Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit De Zilk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in De Zilk heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in De Zilk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in De Zilk of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit De Zilk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: plat dak renoveren, dakpannen vervangen, asbesthoudend golfplaten dak verwijderen en vervangen, dakrenovatie uitvoeren, prijsopvraag groendak, isoleren van een nieuwbouw dak van boerderijwoning, dak vervangen, dakpannen plaatsen en dak isoleren, dak vervangen, volledig dak vervangen, asbest dak woonhuis vervangen, zonnepanelen plaatsen en aansluiten, asbest leien vervangen door kunststof leien, dakbedekking vernieuwen, plat dak repareren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in De Zilk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in De Zilk:

Dakrand vervangen

Van onze aanbouw (plat dak) willen wij de dakrand vervangen, deze zijn in zeer slechte staat(hout). Wij willen deze vervangen door kunststof, de omtrek is ongeveer 8 meter. Kunt u mij een schatting geven van de indicatieve kostprijs?

Plat dak vernieuwen

Bijkeuken nieuw plat dak

Nokvorsten opnieuw leggen

De nokvorsten liggen verkeerd om, lopen af naar de schoorsteen op het zuidwesten. De vakman zal de nokvorsten andersom moeten plaatsten en dan goed afdichten. De woning is ongeveer 6 meter.

Glas van schuurdak vervangen door golfplaten

Gedeelte van schuur is voorzien van stalen roede met glas, dit wil ik laten verwijderen en voorzien van golfplaten. Het gedeelte wat glas is, is ongeveer 100 m2. De schuur is ongeveer 5-6 meter tot de nok.

Lichtkoepel vervangen in een kunststof dak

Verwijderen van een lichtkoepel en opstand. Plaatsen nieuwe van een lichtkoepel (dubbelwandig) met opstand. De afmeting is ongeveer 100 bij 100 cm. Het is op het dak van de schuur, het dak heeft kunststof dakbedekking. Het gaat om een plat dak van ongeveer 2.5-3 meter hoog en is makkelijk bereikbaar. De huidige lichtkoepel met opstand is oud, lekt en is diverse malen met kit en plakstukken gerepareerd.

Boeideel vervangen en dak aanhelen

Boeideel vervangen met trespa en aanhelen van het dak.