Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dak van dakgrind laten voorzien:

Dak van dakgrind laten voorzien

Ik wil graag ons dak laten voorzien van dakgrind. Betreft dak op 2de etage, dus ongeveer 8 a 9 meter hoog. Stenen 16/32, laag van 4cm en 90m2. Dak is nu kaal, dus hoeft niets verwijderd te worden. Straat goed bereikbaar en dak direct vanaf de straatt bereikbaar. Graag ontvang ik hiervoor de “geschatte” kosten.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dak van dakgrind laten voorzien uit heel Nederland:

Dakgrind verwijderen en afvoeren

Ik zou graag het grind van het dak willen laten verwijderen en afvoeren. Het is een plat dak en ongeveer 30 a 35 m2 groot. Het is op de eerste verdieping

Plat dak bedekken met EPDM

Ik wil graag het dak van de 1e verdieping (uitbouw) opnieuw laten bedekken, liefst EPDM. Betreft een dak van 10 meter bij 1.20 meter (12 m2). Er ligt nu bitumen met dakgrind. Het is een gedeeld dak met de buurvrouw. Graag grind afvoeren.

Dakgrind verwijderen

Dakgrind van de garage en aanbouw woning verwijderen/zuigen. 10 x 6 meter en de dikte 5 cm. Ongeveer 10-20 meter van de weg af en het dak is 3 meter hoog. Wat zou mij dat kosten? Ik hoor graag van u. Vriendelijke groet,

Dakgrind van de garage verwijderen

Graag wil ik het dak van onze garage laten 'leeg zuigen'. De garage ligt vol met grind (zo'n 40 jaar oud). De garage staat echter achter op ons perceel, dus is het mogelijk om met jullie zuiger een afstand van zo'n 40 meter te overbruggen? En zo ja, wat zijn de kosten ongeveer om de garage van zo'n 60 m2 leeg te zuigen?

Dakgrind verwijderen

Graag ontvang ik van jullie een offerte voor het afzuigen van het grind van ons dak: - Oppervlak: 42 m2 - 5 cm dik grind - dak bevindt zich op 7,5 meter hoogte met een klein stukje op het balkon op 5 meter hoogte - Adres in Utrecht - graag ontvangen we een prijs voor alleen het afzuigen en afvoeren van het grind - Een prijs voor het schoonmaken en terugplaatsen van het grind indien jullie dit kunnen aanbieden. Het terugplaatsen zal dan in de tuin zijn en niet op het dak zelf. Op 2 mei komen ze het sedum dak aanleggen dus daarvoor moet het grind verwijderd zijn indien mogelijk (anders moeten we die afspraak verplaatsen)

Dakgrind verwijderen

Ik wil graag ± 20 m2 grind van een dak laten wegzuigen, het betreft een dakterras in Amsterdam. Bijgevoegde bijlage bevat een tekening van de woning (de locatie is goed bereikbaar).

Plat dak bedekken

Een plat dak bedekken met EPDM. Oppervlakte 30 vierkante meter. Omtrek 24 meter. Afzetten met knelstrippen. 2 buitenhoeken. 2 onderuitlopen regenafvoer. Voor verdere afwerking bedekken met 48 zakken van 25 kg dakgrind. Er hoeft geen oude bedekking verwijderd te worden. Er liggen iets van schuimplastic onder tegels. In ieder de tegels afvoeren.

Dakgrind verwijderen

Gaarne verwijderen van dak grind. 7 m hoogte. In Uden. Opp ongeveer 100 vierkante meter.

Plat dak op de berging vervangen

Plat dak van berging vervangen 4,50 x 3,30 ca. 15m2 Aanbrengen EPDM dakbedekking (incl. Lijm) Aanbrengen nieuwe dakrand (zink) Aanbrengen stadsuitloop (afvoer) Oud dakleer en dakgrind voer ik zelf af

Dakvernieuwing en -isolatie

We want to renovate and insulate a 45 m2 flat roof in Zandvoort. House is 2 verdieping, 80y old, roof estimated 40y old. Currently we have dakgrind, but we want to consider different materials. Roof has no internal access. Available for visits after 17:00, start of work not before half August. Wij willen het dak van een woning graag laten vernieuwen. Het zal gaat om een woning met 2 woonlagen en een dak oppervlak van 45 m2. De woning is 80 jaar oud en het dak 40 jaar. Op dit moment ligt er grind, maar wij maken graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken van diverse dakbekleding. Het werk zal na half augustus uitgevoerd moeten worden.