Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor uitbouw bedekken met pannen:

Uitbouw bedekken met pannen

Een uitbouw met 2 dakramen opnieuw bedekken. Er zitten nu sneldekkers op maar ze zijn bros. Hiervoor wil ik nieuwe panlatten en nieuwe, goeie dakpannen. Het dak is ongeveer 5 x 4 meter.
Onze klant uit Bleiswijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor uitbouw bedekken met pannen uit heel Nederland:

Plat dak vervangen

Ik zoek een dakdekker die het platte dak van de uitbouw opnieuw kan bedekken. Dit betreft 35 m2. Daarnaast wil ik dat het dak van de dakkapel opnieuw bedekt wordt met PVC. Ook zie ik graag dat de nokpannen van mijn hoekwoning vervangen worden. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Garagedak en uitbouw met bitumen bedekken

De huidige bitumen dient van de uitbouw verwijderd te worden. Het dak van de uitbouw dient van bovenaf met 10 cm dikke PIR geisoleerd te worden. Vervolgens dient het dak van de uitbouw opnieuw voorzien te worden van bitumen. De oppervlakte is ongeveer 30 cm2 of kleiner.

Aanbouw met PVC laten bedekken

Ik heb een garage met PVC dakbedekking en heb een kleine uitbouw gedaan met daarboven overstekken. Er moet ook een nieuwe afvoer aangelegd worden. Het betreft maximaal 10 m2.

Plat dak bedekken met EPDM

Ik wil graag het dak van de 1e verdieping (uitbouw) opnieuw laten bedekken, liefst EPDM. Betreft een dak van 10 meter bij 1.20 meter (12 m2). Er ligt nu bitumen met dakgrind. Het is een gedeeld dak met de buurvrouw. Graag grind afvoeren.

Sedum dakbedekking plaatsen

Ik wil weten of het mogelijk is om de uitbouw en rondom de uitbouw met sedum dakbedekking te bedekken. Het gaat om een oppervlak van 8-10 m2.

Plat dak opnieuw bedekken

Plat dak vervangen voorzijde uitbouw. En plat dak van garage vervangen. Beide ongeveer 3 x 6 meter

Schuin dak isoleren en bedekken

Wij wonen in een huis van 1922. Op de eerste verdieping waar de slaapkamers zijn, begint direct het schuine dak. Het dak loopt door naar de zolderverdieping. In de uitbouw van 1977 bevindt zich de keuken en daarachter een kleine badcel. De uitbouw heeft een plat dak en is ook niet geïsoleerd. Wenselijk is, dat beide daken worden geïsoleerd. Wellicht is het verstandig om even langs te komen, in onderling overleg. Ik ben bezig de buren te motiveren om mee te doen. Binnenkort wordt hier geschilderd, wellicht dat er dan gebruik gemaakt kan worden van de steigers.

Dakopbouw op uitbouw maken

Wij willen een dakopbouw op onze uitbouw. Ongeveer 2,5 x 3 meter, gelijklopend aan de de gevels van de voor- en zijkant van het huis. Middels houtskeletbouw, mogelijk met steenstrips aan de buitenzijde. Een doorbraak maken in de gevel op de eerste verdieping. De binnenzijde hoeft niet afgewerkt te worden. Het dak met pannen bedekken, doorlopend vanaf het dak van de zolderverdieping.

Bestaand dak opnieuw bedekken

Over een bestaand bitumen dak wil ik nieuwe pvc dakbedekking laten leggen. Het dak is 3 x 6 meter. Aan 1 korte en 1 lange kant grenst het dak aan een muur, aan 1 lange kant grens het aan een bitumen dak en aan 1 korte kant grenst het aan een uitbouw met pvc dakbedekking. Het dak heeft 2 doorvoeren van 125 mm en 1 doorvoer van 75 mm. Verder heeft het dak een lichtstraat van een 80 x 150 cm. Het bestaand bitumen mag van mij blijven liggen.

Garagedak en uitbouw met bitumen bedekken

Wij willen graag een prijsopgave om het garagedak en een stukje van de uitbouw opnieuw met bitumen te laten bekleden. De garage is 6 bij 3 meter. De uitbouw is 1 bij 5.50 meter. Welke dikte wordt gebruikt bij het plaatsen van de bitumen en wat is de totale prijs, inclusief BTW?

Partners

Partners van Casius