Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Capelle aan den IJssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Capelle aan den IJssel heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Capelle aan den IJssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Capelle aan den IJssel of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Capelle aan den IJssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: kunstriet van mansarde dak vervangen, dak vernieuwen met dakkapellen of opbouw, epdm plus groen dak vervangen op meerdere garage daken, dak vervangen, dak isoleren en dakpannen vervangen, het realiseren van groen dak i.c.m. zonnepanelen. over 702m platdak, dakbedekking vervangen en groen dak leggen op meerdere garages, boerderijdak van 300 m2 isoleren, een sedumdak realiseren op een loods, dak isoleren en dakpannen vervangen, dak isoleren, rieten dak vervangen door dak, pannendak isoleren, vervangen pannen en goot en schoorsteen opmetselen, dakpannen vervangen op twee daken, complete dakvernieuwing en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Capelle aan den IJssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Capelle aan den IJssel:

Groen dak aanleggen

Graag een offerte voor 20 m2 groen dak met sedum plantjes. Het is een plat dak waar nu dakleer en grind op ligt.

EPDM op overkapping laten plaatsen

Wij hebben een overkapping van 3.5 bij 4,5 meter en willen EPDM als dakbedekking op laten zetten. Het is een plaatdak.

Informatie over ecologische isolatie

Wij zoeken een samenwerkingspartner op het gebied van ecologische isolatie in combinatie met duurzame dakbedekking en zonnepanelen. Ik laat mij graag informeren over de mogelijkheden van uw producten welke voldoen aan een zo’n hoog mogelijke: ecologische waarde, drukvastheid, brandvertragend, isolatiewaarde, Dubo-keur en ISO 14001. Oftewel producten die geheel in het teken staan van: • Duurzame en CO2 neutrale daken • Duurzame onderneming • Meerwaarde voor een duurzame samenleving.

Dakkapel schilderen

Wij wonen in een geschakelde woning waarbij onze dakkapel aan de dakkapel van de buren vast zit. Ons deel wil ik graag laten schilderen. Dit is ongeveer 3 meter breed. Daarnaast dient er een stukje loodslab vervangen te worden door EPDM.

Een dakinspectie en reparatie waar nodig

Ik zoek een dakdekker die het schuine pannendak van mijn woning kan inspecteren en daar waar nodig is kan vervangen/repareren. Het dakfolie dient waarschijnlijk op verschillende plekken vervangen te worden. De dakpannen wil ik hergebruiken.

Het isoleren van een schuin pannendak

Ik zoek een dakdekker voor het isoleren van een schuin pannendak. Het gaat om een dak op de 2e verdieping van een hoekwoning. De totale oppervlakte van het dak komt neer op 40 m2. Met wat voor een methode/materiaal het dak geïsoleerd moet worden bespreek ik graag met de vakman.

Vervangen dakbedekking platte daken

Wij willen graag een vervanging van de dakbedekking op onze 2 dakkapellen en 1 aanbouw. Alle 3 hebben al 2 lagen bitumen. Voorkeur aanbouw dak gaat uit naar groen dak. Het dak van de aanbouw is 10 m2 en van de dakkapellen 8 m2 per stuk.

Aanvullen van isolatiemateriaal van dak kleine uitbouw

Het betreft een dak van een kleine uitbouw afgewerkt met bitumen. De isolatie moet hier bovenop aangebracht worden. De oppervlakte is ongeveer 5 m2. Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? Ik laat mij adviseren door de vakman

Nieuwe dakgoten voor meerdere woningen

De zinken dakgoten aan de voor- en achterzijde van 4 woningen dienen te worden vervangen. De lengte per goot is ongeveer 5 meter. Daarnaast dienen de regenpijpen ook vervangen moeten worden.

Groendak plaatsen

Wij willen graag op het platte dak van de schuur en de keuken een groen dak laten leggen. De oppervlakte is ongeveer 12 m2.

Groen dak op schuur

De schuur van circa 4 bij 2 meter voorzien van een Sedum dak. Momenteel liggen er golfplaten.

