Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Brielle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Brielle heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Brielle u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Brielle of directe omgeving.

132 klanten uit Brielle bevelen een bij Casius in Brielle aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Brielle bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak renovatie/asbest saneren/dakkapellen en dakramen, dak vernieuwen, het opnieuw bedekken van een groot dak, deel van plat dak bedrijfspand vernieuwen, dakpannen, dampfolie, isolatie vervangen en plaatsen van zonnepanelen, dakpannen vervangen, dakkapel realiseren en dak vervangen door kunstriet, het vervangen van een wolfdak 600m2 pannendak isolatie en lichtstraten, dakisolatie, pannen vervangen en zonnepanelen installeren, rieten dak vervangen door dakpannen, een puntdak renoveren, rieten dak leggen op 7 vakantie huizen van 90m2 per huis, dakinspectie Franse kap, platte daken en terrassen vernieuwen, het controleren renoveren en van een dak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Brielle staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Brielle:

Dakraam verwijderen en dak dichtmaken

Beste, In verband met het plaatsen van zonnepanelen willen we ons dakraam laten verwijderen en het dak weer dichtmaken. Het is een velux GGL 606 dakraam. Kunt u voor het verwijderen van dit dakraam en het weer dicht maken van het dak een offerte voor ons opmaken? Kunt u hierin ook aangeven op welke termijn u dit zou kunnen uitvoeren?

Rieten dak op nieuwbouwwoning

Wij willen ons nieuw te bouwen huis (gedeeltelijk) laten Rrietdekken. Het betreft (52+) 192 m2 aan oppervlakte waarbij er een vierkant vlak is uitgespaard voor zonneboiler/pv panelen en er zitten 3 Velux ramen in.

Bitumen dakbedekking aanbrengen

Het betreft het aanbrengen van bitumen dakbedekking op een nieuw geplaatste overkapping. De afmeting is 321 cm x 760 cm.

Dakkapel bekleden met zink

Het betreft het met zink bekleden van de drie dakkapellen. Het gaat om een totaal oppervlak van circa 25 m2.

Bitumen vervangen met EPDM

Graag ontving ik een offerte voor het vervangen van de dakbedekking van een plat dak. Afmetingen 2,12 x 4,4 meter. Met waterafvoeraansluiting en daktrim. Te verwijderen: bitumen bedekking. Nieuw aan te brengen materiaal: EDPM. Eventueel wil ik ook laten warm isoleren. Deze moet direct onder de dakbedekking komen.

Nokvorsten vastzetten en pannen vervangen

Ik heb 10 pannen die aan vervanging toe zijn, heb zelf reserve liggen, en 18 nokvorsten die vastgezet moeten worden. Wat zou dit bij jullie kosten?

Pannendak reinigen

Ong 55 m2 veel mos/alg In de tuin parkeren goed bereikbaar pannen dak

Dakpannen goed leggen en controleren

Ik zou graag ons complete dak willen na laten kijken op verschoven en versleten dakpannen. Wij hebben hier en daar een nat plekje en we hebben het huis nu pas 1 maand in bezit. Nu met de winter in aantocht zouden we dit graag spoedig na laten nakijken door een gespecialiseerd bedrijf. Voorkant heeft een groot Velux dakraam en achterkant een grote dakopbouw.

Compleet dak met isolatie vernieuwen

Compleet dak vernieuwen + dakpannen + isolatie buitenzijde. Het dak is ongeveer 120m2

Dak voorzien van pannen en panlatten

De dakpannen van mijn woning zijn ongeveer 100 jaar oud en toe aan vervanging. Ik wil iets teruggeplaatst hebben wat bij de stijl van het huis past. De pannen zijn op dit moment zo poreus dat wanneer ik er tegenaan tik, ze vergruizen. Het dak lekt op dit moment nog niet. Het is beschermd stads aanzicht dus de pannen moet wel weer in de kleur oranje teruggelegd worden. Tevens moeten de panlatten vervangen worden. Het betreft een mansardedak van totaal 80/90 m2. Zie foto.

Dakrenovatie bij een stacaravan

Op een wat oudere stacaravan begint het bitumen dak (plat) door te lekken. Is wel extra gecoat, maar zonder succes. Dak is wat ingezakt waardoor water blijft staan. Ik denk aan een puntdakje/overzet dakje of in ieder geval iets met een helling zodat het dak niet permanent met water blijft staan. Constructie graag zo licht mogelijk in verband met leeftijd caravan. Maten; 12,5 meter x 3.20 meter. 2 x dakdoorvoer, 1 voor geiser, 1 voor regenwater (mag eventueel anders opgelost). Caravan heeft Trespa boeilatten en kunststof bekleding.

