Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor verstopte regenpijp reinigen:

Verstopte regenpijp reinigen

Ik zoek een loodgieter die de afvoerpijp van mijn dakgoot kan ontstoppen. De dakgoot stroomt over doordat de afvoerpijp verstopt zit. Het gaat dus om de afvoerpijp reinigen. Het werk moet plaatsvinden aan de voorzijde van een tussenwoning.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakgoot en regenpijp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verstopte regenpijp reinigen uit heel Nederland:

Regenpijp van garagebox laten vervangen

Verstopte, oude regenpijp vervangen van garageboxen.

Verstopte regenpijp doorspuiten

Het gaat om appartementsgebouw met VvE. Een aantal regenpijpen rond het gebouw voert slecht water af. Graag een offerte voor doorspuiten van alle regenpijpen. Daarnaast ook optionele kostenraming voor vervangen van onderste kunststofpijpen door metaal, dit in verband met vandalisme. Er is er al een vervangen en dat wil ik overal laten doen.

Verstopte regenpijp vervangen

Mijn regenpijp (PVC) is verstopt, misschien door grondverzakking. De regenpijp is aan vervanging toe. Een rijtjeshuis. Graag een offerte. De regenpijp is ongeveer 5-6 meter lang.

Verstopte afvoer aanpakken en buitenlampen installeren

In maart van dit jaar is door een loodgietersbedrijf het dak van mijn schuur vervangen. Helaas is er na een flinke regenbui opnieuw lekkage ontstaan en lag er een grote plas water in de schuur. Ik vermoed dat de hemelwaterafvoer verstopt zit en wil dit graag laten verhelpen. Ik kan zelf niet op het dak klimmen. Verder wil ik een lamp met bewegingsmelder laten plaatsen aan de buitenmuur van de schuur en een bewegingsmelder aan een lamp bij de achterdeur. Voor de lamp aan de schuur moet ook het elektra worden doorgetrokken. De lampen en melders heb ik al, overige materialen niet. Ik ontvang graag een prijsindicatie en hoop dat er bedrijven zijn die snel tijd hebben voor het aanpakken van de regenpijp.

Verstopte regenpijp ontstoppen

Regenpijp voorkant huis ongeveer 6 meter is verstopt. Daggoot is schoongemaakt doch regenpijp is verstopt. Afvoer zit redelijk dicht bij de put.

Regenpijp ontstoppen

Dakgoot blijft vol staan, vanwege verstopte regenpijp

Rioolbuis doorspuiten en regenpijp ontstoppen

Ik zou graag een prijsopgave/indicatie willen ontvangen voor de volgende werkzaamheden: - Preventief doorspuiten hoofdrioolbuis (WC beneden trekt af en toe leeg na doorspoelen, dus het lijkt erop dat de buis niet helemaal vrij is). - Verstopte regenpijp laten ontstoppen. Deze loopt niet meer door dus er zit waarschijnlijk vuil onderin de pijp. Krijgen hem niet los met gewone tuinslang.

Verstopte regenpijp herstellen

Het regenwater loopt via de dakgoot naar beneden in plaats van via de regenpijp. Graag laat ik de regenpijp aan de tuinzijde controleren en repareren.

Dakgoot schoonmaken en regenpijp checken van 4 huizen

Ik en 3 huizen naast ons hebben last van verstopte dakgoten en regenpijpen. Er zit enorm veel mos en ander natuurafval in en op de dakgoot. We zouden hier graag iemand voor langs laten willen komen die kan bepalen wat de kosten hiervoor zijn om het schoon te maken.

Reiniging van de dakgoot

Wij hebben een verstopte dakgoot, waardoor het water niet meer via de regenpijp weg kan lopen, maar erover heen klotst. Wij zoeken dus een bedrijf dat de goot kan schoonmaken. Dit moet misschien via een hoogwerker gebeuren omdat men niet tussen de daken van ons en de buren kan lopen. Het zou gaan om 1 kant op 10 meter hoogte en de dakgoot heeft een lengte van 9 meter. Graag ontvang ik hiervoor uw offerte per MAIL. GEEN REACTIES per telefoon.