Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Den Haag of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: asbest onder rieten kap verwijderen, dak van oude boerderij renoveren, dak van nieuwe leien voorzien, dakpannen vervangen, onderhoud aan een rieten dak, daken renoveren, rieten dak en pannendak met kruispannen vervangen, pannendak vervangen, dakpannen leggen en verankeren, dakrenovatie en -isolatie, dakpannen vervangen en isoleren, dakpannen vervangen inclusief isoleren vanaf buiten, dakkapel plaatsen, dakkapel renoveren en dak isoleren, dak isoleren en eternietplaten verwijderen, vervangen van dakpannen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Den Haag:

Boeideel vervangen

Boeideel vervangen aan de voorkant en de zijkant (achterkant hoeft niet). Het boeideel aan de voorkant is 10 meter breed en aan de zijkant ook 10 meter. Voorkeur voor offerte in hout (duurzaam) en plastic. De offerte graag mét/ en zonder steigerkosten ( er wordt namelijk geverfd en dan moet er waarschijnlijk toch een steiger komen). Kijk voor foto's op google maps. Het appartement heeft een begane grond, 1e en 2e verdieping.

Dakbedekking voor EPDM vervangen

Ik wil twee platte daken voorzien van EPDM. Het gaat om ongeveer 140 m2 per dak. Het dak is ongeveer 6 meter hoog. Er is een steiger nodig maar via het kantineraam zou de vakman ook eventueel het dak kunnen betreden, maar dat lijkt mij niet handig.

Lekkage bij een Velux ramen repareren

Lekkage bij een Velux raam repareren. Ik heb 8 dakramen (Velux) waarvan 2 een beetje lekken en tekenen van vocht vertonen ter plaatse van de aftimmering. Als het hard regent lekt het via de aftimmering. De ramen zijn geplaatst tijdens de verbouwing in 2005. Het betreft een portiekwoning uit 1940 met een licht hellend dak.

Daklekkage definitief verhelpen

Al jaren hebben we last van een pertinente, maar geringe lekkage in de buurt van de dakkapel. Het houdt niet zozeer verband met de hoeveelheid regen als wel de combinatie van regen en wind. Er is een verdieping onder de dakkapel in de slaapkamer vochtplekken zichtbaar. De afgelopen jaren hebben al meerdere bedrijven getracht de problemen op te lossen, maar helaas.

Lekkage aan dak en balkon verhelpen

Ik heb op twee plekken schimmel ontdekt in mijn woning in Den Haag. De eerste plek zit direct onder het platte bitumen dak en daar hangen druppels aan. De schimmelvlek is ongeveer 100 cm x 30 cm groot. De andere plek bevindt zich in de woonkamer en zit onder het balkon. Deze lijkt droog en is wat kleiner maar zou ik toch graag willen laten nakijken.

Daklekkage bij de dakkapel opsporen en repareren

Daklekkage opsporen bij dakkapel. lekt alleen bij bepaalde windrichting. Hoeveelheid regen is niet van belang.

Sedumdak met een daklekkage repareren

Ik heb een lekkage ontdekt in huis via het dak van een uitbouwtje met een sedumdak. Het is een plat dak waar het sedum in een sort zwarte palntenbakken op staat. Ik laat hier graag snel een reparatie aan verzorgen. Ik hoor graag vooraf wat de kosten zijn.

Lekkage aan dak verhelpen

Ik wil de lekkage aan mijn dak verhelpen. Water loopt eerst over dakpan en stuwt vervolgens bij het purschuim, slaat onder de loodslab en loopt via de bij het purschuim- (naad (zwarte plek op purschuim)) (scheiding dakkapel) de woning in.

