Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Den Haag of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: rieten kap plaatsen op onze nieuwe woning, dak vernieuwen van appartementencomplexen, inclusief isolatie en sedumdak, gehele dak verhoging 2 onder 1 kap buren ook, het realiseren van een nieuw dak op een woning, vervangen Rieten dak naar dakpannen leisteen, kantoordak isoleren en bitumen vervangen 220 m2, puntdak met asbest vervangen, inclusief isolatie en zonnepanelen, dakpannen vervangen, isoleren en extra dakkapel aanbrengen, plat dak vervangen van woning met isolatie, asbest golfplaten verwijderen en nieuw dak plaatsen, plat en puntdak inspecteren en renoveren, dakbedekking vervangen van een garagedak, dak renovatie, dakpannen vervangen, het vervangen van een daklaag van bitumen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Den Haag:

Zinken mansarde zadeldak isoleren

Het gaat om een 4 verdiepingen herenhuis uit 1894 met een mansarde zadeldak, dwarsgeplaatst. Het huis is zelf geen monument maar wel een beschermd stadsgezicht. Het huidige dak is van zink en zit er al lange tijd op, ik denk van 1980 ofzo. Wij hebben het huis in 2011 gekocht en het is toen volledig gerenoveerd. Het dak is bewerkt maar niet vervangen, er zijn een aantal lichtkoepels aangebracht en van binnen een isolatielaag van zeg 5 cm tussen het houtskelet aangebracht. Vorig jaar zijn er zonnepanelen geplaatst. Recent hadden we een kleine lekkage aan de achterkant en de reparateur zei dat het dak aan vervanging toe is en eigenlijk had dit in 2011 moeten gebeuren. De aannemer is niet meer, dus geen verhaal. Ik zou het liefst het dak van buitenaf extra willen laten isoleren op het bestaande zink binnen de richels tussen de zinkplaten en als dat niet gaat het bestaande zink vervangen met extra isolatie (we hebben nog steeds een hoge gasrekening). Ik zag diverse filmpjes met Sarking Unilin platen en dat soort oplossing leek me wel wat maar geen idee of dit geschikt is voor deze toepassing. Het woonoppervlak is ongeveer 6,5 m bij 12 m, hoeveel vierkante meter het dak is vind ik lastig te bepalen.

Groen dak op terrasoverkapping

Wij willen een groen dak op de overkapping die aan de schuur komt. Het totaal is 12 m2 groot onder een hoek van 10 graden. Het dak bestaat uit houten rabatdelen en wordt gedragen door 4 palen van 15 x 15 en houtendragers van 10 x 20.

Dakpanplaten op tuinhuis plaatsen

Het betreft een tuinhuisje. Het heeft 2 schuinen kanten, en elke kant is 2,85 hoog en 5,40 breed (dat is globaal gemeten). En er zit een dak toevoer in voor de geiser. Dat wil ik met dakpanplaten van aluminium of kunststof en op panlatten laten leggen. Ik hoor graag wat dit kost.

Bitumen en isolatie vervangen van hellend dak woonark

Woonark hellend dak ca. 25 graden bitumen met polystyreen isolatie op steunbalken met multiplexplaat. Ligt in een kanaal. Bitumen is 25 jaar oud en aantal gaten ontstaan door meeuwenoverlast. Goot is meer een geul in het bitumen aan de wal en kanaalzijde dan een echte goot. Wij hopen dat er dakplaten (zwart/antracietgrijs of dakpanplaten geïsoleerd op dit bitumen kan komen te liggen met (condensfolie?) En we willen graag 8 zolder ramen van 45 X 75 cm geplaatst hebben plus wellicht vervanging van een drietal ventilatie buizen met kap. De woonark heeft slechts 1 verdieping. Het dak is 16.10 m X 6.15 m breed. Iedere dakzijde is dus ongeveer 3,20-3,25 breed (voor en achterzijde). En er is een schuurtje met eenzijdig licht hellend dak van 2 X 3 m. Update 03/03/2020 De gemeente Den Haag heeft geen toestemming gegeven voor de verhoging van mijn dak door het kiezen van een andere dakbedekking dan bitumen aangezien de nokhoogte van het dak niet hoger mag uitvallen dan hij nu is (ook niet met 1 cm!). Dit betekent dat mijn aanvraag gewijzigd wordt naar vervanging van het bitumen en de isolatielaag daaronder of repareren van de isolatielaag daaronder. Het bitumen dient van een hoge kwaliteit te zijn in verband met overlast van meeuwen. De dakramen willen wij ook hierin geplaatst hebben. Plus het plaatsen van zwakstroomdraden om de meeuwen te weren. Voor de schuur willen wij of bitumen met enige isolatie gelegd laten leggen of liever nog een dakplaat/paneel antraciet-grijs.

