Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Dordrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Dordrecht heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Dordrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Dordrecht of directe omgeving.

1723 klanten uit Dordrecht bevelen een bij Casius in Dordrecht aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Dordrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: 60 Asbest daken vervangen, nieuw rieten dak, bovenverdieping vervangen, pannendak met asbest in het beschot vernieuwen, realiseren van een hellend dak, isoleren en plaatsen van dakpannen, dakpannen vervangen, rieten spitsboogkap met kapconstructie realiseren, hellend dak door zink vervangen, dak isoleren, dak isoleren en EPDM leggen, uVbestendig dakleer, dak isoleren en vervangen, vervangen van het dak, rieten dak vervangen door pannen of platen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Dordrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Dordrecht:

Groendak aanleggen

Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? EPDM, groendak, Ik laat mij adviseren door de vakman. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Op dit moment ligt er een bitumen dak laag op een oppervlakte van ongeveer 20 vierkante meter. Wij zouden graag een extensief groendak willen om zo de kamers onder het dak koeler te houden. Omdat de dakbedekking al ouder is denken wij dat het vervangen moeten worden voordat het groendak aangebracht kan worden. Of er verdere isolatie nodig is weten we niet. We zouden ons graag willen laten adviseren over het wel of niet vervangen van het dak, het eventueel extra isoleren, en het soort groendak wat mogelijk is.

Asbest leien vervangen door shingles

Ik wil mijn asbest leien dak verwijderen en vervangen door shingels. Het dak is ongeveer 73 m2 en het is een hellend dak.

Bitumen dak compleet vernieuwen

Ik zou graag een nieuwe bitumen laag op het dak van mijn woning willen laten plaatsen. De oppervlakte is 50 m2 en er zijn nog geen lekkages aanwezig. De kiezels die er nu op liggen mogen terug geplaatst worden.

Complete dakrenovatie

Opppervlakte van het platte dak is 60m2. Vervanging van bestaande lagen (met grind), door dampremmende folie plus isolatie (pur platen 7 cm) en bitumen lagen. Mogelijk ook isolatie..

Schuurdak renoveren

Ik wil het dak van de schuur vervangen. Het is een bitumenlaag wat verwijderd moet worden voor een EPDM laag. Mogelijk moeten alleen de randen verwijderd worden. Het oppervlak is 3 bij 2 meter. Ook bij de voorgevel een stukje verwijderen en er moet ook een dak van een dakkapel vervangen worden.

Dak isoleren en vervangen

Wij hebben een dak van ongeveer 11 x 6 meter. Het is met een kleine helling van 15 graden. Ligt nu bitumen op. Het is aan vervanging toe, daarbij willen we het direct laten isoleren.

Dakrand voorzien van Trespa

Ik wil graag de dakranden laten vervangen door Trespa platen. Ook het stukje balkon achter en randje aan de voorkant onder de dakrand. De totale lengte is 21 meter. Omdat ik haast heb wil ik eventueel de offerte vervangen naar alleen de zijkanten als er niet genoeg tijd is hiervoor. Dat is 11 meter.

Dakbedekking vernieuwen

Ongeveer 8 m2 dakbedekking vernieuwen. Plat dak / dakterras

EPDM-dak vernieuwen

Het is momenteel een bitumineuze dakbedekking en het wordt tijd om die langzaam aan te vernieuwen. Denk dat het ongeveer 100 m2 bedraagt en ik zou graag een laag isolatie toevoegen direct met de renovatie. Een plan voor de toekomst is om een dakterras te plaatsen dus die mogelijkheid graag openhouden met de keuze voor welk type dakbedekking.

Vogelnesten verwijderen en voorkomen

Het gaat om 2 rijen van 5 panelen onder elkaar en dat voor mij en de buren, dus twee adressen. Het reinigen onder de zonnepanelen. Daarna een bladrol of gaas om de zonnepanelen monteren, tegen vogelnesten.

Pannendak en boeiboorden vernieuwen

Het betreft de renovatie van een pannendak van ongeveer 100 m2. De boeiboord is door lekkage kapot en moet vervangen worden. Het gaat om ongeveer 6 meter overstek. De andere boeiboorden lijken goed. Ik heb een aanvullende vraag: is wat de meerprijs is als het dak aan de buitenzijde van isolatielaag wordt voorzien.

