Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor epdm op overkapping laten plaatsen:

EPDM op overkapping laten plaatsen

Wij hebben een overkapping van 3.5 bij 4,5 meter en willen EPDM als dakbedekking op laten zetten. Het is een plaatdak.
Onze klant uit Capelle aan den IJssel (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor epdm op overkapping laten plaatsen uit heel Nederland:

Groendak realiseren en lekkend dak herstellen

Het gaat om 2 klussen: 1. Het aanleggen van een sedumdak op een uitbouw met epdm bedekking van +- 4.30 x 5.70 m. 2. Het herstellen van een lekkend dak van een overkapping, momenteel bitumen. +- 5.2 x 3.2 m wellicht ook epdm + sedum van maken.

Groen dak op terras overkapping

Op een nog te bouwen terrasoverkapping van 2,44 x 5,70 m wil ik mogelijk een groen dak realiseren. Over de afstand van 2,44 m loopt het dak ongeveer 50 cm af. Wat kost zoiets inclusief epdm onderlaag? Ik heb begrepen dat ik voor de constructie van de overkapping rekening moet houden voor een maximale belasting van 80 kilo per m2.

Overkapping voorzien van vast dak

Ik wil de garantplaten (kunststof) vervangen door een een vast dak eventueel met dakgoot erbij. Ik overweeg bitumen of epdm-folie. De oppervlakte bedraagt 13 m2.

Nieuwe dak op schuur en overkapping

Onze schuur en overkapping zijn lek. Er liggen nu golfplaten of die doorgezakt zijn. Oftewel er moet een nieuwe dak op. Liefst epdm. Er zit geen dakbeschot in de schuur. Onder de overkapping moet ook nieuwe dakbeschot. Ook nieuwe liggers en staanders. Overkapping is ongeveer 3.20 bij 3.70 en de schuur 4.70 bij 3.50. Graag ben ik benieuwd naar de kosten hiervoor.

Een overkapping realiseren naast een vrijstaande woning

Ik zoek een aannemer die een overkapping kan realiseren aan de zijkant van mijn vrijstaande woning. De overkapping moet ongeveer 320 bij 690 cm groot worden en een houten constructie hebben. Daarnaast wil ik dat de overkapping een dicht EPDM dak krijgt met 2 lichtstraten daarin. Verder bespreek ik graag de specificaties met de aannemer.

Epdm op overkapping

We willen graag onze overkapping laten bedekken met Epdm. De afmetingen daarvan zijn 4.20x2.60m.

Epdm op plak dak plaatsen

Ik wil graag nieuwe dakbedekking voor mijn overkapping van ca 17 m2, waar een lichtkoepel op is geplaatst. Er kan makkelijker met een ladder op worden geklommen of eventueel via het badkamer raam worden betreden.

Nieuw platdak laten leggen met EPDM

Ik ben een overkapping aan het maken circa 38 m2 hier wil ik epdm op hebben. Er zit in het midden nog een lichtstraat. Ook komen er 2x een hemelwaterafvoer.

Dak bedekken met EPDM

Ik wil mijn dak graag opnieuw laten bekleden met EPDM. Het betreft een houten tuinhuisje met overkapping. Op dit moment ligt het dakleer niet vast, alleen aan de buitenkant met spijkers. Geen opstaande rand, alleen aan de zijkanten een houten betimmering. Ca 30 m2. (390 x 660 cm).

EPDM plaatsen

Het betreft een dak op een nieuwe losstaande overkapping met planken dakbeschot. Er is 1x een uitsparing voor een zinken HWA. De afmeting van het dak in het platte vlak zijn 5,67 x 3,22 meter.

Partners

Partners van Casius