Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Den Haag of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak renovatie/asbest saneren/dakkapellen en dakramen, groendak realiseren op bedrijfspand van 3000 m2, dak vernieuwen, dakpannen vervangen, dakkapel realiseren en dak vervangen door kunstriet, een puntdak renoveren, dakinspectie Franse kap, platte daken en terrassen vernieuwen, dakbeschot en zinken dakgoot vervangen, dakpannen vervangen en isoleren van dak, dak op schuurtjes vervangen VVE, dakpannen vervangen, dakisolatie, dakpannen en lood vervangen, nok verhogen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Den Haag:

Het bitumen dak van mijn schuur vervangen en lekkage oplossen

Het dak van het schuurtje is aan vervanging toe en begint te lekken. 7m2, 1.75 x 4. Met een zinken dakrand. Het is de bedoeling dat hier bitumen terug komt.

Dakbedekking vervangen

Ik wil graag van mijn achter bovenwoning de gehele dakbedekking (bitumen) vervangen. Ik zou niet weten om hoeveel vierkante meter het gaat, maar men kan het ook komen bezichtigen om een gerichte prijsopgave te doen.

Dak isolatie

Ik wil een schuin dak aan de binnenkant laten isoleren. Het gaat om 50 m2. Ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn en ik ontvang graag een prijsindicatie.

Dak verwijderen, nieuw dak realiseren en doortrekken

Het gaat om een renovatieproject, een oud schoolgebouw mag van de gemeente omgetoverd worden in woningen. Gebouw uit ongeveer 1930. Het dak is op dit moment niet over het gehele gebouw getrokken. Dit betekend dat het dak moet worden vernieuwd en doorgetrokken. Het totale oppervlakte van het dak zal 120 m2 worden, op dit moment zit er ongeveer 60 m2 aan dak. Dit stuk dak zal eerst moeten worden verwijderd en afgevoerd. Het is ook de bedoeling dat dit dak goed geisoleerd wordt. De hellingshoek is ongeveer 50 graden.

Daklek repareren

We have a small leak in the roof that needs repairing. Its a flat roof , with a pitched roof on the side. Total 40 square meters.

Nieuw plat dak en boeidelen herstellen

Betreft garagebox die in de verkoop staat. Graag nieuw bitumen dak en de boeidelen opknappen op de goedkoopste manier. Het dak is 7,5 meter lang en 2,8 meter breed.

Boeiboorden vervangen

Ik wil graag de boeidelen vervangen van ons woonhuis, voor en achter. Achter is bereikbaar via balkon en is ongeveer 6 m, voor is 7 m. Graag in hout en duurzaam. Minimaal in grondlak, liefst afgelakt in lichte creme kleur.

Dakbalk vervangen

Wij hebben een lessenaarsdak waar door de vorige eigenaren dakramen in zijn geplaatst. Hij loopt dus op 1 punt af. Het dak is 12 meter lang, de breedte is 8,20. Het dak begint bij een van de dakramen echter door te zakken, waarschijnlijk omdat daar de dakbalk onderbroken is. We willen dit graag laten herstellen en daarnaast een dankinspectie voordat wij zonnepanelen gaan plaatsen. Graag zouden wij daarom een offerte voor de benodigde werkzaamheden ontvangen.

Het opnieuw bedekken van een dakkapel

Ik zoek een dakdekker die de bedekking van mijn dakkapel kan vervangen. Momenteel heb ik last van lekkage. Het gaat om 350 bij 275 cm inclusief 10 cm.

Dakisolatie en vergroening voor VVE gebouw

Goedemiddag, als VVE hebben we advies ingewonnen om ons gebouw te verduurzamen. Ons wordt geadviseerd ons platte dak (240m2, 10 jaar geleden vernieuwd) te voorzien van omgekeerde isolatie en te laten vergroenen. en daarna zonnepanelen te plaatsen. Nou hebben we 16 februari een VVE vergadering, zou handig zijn voor die tijd concrete offertes te hebben die we kunnen bespreken. Kan iemand contact opnemen aub? Dank!

Groen dak aanleggen

Ik wil het platte dak op de 2e etage (rijtjeshuis) vervangen. Er ligt nu asfalt met grind op, en ik wil er een groendak op laten leggen. Het dak is 30 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Dak vervangen

Ik wil graag mijn huidige dak vervangen door een goed geïsoleerd dak (dakpannen) Het gaat om 120 m2 dak Het is een schuin dak

3 cm isolatiemateriaal plaatsen op een plat dak

Mijn badkamer (begane grond) heeft een nog niet geïsoleerd plat dak van 1,01 x 3,33 meter. Er ligt een houten vlonder op. De werkzaamheden zoals ik het zie bestaan uit het optillen en verplaatsen van de vlonder, leggen van 3 cm isolatieplaten (afdichten kieren?) en terugplaatsen van de vlonder. Het dak begint op de hoogte van 3,5 meter ongeveer. Op het binnenplaatsje kan er een ladder geplaatst worden. Over het soort isolatie materiaal wil ik graag advies. Er ligt vermoedelijk mastiek dakbedekking op. Graag ontvang ik advies en een offerte.

