Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Bodegraven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Bodegraven heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Bodegraven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Bodegraven of directe omgeving.

89 klanten uit Bodegraven bevelen een bij Casius in Bodegraven aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Bodegraven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: plat dak renoveren, dakpannen vervangen, asbesthoudend golfplaten dak verwijderen en vervangen, dakrenovatie uitvoeren, prijsopvraag groendak, isoleren van een nieuwbouw dak van boerderijwoning, dak vervangen, dakpannen plaatsen en dak isoleren, dak vervangen, volledig dak vervangen, asbest dak woonhuis vervangen, zonnepanelen plaatsen en aansluiten, dakbedekking vernieuwen, plat dak repareren, dak isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Bodegraven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Bodegraven:

Dakbedekking vernieuwen

Graag willen wij de 2 schuine daken en het platte dak daartussen laten isoleren vanaf de buitenzijde. De pannen mogen hierna weer terug geplaatst worden en het platte dak dient voorzien te worden van bituum. Hierna dienen de zonnepanelen terug geplaatst te worden. In het platte dak zijn licht koepels aanwezig en in de schuine daken 2 dakramen. De oppervlakte van het dak ligt tussen de 80 a 100 m2. Het dak is via de achtertuin te bereiken.

Lichtkoepel in een betonnen dak plaatsen

In onze te bouwen nieuwbouwwoning willen wij een daklicht laten maken in de uitbouw aan de achterzijde. Deze uitbouw is 2,4 m diep over de volledige breedte van de woning (6,6 meter). In de documentatie van de woning staat het volgende beschreven over de uitbouw: De uitbouw wordt gerealiseerd met dezelfde achtergevel kozijnen als in de basis achtergevel. De uitbouw wordt niet voorzien van extra elektra punten. Wel worden de basis elektra punten verschoven met de achtergevel mee. Het dak van de uitbouw wordt gemaakt van de zelfde systeemvloer als de verdiepingsvloer en afgewerkt met afschotisolatie en dakbedekking voorzien van ballast grind. Het dak van de uitbouw is niet geschikt voor een dakterras. De extra binnen diepte bedraagt 2,4 m over de volledige breedte. Er ontstaat geen sprong in de woningscheidende wand. Wij overwegen 1 lichtstraat/koepel van 90 x 200 cm of 2 lichtkoepels van 90 x 90 cm. Daarbij overwegen wij nog of deze ook elektrisch te openen moet zijn. - Kunt u hierin advies geven? De achtergevel is pal op het noorden en in de ruimte eronder is de keuken gesitueerd. Tot slot wordt de woning gasloos en met een WTW uitgevoerd. Tot slot overwegen wij of de dak koepel van zonwering moet worden voorzien. - Kunt u hierin eveneens advies geven? Wij ontvangen graag een indicatieve vrijblijvende prijsopgave voor het maken van de sparing(en) in het dak, het aanbrengen van 1 of 2 lichtkoepels (al dan niet elektrisch te openen en voorzien van zonwering) en het volledig afwerken van de lichtkoepel (binnen- en buitenzijde).

Lekkende dakgoot repareren

De PVC dakgoot aan de voorzijde lekt. Het probleem lijkt te liggen bij het koppelstuk. Graag laat ik dit controleren en repareren.

Dak repareren

Ik wil de daklekkage opsporen en repareren. Het dak lekt op verschillende plekken. Misschien zijn de pannen aan vervanging toe. Het lekt ook bij een dakraam. We willen het graag weer waterdicht hebben en verkopen. Je kunt me makkelijk bellen via FaceTime of WhatsApp. Wij willen het huis namelijk verkopen.

Daklekkage opsporen/repareren

Al geruime tijd lekkageplekken op plafond die steeds iets groter wordt. We willen graag een offerte voor het laten controleren van het dak en eventueel repareren

Dakpannen vervangen en recht leggen

Wij hebben een huis uit 1928 met een klein punt dak. Er is lekkage ontstaan aan de voorkant van de woning. Het huis is 12 meter lang en 5 meter breed. Ik laat graag door een expert de lekkage opsporen en verhelpen.

Dakpannen recht leggen

Er zijn 2 a 3 dakpannen verschoven tijdens de harde wind vorige week is dit ook mogelijk om deze goed te leggen. Graag uw reactie hierop.

Dakrenovatie: bitumen dak renoveren

De dakbedekking van de aanbouw dient te worden verwijderd. Hierna moet het dak geïsoleerd worden en opnieuw worden bekleed. De lichtkoepel die er nu zit moet worden verwijderd en de opening moet worden afgetimmerd. Tevens dienen er 2 afvoeren en 2 luchtpijp doorvoeren gemaakt te worden. De oppervlakte is 12 m2.

Lekkende dakkapel herstellen

Mijn dakkapel lekt iets bovenop bij de afvoer. Kunt u dit repareren? Dakkapel is ongeveer 2 meter breed. Graag inspectie en offerte.

Dakdekken van tuinhuisje

Tuinhuis van ca 2.00 m x 2.00 m met puntdak heeft nieuwe dakdekking nodig, bitumen. Gaat alleen om de bedekking.

Vervangen lekkende dakgoot

Door de sneeuw- en vorstperiode eind vorig jaar-begin dit jaar is mijn dakgoot aan de voorkant (6 meter) kapot gegaan. Ik heb eerst gewacht wat de winter nog in petto had (voordat een nieuwe weer kapot gaat door de winterse ongemakken). Deze dakgoot moet dus vervangen worden.

Dakbedekking van platte schuur vernieuwen 7x3,5m

Het platte dak van mijn schuur is lek. Het verwijderen van de oude bedekking, het aanbrengen van nieuwe boeiboorden en mastiek schroten kan ik na overleg zelf. Eventueel kan ik ook zelf na overleg zorgen voor het nieuwe materiaal. Alleen het trukje, het gereedschap en de kennis om het dak opnieuw te plakken heb ik niet. Het dak heeft een oppervlakte van 7.00 bij 3.50 meter Wie kan mij hierbij helpen.

dak renovatie

Dak: ca. 55 m2 Dakpannen gedeeltelijk vervangen (oude hollandse pannen)ca 100 st. Nokvorsten vervangen. Damp isolatie (folie) Dakbeschot is goed.

Vernieuwen bitumen dakbedekking op plat ...

Vernieuwen bitumen dakbedekking op plat dak van 5x4 m2; eventueel verbeteren afschot.

huis uit 1910. plat dak voorzijde +/- ...

huis uit 1910. plat dak voorzijde +/- 1.5 m breed, achterzijde 0.30m breed. lood moet vervangen worden. lekkage inpandig op verschillende plaatsen. graag snel actie. Dank u!

Ik heb een aangebouwde keuken en schuur ...

Ik heb een aangebouwde keuken en schuur met een oppervlakte van ongeveer 15m2 en een balkon van ongeveer 3 a 4 m2. De Dakkbedekking moet worden vervangen cq gerepareerd. het gaat in eerste instantie om een indicatie, maar uit eindelijk moet het werk ook worden uitgevoerd.