Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor nieuwe dakbedekking:

Nieuwe dakbedekking

Uitsnijden van de huidige de oude bitumen en nieuwe bedekking tegen de borstwering (breedte < 4 meter)
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe dakbedekking uit heel Nederland:

Dak isoleren

Het gaat om een plat dak met bestaande dakbedekking, hier moet isolatie op en nieuwe dak bedekking . Het gaat ongeveer om 18 m2 wat ik aan de buitenkant wil isoleren.

Nieuwe dakbedekking schuur

Ik wil mijn platte dak opnieuw laten bedekken met een nieuwe bitumenlaag. Het gaat om 20 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Vervangen dakbedekking door een groen dak

Het betreft een appartementen complex van 7 verdiepingen met een plat dak. De huidige dakbedekking bestaat uit bitumen met een toplaag van grint Het gaat om 240 m2 en een vve.

Schuurdaklaag vervangen met bitumen

Het gaat om een platdak van 14 m2 net oude dakbedekking teer / grint. Het is de bedoeling dat u dit gaat verwijderen en nieuwe dakbedekking aan komt brengen. Ik zit te denken aan bitumen

Dakbedekking vernieuwen

Het oude dak is versleten en er moet ook isolatie worden aangebracht. Het gaat om 81 m2 , ligt nu bitumen op, daar willen we een nieuwe laag bitumen op. Zonnepanelen op het dak zullen tijdelijk moeten worden verwijderd.

Dakbedekking vernieuwen

Het betreft een gebogen platte dak met een bitumen dakbedekking uit 1992. I.v.m. mogelijke plaatsing van zonnepanelen lijkt het zinvol eerst een nieuwe laag dakbedekking aan te brengen. Ik weet niet goed of het mogelijk is een nieuwe laag over de huidige dak bedekking te plaatsen, of dat deze eerst weggehaald moet worden. Als deze eerst verwijderd moet worden, deze graag afvoeren. Het gaat om ongeveer 50 m2. Ik ben nog in de oriëntatiefase. Heb geen idee van de kosten. Graag advies over de beste dakbedekking. Het kan zijn dat mijn buren van nummer 100 mee doen.

Dakherstel en aanbrengen van sedum dak

Ik wil graag de volgende werkzaamheden laten doen: 1. Groendak aanbrengen op bestaand EPDM dak ( 8 a 9 m2). 2. Groendak + vervangen dakbedekking op twee dakkapellen (9 m2) en warmte-isolatie aanbrengen. 3. Verwijderen en afvoeren oud dak met grind en nieuw groen dak op de schuur (6 m2).

De helft van pannendak vervangen door rieten dakbedekking

We willen het bestaand pannendak vanuit de nok voor de helft bedekken met riet, het gaat om een lage woning. Ik denk dat het stuk dat aan de voorkant bedekt moet worden met riet ongeveer 4 x 11 meter is, en aan de achterkant ook. Maar daar zit een dakkapel van ongeveer 3 x 2 meter. Een ladder of steiger plaatsen is zeker mogelijk. Het gaat om een soort van boerderij woning. Het pannendak zou verwijdert moeten worden en afgevoerd. Graag beginnen we in het voorjaar van 2020.

Plat dak van aanbouw thermisch isoleren

Het gaat om het thermisch isoleren van plafond van aanbouw keuken van ongeveer 32 m2 en zij aanbouw van ongeveer 21 m2. De aanbouwen hebben platte daken. Ik durf niet met zekerheid te zeggen wat voor soort dakbedekking erop ligt. Een dakbedekking is zwart en heeft een beetje een zandstructuur en de naders is glad en grijs. Ik ontvang graag advies of vanaf binnen of vanaf buiten isoleren handiger is. Ik vermoed vanaf binnen. Bij een aanbouw voel je koude lucht naar binnen komen en bij de ander is het waarschijnlijk ook niet geïsoleerd. Graag ontvang ik een offerte en advies.

Dakbedekking PVC 900 m2

Wij gaan een bedrijfszaal bouwen. Hiervoor ontvang ik graag een offerte voor 900 m2 aan pvc dak. De rest wordt allemaal al uitgevoerd, wij zijn echt opzoek naar een partij die voor de dakdekking kan zorgen. Hoor graag van u.

Partners

Partners van Casius