Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor aanvullen van isolatiemateriaal van dak kleine uitbouw:

Aanvullen van isolatiemateriaal van dak kleine uitbouw

Het betreft een dak van een kleine uitbouw afgewerkt met bitumen. De isolatie moet hier bovenop aangebracht worden. De oppervlakte is ongeveer 5 m2. Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? Ik laat mij adviseren door de vakman
Onze klant uit Capelle aan den IJssel (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanvullen van isolatiemateriaal van dak kleine uitbouw uit heel Nederland:

Inpandige openhaard en schoorsteen verwijderen

Ik zou graag de open haard met schoorsteen laten verwijderen uit de huiskamer. Ik vermoed dat de gehele schoorsteen op de grond staat, in dat geval moet deze ook weg op de bovenverdieping en van het dak. In de muur naast de schoorsteen moet een deurgang worden gedicht (baksteen/metselwerk, voorkeur geel/bruine baksteen in overleg). De dichte deurgang en muur achter de schoorsteen (draagmuur, baksteen, incl deur ca. 5 meter breed) moet worden gestuct. Vloer benedenverdieping moet vlak maar hoeft niet te worden bedekt. Plafond aanvullen met gipsplaat. Indien de schoorsteen boven zonder steun moet worden verwijderd: Het houten plafond/vloer bovenverdieping moet dan ook worden gedicht. De vloer van de bovenverdieping is hout. Het is onbekend of 1 of enkele houten draagbalken van de bovenverdieping in/op de schoorsteen steunen, maar dat moet ook correct worden afgewerkt. Dak moet worden gedicht waar de schoorsteen zich bevond. Reserve dakpannen zijn aanwezig. Raggelwerk en isolatiemateriaal moet aangevuld. Ik hoop echter dat de schoorsteen boven kan blijven zoals deze nu is. Ik verwacht dat dit pas na visuele controle door u kan worden beoordeeld.