Zinken dak aanbrengen op luifel van veranda

Ik wil graag een nieuw zinken dak op onze luifel van de veranda (ca 5,5 x 1 meter). Er hoeft niets vooraf verwijderd of vervangen te worden.

Bitumen vervangen

Woonark hellend dak ca. 25 graden bitumen met polystyreen isolatie op steunbalken met multiplexplaat. Ligt in een kanaal. Bitumen is 25 jaar oud en aantal gaten ontstaan door meeuwenoverlast. Goot is meer een geul in het bitumen aan de wal en kanaalzijde dan een echte goot. Wij hopen dat er dakplaten (zwart/antracietgrijs of dalpanplaten geïsoleerd op dit bitumen kan komen te liggen met (condensfolie?) En we willen graag 8 zolder ramen van 45 X 75 cm geplaatst hebben plus wellicht vervanging van een drietal ventilatie buizen met kap. De woonark heeft slechts 1 verdieping. Het dak is 16.10m X 6.15m breed. Iedere dakzijde is dus ongeveer 3,20-3,25 breed (voor en achterzijde). En er is een schuurtje met eenzijdig licht hellend dak van 2 X 3 m.

Dak tuinhuis renoveren

Tuinhuisje plattegrond ca. 4.60 m x 2.50 m, voorzien van rode dakpanplaten ca. 17.5 m2. De op de foto’s zichtbare goten worden verwijderd. Demonteren houten windveer, daklijsten blijven behouden, hierover valt het nieuwe zetwerk (windveren) van de dakpanplaten. De dakconstructie is volledig tact, geen houtrot. Offerte voor het leveren en aanbrengen van de dakpanplaten inclusief toebehoren zoals: -Ronde nok met 2 eindnokken -Windveren -Druiplijsten -Kilgoot -Vogelschroot Met de offerte ontvangen wij ook graag een indicatie over het tijdstip van uitvoering.

Dak koepels vervangen

Ik zoek iemand voor het vervangen van 2 dakkoepels op een plat dak 1x 100x100 cm en 1x 200x100cm. Afvoeren oud materiaal optioneel

Het bitumen dak van mijn schuur vervangen en lekkage oplossen

Het dak van het schuurtje is aan vervanging toe en begint te lekken. 7m2, 1.75 x 4. Met een zinken dakrand. Het is de bedoeling dat hier bitumen terug komt.

Dakbedekking vervangen

Ik wil graag van mijn achter bovenwoning de gehele dakbedekking (bitumen) vervangen. Ik zou niet weten om hoeveel vierkante meter het gaat, maar men kan het ook komen bezichtigen om een gerichte prijsopgave te doen.

Dak isolatie

Ik wil een schuin dak aan de binnenkant laten isoleren. Het gaat om 50 m2. Ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn en ik ontvang graag een prijsindicatie.

Dak verwijderen, nieuw dak realiseren en doortrekken

Het gaat om een renovatieproject, een oud schoolgebouw mag van de gemeente omgetoverd worden in woningen. Gebouw uit ongeveer 1930. Het dak is op dit moment niet over het gehele gebouw getrokken. Dit betekend dat het dak moet worden vernieuwd en doorgetrokken. Het totale oppervlakte van het dak zal 120 m2 worden, op dit moment zit er ongeveer 60 m2 aan dak. Dit stuk dak zal eerst moeten worden verwijderd en afgevoerd. Het is ook de bedoeling dat dit dak goed geisoleerd wordt. De hellingshoek is ongeveer 50 graden.

Daklek repareren

We have a small leak in the roof that needs repairing. Its a flat roof , with a pitched roof on the side. Total 40 square meters.

Nieuw plat dak en boeidelen herstellen

Betreft garagebox die in de verkoop staat. Graag nieuw bitumen dak en de boeidelen opknappen op de goedkoopste manier. Het dak is 7,5 meter lang en 2,8 meter breed.

