Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Den Haag of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: 250 m2 geisoleerde dakplaten en nieuwe dakkapel van 13 meter, vervangen en isoleren rieten dak, lessenaarsdak van Houtskeletwoning bekleden, pannendak bungalow van buitenaf isoleren, sneldekkers verwijderen en pannen met zonnecellen terugplaatsen, nieuw dak met dakkapellen realiseren, lekherstel dakterras (vermoedelijk bitumen), plat (beton)dak isoleren en met bitumen bedekken, dakpannen vervangen, vervanging keramische dakpannen en aanbrengen dakisolatie (buitenzijde)., dakrenovatie, dakreparatie, vernieuwen rieten dak, puntdak en vloer van de zolder vervangen, dakpannen van hoek-zadeldak vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Den Haag:

Daklekkage van een pvc dak inspecteren en repareren

Ik heb een schuin dak van PVC. Wanneer het harde regent, lekt er water door het raam heen. Er is dus een lekkage. Zou u alstublieft kunnen komen kijken voor een inspectie en eventuele reparatie.

Soldeernaden in zinken dakgoot repareren

Soldeernaden zinkendakgoot zitten hier en daar scheurtjes in (± 20). Zolderverdieping.

Dakgoot en boeidelen vervangen

Ik wil graag een nieuw zink dakgoot van 13m en ook nieuwe (kunststof) boiedelen beneden de goten. De hoogte van de goten zijn 5 tot 6 meter. Ik heb het materiaal zelf niet in huis.

Nieuw dak met dakkapellen realiseren

Ik wil een nieuw schuin dak laten bouwen van 120 m2 met daarbovenop 4 houten dakkapellen van 4 a 5 meter per dakkapel. Graag met binnen afwerking. De vergunning is al aanwezig.

Dak van buitenaf isoleren

Het huis heeft een puntdak langs de voor- en zijgevel en een stuk plat dak daarachter. De hellende vlakken bestaan momenteel uit: Constructie, hout beschot, panlatten en pannen. Het platte dak is voorzien van bitumen. Zowel het platte dak als het hellende dak willen we laten isoleren van buitenaf, waarbij isolatie goed aansluit tussen de 2 daksoorten. Verder moet er in het platte dak een dakraam vervangen worden. In het hellende vlak zitten/komen: ontluchting van riool, CV afvoer, aanvoer WTW en afvoer WTW.

Trespa of kunststof boeidelen en panelen plaatsen

Ik wil graag mijn houten boeideel aan de achterkant vervangen voor een van trespa of kunstof Daar ben ik nog niet uit. Del engte bedraagt 5.70 m met nog een klein stukje van 0,9 m dat er haaks opstaat vanwege het feit dat mijn huis wat inspringt t.o.v die van mijn buren. het is mogelijk om steigertje neer te zetten van af mijn dakterras. Dan is het ongeveer 6 m omhoog. Ik heb ook nog een klein platje bij mijn dakterras waar er van boven af gewerkt kan worden, maar ik weet niet of dat mogelijk is. Ik heb graag overleg over het te kiezen materiaal (kunststof of trespa) en ik laat dat graag door de uitvoerder verzorgen.

Nieuwe dak plaatsen

Ik wil de huidige laag bitumen laten verwijderen en vervangen. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ontvang graag een offerte.

Afschot van de dakgoot corrigeren en plaatselijk waterdicht maken

De afschot van onze dakgoot (voorzijde tussenwoning) is niet goed. Na een regenbui blijft er altijd een dun laagje water staan in het midden tussen 2 afvoeren. Afstand tussen afvoeren ca. 11m. De beide afvoeren zitten op ongeveer 5,5m van het laagste punt. Waar het water blijft staan druppelt er water naar beneden op een betonnen dorpel. Graag het afschot van dakgoot corrigeren en dakgoot waterdicht maken. De dakgoot is voor de rest prima en relatief jong (2009).

Gootnaad dichten en deel boeiboorden vervangen

het betreft een reparatie aan de achterzijde van het huis, de naad waar twee zinken goten bij elkaar komen moet opnieuw worden gedicht, deze is open geweest en zorgde voor lekkage, als nood oplossing is het met wat teer dichtgesmeerd, maar dat zorgt voor opstopping in de goot. Verder is het boeiboord eronder helemaal verrot en moet dit stuk worden vervangen.

Sedumdak aanleggen

Graag laat ik een sedumdak op het platte dak ~54 m2 van mijn woonhuis leggen. Momenteel zit er een bitumen laag op. Ik heb foto's van het dak, deze zou ik kunnen doorsturen.

