Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Delft te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Delft heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Delft u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Delft of directe omgeving.

1349 klanten uit Delft bevelen een bij Casius in Delft aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Delft bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: isolatie en renovatie van boerderij dak, volledige dakrenovatie, dakpannen van woning en schuur vervangen, inclusief dakgoot en regenpijp, rieten dak vervangen van woonboerderij, mastiek dak (119 m2) vervangen met EPDM en isoleren, dakisolatie van meerdere woningen, nieuwe dak bedekkingen en groendak, dakisolatie en nokvorsten vernieuwen, dakisolatie van buitenaf, rieten dak vernieuwen, kunstleien vervangen door natuur leien, dakpannen vervangen, nieuw Mansarde dak, dak isolatie van buitenaf en dakkapel plaatsen, dak isoleren aan de buitenkant en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Delft staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Delft:

Vernieuwen bitumen dakbedekking

Ons huis is bijna 30 jaar oud en de dakbedekking, bitumen, willen we vernieuwen voordat de zonnepanelen geplaatst worden. Circa 60 m2.

Dakbedekking vernieuwen

Ik wil graag een offerte voor het vernieuwen van de dakbedekking. Het huis is 11 bij 5.40 meter. Ik heb een plat dak van bitumen of EPDM met grind erop.

Dak opnieuw bekleden

Door een lichte lekkage, willen we, samen met onze buren, ons dak opnieuw laten bekleden. Ons voorkeur gaat uit naar EPDM, maar laten ons graag adviseren. Gaat om ongeveer 60 m2 per dak, en het dak is goed bereikbaar via een dakterras. Er liggen wel stenen op de huidige bitumen laag. Bij een gunstige offerte overwegen we ook ons schuurdak (ongeveer 10 m2) te laten bekleden. Gezien de lekkage willen we snel handelen.

Golfplaten dak repareren

Ik zoek een dakdekker die het schuin/bolle golfplaten dak van mijn tussenwoning boven de tweede verdieping kan vervangen in verband met lekkage. Hoeveel m2 het dat is, is onbekend. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Groen dak plaatsen

Het dak (ongeveer 5 x 6,5 meter) is voorzien van 6 zonnepanelen, en daarom heen zou ik graag een extensief groen dak willen laten aanleggen. Ik zou graag willen weten waarmee ik dan rekening moet houden en wat dit betekent qua uitvoering en financiering. Ik heb geen haast met de aanleg, waar nodig kan ik me qua planning aanpassen. Het dak is dit jaar van een nieuwe toplaag voorzien in verband met de aanleg van de zonnepanelen.

Isoleren en deels vervangen van een groot dak

Ik zoek een dakdekker/isolatiespecialist die het schuine gedeelte van één groot dak (verdeeld over 4 appartementen) kan isoleren van buiten af. De totale oppervlakte is ongeveer 240 m2. Het dak bevindt zich boven de 4e verdieping, maar is verder goed bereikbaar. Wellicht dienen de pannen vervangen te worden, maar dat doe ik graag in onderling overleg

Onderdak plaatsen en dak isoleren

Wij willen de zolder isoleren (ongeveer 50 m2), maar er ontbreekt een onderdak. Het plaatsen van een onderdak schijnt noodzakelijk te zijn om houtrot aan de dakconstructie te voorkomen. Het bestaande dak is een pannendak. De intentie is om de bestaande pannen terug te plaatsen. Het betreft een jaren dertig woning. Ik wil graag met een expert overleggen wat de beste optie is.

Vervangen van de regenpijp

Wij hebben een oude regenpijp(-buis) aan de voorzijde van onze woning (zie foto, verticaal). Door de ouderdom van deze regenpijp (35 jaar) willen wij deze vervangen. Graag een complete offerte inclusief materialen. Lengte is circa 2 verdiepingen, 6 a 7 meter bij elkaar.

Dakpannen vervangen

Dak is ongeveer 7. 5 * 5. 5m = 41m2. Dak bestaat uit twee dakhelften, elk ongeveer met een hellingshoekvan 20 graden

Vogelnesten onder dakpannen verwijderen

Graag ontvang ik een offerte of prijsopgave om een verlaten kauwen nest onder de dakpannen te verwijderen en de dakpannen, goot en isolatie weer te herstellen. Tevens ben ik benieuwd wat het kost om een het dak vogelnesten proof te maken...

Dak renoveren en lekkende kozijnen verhelpen

Uitbouw met een plat dak (circa 15 a 18 m2). Fungeert als slaapkamer, is dicht bij een snelweg. Achterste deel van dak bestaat uit platliggende ramen, hiervan lekken de kozijnen, deze moeten ook vervangen worden. Gewenst: oplossing om dak zo goed mogelijk te isoleren tegen geluid en vervangen van kozijnen door plat dak. Ik sta open voor advies van de vakman hierin.

