Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Dirksland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Dirksland heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Dirksland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Dirksland of directe omgeving.

24 klanten uit Dirksland bevelen een bij Casius in Dirksland aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Dirksland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dakbedekkingen vervangen van garages en carports, dakrenovatie of nieuw dak, dakrenovatie en plaatsen zonnepanelen, bij positief advies zonnepanelen plaatsen op grote schuur, nieuwe dakbedekking en isolatie, schuurdak met asbest vervangen, betonnen dakpannen vernieuwen en dak isoleren, vernieuwen van dak, dakconstructie aanpassen, dak vernieuwen met dakpannen en zonnepanelen, rieten dak vernieuwen, dak renovatie, shingles door dakpannen en isolatie vervangen, hellend dak isoleren en shingles vervangen, het inspecteren/renoveren van mijn dak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Dirksland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Dirksland:

Dakpannen vervangen door rieten kap

We willen ons dak in zijn geheel laten vervangen. Er liggen nu dakpannen op, in goede staat maar niet wat we mooi vinden. Het betreft een woonhuis en garage. Woonhuis is 10,50 meter lang en 7,5 meter breed, garage is 6,60 meter lang en 3,5 meter breed. Het dak begint schuin te lopen vanaf onderkant 1e verdieping. De nokhoogte is naar schatting 8-9 meter. De garage is naar schatting 5 meter.

Lekkage dakgoot verhelpen

De zinken dakgoot lekt op 2 plekken.

Dakpannen vervangen en dakramen plaatsen

Dakpannen verwijderen en vervangen. Circa 38m2 Daarnaast 2 dakramen plaatsen. Graag twee vrijblijvende offertes waarin vermeldt: 1) Dakpannen verwijderen en nieuwe plaatsen. Isolatie buitenzijde en windveren verhogen. Met waterdichte maar dampopende folie En 2 dakramen plaatsen. 2) Dakpannen verwijderen en nieuwe plaatsen. Met waterdichte maar dampopende folieIsolatie binnenzijde. En 2 dakramen plaatsen. Telefonisch niet bereikbaar, wel per mail. Met vriendelijke groet, Kevin Rijndertse

Dak en dakisolatie compleet vervangen

Dak van ongeveer 75 m2 vervangen met isolatie en nieuwe dakpannen. Pand uit 1905.

Daken vervangen

Het gaat om twee daken in totaal: het dak van het oude woonhuis en het dak van het koetshuis, wat doorloopt aan de achterzijde. Het eerste dak is op ongeveer 8 meter hoog. Het pand komt uit 1870. Ons vermoeden is dat de oude dakpannen van de bouw van de woning nog steeds op het dak liggen. Wij willen deze dan ook allemaal vervangen. Daarnaast moeten de panlatten en de dakdragers vervangen worden. Van de balken (dakdragers) zijn een aantal op de koppen verrot. Eén a twee hiervan komen uit de muur. Het dak moet ook volledige geïsoleerd worden. Kan er iemand komen kijken naar de situatie? Wij hebben begrepen dat de klus vrij groot is en dat er niet met één man aan gewerkt kan worden. Wij gaan er uiterlijk 28 januari in, eventueel eerder kan ook (wanneer ons huis eerder verkocht worden). Mocht het niet voor de winterperiode kunnen, dan wordt het toch al gauw na dit seizoen (volgend jaar).

Pannendak renoveren

Ik wil graag het pannendak van mijn vrijstaande woning laten vervangen. Het is een zadeldak van 62 m² waar zowel voor als achter een dakkapel op staat die met pannen is gedekt. De panlatten moeten mogelijk ook worden vervangen. Ik ontvang graag een prijsopgave.

Dakpannen leveren en plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor alleen het leveren van materiaal en een offerte voor het leveren, aanbrengen van isolatie en het leggen van pannen. Het betreft een vrijstaande woning met aan beide zijde een zeer smalle brandgang. De volgende materialen, keramische pannen, heb ik nodig: - dakpan 80 m2; - nokvorst 9,8 meter; - eindvorst 1 maal; - kantpan links 4,5 meter; - kanpan rechts 4,5 meter.

Pannendak inspecteren en repareren

Er is sprake van een kleine lekkage door waarschijnlijk 2 tot 3 dakpannen die opnieuw vastgezet moeten worden (cement). Langs de randen zijn namelijk ruimten ontstaan. Gevolg is dat één plank van het dakbeschot voor de helft verrot is (mes en groef verbinding). Een inspectie om te kijken of het dak nog verder goed is, is m.i. een goede zaak om wel eens te laten doen. Het huis is gebouwd in 1909, is vrijstaand met een begane grond, eerste en tweede verdieping waarvan de tweede verdieping een zolderverdieping is. De woning is ongeveer 7 meter breed en 8.5 meter lang. Het is een gebroken dak. De dakpannen zijn natuurlijk ook van een oudere soort. Ik weet niet hoe ze heten.