Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Bleiswijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Bleiswijk heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Bleiswijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Bleiswijk of directe omgeving.

192 klanten uit Bleiswijk bevelen een bij Casius in Bleiswijk aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Bleiswijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: realiseren 350 m2 dak op nieuw te bouwen huis, alle dakpannen van een vrijstaande woning vervangen, een puntdak realiseren voor woning, zinken dak van 369 m2 realiseren op een nieuwbouw woning, nieuwbouw woning met sedumdak of leidakbedekking, het vervangen van dakpannen door dakpanplaten, het totaal renoveren van een dak, dak vervangen en isoleren, betonpannen vervangen door keramische pannen, herstelwerkzaamheden dak van woning uit 1910, extensief of vegetatiedak, complete dakvernieuwing, sedumdaken realiseren, dakpannen vervangen door een rieten dak, vernieuwen platte daken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Bleiswijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Bleiswijk:

Vervangen dakbedekking

Ik heb nu een bitumen dak en ik wil dit laten vervangen door EPDM dakbedekking. Het gaat om een plat dak van 17 m2, en een hellend dak met een heling van 25 graden, van 70 m2. Ik ontvang graag een offerte.

Dak isoleren

Het huis heeft een schuin dak met aan de achterzijde een dakkapel zonder ventilatiestroken en is gebouwd in 1982. Er is dus wel wat isolatie aanwezig. Op zolder komt een slaapkamer en op de overloop staan de wasmachine en droger. Aan de voorzijde zit 1 raam van 1x1 meter met ventilatiestrook en er komt op de overloop nog een raam bij. Ik wil in de dakkapel ook een ventilatiestrook maken en er komt waarschijnlijk een mechanische ventilatiebox op de overloop.. Afmetingen zijn niet bekend.

Vervangen dakgoot

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van de zinken dakgoot aan de achterzijde van de woning. De goot aan de voorzijde wil ik graag laten controleren. De lengte is ongeveer 7 meter en goed te bereiken.

Dak van buitenaf isoleren en dakpannen vervangen

Het gaat om het buitenaf isoleren van een hellend dak van een vrijstaande woning. Dak is ong 120 m2 Bedoeling is om gelijk de dakpannen te vervangen.

Leveren, monteren en afwerken van boeiboord

Het houten boeiboord van mijn hoekwoning is in zo'n staat dat hij vervangen zal moeten worden. Het betreft alleen de houten hoek die aangepast moet worden. Graag ontvang ik daarom geheel vrijblijvend een offerte voor het leveren, monteren, afwerken, gronden en lakken van een boeiboord.

Verschoven dakpan recht leggen

Tijdens een recente storm is er een dakpan verschoven, de derde vanaf de nok. Hij ligt precies op de grens van ons huis en van de buurvrouw. Omdat zowel ik als mijn buurvrouw het niet echt ziet zitten om zelf het dak op te gaan is mijn vraag wat de kosten zijn om 1 dakpan weer op zijn oorspronkelijke plek te leggen?

Asbest dak verwijderen

Ik wil graag een groot schuurdak asbestvrij maken, totaal 670 m2. Asbest inventarisatie rapport aanwezig.

Uitbouw bedekken met pannen

Een uitbouw met 2 dakramen opnieuw bedekken. Er zitten nu sneldekkers op maar ze zijn bros. Hiervoor wil ik nieuwe panlatten en nieuwe, goeie dakpannen. Het dak is ongeveer 5 x 4 meter.

Dak vervangen van schuur

Ik heb waarschijnlijk een asbest golfplaten dak die ik wil laten vervangen voor een nieuw dak van sandwichpanelen. De schuur is van 1973. Het dak is 8 bij 20 meter ongeveer. De vakman moet het puin vervolgens afvoeren.

Lekkage pannendak repareren

Opsporen en repareren lekkage aan pannendak. Het is een lekkage bij een dakkapel. De daken lopen tussen de huizen in naar 1 goot toe, ik heb het idee dat die goot niet afdoende is. Ik zou hier graag even naar willen kijken.

Asbest golfplaten vervangen op een schuur

Wij hebben een schuur van 225 m² waar vermoedelijk asbesthoudende golfplaten op liggen. De schuur is gebouwd in 1986. Ik wil het dak even laten beoordelen en ontvang graag uw offerte voor de sanering van het dak als het inderdaad om asbest gaat. Ik bezit nog geen inventarisatierapport. Ik wil een ook een offert ontvangen voor het leggen van nieuwe golfplaten.

Lekkages aan dakgoot repareren

Vorige week tijdens het schoonmaken van de goot blijkt er 2 lekkage's aanwezig te zijn. Deze zinken dakgoten dienen daar waar mogelijk te worden gerepareerd. De goot aan de voorzijde is goed bereikbaar.

