Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Den Haag of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak volledig aanleggen, larikshouten dak vervangen, schuin dak bedekken, dak aanbrengen, zadeldak met dakkapellen laten plaatsen, oudhollands dak moderniseren, pannendak aanbrengen inclusief isolatie, asbesthoudende leien op dak vervangen, mansardedak vervangen en isoleren, dakdekken, geheel zadeldakconstructie vervangen, dakpannen op een pannendak vervangen, rieten dak vervangen door andere dakbedekking, schuur van nieuwe dakplaten voorzien, dakisolatie aanbrengen en dak herstellen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Den Haag:

Dak isoleren en groen dak aanleggen

Mevrouw, mijnheer. We willen ons gehele dak laten vervangen. Er isolatie op leten aanbrengen, en een groen dak aan laten leggen. Liefst via email of sms/whatsapp. Door beroep zijn we vaak moeilijk bereikbaar. Wel lezen we mail en sms/whatsapp een aantal keer per dag uit. Alvast hartelijk

Dak vervangen

Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? Groen dak. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken; Dak vervangen door een groen dak (sedum). Gaat om ongeveer 60 vierkante meter.

Larikshouten dak vervangen

Wij hebben een huis uit 2006 met houten lariksdelen als dakbedekking. Graag zouden wij ons dak willen laten vernieuwen. De optie is namelijk schilderen en dan gaat het nog 10 jaar mee, of een nieuw dak, wat duurzamer is. Ik zou graag advies willen wat de beste mogelijkheden zijn. Als u op google ons adres intoets kunt u een impressie krijgen van de woning. De oppervlakte zal ongeveer 350 m² zijn. We zijn nu met de buitengevel bezig en willen graag spoedig met de klus van start. Ik verneem graag van u.

Verschoven dakpannen recht leggen

Pannen liggen niet overal recht meer en het zink sluit op sommige plaatsen niet meer netjes aan. Totale pannendak oppervlakte is naar schatting 70 m2.

Dakrenovatie en -onderhoud

Mijn platte bitumen dak van ongeveer 30 m2 is aan onderhoud toe. Het is een tussenwoning in Den Haag uit 1982, met ook een schuin dak deel en dakkapel. Dak is goed bereikbaar via balkon. Ik wil graag meer mogelijkheden bekijken, van alleen reparatie tot aan opwaarderen met isolatie en materialen als TPO of PVC. Resultaat moet geschikt zijn voor plaatsing van zonnepanelen (combi offerte is ook welkom).

Aanleggen van een groendak

Ik wil mijn huidige platte dak omzetten naar een groendak en zou daar graag meer informatie en prijsindicatie over willen ontvangen. Het gaat om een dak van zo'n 80 m2. Graag een complete offerte inclusief voorwerk, materialen en manuren.

Dak isoleren

Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Beste isolatiespecialist, wij overwegen om het dak van ons nieuwe huis te isoleren. Volgens een recent MJOP heeft het dak nog een levensduur van zo'n 10 jaar. Toch lijkt het ons de juiste keus om te isoleren en de dakbedekking te vervangen. Isolatie van buitenaf heeft sterk de voorkeur. Wij hebben geen specifieke voorkeur voor wat betreft het dakbedekkingsmateriaal. Hierover laten wij ons graag adviseren. Op dit moment ligt er bitumen. Het dak is grofweg 80 m2 en bereikbaar via het dakterras. Er is in principe geen steiger nodig Graag ontvang ik jullie advies en offerte. Ik ben bereikbaar per telefoon of mail voor vragen. Ik ben benieuwd naar de opties.

Nieuwe dakbedekking, isolatie en groen dak

66 m2 plat dak.

Dakrenovatie bitumen en shingels

Wij wonen in een dubbel bovenhuis met schuine zijwanden en een plat dak. De schuine wanden bestaan uit shingels en het platte dak is van bitumen. De dakbedekking is zeker 40 jaar geleden vervangen. Het platte dak is 5 bij 9 meter groot en de wanden lopen ongeveer 1.50 meter schuin naar beneden. Op dit moment hebben wij last van schimmel en de problemen worden groter. Graag maak ik op korte termijn een afspraak zodat de vakman het dak kan beoordelen.

TPO dakbedekking aanbrengen

Een oud plat dak moet worden opgeknapt. Ik wil graag de bitumen laten vervangen of overplakken met witte TPO i.v.m. te plaatsen zonnepanelen. Ik ken de exacte staat niet, behalve dat het niet lekt, en kan er nu nog niet bij (overdracht 1 juni). Extra isolatie kan misschien ook geen kwaad.

