Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor uitbouw bedekken met pannen:

Uitbouw bedekken met pannen

Een uitbouw met 2 dakramen opnieuw bedekken. Er zitten nu sneldekkers op maar ze zijn bros. Hiervoor wil ik nieuwe panlatten en nieuwe, goeie dakpannen. Het dak is ongeveer 5 x 4 meter.
Onze klant uit Bleiswijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor uitbouw bedekken met pannen uit heel Nederland:

Plat dak opnieuw bedekken

Plat dak vervangen voorzijde uitbouw. En plat dak van garage vervangen. Beide ongeveer 3 x 6 meter

Schuin dak isoleren en bedekken

Wij wonen in een huis van 1922. Op de eerste verdieping waar de slaapkamers zijn, begint direct het schuine dak. Het dak loopt door naar de zolderverdieping. In de uitbouw van 1977 bevindt zich de keuken en daarachter een kleine badcel. De uitbouw heeft een plat dak en is ook niet geïsoleerd. Wenselijk is, dat beide daken worden geïsoleerd. Wellicht is het verstandig om even langs te komen, in onderling overleg. Ik ben bezig de buren te motiveren om mee te doen. Binnenkort wordt hier geschilderd, wellicht dat er dan gebruik gemaakt kan worden van de steigers.

Dakopbouw op uitbouw maken

Wij willen een dakopbouw op onze uitbouw. Ongeveer 2,5 x 3 meter, gelijklopend aan de de gevels van de voor- en zijkant van het huis. Middels houtskeletbouw, mogelijk met steenstrips aan de buitenzijde. Een doorbraak maken in de gevel op de eerste verdieping. De binnenzijde hoeft niet afgewerkt te worden. Het dak met pannen bedekken, doorlopend vanaf het dak van de zolderverdieping.

Bestaand dak opnieuw bedekken

Over een bestaand bitumen dak wil ik nieuwe pvc dakbedekking laten leggen. Het dak is 3 x 6 meter. Aan 1 korte en 1 lange kant grenst het dak aan een muur, aan 1 lange kant grens het aan een bitumen dak en aan 1 korte kant grenst het aan een uitbouw met pvc dakbedekking. Het dak heeft 2 doorvoeren van 125 mm en 1 doorvoer van 75 mm. Verder heeft het dak een lichtstraat van een 80 x 150 cm. Het bestaand bitumen mag van mij blijven liggen.

Garagedak en uitbouw met bitumen bedekken

Wij willen graag een prijsopgave om het garagedak en een stukje van de uitbouw opnieuw met bitumen te laten bekleden. De garage is 6 bij 3 meter. De uitbouw is 1 bij 5.50 meter. Welke dikte wordt gebruikt bij het plaatsen van de bitumen en wat is de totale prijs, inclusief BTW?

Plat dak bedekken

Vervangen dakbedekking door EPDM. Betreft een plat dak (uitbouw) 5 m2. Het dak van de eerste verdieping.

Dak bedekken met bitumen

Er moet een nieuwe dak bedekking over de bestaande heen geplakt worden. Het betreft een plat bitumen dak van een uitbouw van een winkelruimte. Het dak is ongeveer 10 bij 8 meter met zowel in het midden als aan de zijkanten twee afvoeren. Graag ontvang ik een offerte.

Plat dak op de uitbouw bedekken

Het betreft een renovatie van de dakbedekking van een uitbouw van de huiskamer, bouwjaar 2001. De afmeting is 5.20 bij 4.50 meter. Het gaat om het volgende: 2 laags daksysteem, 1e gespijkerd, 2e vol en zat opgebrand. Dakranden dubbel ingebrand met nieuwe trimrand. Het dak bestaat uit een OSB-Plaat. Er dient een nieuwe afvoer gemaakt te worden en een nieuwe vergaarbak aan de buitenkant. Ook moeten er nieuwe loodslabben bij de zijmuur geplaatst worden. Het sloopafval dient te worden afgevoerd. Er zijn foto's beschikbaar.

Plat dak bedekken

Nieuwe dak bedekking aanbrengen op een rechthoekig uitbouw van 7 x 3 meter + het vervangen van 2 x stadsuitloop.

Dak van de utbouw vernieuwen

Ik zou graag willen weten wat het mij gaat kosten om het platte dak van uitbouw van de woonkamer te bedekken met bitumendakbedekking 13 m2. Er lig nu al bitumendakbedekking op maar is inmiddels 25 jaar oud.