Uitbouw voorzien van sedum bedekking

Ik zoek een dakdekker die aan de achterzijde van mijn woning het dak van de uitbouw kan voorzien van sedum-dakbedekking. De totale oppervlakte is ongeveer 12 m2. De huidige ondergrond bestaat uit bitumen.

Dakgoot van hout en Trespa voorzien

Dakgoot hout vervangen en dan van ter Tespa voorzien. Trespa in gebroken wit . Stroken van 32 cm Langte van 12 meter

Vogelnesten onder de zonnepanelen verwijderen en bird blocker plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen van vogelnesten onder mijn zonnepanelen en het plaatsen van birdblockers er omheen om nieuwe nesten te voorkomen. Aan de straatzijde zijn 6 zonnepanelen geplaatst. Het betreft 6 AEG monokristallijn black 275Wp zonnepanelen (afmeting: 1633 x 995 x 40mm), geplaatst in een rij van 4 (vertikaal naast elkaar geplaatst) met daarboven een rij van 2 (horizontaal geplaatst). Een plaatje laat de plaatsing zien. Google streetview geeft een duideljke situatieschets. Totale omtrek van de 6 panelen betreft 13216 mm (zie tekening, bijgevoegd).

Dakisolatie aanbrengen

Momenteel een plat dak van zo'n 48 m2. Ik wil hier een nieuwe isolatielaag op aanbrengen. Deze moet water afstotend zijn maar ook de warmte kunnen vasthouden. Graag laat ik mij adviseren door de vakman betreft het juiste materiaal hiervoor. Daarnaast zou ik ook meer willen weten over de toepassing van zonnepanelen.

Vogelschroot laten plaatsen

Gaarne prijs indicatie voor het plaatsen van vogelschroot op 6 meter hoogte en ca. 10 meter lengte.

Dakpannen en goot op de dakkapel vervangen

Graag een offerte voor het vervangen van de neroma dakpannen en de goot. Het betreft een dakkapel welke schade heeft opgelopen met de storm. Helaas zijn de 37 jaar oude pannen nergens meer verkrijgbaar.

Dakpannen vervangen

Er zijn een aantal (waarschijnlijk 5 stuks) dakpannen van mijn dak gewaaid. Deze moeten vervangen worden. 1e verdieping.

Verschoven dakpan herstellen

Door de wind is er 1 dakpan verschoven. Het gaat om een tussenwoning. Schuin boven de dakkapel.

Dakpannen plaatsen en dakgoot checken

Op het dak van een tussenwoning wil ik graag 30 pannen laten vervangen daar deze stuk zijn. Daarnaast moeten er een aantal pannen vastgezet worden. Daarnaast wil ik de zinken goot van ongeveer 5 meter laten controleren in verband met scheuren.

Daklekkage opsporen en repareren

Zojuist heb ik een lekkage gevonden bij ons op zolder. Het druppelt een klein beetje, het stroomt er gelukkig niet met bakken uit. Wellicht is het gekomen door de sneeuw die is gaan smelten. Wij hebben zelf nog een stuk of 20 reserve-dakpannen liggen. Graag verneem ik een schatting van de eventuele kosten.

Nieuw dak plaatsen

Nieuw dak op bestaande woning, maat 9 meter (lang) bij 8 meter breed. Helling 45 graden. Isolatie tenminste 3. Geen ramen etc. In het dak. Wel op de kopse kanten. Onder de kap komen 2 slaapkamers, en kleine badkamer met toilet. Trap in het midden.m

Boeidelen vervangen

Ik heb twee boeidelen die wegens houtrot vervangen moeten worden. Graag zou ik deze wel vervangen zien door hout dat al een basis grondlaag heeft. Het betreft twee delen van 70 x 100 en 50 x 60 cm. De delen zitten op een hoogte van 2,5 meter bereikbaar op een plat dak van de uitbouw.

Dakkoepels vervangen

Ik wil twee nieuwe dakkoepels laten plaatsen die transparant zijn. De gaten van de koepels zijn 95 bij 65 cm maar het glas is kleiner.

Dakgoot repareren of vervangen

Zinken dakgoot lekt. Waarschijnlijk volledige dakgoot, ongeveer 7 meter , vervangen. Zsm uitvoeren