Boeiboorden vervangen

Ik wil graag de boeidelen vervangen van ons woonhuis, voor en achter. Achter is bereikbaar via balkon en is ongeveer 6 m, voor is 7 m. Graag in hout en duurzaam. Minimaal in grondlak, liefst afgelakt in lichte creme kleur.

Dakbalk vervangen

Wij hebben een lessenaarsdak waar door de vorige eigenaren dakramen in zijn geplaatst. Hij loopt dus op 1 punt af. Het dak is 12 meter lang, de breedte is 8,20. Het dak begint bij een van de dakramen echter door te zakken, waarschijnlijk omdat daar de dakbalk onderbroken is. We willen dit graag laten herstellen en daarnaast een dankinspectie voordat wij zonnepanelen gaan plaatsen. Graag zouden wij daarom een offerte voor de benodigde werkzaamheden ontvangen.

Het opnieuw bedekken van een dakkapel

Ik zoek een dakdekker die de bedekking van mijn dakkapel kan vervangen. Momenteel heb ik last van lekkage. Het gaat om 350 bij 275 cm inclusief 10 cm.

Dakisolatie en vergroening voor VVE gebouw

Goedemiddag, als VVE hebben we advies ingewonnen om ons gebouw te verduurzamen. Ons wordt geadviseerd ons platte dak (240m2, 10 jaar geleden vernieuwd) te voorzien van omgekeerde isolatie en te laten vergroenen. en daarna zonnepanelen te plaatsen. Nou hebben we 16 februari een VVE vergadering, zou handig zijn voor die tijd concrete offertes te hebben die we kunnen bespreken. Kan iemand contact opnemen aub? Dank!

Groen dak aanleggen

Ik wil het platte dak op de 2e etage (rijtjeshuis) vervangen. Er ligt nu asfalt met grind op, en ik wil er een groendak op laten leggen. Het dak is 30 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Dak vervangen

Ik wil graag mijn huidige dak vervangen door een goed geïsoleerd dak (dakpannen) Het gaat om 120 m2 dak Het is een schuin dak

3 cm isolatiemateriaal plaatsen op een plat dak

Mijn badkamer (begane grond) heeft een nog niet geïsoleerd plat dak van 1,01 x 3,33 meter. Er ligt een houten vlonder op. De werkzaamheden zoals ik het zie bestaan uit het optillen en verplaatsen van de vlonder, leggen van 3 cm isolatieplaten (afdichten kieren?) en terugplaatsen van de vlonder. Het dak begint op de hoogte van 3,5 meter ongeveer. Op het binnenplaatsje kan er een ladder geplaatst worden. Over het soort isolatie materiaal wil ik graag advies. Er ligt vermoedelijk mastiek dakbedekking op. Graag ontvang ik advies en een offerte.

Groen dak aanleggen

Het betreft het aanleggen van een groen dak op een dak met bitumen en grind (moet ook verwijderd en afgevoerd worden) van circa 8 x 6 m.. Plus een balkon 1 x 4 m. en isolatie van een dakterras van 1,5 x 4 m.. Beiden met een zinken ondergrond.

Dak van binnenkant isoleren

Het gaat om sandwichpanelen die geluid doorgeven van de wind. Het is een schuin dak en ik wik het vanaf de binnenkant isoleren. Het gaat om 25 m2. Graag een offerte.

Plat dak bedekken van een te bouwen patiowoning

Wij zijn opzoek naar iemand die voor een patiowoning het dak kan maken en isoleren. We zijn bezig met het bouwen van een patiowoning met 3 platte dakdelen (9m, 62m en 34m). Het betonnen dak ligt er en de opstanden zijn aangebracht. Verder moet isolatie, daktrim, dakdoorvoeren, grind, dakbedekking enzovoort worden aangebracht. We willen graag twee offertes, een voor EPDM dakbedekking en een voor bitumen. De isolatie willen we van buitenaf. De daken zijn 3 meter hoog en 6 meter. Een steiger plaatsen is mogelijk. Vermoedelijk na de zomer van 2020 zal het dak bedekt moeten worden. Graag ontvang ik advies en een offerte.

Offerteaanvraag groen dak samen met buren

Samen met de buren wil ik een groen dak laten aanleggen op onze uitbouw van circa 30 m2. Er ligt nu bitumen op. Graag ontvang ik daarvoor een offerte, liefst op basis van een bezoek.