Bungalowdak renoveren, isoleren en afwerken

Wij wonen in een royale bungalow uit bouwjaar 1960 waar het niet geïsoleerde platte dak van 185 m² met bitumen is afgewerkt. Momenteel is er een kleine lekkage. Wij willen nog dit jaar overgaan tot het isoleren van het dak en vervangen van de bitumen afwerking. De boeiboorden moeten daarbij ook worden vervangen. We willen graag in gesprek met bedrijven die niet alleen ervaring hebben met bitumen, PVC of EPDM op platte daken, maar ons ook kunnen voorlichten over een 'groen dak' oplossing. Wij maken graag een afspraak en ontvangen daarna uw advies en prijsopgave voor de diverse varianten. De woning staat ook nog op Funda, we hebben deze in 2016 aangekocht.

Dakbedekking op een nieuw huis aanbrengen

Ik ga een nieuw huis bouwen Dit huis heeft 2 licht hellende daken, hellend dak 5 graden (114 m2) en 20 graden (51 m2). Op het dak komt een mix van zonnepanelen, wit grind en sedum beplanting. Ik ben op zoek naar een bedrijf dat de dak bedekking aan kan brengen. Total oppervalk is 165 m2. Wateropvang op het dak (regenwater afvoer binnen de dakrand. Dakkraal 5 centimeter overstekend (totale lengte 2 x 18 meter).

Houten dakgoot vernieuwen

Ik wil het zink in de houten dakgoot van mij en de buurman laten vervangen. Betreft 13 m1 goot met een zinkbreedte van 450 mm inclusief kraal per kant, dus in totaal 26 m1 goot. Per kant een aansluiting op de buren en een hoek van 90° (betreft een hoekwoning). De goten zitten boven de eerste verdieping. De ruimte is makkelijk toegankelijk.

Dak van de schuur vervangen

Ik wil graag het dak van een schuurtje laten vervangen. De onder platen laten vocht door en daardoor is het s'winters in de schuur aardig vochtig. Het geheel is afgedekt met bitumen. Er liggen twee platen op van 3. 20 meter bij 1. 30 meter. De kop latten zijn nog goed. Het dak zelf heeft een hoek van ongeveer 15 graden. Het betreft dus het vervangen van de platen en het dakleer. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Leien dak herstellen

Leien dak vernieuwen. Het is voor een houten chalet dat rondom makkelijk bereikbaar is. De ondergrond is van bitumen shingles 20 bij 30 cm. Het is van binnen geïsoleerd. Indien mogelijk de nieuwe bedekking er zo overheen leggen. Het dak is 70 m2. Heeft u eventueel wat voorbeelden om te laten zien? Wat zijn de kosten voor de materialen en het leggen?

Lekkage door scheurtjes in de loodslab

Graag zou ik het lood aan de westkant van mijn huis laten vervangen. De westkant waar nu vaak de regen op staat heeft scheurtjes in de loodflap veroorzaakt. Gevolg: lekkage.

Bitumen dak branden

Branden van bitumen dak inclusief isolatie. Totaal maximaal 45 m2

Kunststof dakbedekking vervangen

Het betreft hier een vrijblijvende prijsaanvraag voor het vervangen van een PVC dakbedekking op het gebogen dak van de verdieping. Afmeting van het dak is ca. 4 x 11 m. In totaal zou het om 20 woningen gaan. Gaarne een indicatie wat de kosten zouden zijn voor het vervangen van de PVC dakbedekkingen t.b.v. de 20 woningen en wat de levensduur en garantie is.

Dakgoten vervangen

Zinken dakgoten vervangen aan de voor- en achterzijde van semi-vrijstaande woning met een breedte van 8 meter. Voorzijde op 2e verdieping en boven garage van 3 meter breed, achterzijde op begane grond.

Dakgoten laten vervangen

Graag van 2 aaneengesloten rijtjeswoningen dakgoten vervangen, zowel voor- als achterkant. Twee maal regenpijp. Lengte totaal ongeveer 24 meter. Betreft kunststof regenpijpen.

Dakgoot vervangen

Het gaat om 2 huizen

Dakgoot vervangen

Wij zijn van plan samen met de buren de dakgoten te vervangen. Het gaat om de voor- en achterzijde en deze is totaal 24 meter lang . De voorkeur gaat uit naar zink of kunststof.

Lood vervangen rond de schoorstenen

Van de twee schoorstenen bij ons huis moet het lood vervangen worden. Het dak zit op de eerste verdieping en de schoorstenen zijn vanaf een kant te bereiken via een dakkapel. Al het lood moet vervangen worden. Er moet eventueel gewerkt worden met een stelling.

Bovenste rij dakpannen controleren en vastzetten

Bij de bovenste rij dakpannen laat de cementlaag los zodat enkele dakpannen niet meer aan de nok vastzitten. De bovenste laag controleren en zonodig opnieuw vastzetten. Nok is ongeveer 10 meter lang.