Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakraam verwijderen en dak dichtmaken:

Dakraam verwijderen en dak dichtmaken

Beste, In verband met het plaatsen van zonnepanelen willen we ons dakraam laten verwijderen en het dak weer dichtmaken. Het is een velux GGL 606 dakraam. Kunt u voor het verwijderen van dit dakraam en het weer dicht maken van het dak een offerte voor ons opmaken? Kunt u hierin ook aangeven op welke termijn u dit zou kunnen uitvoeren?
Onze klant uit Brielle (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakraam verwijderen en dak dichtmaken uit heel Nederland:

Oude zonneboiler installatie van het dak en zolder verwijderen en afvoeren

Warmwater zonnecollector op dak verwijderen (afm. ongeveer 1,8 m x 1,8 m), gat voor 2 pans dakraam dichtmaken, isoleren en panlatten aanbrengen. Open plek met de aanwezige dakpannen weer dichtleggen. Op zolderverdieping, zonneboiler (90 l) welke niet meer aan de cv aangesloten is verwijderen. Alle verwijderde spullen afvoeren. Woning: eengezinswoning, hoekhuis. Correspondentie per mail svp, kan overdag geen telefoon aannemen ivm werk.

Dakraam verwijderen en dak dicht maken, dakpannendak

Dakraam dicht maken op schuin dak (pannendak), inclusief binnenafwerking. Daarna komen er zonnepanelen over heen. 1 verdieping hoog, schuine kap begint bij 3 meter hoogte. Dakraam is 80 cm breed bij 130 cm lang/hoog. Wil graag weten wat de kosten hiervan zijn. Dakraam afvoeren in prijs meenemen.

Dakraam in schuin dak trappenhuis

Dakraam plaatsen in schuin dak, verwijderen houten gordingen en vervangen voor stalen ivm afwerking binnenkant. Maten gordingen 120x 180cm (Maten dakraam hierop aanpassen, liefs gehele grootte.)

Zonnepanelen tijdelijk verwijderen en dakraam plaatsen

Ik wil 6 zonnepanelen tijdelijk verwijderen en daarna een velux dakraam 134 x 140 cm laten plaatsen. Ik weet niet precies hoe hoog het is, maar ze liggen op het dak van de 2e verdieping. Graag ontvang ik een offerte.

Dak op twee plekken dichten

Ik wil een dakraam 100 x 68 cm verwijderen (afvoeren doe ik zelf) en de droger afvoerpijp dichtmaken. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Dak vernieuwen

Het betreft een aan weerszijden van de woning hellend stuk dak van ca. 2,5 x 5 mtr. Daarin bevindt zich nog een dakraam en een dakkapel. Graag offerte voor verwijderen van oude leien en opnieuw dekken met soortgelijke leien. Het betreft een woning in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Prefab casco opbouw op de garage

Wij zijn op zoek naar een prefab verbouwing van de garage. Dit is een garage van 4,5 bij 7 meter, losstaand vaan het huis. Het huidige zadeldak is 1,8 meter hoog boven de eerste verdieping. De bovenruimte is zo niet goed te gebruiken, ondanks dakkapelletje. Wij zijn op zoek naar een mansarde dak waarbij de hoogte binnen met 50 -60 centimeter wordt verhoogd. De toegang tot de bovenruimte moet extern plaatsvinden. Nu zit de trap binnen, maar dit kost teveel ruimte. Aangezien de bovenruimte bedrijfsruimte wordt is een aparte opgang plezierig. Wij denken nu aan een opgang met een balkon constructie aan de lengte van de garage (7 meter) met een ingang in het midden. Voor het licht denken wij aan weerszijde van de deur aan een balkon dakraam (velux). Aan de kopse kanten denken wij ook aan een openslaand raam. We hebben een houtskeletbouw huis. De garage is dit niet, maar kan met een houten kap ondanks de dan afwijkende vorm o.i goed aansluiten. De nok van het huis is minimaal 1,5 meter hoger. Hier moeten we onder blijven. Er zijn ook richtlijnen mbt de dakgoten en dakkapellen, maar deze omzeilen we met onze plannen. Het verwijderen van het oude dak is onderdeel van het werk. Wij zoeken een casco opbouw.

Mansarde dak op een bestaande garage met een zadeldak

Wij willen een vergunningsvrije verbouwing van onze garage. De huidige garage kap is stahoogte 1,8 meter onder de nok. Dit is niet voldoende. Met een mansarde kap kan de ruimte van 4,5 m bij 7,0 meter veel beter worden benut. Wij zoeken hulp bij het zetten van de kap en het verwijderen van de oude kap. Binnenwerk doen wij zelf. Entre via de buitenkant. Wij zoeken een deur in het pannengedeelte met een buitentrap met stagedeelte boven (2 x 1). Aan weerszijde van de toegangsdeur een dakraam (velux balkon ramen) en aan de 2 platte zijden ook een openslaand raam. De garage staat bij een hout skelet huis. Kopse kanten in hout uitvoeren. 1 daarvan is nu steen. Deze moet deels worden verwijderd. De nok van de garage mag maximaal 1,5 meter omhoog. 1 meter lijkt voldoende. Optioneel een balkon van 2 m bij 1 m op een kopse zijde (dan een deur i.p.v. een raam).

Eternit dakbeschot van een tussenwoning

Wij hebben een tussenwoning. Hier liggen als dakbeschot eternit platen op. Daaroverheen panlatten en dakpannen. Het gaat om de achterkant van de woning. Hier zit al een bestaande dakkapel op en een Velux dakraam. Ivm vervangen en tevens uitbreiden van de dakkapel moeten de eterniet platen verwijderd worden en zullen er ook nieuwe asbest vrije platen op gemaakt moeten worden. Het oppervlakte zal ongeveer 27 m2 zijn. Dus asbest verwijderen en tevens nieuwe platen bevestigen.

dakraam verwijderen en 16 dakpannen terugplaatsen

Ik wil mij dakraam laten verwijderen en het gat laten dichtmaken, daarna de dakpannen terugplaatsen. Ik heb de dakpannen nog voor handen, het gaat om 16 dakpannen met afmeting van 4 x 6. Er moet alleen hout terug komen en de dakpannen geplaatst worden, is gewoon een eengezinswoning van ongeveer 6 meter hoog. Ik gok dus dat er geen stijger nodig is.

Partners

Partners van Casius