Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Den Bommel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Den Bommel heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Den Bommel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Den Bommel of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Den Bommel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: realiseren 350 m2 dak op nieuw te bouwen huis, alle dakpannen van een vrijstaande woning vervangen, een puntdak realiseren voor woning, zinken dak van 369 m2 realiseren op een nieuwbouw woning, nieuwbouw woning met sedumdak of leidakbedekking, het vervangen van dakpannen door dakpanplaten, het totaal renoveren van een dak, dak vervangen en isoleren, betonpannen vervangen door keramische pannen, herstelwerkzaamheden dak van woning uit 1910, extensief of vegetatiedak, complete dakvernieuwing, sedumdaken realiseren, dakpannen vervangen door een rieten dak, vernieuwen platte daken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakgoot en regenpijp of dakdekken en dakreparaties in Den Bommel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Den Bommel:

Kunststof dakgoot vervangen

De kunststof dakgoot is oud en kapot. Deze moet dus vervangen worden. Wij wonen in een tussen woning met aan een kant de dakgoot van de buren. Gaat om een oppervlakte van ongeveer 4 a 5 meter. Met een trap is hier makkelijk bij te komen.

XPS platen monteren

We willen graag een bitumendak aan de buitenkant laten isoleren met xps platen. Het dak is 15 jaar oud. In totaal gaat het om 180 m2.

Dak isoleren met korrels

Ik wil mijn dak geïsoleerd hebben. Aan 1 zijde van het hellend dak zit een schoorsteen, andere zijde hellend dak zit een grote dakkapel. Het dak is 40-50 m2, omdat het dakkapel groot is. Ik wil korrels laten spuiten.

Trespa boeiborden aanbrengen

Ik zou Trespa boeiborden willen laten aanbrengen aan de voorkant van onze vrijstaande woning. Het zal gaan om een lengte van ongeveer 10 meter. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden en kosten te bespreken.

Pannen- door rietendak vervangen

Wij hebben begrepen dat ons pannen dak, schroefdak, vervangen dient te worden. Graag zouden wij willen weten wat de kosten zijn wanneer wij het dak vervangen door riet. Het gaat om een vrijstaande woning die goed bereikbaar is. De oppervlakte is 70 meter inclusief een aantal dakramen. Graag zouden wij willen weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor het vervangen van het dak.

Dakpannen, dakbeschot en gording vervangen

Bij onze woning (bouwjaar 1954) is er een gording aan het rotten. Tevens zijn de dakpannen (OVH) aan vervanging toe. Het dak is momenteel niet geisoleerd. 2 stuks schoorstenen mogen gelijk hydrofoberen en voegen. Graag ontvang ik van u een richtprijs voor deze werkzaamheden, waarbij van het volgende uitgegaan moet worden: ca. 800 pannen incl. randpannen (40 stuks) en 12 nokvorsten.

Asbesthoudend dak vervangen

Het betreft een dak met hoogstwaarschijnlijk asbestplaten. Deze moeten dan ook gesaneerd worden en daarna moet een geïsoleerd dak teruggeplaatst worden. Dit in samenwerking met een dakkapelspecialist want we willen er een dakkapel in laten plaatsen.

Ongeveer 400 m2 opnieuw bedekken met dakpanplaten

Wij hebben een huis gekocht in Den Bommel waar een nieuw dak op de schuur moet komen nadat deze van de asbestplaten ontdaan is. Wij willen dit met dakpanplaten laten doen. Binnen wat voor termijn zou het uitkomen om ons dak te komen bedekken? Graag ontvangen wij een prijs, het gaat om ongeveer 400 m2.

Over de gehele lengte van het huis (plm ...

Over de gehele lengte van het huis (plm 7 meter) aan beide zijden een dakkapel plaatsen