Boeidelen vervangen aan voor en achterzijde (door kunststof)

Boeidelen vanaf bouw (1980) zijn aan vervanging toe door lamelleren en rot na gedeeltelijke lekkage die twee jaar geleden al gerepareerd is. Het gaat om zowel de voorzijde als achterzijde. Voorzijde ca. 6 meter, achterzijde ca 10 meter. Deze zijn niet uit 1 deel door inspringen gevels en hoogteverschil dakrand daardoor. Alternatief is nog een keer schuren en verven. Mogelijk interesse buren om samen te doen.

Duivenpinnen plaatsen dakgoot (5m1)

Ik wil graag duivenpinnen laten plaatsen in mijn dakgoot boven het balkon. Dit moet over een lengte van ongeveer 5 meter. De dakgoot/het dak is bereikbaar met een ladder. Graag een offerte voor de levering en het plaatsen van de duivenpinnen.

Dakterras vervangen, stalen draagbalken plaatsen en composiet vlonders leggen

Wij willen onze vlonder planken en draagbalken van ons terras vernieuwen. Wij hebben nu hardhouten vlonder planken en steunbalken. Er is sprake van een zwevend dakterras boven op de eerste etage van onze open garage.  De dwarsliggende balken zijn van ongeveer (6,7 x 24,2 cm | 550 cm), zijn van hout en verbonden aan een stalen zijkant. De afstand tussen deze balken is 39-40 cm. De stalen zijkant is verbonden met het huis en aan de andere kant op twee betonnen pilaren. Deze houten dwarsliggende balken willen wij laten vervangen door IPE 180 stalen balken. Leveren jullie dit ook? Zo niet, dan willen wij dit via een externe partij bestellen en door jullie laten plaatsen. Bij de externe partij kunnen we deze laten voorzien van gaten als dit gewenst is. De lengte van het terras is 5 m, en de breedte is 5.5 m. Wij dachten er aan om composiet planken hierop te plaatsen in een antraciet kleur. Hebben jullie tevens planken in de volle lengte? Is het mogelijk om de planken bij een externe leverancier te bestellen en door jullie te laten plaatsen? Graag ontvangen we meer informatie over de mogelijkheden en een prijsindicatie en verwachte moment van levering en plaatsing. Van tevoren willen wij graag alles laten opmeten. Ik kan tevens foto's van het terras sturen. Ik hoor graag van u.

Een deklaag coating aanbrengen op balkons

Ik wil mijn balkon (6 bij 2 meter) voorzien van een nieuwe deklaag, gaat om 2-hoog, goed bereikbaar balkon van binnenuit. Volgens mij het balkon momenteel bedekt met bitumen. De afwatering werkt ook slecht momenteel.

Dakpannen vervangen (2 woningen)

Wij willen (samen met de buren) onze dakpannen vervangen. Huidige pannen liggen erop vanaf de bouw (omstreeks 1980) en zijn aan vervanging toe. Het gaat om ongeveer 2 x 30 m2, maar er komt binnenkort een dakkapel op, dus dan zal het iets minder worden (misschien rond de 50 m2). Graag oude pannen afvoeren. We willen weer betonpannen. Na de zomer zouden we willen starten. We vragen ons alleen af wat handiger is: pannen vervangen vóór het dakkapel of erna?

Dak isolatie

Bestaand dak van buitenaf isoleren, dunst mogelijke isolatieplaat, vernieuwen van dakpannen, boeidelen intact laten met eventueel renovatie.

Een groen dak op mijn woning realiseren

Ik zoek een specialist die het dak van mijn woning kan voorzien van sedumbedekking. Het dat is ongeveer 42 m2 en is niet bedoeld als terras. Met wat het dak momenteel bedekt is, is nu niet bekend. Ik bespreek graag de mogelijkheden met de specialist.

EPDM als basis van groen dak

Ons plattedak van 100m2 moet worden vervangen want het lekt al in de hoeken en is echt in slechte staat. Er staan airco-units op het dak. Het is een portiekwoning, maar geen buitenportiek met 2 woonlagen. We overwegen een groendak waardoor EPDM wenselijk is. Is EPDM sowieso beter dan Bitumen of alleen als onderlaag voor een groendak? En is het dan nog bewandelbaar?

Groendak aan laten leggen

extensief groendak voor schuur 450x230 met betumen dak van 230 naar 225 hoog boeiboord 26 cm

Houten overkapping

Wij willen graag een: Houten overkapping van 5 bij 2,5 meter aan ons huis. In het dak willen we graag 2 glazen lichtkoepels. De zijkanten willen we dicht en aan de voorkant / hekjes. We houden van een robuuste uitstraling, dus stevige staanders. Kunt u vertellen hoeveel dit ongeveer bij u kost en op wat voor termijn u dit kunt plaatsen?