Groen dak aanleggen

Het betreft het aanleggen van een groen dak op een dak met bitumen en grind (moet ook verwijderd en afgevoerd worden) van circa 8 x 6 m.. Plus een balkon 1 x 4 m. en isolatie van een dakterras van 1,5 x 4 m.. Beiden met een zinken ondergrond.

Dak van binnenkant isoleren

Het gaat om sandwichpanelen die geluid doorgeven van de wind. Het is een schuin dak en ik wik het vanaf de binnenkant isoleren. Het gaat om 25 m2. Graag een offerte.

Plat dak bedekken van een te bouwen patiowoning

Wij zijn opzoek naar iemand die voor een patiowoning het dak kan maken en isoleren. We zijn bezig met het bouwen van een patiowoning met 3 platte dakdelen (9m, 62m en 34m). Het betonnen dak ligt er en de opstanden zijn aangebracht. Verder moet isolatie, daktrim, dakdoorvoeren, grind, dakbedekking enzovoort worden aangebracht. We willen graag twee offertes, een voor EPDM dakbedekking en een voor bitumen. De isolatie willen we van buitenaf. De daken zijn 3 meter hoog en 6 meter. Een steiger plaatsen is mogelijk. Vermoedelijk na de zomer van 2020 zal het dak bedekt moeten worden. Graag ontvang ik advies en een offerte.

Offerteaanvraag groen dak samen met buren

Samen met de buren wil ik een groen dak laten aanleggen op onze uitbouw van circa 30 m2. Er ligt nu bitumen op. Graag ontvang ik daarvoor een offerte, liefst op basis van een bezoek.

Groen dak aanleggen

Wij willen op ons platte dak (1e verdieping) een groen dak laten aanleggen. Lengte ongeveer 13 m en breedte ongeveer 4 m. Huidige dakbedekking is bitumen.

Dakgrind verwijderen of afzuigen

Ik wil mijn dak van 59 m2 van grind ontdoen. Het dak ligt op 11,7 meter hoog.

Platte dak met EPDM bedekken

Het platte dak is in slechte staat en ik heb al een keer lekkage gehad, ongeveer 100 m². Ik wil het graag met EPDM laten bedekken. Graag ook gevel verven meenemen in de offerte.

Dakisolatie plus groen dak

Graag zou ik meer informatie (mogelijkheden, prijsopgave) ontvangen over het aanbrengen van dakisolatie, tegelijkertijd met een groen dak. Het betreft een plat dak van circa 8 bij 6 m en 4 bij 2 m van het dakterras. Momenteel ligt er grind, graag verwijderen en afvoeren.

Replacement roof access / terrashuis

Replacement of roof access/ terrashuis skylight Dimension: 2,06 m x 4,445 m Current structure is made of wood and double pan glass with a door to get access to the roof. Some leaks are starting to occur, so maybe we want the new one in a metallic structure. We would like to replace this roof access bringing a lot of light inside by something better in terms of energy efficiency. We need advise of what is possible. If that is possible I would like the new terrashuis of the same dimensions as the old one. Please dispose of the old one.

Replace roof dakhuis

I would like to replace my dakhuis on my roof. Here are the existing dimensions: 81cm x 175cm. Currently, it is full glas dakhuis not really energy efficient for my house so interested to get advice for the best setup (dakluik, etc.) to get an access to my roof and keep a big skylight.

Dak vervangen en beoordelen wat er nodig is

Het dak van ons jaren dertig huis is hoognodig aan vervanging toe. In de bouwkundige keuring kwam naar boven dat het dak binnen 5 jaar vervangen moest worden (keuring was in 2016). We weten niet wat er allemaal vervangen zou moeten worden, daar willen we graag iemand naar laten kijken. We willen dan ook isolatie meenemen. Het gaat om een rijtjeshuis met een hellend dak en een dakkapel erop. Wat de oppervlakte van het dak is durf ik niet te zeggen. De oppervlakte van het huis is 120 m2 en de hoogte van het dak schat ik op 3 - 4 meter hoog. Een steiger is makkelijk plaatsbaar in de voor- en achtertuin. Graag ontvangen we advies en een offerte.

Vegetatiedak realiseren

Ik denk erover na om een vegetatiedak te laten realiseren. Ik heb op dit moment een bitumen dakbedekking. Plat dak van ongeveer 70 m2. Ik wil het misschien ook combineren met PV panelen. Het is een oud pand (1904).