EPDM dak en schoorsteen renoveren

Type opdracht: Kunststof dak / EPDM Oppervlakte dak: 100 m² (schatting) Uitvoerdatum: 4 jan. 2018 Opdracht beschrijving: 1. Bestaande grind & dakbedekking verwijderen 2. Dakbeschot stof & spijkervrij maken 3. Onderlaag aanbrengen 4. Toplaag aanbrengen 5. Zinken deklijst nieuw plaatsen, circa 15 strekkende meter 6. Schoorstenen uitslijpen, plat volvoegen, 3 stuks 7. Een schoorsteen stucadoren 8. Voeglood nieuw aanbrengen, circa 13 strekkende meter 9. Een nieuwe uitwatering plaatsen, twee maal 10. Ontluchtingen nieuw plaatsen, 3 stuks 11. Twee bovenzijdes dakkoepel plaatsen, 70 x 50 & 70 x 40

Lekkage aan een pannendak oplossen

Wij wonen in een tussenwoning met een zadeldak. We hebben in het verleden lekkage gehad via het pannendak en dat is toen door een bedrijf verholpen. De lekkage is onlangs helaas opnieuw ontstaan. Op de zolder loopt er bij hevige regenval water langs de muur. Het water komt dan via het plafond in de badkamer naar beneden druppelen. We willen graag op korte termijn een vakman uitnodigen om herstelwerk te verzorgen. Ik hoor graag vooraf wat de te verwachten kosten zijn.

Dakgoten vervangen

Ik wil een rubberen aansluiting van de dakgoot, want die van mij en de buren is gescheurd en moet worden vervangen. De dakgoot is 5 meter en dus 2x.

Dak met pannen laten renoveren

Het gaat om een pannendak van 90 m2. Daar moeten de dakpannen, pan latten en dampdichte folie vervangen worden. Daarnaast deel van de loodslabben en zinkwerk vervangen en onderhoud aan twee schoorstenen, onder andere het uitslijpen voegwerk, reinigen schoorsteen, opnieuw voegen en impregneren.

Licht- en ventilatiekoepel laten monteren

Graag zou ik een lichtkoepel laten plaatsen. Het gaat om een ventilatiekoepel met dagmaat 40 x 40 cm, deze heb ik al thuis klaarliggen, inclusief bijbehorende opstand. Er is een sparing al in het dak aanwezig van 58 x 61 cm, tijdelijk afgedekt met een metalen plaat. Het dak is plat met een bitumen afwerking en een grindlaag bovenop. Graag hoor ik of jullie tijd hebben deze koepel te plaatsen en wat de prijs zal zijn.

Dakkoepel vervangen

De koepel is (het stuk wat vrij is gemaakt uit het dak) is 90 bij 45 cm. De koepel is dubbel glazig en moet met gehele opstand vervangen worden. Locatie goed bereikbaar.

Lichtkoepel laten monteren

Graag zou ik een lichtkoepel laten monteren op het platte dak van mijn bovenwoning in den Haag. Een sparing van 58x61 cm is al aanwezig, deze is tijdelijk afgedekt met een (metalen) plaat. De sparing is van binnenuit niet afgewerkt met plaatmateriaal, en er kan dus nu de dakconstructie in worden gekeken. De lichtkoepel die ik al heb besteld heeft een dagmaat van 60cm. De dakbedekking is van bitumen, met een grindlaag erbovenop. Eventueel kan het dak worden betreden via het balkon. Deze is wel smal, dus ik kan eventueel fotos doorsturen om door jullie een inschatting te laten maken of dit veilig is. Uiteraard zou ik deze koepel zo snel mogelijk geplaatst willen hebben. Ik hoor graag of dit bij jullie een mogelijkheid is, en welke prijs daar tegenover staat. Met vriendelijke groet, Kelly de Jong

Daklicht plaatsen

Een klant van ons makelaarskantoor heeft een appartement gekocht op de 3e etage. De vorige bewoner had daar in het dak een duiventil en daarvan is nog een gat in het dak achtergebleven. Mijn klant wil daar een daklicht in laten plaatsen en dat wordt op 10 november geleverd. Wij zoeken een vakman die in de gelegenheid is een montageprijs af te geven en indien akkoord het daklicht ook vrijdag kan plaatsen. Er ligt daar bitumen dakbedekking op het dak.

