Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Capelle aan den IJssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Capelle aan den IJssel heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Capelle aan den IJssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Capelle aan den IJssel of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Capelle aan den IJssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: 250 m2 geisoleerde dakplaten en nieuwe dakkapel van 13 meter, vervangen en isoleren rieten dak, lessenaarsdak van Houtskeletwoning bekleden, pannendak bungalow van buitenaf isoleren, sneldekkers verwijderen en pannen met zonnecellen terugplaatsen, nieuw dak met dakkapellen realiseren, lekherstel dakterras (vermoedelijk bitumen), plat (beton)dak isoleren en met bitumen bedekken, dakpannen vervangen, vervanging keramische dakpannen en aanbrengen dakisolatie (buitenzijde)., dakrenovatie, dakreparatie, vernieuwen rieten dak, puntdak en vloer van de zolder vervangen, dakpannen van hoek-zadeldak vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in Capelle aan den IJssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Capelle aan den IJssel:

Dak pannen en lood vervangen

+/- 42 m2 meter dakpannen moet er vervangen worden. Graag inclusief het verwijderen en afvoeren van de oude.

Dak renoveren

Graag laat ik mijn dak renoveren. Werkzaamheden betreffen het opheffen van lekkages, inspectie, renovatie en isolatie van bestaand pannendak, type gebroken kap, met een totaal geschatte oppervlakte +/- 100 m2, bouwjaar 1930.

Dak nieuwbouwwoning voorzien van EPDM en isolatie

Ik ben bezig met een nieuw te bouwen Hout Skelet Bouw woning (plat dak) in Capelle aan den IJssel. Voor deze woning dient dakisolatie en dakbedekking te komen. Het gaat om een vrijstaande woning met een dakoppervlakte van ongeveer 100 m2. Het betreft een vrijstaande woning met houten dak. Ik wil dat dit wordt voorzien van isolatiemateriaal en EPDM dakbedekking.

Dakpannen vervangen

De pannen van ons rijtjes huis zijn poreus geworden en sommige gescheurd of vuil. Exacte afmetingen of hellinggraad moet nog bekeken worden maar ergens tussen de 40 en 50 m2. Dak loopt over de zolder en over de 1e verdieping aan de tuinzijde. Foto heb ik gebrobeerd toe te voegen maar dat werkte niet.

Afwateren en dakgoot vervangen

We willen onze dakgoot laten vervangen door een nieuwe. De dakgoot is 12 meter.. Ik wil graag advies hebben over wat de beste oplossing is qua materiaal.

Het dak van een appartementencomplex vervangen

Ik zoek een dakdekker die het dak van een appartementencomplex kan voorzien van nieuwe dakpannen. Het onderliggende dakzeil, isolatie en panlatten dienen her en der hersteld te worden. Het gaat om ruim 200 m2 aan daken boven 8 appartementen en 2 trappenhuizen.

Repareren dak schuur

Er ligt EPDM op mijn schuurtje. De wind is eronder geslagen en het dak ligt los (7 m2). Gevolg lekkage. Het liefst repareren, indien niet mogelijk vervangen.

Keramische tegels op dakterras leggen

Recent op dakterras keramische tegels (ongeveer 75 m2) zelf op rubber tegeldragers gelegd. Dit is echter niet stabiel genoeg. De tegels wiebelen op sommige punten. En ik wil het graag strak-strak hebben. Dus zal door een pro opnieuw gelegd moeten worden met een ander soort verstelbare (?) tegeldragers. Ze liggen sinds 3 dagen Afmeting 60 x 60 en 2 cm dik. Dakterras is goed bereikbaar via buitentrap.

Dakrenovatie

Wij willen ons dak laten renoveren, dat wil zeggen: - Dakpannen vernieuwen - Dakisolatie Het gaat om ongeveer 56 m2. Graag zien we uw offerte tegemoet.

Dakbedekking twee dakkapellen en dak op begane grond vervangen

Circa 35 M2 bitumen dakbedekking vervangen op twee dakkapellen en ruimte op de begane grond.

Dakrenovatie

We zijn een kleine VvE met een appartementengebouw (zeven appartementen) van slechts vier hoog. Op dit moment liggen er kunststof hechtgebonden leien afmeting 60 x 30 cm. We willen eerst graag een richtprijs voor nieuwe leien en/of koramic plat geglazuurde dakpannen. Wij hebben Bruto hellend dak: dak afmeting voorzijde (zuid) 1750 x 450 = bruto 80 m2 en netto minus ramen en balcon = 52.5 m2 netto leien voorzijde en achterzijde 1750 x 450 = bruto 80 m2 minus ramen en balcon = 67,3 netto leien achterzijde. twee vragen wat gaat het kosten om ons dak re voorzien van nieuwe kunststof leien en/of PLATTE koramic dakpannen geglazuurd totaal voor en achterzijde netto 119.8 m2 vier hoog. Tekening op aanvraag. In totaal zijn er vijf van deze appartementsgebouwen en veertien eengezinswoningen maar IEDER beslist voor zichzelf. Wij beslissen alleen voor ons gebouw zoals beschreven. Is het ook mogelijk om hechtgebonden leien te verwijderen? Of moeten wij daar zelf voor zogen? Dus graag twee prijzen. Een prijs voor het vernieuwen van het dak in platte Koramic dakpannen of look a like of prijs vernieuwen naar kunststof leien 2) indien mogelijk prijs verwijderen huidige hechtgebonden kunststof leien 60x30. Bij voorbaat dank.

