Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Delfgauw te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Delfgauw heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Delfgauw u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Delfgauw of directe omgeving.

129 klanten uit Delfgauw bevelen een bij Casius in Delfgauw aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Delfgauw bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: pVC dakbedekking voor koelcellen complex, dak vervangen van boerderij, vervanging dak 140m2 inclusief dakgoten, velux ramen en pannen, het renoveren van een dak en plaatsen van dakramen, een schuin pannendak van een tussenwoning renoveren, rieten dak vervangen door een pannendak, schuin dak isoleren, plat dak renovatie, nieuw dak plaatsen, dakpannen en kap vervangen van 4 garages, het renoveren van een groot pannendak, dakpannen en platen vervangen, dakpannen vervangen en isoleren met PIR platen, dakconstructie verstevigen, het repareren van het dak van een uitbouw met lichtstraat en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Delfgauw staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Delfgauw:

Dakpannen vervangen

Er dienen nieuwe pannen, ovhp, kantpannen en nokvorsten gelegd te worden. Het betreft een hoekhuis met 2 dakkapellen, 1 van 5.20 meter lang en een van 3.50 meter lang aan straatkant ook voorzien van grote Velux. Het dak is voorzien van nieuwe tengels en ventifoil, panlatten moeten vervangen worden gezien de maatvoering. Verder moet er een aansluiting bij de buren aan de renovatiegoot gemaakt worden, breedte dak ongeveer 7 meter. HEt zal gaan om 650 pannen, 34 nokpannen en 2 normale pannen boven de dakkapel alleen in een zwarte kleur.

Lichtstraat maken in nieuwe aanbouw

We zijn momenteel een aanbouw aan het maken. Hiervoor zijn we op zoek naar een lichtstraat van circa 3,50 of 4 bij 1 meter.

Lichtkoepel plaatsen

Lichtkoepel plaatsen op een okay dak

Dakgoot repareren

Er zit een gat onderin de houten betimmering rond onze dakgoot. Het betreft een jaren '30 woning. Het lijkt alsof er iets door de goot heen is gevallen. De goot zit op 2 hoog. Vanwege de locatie van de goot hebben we het niet zelf verder kunnen bekijken.

Loodslab plaatsen onder dakraam

Onder ons dakraam zit een plastic slab. Deze gaat steeds los en waait dan omhoog, waardoor er regen onder kan komen. Graag willen wij deze vervangen door een loodslab. Het dakraam is 90 cm breed. Ik ben benieuwd naar de kosten hiervan.

Zonnepanelen plaatsen of dak vernieuwen

Ons dak is nu ongeveer 53 jaar oud, graag wil ik weten of er zonnepanelen geplaatst kunnen worden. Het is een eenvoudig rijtjeshuis, een hoekwoning. We hebben geen lekkage. Wat zou gehele vernieuwing van het dak kosten met isolatie? Het zijn eenvoudige rode dakpannen. Het gehele dak is in totaal zo'n 60 vierkante meter.

Zinken dakgoot vervangen

De dakgoot waar het om gaat is een zinken dakgoot van ongeveer 6 meter. De goot zit in een houten bekisting, die is nog goed. Deze is gesitueerd aan de voorzijde van mijn huis, de goot hangt boven de eerste verdieping, een meter of 6 hoog. Steiger zetten is mogelijk, alleen niet op het gedeelte waar de hal is.

Dakgoot vervangen

Het gaat om het vervangen van een dakgoot aan de straatzijde, van ongeveer 6 meter lengte en het materiaal betreft

Dakpannen leggen

Door storm zijn er twee nokdakpannen losgewaaid en naar beneden gevallen. De pannen zijn los gekomen van het cement. Deze moeten vervangen worden.

Reparatie schuin pannendak

Lekkage bij of net onder de daknok. Situatie: houten dakbeschot met dakpannen. Huis is 6,6 meter breed, maar lekkage zit slechts op klein deel. Werkzaamheden zijn vermoedelijk: - aantal dakpannen verwijderen/ lekkage opsporen - dakpannen terugleggen/ pannen op daknok vastzetten - evt. kapotte dakpannen vervangen

Spoed! Zwam uit plafond 1e verdieping. ...

Spoed! Zwam uit plafond 1e verdieping. Schimmel op gelijke plek begane grond. Boven het plafond 1e verdieping ligt het dak met bitumen afdekking en regenwater afvoerpijp. Liefst deze week nog starten!

Het timmeren en plaatsen van een ...

Het timmeren en plaatsen van een dakkapel