Dakbedekking vervangen door bitumen of EPDM

Het platte dak op ons huis moet opnieuw bedekt worden. Er is lekkage door slijtage en er wordt deze week een noodreparatie verzorgd. Ik wil graag een offerte ontvangen voor 30 m² nieuwe dakbedekking, voor zowel bitumen als EPDM. Het dak is gelegen op de 3e etage en is toegankelijk via een dakraam of met een ladder vanaf het dakterras.

Lekkage schuin dak maken

Wij vermoeden dat we een lekkage hebben in het dak van onze uitbouw, schuin dak met dakpannen. Op onze muur zie je vanaf het dak als het ware opdroogde sporen van druppels. We dachten dat het iets eenmaligs was doordat er een aantal jaren geleden veel sneeuw op het dak had gelegen, maar het lijkt zich nu uit te breiden.

Lichtkoepel vervangen

Ik heb op dit moment een lichtkoepel van de jaren '30. Deze wil ik graag laten vervangen. De nieuwe koepel dient open te kunnen voor het entree richting het dak. De afmeting is nu 80 bij 90 cm en dit mag zo blijven. Het aftimmeren zullen wij zelf verzorgen.

Vervangen van een leien dak

Ik ben eigenaar van een groot pand, waarin een bedrijfspand en 3 woningen zitten. Wij willen dat hele pand gaan transformeren naar alleen woningen. Op het dak liggen oude leien die we graag willen vervangen. Ook het lood moet worden aangepast. Ik schat dat het om 200 tot 250 m² dakoppervlak gaat. Ik wil een offerte ontvangen voor echte leien en ook voor kunststof leien. Voor zover het mij bekend is, zijn de huidige leien geen asbesthoudende leien, maar daarover heb ik geen volledige zekerheid. Ik stel een bezoek op prijs.

Golfplaten schuurdak vernieuwen

Ik wil graag een nieuw golfplaten dak op de schuur,het oude dak gaat rotten. Ladder is aanwezig. Hulp is aanwezig

Daklekkage repareren

Ik wil de daklekkage van mijn woning repareren. Het gaat om een plat dak. De lekkage is nu wel een beetje gerepareerd, maar tijdelijk. Dit moet wel gerepareerd worden. Ik wil graag dat iemand langskomt om ernaar te kijken. Ik weet niet wat voor dak ik heb.

Mastiek dak vervangen

Het betreft een dak van mastiek waar meerdere lekkages zijn. Het dak van mijn portiekwoning van 2 etages is via het balkon bereikbaar. De oppervlakte is ongeveer 100 m2. Graag maak ik een afspraak om het dak te laten beoordelen en daar waar nodig te laten vervangen.

Plat dak vervangen of repareren

In verband met lekkage bij zeer zware regenval willen wij het dak laten repareren of vervangen. In het laatste geval zouden we het dak gelijk (met subsidie? ) willen laten isoleren. Ook willen kijken of het mogelijk is om extra afvoer(en) aan te brengen die in geval van nood het extra water af kunnen voeren. De oppervlakte van het dak is ca. 100 m2 met een aantal daklichten er in. Inspectie ter plaatse is uiteraard mogelijk, bij voorkeur volgende week woensdag. In verband met ons huidige verblijf in een buitengebied met slechte dekking graag reageren per email of bellen via whatsapp

Nokvorsten met specie of Flexim vastzetten

De nokvorsten moeten opnieuw aangesmeerd worden met flexibele specie. Het betreft ongeveer 25 meten. Flexim zou kunnen maar dan moet eerst al het cement verwijderd worden. Daarnaast missen er 30 pannen en moet er een gedeelte van de goot en schoorsteen gerestaureerd worden.