Dakplaten/pannen vervangen

Het is een puntdak van 5,5 meter in het vierkant. Ongeveer 3 meter hoog in een punt met dak platen in pannen vorm met bitumen goten. De oude dakplaten moeten verwijderd worden, afvoeren is niet nodig. En daarna moeten er nieuwe dakplaten en pannen op komen. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Ombouw en dakgoot vervangen

Ik wil een zinken dakgoot van 5,20 meter vervangen door een nieuwe, en de houten ombouw vervangen door een kunststof ombouw. Alles moet eerst verwijderd en afgevoerd worden. Graag ontvang ik een offerte.

Vervangen plat dak

Graag dak in geheel vervangen. Betreft een plat dak van om en nabij 60 m2. Oude dakleer moet verwijderd en afgevoerd worden, en daarna moet er nieuwe bitumen op komen.

Dakpannen vervangen

Dakpannen voor en achter leveren en vervangen (ik heb eventueel ook een foto van de voorzijde). Breedte 17 pannen, hoogte verschilt aan voor- en achterzijde. De buren willen ook meedoen als de prijs aantrekkelijk is.

Rieten en pannen dak vervangen en isoleren

Een bestaand dak (rieten dakbeschot, panlatten en pannen (bouwjaar 1955)) wil ik laten verwijderen en nieuw gesloten rieten dak aanbrengen. De oppervlakte van de woning is 90 m2. Oppervlakte van het dak is ongeveer 110 m2. Het betreft een puntdak met een hellingsgraad van 25 - 30 graden. Woningtype is een vrijstaande woning. Ik wil graag verder met de vakman in overleg over de isolatie mogelijkheden.

Dakpannen schoon maken en impregneren of dakpannen vervangen

Ik heb een dak met betonnen dakpannen, van ongeveer 80 m² en 32 jaar oud. Ik wil deze schoon laten maken en impregneren de dakpannen vervangen voor nieuwe, daar moet naar gekeken worden. Ik heb 2 dak kapellen met 2 x 2 zonnepanelen erop. De buren willen dit graag ook.

Groen dak aanleggen

Graag een offerte voor 20 m2 groen dak met sedum plantjes. Het is een plat dak waar nu dakleer en grind op ligt.

EPDM op overkapping laten plaatsen

Wij hebben een overkapping van 3.5 bij 4,5 meter en willen EPDM als dakbedekking op laten zetten. Het is een plaatdak.

Informatie over ecologische isolatie

Wij zoeken een samenwerkingspartner op het gebied van ecologische isolatie in combinatie met duurzame dakbedekking en zonnepanelen. Ik laat mij graag informeren over de mogelijkheden van uw producten welke voldoen aan een zo’n hoog mogelijke: ecologische waarde, drukvastheid, brandvertragend, isolatiewaarde, Dubo-keur en ISO 14001. Oftewel producten die geheel in het teken staan van: • Duurzame en CO2 neutrale daken • Duurzame onderneming • Meerwaarde voor een duurzame samenleving.

Dakkapel schilderen

Wij wonen in een geschakelde woning waarbij onze dakkapel aan de dakkapel van de buren vast zit. Ons deel wil ik graag laten schilderen. Dit is ongeveer 3 meter breed. Daarnaast dient er een stukje loodslab vervangen te worden door EPDM.

Een dakinspectie en reparatie waar nodig

Ik zoek een dakdekker die het schuine pannendak van mijn woning kan inspecteren en daar waar nodig is kan vervangen/repareren. Het dakfolie dient waarschijnlijk op verschillende plekken vervangen te worden. De dakpannen wil ik hergebruiken.

Het isoleren van een schuin pannendak

Ik zoek een dakdekker voor het isoleren van een schuin pannendak. Het gaat om een dak op de 2e verdieping van een hoekwoning. De totale oppervlakte van het dak komt neer op 40 m2. Met wat voor een methode/materiaal het dak geïsoleerd moet worden bespreek ik graag met de vakman.

Vervangen dakbedekking platte daken

Wij willen graag een vervanging van de dakbedekking op onze 2 dakkapellen en 1 aanbouw. Alle 3 hebben al 2 lagen bitumen. Voorkeur aanbouw dak gaat uit naar groen dak. Het dak van de aanbouw is 10 m2 en van de dakkapellen 8 m2 per stuk.

Aanvullen van isolatiemateriaal van dak kleine uitbouw

Het betreft een dak van een kleine uitbouw afgewerkt met bitumen. De isolatie moet hier bovenop aangebracht worden. De oppervlakte is ongeveer 5 m2. Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? Ik laat mij adviseren door de vakman