Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor lichtkoepel kiezen en plaatsen op plat dak:

Lichtkoepel kiezen en plaatsen op plat dak

Graag zou ik de kosten willen weten voor het vervangen van een lichtkoepel in mijn platte dak. De koepel dient ongeveer 100 bij 115 cm groot te zijn.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lichtkoepel kiezen en plaatsen op plat dak uit heel Nederland:

Dakopbouw casco of compleet afgewerkt

Graag ontvang ik een offerte voor een dakopbouw op onze geschakelde rijtjeswoning met 3 woonlagen. Ik wil een offerte voor een casco opbouw en voor een variant inclusief volledige afwerking. De oppervlakte van het dak is 9 meter diep (waarvan momenteel 2 meter diep wordt ingenomen door de fopkap) en 6 meter breed. We denken aan een variant met een schuin dak van 70 graden en twee à drie kleinere ramen. Optioneel is om te kiezen voor 1 grote ruimte of twee kamers. Het is belangrijk dat er goede geluidsisolatie wordt geplaatst tussen de opbouw en de verdieping er onder. We willen een grote raampartij aan de achterkant. Bij de variant met volledige afwerking laten we ook graag de installatie van een badkamer met douche, toilet, fontein en aansluiting voor een wasmachine en wasdroger offreren. Er moeten leidingen worden aangelegd voor de installatie van een cv-ketel en elektra worden aangelegd. Verder willen we een CAT internetkabel laten doortrekken. We willen onder het schuine dak bergruimte. Een lichtkoepel is optioneel. We hebben er geen haast mee maar willen deze klus in 2017 laten afronden. We horen graag van u.

Aanbrengen van lichtkoepels in een plat dak

In een bosgebied bij een vrijstaand bungalowtje: Het aanbrengen van 2 lichtkoepels op plat dak van begane grond. Minimaal 2 laags, liever nog 3 gezien de warmte en geluidsisolatie :Ook moet een en ander bestand zijn tegen vallende takken en dergelijke. De dagmaat is me helaas niet bekend. Schatting zo´n 60 cm, waardoor de koepels ook minimaal die afmeting moeten hebben. Afwerking op dak compleet, plafond in overleg. Onderscheid graag ook in type/kwaliteit lichtkoepel zodat er wat te kiezen is.