Sarkingdak realiseren

Ik laat mij graag adviseren door de vakman over het volgende; Ik wil mijn platte dak laten isoleren vanaf de buitenzijde. Mijn vraag is of er dan ook nieuwe dakbedekking moet komen? Mogelijk dat dan gelijk de ongebruikte schoorstenen verwijderd kunnen worden. Het oppervlak van het dak is circa 10 x 4 meter. En het idee is dat na de isolatie, het dak (gedeeltelijk) ook geschikt is voor plaatsing van zonnepanelen. Kan dit indien er isolatie aan de buitenzijde aangebracht wordt?

Dakbedekking vervangen

Leggen van laminaat. 28 vierkant meter.

Dak met dakpannen reinigen

Om welke dakbedekking gaat het? Dakpannen Bevat de dakbedekking asbest? Nee Welke werken moeten uitgevoerd worden? Dak en dakgoten reinigen, dak ontmossen, ik laat mij adviseren over de mogelijkheden Wat is de oppervlakte van uw dak? Meer dan 100 m³ Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Op daken zit op diverse plekken mos en groene aanslag.

Asbest golfplaten dak vervangen

Schuin dak met circa 60 vierkante meter aan asbest golfplaten moet worden vervangen door nieuwe dakbedekking - waarschijnlijk nieuwe golfplaten maar andere opties zijn ook mogelijk. Het huis ligt in een blok met 10 andere huizen, waarvan alle daken vervangen moeten worden. Wat is het tijdsbestek van dit project en kunnen we het beste alle huizen tegelijk doen?

Daklicht plaatsen in een betonnen dak

In een uitbouw van nieuwbouwhuis met een betonnen dak willen we een daklicht, rechthoekig van ongeveer 70 x 250 centimeter. Het triple glas kan ik zelf leveren. Het gaat om het leveren en plaatsen. Het gaat hier om betonnen kanaalplaten.

Nieuwe bitumen dakbedekking aanbrengen

Er moeten nieuwe bitumen worden gelegd op een plat dak van ongeveer 45 vierkante meter. Het dak is uitstekend bereikbaar.

Zinken dakgoot repareren of vervangen

Onze zinken goot, ongeveer 6 meter lang, is vernieuwd in 2008. De houten bekleding hier omheen niet. Waarschijnlijk hebben de buren een lekkage aan hun goot wat lekkage veroorzaak aan onze houten bekleding. Graag zou ik de mogelijkheden willen bespreken met de vakman om dit probleem op te lossen.

Economisch afgeschreven dakbedekkingen vernieuwen

Vernieuwen van de economisch afgeschreven dakbedekking op 4 plekken: 1. 10 vierkante meter dakbedekking uitbouw 2e etage. 2. 8 vierkante meter dakbedekking uitbouw 1e etage. 3. 11 vierkante meter dakbedekking plat dak keuken en het plaatsen van een daklichtkoepel. 4. 20 vierkante meter dakbedekking dakterras boven woonkamer en een slecht afschot herstellen.

Platte daken renoveren

Onze platte daken van totaal ongeveer 24 m² zijn toe aan vervanging. Wij zijn benieuwd wat jullie voor ons kunnen doen. Welke opties zijn er? Wat zijn de kosten?

Dak renovatie plat dak

Wij hebben ongeveer 24 m² aan platte daken op ons huis. Deze zijn duidelijk toe aan vervanging/renovatie. Wij zijn benieuwd wat jullie voor ons kunnen betekenen en wat de kosten zullen zijn.

Dakpannen vervangen en dakramen (ver)plaatsen

Namens de VvE wil ik een offerte aanvragen. Wij willen ons dak laten renoveren, dus nieuwe pannen plaatsen. Daarnaast op diverse plaatsen dakramen plaatsen en een dakraam verplaatsen.

Hoger dak plaatsen op een hoekwoning

Wij wonen in een hoekwoning met een zadeldak. Op de zolderverdieping is er een geringe stahoogte. Daarom hebben wij er vorig jaar door een bedrijf een nokverhoging op laten plaatsen. Helaas is dit bedrijf halverwege de klus om onbekende redenen niet meer op komen dagen. We hebben de verhoging toen zelf wind- en waterdicht gemaakt. Later bleek dat het bedrijf ook niet de benodigde vergunning hiervoor had aangevraagd, terwijl dit wel de afspraak was. De nokverhoging moet daarom verwijderd worden. We hebben vervolgens door een architect een tekening voor een nieuw en hoger dak laten maken en daarvoor inmiddels een vergunning ontvangen. Nu zijn we op zoek naar een aannemer die deze klus voor ons kan verzorgen. We beschikken over alle bouwtekeningen en kunnen die ook digitaal aan u sturen. We stellen bovendien een bezoek op prijs. Daarna ontvangen wij graag uw gedetailleerde offerte.

Dakgoot achter vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van de zinken dakgoot met houten betimmering aan de achterzijde van mijn woning. De lengte is ongeveer 4 meter.

Dakgoot vervangen

Dakgoot vervangen en 12 cm omhoog zetten, in verband met een nieuw dak met dikke isolatie. De oude goot zit nu te laag. De goot is van zink en omtimmerd met hout. Als dan niet door zink vervangen, graag uw advies hierover. De lengte is ongeveer 3.85 meter