Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor een lichtkoepel vervangen:

Een lichtkoepel vervangen

Ik zoek een dakdekker voor het vervangen van een lichtkoepel op een uitbouw. Het plastic van de huidige lichtkoepel heeft een scheur, maar er is (nog) geen lekkage. Het formaat is 184 bij 122 cm. Ik wil graag een 3 dubbele laag 'plastic' koepel terug op de uitbouw. De koepel is goed bereikbaar.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor een lichtkoepel vervangen uit heel Nederland:

Ùitbouw achterzijde woning

Wij willen een uitbouw of serre realiseren voor achterzijde woning. Dus de woonkamer verlengen en zo bestaande uitbouw gelijk trekken. Of de bestaande uitbouw (zie foto) van de keuken op de BG slopen en over de gehele breedte van de woning uitbouwen met een H-balk. Graag willen we weten wat het fundament gaat kosten, en wat een casco aanbouw kost. We denken aan circa 5 meter breed en dan 3 of 4 meter de tuin in. Voorkeur voor kunststof kozijnen met triple-glas ivm isolatiewaarde. Graag veel glas in de achtergevel, een lichtkoepel in het nieuwe dak en een dakterras. De woning komt uit 1925, gebouwd op veengrond. We denken ook na om huidige houten vloer boven kruipruimte te vervangen door beton en dan te isoleren en vloerverwarming te laten aanleggen.

Een kunststof lichtkoepel vervangen (70 x 100)

Op mijn garage is een van 2 koepels beschadigd en moet vervangen worden.

Lichtkoepel vervangen

Mijn lichtkoepel is kapot en wil hem graag vervangen. Maat is 200 bij 120 inclusief plaatsen.

Bestaande lichtkoepel vervangen en nieuwe lichtkoepel plaatsen

Ons huis heeft een plat (bitumen) dak en dakterras. Totale oppervlakte ruim 100 m2. Wij willen het platte hoofddak en dakterras- dak laten vervangen én laten isoleren. Verder willen wij in het dak een bestaande kunststof dakkoepel laten vervangen voor een glaskoepel én in onze badkamer (die geen ramen of daglicht heeft) een nieuwe, elektrisch te openen dakkoepel laten plaatsen.

Beschadigde lichtkoepel in een plat dak vervangen

Ik wil graag ons huidige lichtkoepel vervangen omdat daar een barst in zit. Ik ontvang graag een offerte voor het verwijderen en afvoeren van de oude lichtkoepel en het leveren en plaatsen van de nieuwe (moet dubbelwandig zijn en in kunststof). De maatvoering is circa 1,00 meter x 1,90 meter. De lichtkoepel bevindt zich op de Begane Grond.

Lichtkoepel op plat dak vervangen

Bij ons op de zaak moet de lichtkoepel worden vervangen omdat deze gebroken is. Dit moet zo snel mogelijk worden gedaan ivm met lekkages met regen.

Lichtkoepel vervangen

Ik wil een lichtkoepel vervangen van 100 x 280 cm dagmaat, drielaags en acrylaat. De opstaande rand is in goede staat en hoeft niet te worden vervangen. Afvoeren in overleg wie dat doet. De koepel moet vast worden.

Plaatsen Dakunit inspectie

Het vervangen van huidige lichtkoepel door een Dakunit inspectie van bv JET BIK Dagmaat 70x70 cm; Sapringsmaat 90x9cm

Dakkoepel vervangen voor een dakkoepel met gasvering

Ik wil graag een dak koepel met gasvering (ongeveer 1 bij 2 meter) voor toegang naar het dakterras laten plaatsen. Op deze plek zit nu een lichtkoepel en deze zou verwijdert en afgevoerd moeten worden. Dit is boven een trapgat. Hier zullen we ter zijne tijd een vaste trap laten plaatsen. Toegang tot het dakterras is nu via een vlizotrap.

Lichtkoepel vervangen naar eentje die open kan

De huidige lichtkoepel kan niet open. Voor ventilatie zouden we dat mogelijk willen laten maken door deze te vervangen door een die open kan. De geschatte afmetingen zijn: 1 x 1,80 meter/ 90 cm x 1,70 meter.

Partners

Partners van Casius