Dakpannen vervangen en isoleren

Het betreft een geschakelde rijtjeswoning met een pannendak van 120 m2. De pannen wil ik graag laten vervangen en het dak isoleren. Daarnaast moeten de zonnepanelen worden verwijderd en teruggeplaatst tijdens deze klus. Dit is ongeveer 12 m2. De schoorsteen van ongeveer 80 cm hoog wil ik gelijk op nieuw laten voegen.

Lekkage bij de dakgoot herstellen

Lekkage aan de binnenmuur boven waarschijnlijk helemaal vernieuwen

Plat dak van schuur renoveren inclusief boeiboord

Graag wil ik een offerte aanvragen voor het vervangen van de bekleding op het platte dak van de schuur. De oppervlakte is 10 m2 en ik zou er graag EPDM op laten plaatsen. Daarnaast wil ik ook de boeiboorden laten vervangen door mijn eigen Trespa platen. De vakman zal 2 platen moeten mee leveren daar ik deze te kort kom.

Dak renoveren en oude schoorsteen verwijderen

Ik wil het vervangen van de pannen van een dak van ongeveer 45 m2 en het aanbrengen van folie/isolatie realiseren. En het verwijderen van een oude schoorsteen. Vervolgens moet al het puin worden afgevoerd.

Pannendak vernieuwen

Onze hoekwoning heeft lekkage aan het pannen dak. De pannen zijn poreus en dienen te worden verwijderd. Daarna zal er nieuw dakbeschot geplaatst moeten worden inclusief dampwerende folie. Daarna moeten er nieuwe pannen worden gelegd. De woning is ongeveer 6 bij 6 meter groot en het dak heeft 3 kleinere dakkapellen.

Boeidelen plaatsen tegen dakranden voor en achter

Ik wil boeidelen plaatsen tegen de dakranden aan de voor en achterzijde. Bij voorkeur wil ik graag trespa of iets dat daarop lijkt. Ik wil een rand waar je tegenaan kijkt en aan de onderkant ook haaks. Het gaat om een totale lengte van 14 meter ongeveer. De dakrand is ongeveer 8-9 meter hoog. Het plaatsen van een steiger is mogelijk.

Bitumen stroken vervangen

Ik ben op zoek naar een collega bedrijf voor het leggen van 300 m1 bituum stroken aanbrengen over de bestaande heen, mat te gebruiken app/vb470, k14. Trim van 45 x 45 over de bestaande trim te plaatsen.

Dakbedekking aanbrengen

Dakbedekking aanbrengen zonder isolatie voor ca. 25m2 graag een offerte

Dakgoot repareren en dakbedekking vernieuwen

Het gaat om circa 35 m2 dakbedekking vernieuwen. Na hevige regen stroomt regen uit mijn dakgoot. Zoeken naar een oplossing namelijk repareren of vervangen.

Dakbeschot vervangen en isoleren

Ik wil van mijn dak van ongeveer 70 m2 het dakbeschot verwijderen en nieuwe plaatsen. Eventueel inclusief extra dakbalken ter versteviging aanbrengen indien mogelijk direct isolatie aanbrengen. Of via buitenkant of via binnenkant. Dakniveau mag niet omhoog door isolatie.

PVC dakbedekking leggen

Ik wil mijn dak van ongeveer 45 m2 vervangen. Er moet pvc dakbedekking komen.

Dakgoot vervangen door kunststof

Dakgoot vervangen door kunststof. Lengte 520 cm

Dakbedekking maken op blokhut

Ik wil dakbedekking plaatsen op mijn nieuwe blokhut waar een zadeldak op zit. Het dak is recent waterdicht belegd met gebrand dakleer. Ik wil eventueel betonnen dakpannen als dat kan. De afmetingen zijn 221,5 x 339,5 en 321,5 x 339,5 cm.

PVC dakbedekking vervangen

De 2 zolderdaken met een licht hellend dak dient te worden voorzien van een nieuwe PVC laag. De oppervlakte per dak is 35 m2 en de huizen zijn aangrenzend.