Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor boeideel vervangen:

Boeideel vervangen

Boeideel vervangen aan de voorkant en de zijkant (achterkant hoeft niet). Het boeideel aan de voorkant is 10 meter breed en aan de zijkant ook 10 meter. Voorkeur voor offerte in hout (duurzaam) en plastic. De offerte graag mét/ en zonder steigerkosten ( er wordt namelijk geverfd en dan moet er waarschijnlijk toch een steiger komen). Kijk voor foto's op google maps. Het appartement heeft een begane grond, 1e en 2e verdieping.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boeideel vervangen uit heel Nederland:

Boeideel vervangen en rolluik verwijderen

Er dient een houten boeideel aan de achterzijde van de woning te worden vervangen door Trespa. De lengte is ongeveer 5 bij 6 meter. Tevens dient er een rolluik verwijderd te worden. Het puin dient te worden afgevoerd.

Bituum op dakkapel vervangen

Het gaat om onze dak kapel (hoekhuis 3 woonlagen). Die is ongeveer 3 meter breed bij 2 meter diep. Ik zorg er zelf voor dat de oude dakbedekking eraf is en het dak plak klaar is voor jullie. Er zit een uitloop in door het boeideel met een aluminium daktrim van ongeveer 5 cm. Graag zou ik een prijs willen voor het leggen van bitumen of epdm.

Boeideel en voegen vervangen

Ik wil 13 meter boeideel vervangen met hout, kunststof of ander voorstel. Wat is het goedkoopste voorstel? Wat ook past bij de vormgeving van het boeideel nu. En onder het boeideel is boven het raam het metselwerk en voeg uit elkaar aan het vallen. Moet opnieuw gevoegd worden. Dat gaat om een stuk van maximaal 1,5 meter breed. Dit moet nog wel besproken worden met de VvE. Met steigers kan de vakman door het huis heen lopen.

Kunststof boeideel vervangen

Ik wil een boeideel van het merk Deceuninck vervangen van circa 5 meter. Tijdens storm is bestaande boeideel losgeraakt en afgebroken.

Dakrand vervangen

Graag laat ik het houten boeideel vervangen. Wij hebben geen voorkeur voor het nieuwe materiaal. De lengte is ongeveer 5 meter en de breedte 30 cm.

Trespa boeidelen vervangen

Ik wil de oude trespa boeidelen vervangen voor nieuwe boeidelen. Het gaat om een goot met bodem en boeideel van 20,5 plus 25 x 700 cm en een garage boeideel van 28 x 305 cm.

Boeideel met kunststof of keralit bekleden

Graag het boeideel vervangen voor een 2 onder een kap huis met een lengte ongeveer gelijk aan 14 meter met Keralit of Trespa. Boeideel is 30 centimeter breed. Het oude boeideel moet worden verwijderd. De klant heeft nog een aantal vragen over de materiaalkeuze, het is aan te raden om de klant even te bellen.

Houten boeideel met houtrot vervangen

Een houten boeideel is verrot. Die moet vervangen worden. Die is ongeveer 12/13 meter lang.

Zinken dakgoot en kunststof boeidelen aanbrengen

Het betreft het vervangen van de dakgoot, de boeidelen en de regenpijpen. Het gaat om ongeveer 20 meter dakgoot en boeideel. Er zijn 4 regenpijpen, 2 van ongeveer 7 meter lang en 2 van ongeveer 2.5 meter lang. De dakgoten en de regenpijpen wil ik graag van zink en de boeidelen van kunststof.

Dakgoot, daklijst, boeideel en schrootwerk vervangen

Door lekkage moet over de gehele breedte van de voorgevel 6-6,5 meter houtwerk/boeideel, het schrootwerk van 60 cm diep 6 stuks, en 1 draagbalk worden vervangen. Ook moeten de lasnaden van het zinkwerk opnieuw gelast worden.

Partners

Partners van Casius