Plat dak van dakisolatie voorzien

Plat dak van ongeveer 80 vierkante meter isoleren met goed materiaal. Het huis is gebouwd rond 1910. Op het dak liggen kiezels. Ik weet niet of er materiaal afgevoerd moet worden.

Lichtkoepel met dak toetreding plaatsen

Het vervangen van de oude lichtkoepel op het platte gedeelte van het zadeldak door een lichtkoepel met dak toetreding. Formaat daksparing 75 x 120 cm. Vanaf de uitbouw is het mogelijk het dak te betreden met een ladder of van binnenuit.

Duivenstrips op dakrand van balkon laten plaatsen

Graag zou ik willen weten wat het kost om duivenstrips te laten plaatsen op de rand van mijn dak zodat er geen poep meer op mijn balkon komt. Het zal gaan ongeveer 5 a 6 meter gaan.

Groendak maken op nieuwbouw

Gaat om nieuwbouwwoning die opgeleverd wordt in eerste kwartaal 2019 waarop wij een groendak/sedumdak willen laten aanbrengen. Totale oppervlak ongeveer 60 m2. Er worden ook zonnepanelen geplaatst. Is dit nog van invloed op de sedumbedekking?

Dakraam plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken op het dak van ons huis zit een soort van raam dat vernieuwd of schoon gemaakt en goed afgedicht moet worden. I v b m verkoop zo snel mogelijk .

Reparatie groendak

Wij hebben sinds de storm van juni 2017 soms last van kleine lekkages. Daarom willen we graag weten hoe het dak er voor staat en wat er moet gebeuren pkus de kosten daarvan.

Hoekvorsten leggen

Hoekvorsten aanbrengen over een afstand van ongeveer 4 meter. op een huis met 2 verdiepingen. De pannen zo nodig weer aansmeren met speciale mortel.

Zinken dak en wangen aanbrengen

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Zink Wat is de huidige situatie? Nog geen dak aanwezig Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken In april wordt een nieuwe dakkapel geplaatst. Hierop moet een zinken dak en zinken wangen worden aangebracht. Het dak is recht maar heeft aan de voorkant en zijkanten links en rechts een schuin deel. Circa 5 m2.

Nieuwe bitumen toplaag aanbrengen

Schoonmaken dak. Nieuwe bitumineuze APP- of SBS-gemodificeerd bitumen aanbrengen op platte bovendak (45 m2), platte uitbouw (9 m2) en platte garagedak (17 m2), Hierbij daktrim hergebruiken of nieuw (aluminium). Het leveren en aanbrengen van hemelwaterafvoeren. Het pellen van bestaande dakdoorvoeren en opnieuw aanbrengen van dakbedekking.

Plat dak renoveren zonder isolatie

Vele jaren geleden is onze binnenplaats overdekt met een plat dak (ongeveer 8 m2). Dit dak is echter aan vervanging toe. Op dit moment zit er één grote lichtkoepel in, maar wij zouden in een nieuw dak twee kleinere willen. Wie kan ons hierbij helpen?

Dak vernieuwen

Het dak van een schuurtje is weg gevlogen. Ik wil een nieuw dak laten plaatsen van 12 m2. Ik had een bitumen dak.

Hellend dak renoveren en isoleren

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Pannen. Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering)? 850 m2. Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Nee. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het ruim 60 jaar oude pannendak dient te worden vernieuwd. Het gaat om totaal 850 m2.

Plat dak renoveren en isoleren

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Bitumen of roofing. Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering): ongeveer 25 vierkante meter. Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Ik weet het niet. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: De gehele bovenverdieping is aanzienlijk kouder dan de midden verdieping en daarom is in combinatie met de subsidieregeling van de overheid isolatie gewenst. Graag kom ik met u in contact voor de mogelijkheden.

Dakbedekking vervangen

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Andere Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) 65m2 Graag offerte voor PIR Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Nee Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Dakbedekking aan vervanging toe. Willen dit laten aanpakken en meteen ook isoleren.

Plat dak bedekken

Dear sir or madam, I am interested in renovating my roof. The roof is flat, is connected to Zinken dakkapellen (2 x 2,5 m²) and has a Daktoegangsopstand (60cm x 100cm). The roof is 55-60m2. Kind regards.