Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Den Haag of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: het maken van een schilddak op een bouwproject, vervangen riet en dakpannen (monument), rieten dak vervangen door dakpannen, 4 nieuwe daken bedekken, het vervangen van dakpannen door panplaten, pVC dakbedekking voor koelcellen complex, pvc deklaag op dak aanbrengen, nieuw geïsoleerd dak plaatsen op boerderijwoning (270 m2), dakgoot verleggen, schoorsteen verwijderen, zonnepanelen aanbrengen en mogelijk dakkapel realiseren, dak en dakkapel vervangen, inclusief dak isoleren, een schuin pannendak van een tussenwoning renoveren, new roof with insulation, dak inclusief dakbeschot vervangen, groendak onderhoud extensief, dak vervangen en isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Den Haag:

Regenpijp verplaatsen

Ivm plaatsen van een overkapping moet mijn regenpijp worden verplaats. Overkapping is 4,06 x 3,5 meter.

Plat dak isoleren

Het betreft een plat dak van een jaren dertig woning. Graag een warm dak waar ik binnenkort ook zonnepanelen op wil zetten. Momenteel ligt er grind op het dak en heb ik geen lekkages. Oppervlakte ca. 6.5 x 12 meter. Dak met overstekken, dus zal niet tot de rand gelegd hoeven worden. Ook aanpassingen aan de dakrand zijn dan niet nodig. Ik laat mij graag adviseren over de subsidie mogelijkheden.

Lichtkoepel vervangen

In de bestaande kunststof koepel op het dakterras zit een gat, en moet vervangen worden. De lichtkoepel is ongeveer 1 bij 1,20 meter. Graag een offerte.

Het realiseren van een dakterras met omheining

Ik zoek een partij die een dakterras kan realiseren. Het terras moet 60 m2 groot worden met een metalen hekwerk en een keramieke vloer. Het dak is bereikbaar via een luik. Het gaat om de 2e verdieping.

Solatube plaatsen

Ik wil graag een solatube DS 290 vierkant laten plaatsen in het dak boven het trappenhuis. Het dak is daar plat. De hoogte tussen de trap en het dak is ongeveer 3,5 meter. Het dak is makkelijk te bereiken via een balkon. Als het mogelijk is zou ik de solatube graag in een zwart profiel hebben. Graag de offerte inclusief de solatube.

Dak vervangen en isoleren

Het betreft een 27 m2 dak met Monier kruispan natuurrood, van 100 jaar oud incl. dakkapel. Ik wil dit laten vervangen met nieuwe dakpannen, latten en tengels. Isolatie dmv bv. renovatieplaat gewenst. Zink- en loodwerk is hierbij inbegrepen. Momenteel staat huis in steiger ivm schilderswerkzaamheden, dus zo snel mogelijk, dan kan de gevelsteiger worden gebruikt

Dak opnieuw bedekken en een schoorsteenpijp verwijderen

Ik wil de oude dakbedekking (bitumen) van mijn dak verwijderen en opnieuw met bitumen bedekken. Afmeting 6 x 8,5 m. incl. verwijderen schoorsteenpijp (metaal). Hoogte 8 meter.

Dak nalopen

Zo'n 10 jaar geleden is ons (plat) dak voor het laatst gedaan. Nu willen wij deze graag (preventief) laten nakijken en kijken wat er aan onderhoud gedaan moet worden. Het dak is 12 bij 7,5 meter. Komen jullie eerst langs om te kijken naar het dak en hieruit een offerte op te stellen?

Dak isoleren

Wij hebben een dubbel bovenhuis met een plat dak van ongeveer 12 x 5 meter. We willen daar een dakterras laten plaatsen, maar daarvoor het dak van buitenaf laten isoleren. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Oplossen daklekkage en verbeteren waterafvoer

Opdracht bestaat uit twee delen. Deel 1: Oplossen daklekkage, vermoedelijke werkzaamheden: - Aanbrengen van 6 meter bitumineuse kantstroken over de voorzijde van de woning Deel 2: Verbeteren waterafvoer, vermoedelijke werkzaamheden: - Inwerken van nieuwe zinkenbeugels en bestaande metalen pijp hieraan bevestigen - Aansluiten lodenafvoer op herplaatste metalen pijp Gaat om dak van woonhuis, drie verdiepingen, dak ligt op ongeveer 9 meter hoogte.