Nokvorsten met Flexim aansmeren

Graag ontvang ik een vrijblijvende prijsopgave inclusief alle kosten en BTW voor het verwijderen van loszittende cementdelen bij de nokvorsten en het aansmeren en vastzetten met flexim. Het betreft ongeveer 5 meter.

Dakpannen vervangen op het pannendak

Wij willen de dakpannen van ons dak laten vervangen. Er zitten oude sneldek betonpannen op, deze willen we graag vervangen door keramische pannen. Het gaat om ongeveer 160 m2. Er zitten twee dakramen, verder is het standaard schuin pannendak.

Dakrenovatie van een pannendak

Graag een vrijblijvende offerte voor een dankrenovatie van het pannendak van de helft van onze 2-onder-1-kap woning uit 1938. De werkzaamheden bestaande uit het vervangen van de Verbeterde Hollandse pannen, folie aanbrengen en panlatten vervangen. Het dakbeschot is nog goed. De oppervlakte is 50 tot 60 vierkante meter. Aan de achterzijde is er een dakkapel.

Regenpijp vastzetten

VvE te Bleiswijk heeft een regenpijp waarvan de twee bevestigingsbeugels zijn gebroken. Graag zien we deze beugels vervangen.

Nokpannen vastzetten met flexibel materiaal

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het vastzetten van 4,5 meter nokvorsten op mijn hoekwoning. Het kit onder de nokvorsten is losgeraakt en dit wil ik graag zo snel mogelijk laten herstellen.

Dakpannen vervangen

Het betreft het verwijderen van de oude dakpannen en oude platen. De woning is van binnenuit al geïsoleerd dus enkel houten platen, folie, panlatten en dakpannen leggen. De breedte van de woning is 11,60 x 5,40 x 2 zijden minus een dakkapel van 3 meter en een dakkapel van 6 meter. Het zijn in totaal 1449 stuks dakpannen, 33 vorstpannen en 72 gevelpannen. Graag ontvangen wij een offerte.

Dakgoten en regenpijpen vervangen

Nieuwe dakgoot van kunststof. Het gaat om 2x een goot van 7 meter + twee regenpijpen.

Vervangen dakpannen betonsneldekkers

Het betreft het vervangen van betonsneldekkers van een hoekwoning in Bleiswijk. Het gaat om circa 5 meter nokvorsten en circa 70 m2 dakpannen.

Dakpannen vervangen

Ik wil het bestaande pannendak vervangen voor nieuwe pannen. Ongeveer 200 m². 12 m nokvorst. Dakgoten moeten ook vervangen worden met regenpijpen. Betreft een vrijstaande woning.

Waterleiding op de riolering aansluiten

Ik ga een tuinhuisje laten bouwen in mijn tuin, het enige wat er nog moet gebeuren is dat de waterleiding wordt gemaakt en aangesloten wordt op de riolering. De afstand van het tuinhuisje tot die riolering is ongeveer 4 meter.

Golfplaten dak op de garage vervangen

Onze garage is ongeveer 6 meter breed en 7 meter diep. Het heeft een puntdak en is van golfplaten met asbest. Wat kost het om dit te verwijderen en een nieuwe dak erop te leggen? Het hoeft niet geïsoleerd te worden, het is een koude schuur.

Nokvorst reparatie

Graag laten wij ons dak inspecteren op gebreken, met name aan de loodaansluitingen en de oude nokvorsten. Enkele nokvorsten zijn gescheurd en moeten vervangen worden. Mogelijk moeten zelfs alle nokvorsten worden vervangen, dat betreft circa 5 meter. We ontvangen hiervoor graag een prijsopgave.

Bitumineuze dakbedekking vervangen

- Van mijn woning en het schuurtje moet bitumineuze dakbedekking (maar niet het grind) worden vervangen. - Ook moeten op de randen van het nieuwe dak metalen strippen worden geplaatst. - Ik wil dat ook het dak van de woning gelijk wordt geïsoleerd. - Graag wil ik ook weten of het mogelijk is dat het afval van het dak door uw bedrijf wordt afgevoerd. - Daarnaast wil ik weten hoe men te werk gaat als het regent. - Graag wil ik ook weten hoelang men erover doet om deze klus te klaren. Het dak van de woning is 4,25 bij 9,93 meter. Van het schuurtje is dit 1,70 bij 3,55 meter. Graag wil ik vrijblijvende offerte per e-mail ontvangen. Dit omdat ik telefonisch slecht te bereiken ben. Materialen, alles, totaalplaatje.