieten dak vervangen deels door dakpanplaten

Het betreft een verbouwde boerderij dat nu omgebouwd is tot meerdere huizen. Het huidige rieten dak (40 m2) moet vervangen worden. In overleg met de vakman bespreken of dit deels door dakpan platen kan.

PVC dakbedekking vervangen

In verband met de leeftijd (23 jaar) en het gepland plaatsen van zonnepanelen moet de pvc dakbedekking (c.a. 25m2) worden vervangen, door (bij voorkeur) witte pvc. Uitvoering kan op korte termijn. Bij goede klik kan dezelfde klus ook bij de buren worden uitgevoerd.

Nokvorsten vernieuwen in de specie leggen

Heb geen lekkage maar er liggen vele nokvorsten los en die wil ik laten vernieuwen,voor het te laat is. Het zijn er totaal 64. Wat gaat het ongeveer kosten om die te vervangen. Kan gebeuren vanaf 26 mei 2019.

Dakrand repareren

Ik wil mijn dakrand van mijn hoekwoning laten repareren of vervangen. Ruim 10 jaar geleden is er kunststof materiaal op de voormalige platen gemonteerd. Echter valt dit nu uit elkaar. De lengte van de rand is 20 meter.

Dak isoleren

Ik heb een plat dak van ongeveer 9 m2 . Daarop lag ooit aan de buitenkant een isolatie laag. Deze is bij een verbouwing weggenomen. Ik wil nu tussen de buitenkant en afgetimmerde binnenkant een isolerend materiaal gespoten hebben. Het dak is 2,5 meter hoog.

Kruispannen opnieuw leggen

Ik heb een tussenwoning met een kruispannendak van ongeveer 70 m2 en het dak lekt een beetje. Ik denk dat de pannenlatten niet meer goed vast zitten. Mogelijk zijn de pannen opnieuw te gebruiken. De latten en de pannen moeten worden gecontroleerd en eventueel vervangen.