Overkapping aan tuinschuur

Ik wil een L-vormige houten overkapping aan de tuinschuur. Maten schuur ca. 300 x 180 x 260 H) Korte zijde ca.180 x 120 met plat dak en lange zijde 480 (=tuinbreedte) x 200. Dak licht hellend. Er is een duidelijke schets gemaakt. Svp prijsopgaaf en mogelijk aanvullende ideeen voor uitvoering.

Zinken mansarde zadeldak isoleren

Het gaat om een 4 verdiepingen herenhuis uit 1894 met een mansarde zadeldak, dwarsgeplaatst. Het huis is zelf geen monument maar wel een beschermd stadsgezicht. Het huidige dak is van zink en zit er al lange tijd op, ik denk van 1980 ofzo. Wij hebben het huis in 2011 gekocht en het is toen volledig gerenoveerd. Het dak is bewerkt maar niet vervangen, er zijn een aantal lichtkoepels aangebracht en van binnen een isolatielaag van zeg 5 cm tussen het houtskelet aangebracht. Vorig jaar zijn er zonnepanelen geplaatst. Recent hadden we een kleine lekkage aan de achterkant en de reparateur zei dat het dak aan vervanging toe is en eigenlijk had dit in 2011 moeten gebeuren. De aannemer is niet meer, dus geen verhaal. Ik zou het liefst het dak van buitenaf extra willen laten isoleren op het bestaande zink binnen de richels tussen de zinkplaten en als dat niet gaat het bestaande zink vervangen met extra isolatie (we hebben nog steeds een hoge gasrekening). Ik zag diverse filmpjes met Sarking Unilin platen en dat soort oplossing leek me wel wat maar geen idee of dit geschikt is voor deze toepassing. Het woonoppervlak is ongeveer 6,5 m bij 12 m, hoeveel vierkante meter het dak is vind ik lastig te bepalen.

Groen dak op terrasoverkapping

Wij willen een groen dak op de overkapping die aan de schuur komt. Het totaal is 12 m2 groot onder een hoek van 10 graden. Het dak bestaat uit houten rabatdelen en wordt gedragen door 4 palen van 15 x 15 en houtendragers van 10 x 20.

Dakpanplaten op tuinhuis plaatsen

Het betreft een tuinhuisje. Het heeft 2 schuinen kanten, en elke kant is 2,85 hoog en 5,40 breed (dat is globaal gemeten). En er zit een dak toevoer in voor de geiser. Dat wil ik met dakpanplaten van aluminium of kunststof en op panlatten laten leggen. Ik hoor graag wat dit kost.

Bitumen en isolatie vervangen van hellend dak woonark

Woonark hellend dak ca. 25 graden bitumen met polystyreen isolatie op steunbalken met multiplexplaat. Ligt in een kanaal. Bitumen is 25 jaar oud en aantal gaten ontstaan door meeuwenoverlast. Goot is meer een geul in het bitumen aan de wal en kanaalzijde dan een echte goot. Wij hopen dat er dakplaten (zwart/antracietgrijs of dakpanplaten geïsoleerd op dit bitumen kan komen te liggen met (condensfolie?) En we willen graag 8 zolder ramen van 45 X 75 cm geplaatst hebben plus wellicht vervanging van een drietal ventilatie buizen met kap. De woonark heeft slechts 1 verdieping. Het dak is 16.10 m X 6.15 m breed. Iedere dakzijde is dus ongeveer 3,20-3,25 breed (voor en achterzijde). En er is een schuurtje met eenzijdig licht hellend dak van 2 X 3 m. Update 03/03/2020 De gemeente Den Haag heeft geen toestemming gegeven voor de verhoging van mijn dak door het kiezen van een andere dakbedekking dan bitumen aangezien de nokhoogte van het dak niet hoger mag uitvallen dan hij nu is (ook niet met 1 cm!). Dit betekent dat mijn aanvraag gewijzigd wordt naar vervanging van het bitumen en de isolatielaag daaronder of repareren van de isolatielaag daaronder. Het bitumen dient van een hoge kwaliteit te zijn in verband met overlast van meeuwen. De dakramen willen wij ook hierin geplaatst hebben. Plus het plaatsen van zwakstroomdraden om de meeuwen te weren. Voor de schuur willen wij of bitumen met enige isolatie gelegd laten leggen of liever nog een dakplaat/paneel antraciet-grijs.