Het dak van een serre verbouwen

Ik zoek een dakdekker die het dak van mijn serre kan verbouwen. Het gaat om een polycarbonaat dak van 4 bij 4 meter. Ik wil de helft van het dak dicht maken (bitumen bedekking) en de andere helft weer met polycarbonaatplaten.

Een lichtkoepel vervangen

Ik zoek een dakdekker voor het vervangen van een lichtkoepel op een uitbouw. Het plastic van de huidige lichtkoepel heeft een scheur, maar er is (nog) geen lekkage. Het formaat is 184 bij 122 cm. Ik wil graag een 3 dubbele laag 'plastic' koepel terug op de uitbouw. De koepel is goed bereikbaar.

Het dak van een veranda opnieuw dekken

Ik zoek een dakdekker die het houten dak van mijn veranda opnieuw kan dekken. Het betreft een dak van ongeveer 14 m2 wat goed bereikbaar is. Naar mijn weten is het dak momenteel bedekt met lood.

EPDM dakterras en uitbouw

Wij willen graag ons dakterras van 18.3 m2 en het dak van een uitbouw van 14.4 m2 met EPDM laten bedekken.

Het dak van de schuur vervangen

Ik zoek een dakdekker die het dak van mijn schuur kan vervangen. Het gaat alleen om het dak van mijn schuur. Dit betreft 2 bij 3 meter. Het dak is momenteel bedekt met een soort eterniet (asbest vrij). Ik wil het dak weer met een soort gelijk materiaal (uiterlijk) laten bekleden.

Het isoleren en dekken van een garagedak en lood plaatsen

Ik zoek een dakdekker die het platte dak van mijn garage kan isoleren en bedekken. Met wat voor een materiaal het dak bedekt moet gaan worden bespreek ik graag met de vakman. Het gaat om een dak van 25 m2. Daarnaast dient er ook lood aan de zijkanten van het dak geplaatst te worden. De garage is goed bereikbaar.

Boeidelen laten vervangen

Boeidelen zijn slecht en moeten waarschijnlijk vervangen worden. Ik woon in een eengezins-tussenwoning en het is 6 meter breed.

Aanleg groen dak

Wij zouden graag een offerte aanvragen voor het aanleggen van een groen dak op ons huis. Het gaat om circa 45 m2.

Mastiek dak (119 m2) vervangen met EPDM en isoleren

Een mastiek dak moet vervangen worden van een portiekflat met 3 eigenaren. Het gaat om 119 m2. Vernieuwen met EPDM en isoleren van buitenaf. Hierover laat ik mij graag adviseren.

Vervangen regenpijpen

Ik ben op zoek naar iemand voor het vervangen van PVC-regenpijpen 80 mm door zinken regenpijp: - 2x ca. 6 m. - 1x ca. 3 m. Ik hoor het graag.

Plat dak voorzien van sedum vegetatie

Op de uitbouw van 5. 70 lang en 2.10 breed willen we graag een sedum vegetatie. Ga graag het gesprek aan over de mogelijkheden en de daarbij horende prijzen.

Loodslabben vernieuwen

Bij onze kantine is op het dak circa 15 meter loodslab weggesneden. Hiervoor is aangifte gedaan. Voor de verzekering heb ik nu een offerte nodig, hierna dient de vakman de werkzaamheden uit te voeren.

Reinigen van een pannendak

Ik zoek een dakenspecialist die het schuine pannendak van mijn schuur kan reinigen. Momenteel groeit er mos op de dakpannen wat ik gereinigd wil hebben. Het dak is ongeveer 30 m2 groot. De schuur grenst aan de woning.

Dakbedekking vernieuwen

In de achtertuin hebben wij een houten aanbouw met een soort plastic laag er over heen. Graag wil ik hier of bituum of EPDM op laten plaatsen. Wellicht moet er ook een rookkanaal afvoer gerealiseerd worden door het dak heen. De oppervlakte is 8.80 bij 4.40 meter.

Plat dak isoleren

Wilt u zo vriendelijk zijn om mij een prijsindicatie te geven voor het laten uitvoeren van de volgende werkzaamheden: Het isoleren van een plat dak van ongeveer 75 m2 Het isoleren van een deel pannendak van ongeveer 16 m2. Ook zou ik graag een indicatie willen ontvangen op welke termijn genoemde werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd.