Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Den Haag of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: kunstriet van mansarde dak vervangen, dak vernieuwen met dakkapellen of opbouw, epdm plus groen dak vervangen op meerdere garage daken, dak vervangen, dak isoleren en dakpannen vervangen, het realiseren van groen dak i.c.m. zonnepanelen. over 702m platdak, dakbedekking vervangen en groen dak leggen op meerdere garages, boerderijdak van 300 m2 isoleren, een sedumdak realiseren op een loods, dak isoleren en dakpannen vervangen, dak isoleren, rieten dak vervangen door dak, pannendak isoleren, vervangen pannen en goot en schoorsteen opmetselen, dakpannen vervangen op twee daken, complete dakvernieuwing en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Den Haag:

Vegetatiedak realiseren

Ik denk erover na om een vegetatiedak te laten realiseren. Ik heb op dit moment een bitumen dakbedekking. Plat dak van ongeveer 70 m2. Ik wil het misschien ook combineren met PV panelen. Het is een oud pand (1904).

Sedumdak aanleggen

Ik ben op zoek naar iemand voor het aanleggen van een extensief sedumdak op platdak van schuur in de tuin. Het is een EPDM dak van 15 vierkante meter.

Zolderisolatie aanbrengen

Ik wil de zolder laten isoleren (50 m2). Woning 2 onder 1 kap. Gebouwd 1961.

Dakherstel

Dak vernieuwing, isolatie en epdm ,zonder gebruik van vuur en zonder ballast. Incl. Randafwerking. De aanwezige zonnepanelen worden verwijderd. Is een kleine 100 m2 .

EPDM leggen op een tuinschuurdak inclusief dakdoorvoer

Ik zou graag op een nieuw geplaatste tuinschuur van 5 meter x 3,55 meter EPDM laten leggen incl. een dakdoorvoer. Het dak bestaat uit een laag sponningsplanken.

Nieuwe dakbedekking

Uitsnijden van de huidige de oude bitumen en nieuwe bedekking tegen de borstwering (breedte < 4 meter)

Groendak aanleggen op dakkapel en uitbouw

Ik wil een groendak aan laten leggen op het dak van mijn dak kapel (3 bij 4 meter) en van de uitbouw (3 bij 9 meter). Er liggen nu wel zonnepanelen op het dak van de uitbouw. Ik ben erg benieuwd naar wat de kosten en de mogelijkheden zijn.

Houtwerk aan dakgoot herstellen en schilderen

Houtwerk aan mijn dakgoot is gedeeltelijk in slechte toestand en verf bladdert ervan af. Lengte ongeveer 7 meter

Daklekkage inspecteren en verhelpen

I have leakage from the roof in my apartment. I would like if you can inspect the roof and make an offer for reparation as soon as possible (flat roof, bitumen).

Dak renoveren met leien en EPDM

Het is een pand uit 1898 met mansardekap. Op de stijle vlakken moeten leitjes komen en op de flauwe vlakken zit nu zink maar ik zit aan witte EPDM te denken. Dus kunststof dakbedekking in lichte kleur (warmte). Dit vlak is niet zichtbaar vanaf de straat en heeft een hele flauwe helling. Het dak is 60 m2.

Regenpijp verplaatsen

Ivm plaatsen van een overkapping moet mijn regenpijp worden verplaats. Overkapping is 4,06 x 3,5 meter.

Plat dak isoleren

Het betreft een plat dak van een jaren dertig woning. Graag een warm dak waar ik binnenkort ook zonnepanelen op wil zetten. Momenteel ligt er grind op het dak en heb ik geen lekkages. Oppervlakte ca. 6.5 x 12 meter. Dak met overstekken, dus zal niet tot de rand gelegd hoeven worden. Ook aanpassingen aan de dakrand zijn dan niet nodig. Ik laat mij graag adviseren over de subsidie mogelijkheden.

Lichtkoepel vervangen

In de bestaande kunststof koepel op het dakterras zit een gat, en moet vervangen worden. De lichtkoepel is ongeveer 1 bij 1,20 meter. Graag een offerte.

Het realiseren van een dakterras met omheining

Ik zoek een partij die een dakterras kan realiseren. Het terras moet 60 m2 groot worden met een metalen hekwerk en een keramieke vloer. Het dak is bereikbaar via een luik. Het gaat om de 2e verdieping.

Solatube plaatsen

Ik wil graag een solatube DS 290 vierkant laten plaatsen in het dak boven het trappenhuis. Het dak is daar plat. De hoogte tussen de trap en het dak is ongeveer 3,5 meter. Het dak is makkelijk te bereiken via een balkon. Als het mogelijk is zou ik de solatube graag in een zwart profiel hebben. Graag de offerte inclusief de solatube.

Dak vervangen en isoleren

Het betreft een 27 m2 dak met Monier kruispan natuurrood, van 100 jaar oud incl. dakkapel. Ik wil dit laten vervangen met nieuwe dakpannen, latten en tengels. Isolatie dmv bv. renovatieplaat gewenst. Zink- en loodwerk is hierbij inbegrepen. Momenteel staat huis in steiger ivm schilderswerkzaamheden, dus zo snel mogelijk, dan kan de gevelsteiger worden gebruikt

Dak opnieuw bedekken en een schoorsteenpijp verwijderen

Ik wil de oude dakbedekking (bitumen) van mijn dak verwijderen en opnieuw met bitumen bedekken. Afmeting 6 x 8,5 m. incl. verwijderen schoorsteenpijp (metaal). Hoogte 8 meter.

Dak nalopen

Zo'n 10 jaar geleden is ons (plat) dak voor het laatst gedaan. Nu willen wij deze graag (preventief) laten nakijken en kijken wat er aan onderhoud gedaan moet worden. Het dak is 12 bij 7,5 meter. Komen jullie eerst langs om te kijken naar het dak en hieruit een offerte op te stellen?

Dak isoleren

Wij hebben een dubbel bovenhuis met een plat dak van ongeveer 12 x 5 meter. We willen daar een dakterras laten plaatsen, maar daarvoor het dak van buitenaf laten isoleren. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Oplossen daklekkage en verbeteren waterafvoer

Opdracht bestaat uit twee delen. Deel 1: Oplossen daklekkage, vermoedelijke werkzaamheden: - Aanbrengen van 6 meter bitumineuse kantstroken over de voorzijde van de woning Deel 2: Verbeteren waterafvoer, vermoedelijke werkzaamheden: - Inwerken van nieuwe zinkenbeugels en bestaande metalen pijp hieraan bevestigen - Aansluiten lodenafvoer op herplaatste metalen pijp Gaat om dak van woonhuis, drie verdiepingen, dak ligt op ongeveer 9 meter hoogte.

Het dak van een serre verbouwen

Ik zoek een dakdekker die het dak van mijn serre kan verbouwen. Het gaat om een polycarbonaat dak van 4 bij 4 meter. Ik wil de helft van het dak dicht maken (bitumen bedekking) en de andere helft weer met polycarbonaatplaten.

Een lichtkoepel vervangen

Ik zoek een dakdekker voor het vervangen van een lichtkoepel op een uitbouw. Het plastic van de huidige lichtkoepel heeft een scheur, maar er is (nog) geen lekkage. Het formaat is 184 bij 122 cm. Ik wil graag een 3 dubbele laag 'plastic' koepel terug op de uitbouw. De koepel is goed bereikbaar.

Het dak van een veranda opnieuw dekken

Ik zoek een dakdekker die het houten dak van mijn veranda opnieuw kan dekken. Het betreft een dak van ongeveer 14 m2 wat goed bereikbaar is. Naar mijn weten is het dak momenteel bedekt met lood.

EPDM dakterras en uitbouw

Wij willen graag ons dakterras van 18.3 m2 en het dak van een uitbouw van 14.4 m2 met EPDM laten bedekken.

Het dak van de schuur vervangen

Ik zoek een dakdekker die het dak van mijn schuur kan vervangen. Het gaat alleen om het dak van mijn schuur. Dit betreft 2 bij 3 meter. Het dak is momenteel bedekt met een soort eterniet (asbest vrij). Ik wil het dak weer met een soort gelijk materiaal (uiterlijk) laten bekleden.