Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Bergschenhoek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Bergschenhoek heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Bergschenhoek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Bergschenhoek of directe omgeving.

268 klanten uit Bergschenhoek bevelen een bij Casius in Bergschenhoek aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Bergschenhoek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dakpannen vervangen voor riet, bovenverdieping vervangen, dakpannen vervangen, renovatie, daklicht plaatsen, ePDM dak met stoeptegels isoleren en vervangen, plaatsen lichtkoepel in betonnen plat dak, pannendak vervangen met rieten kap, dak isoleren, dak vervangen en nieuw dakraam plaatsen inclusief isolatie, dak buitenisolatie aanbrengen, plat dak isoleren, dak vervangen met bitumen en isoleren, dak vervangen, dakpannen met kapellen vervangen, dak branden met bitumen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Bergschenhoek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Bergschenhoek:

Ramen maken in plafond van uitbouw

Ik heb een plat dak van mijn uitbouw waar ik een lichtstraat of dakraam of skylight in wil hebben. Ik vermoed dat het een kiezeldak is met bitumen eronder. Ik wil 3 ramen hebben van 80 bij 100 cm of twee langwerpige ramen waarvan de afmeting nog onbekend is.

Solatube in de badkamer laten plaatsen

Op zolder hebben wij een kleine badkamer zonder daglicht. Graag wil ik daar een solatube laten plaatsen, die in verbinding staat met het erboven gelegen schuine pannendak. De materialen heb ik reeds aangeschaft (Solatube 160DS 25 cm, plafondplaat inclusief verlichting). Ook is er reeds voor de plafondplaat een uitsparing in het plafond van de badkamer gezaagd.

Verschoven dakpannen recht leggen

Op 3 plaatsen zijn enkele dakpannen verschoven. Het gaat om 10 - tot 15 stuks. Het gaat om een lessenaarsdak met de goot op circa 5.50 meter boven het maaiveld. Er zal waarschijnlijk iets van een hoogwerker of steiger aan de pas moeten komen.

Daklekkage opsporen en repareren

Daklekkage opsporen en repareren. Het betreft een plat dak van ongeveer 5 bij 7 meter. Lekkage is waarschijnlijk ontstaan bij ventilatie opening. Zie ook bijgesloten foto.

Dakpannen recht leggen

Er ligt een paar (2 a 3) dakpannen scheef op een stuk en een stuk lood op de rand / voeg is wat los komen te zitten. Verder zou ik graag willen dat het hele dak even nagekeken wordt om te kijken of we iets over het hoofd zien en er eventueel iets vervangen moet worden.

Dakpan terugduwen

Na de storm zijn enkele dakpannen iets omhoog gekomen, het gaat er om ongeveer 5, ze liggen iets omlaag. Dus niet stuk of echt van hun plek.

Nieuwe laag bitumen op de carport aanbrengen

De bitumen laag is lek. Omdat deklaag 22 jaar oud is en er tamelijk slecht uitziet kies ik voor aanbrengen nieuwe laag op gehele carport, ongeveer 16,5 m2. De boeidelen en daktrim in goede staat.

Vervangen van de zinken bakgoot

Vervangen gedeelde zinken bakgoot tussen 2 huizen in. Lengte is 8 meter en 40 cm breed

Lood bij de dakkapel vervangen

Het betreft het vervangen van het lood onderaan het dakkapel. Het lood is gescheurd hierdoor heb ik waarschijnlijk last van lekkage.

Kap op de schoorsteen vervangen

Het betreft hier een twee onder een kap woning met een puntdak en een gemetselde schoorsteen. Uit de schoorsteen komt een buis uit van ongeveer 30 cm. Op de top van de buis is een kap gemonteerd en deze is afgebroken. De kap bestaat uit een boven en een onder plaat net als twee wielen aan een as. Het dak is goed te bereiken.

Dakpannen vervangen en dak isoleren van buiten

Dakpannen vervangen met type VH natuurrood En dak vanbuiten isoleren met een weerstand van 2,5Rc

Boeidelen vervangen

Boeidelen vervangen door kunststof of hout ongeveer 22 meter

Dakshingles vervangen

Het gaat om het vernieuwen van mijn dakshingles. Het betreft een oppervlak van ongeveer 180 m2.

Nest met kauwen uit de dakgoot verwijderen

Ik wil een kauwen nest onder de dakpannen laten verwijderen en tevens vogelwering in de dakgoot laten aanbrengen. Het betreft een 2 onder 1 kap woning, het nest bevind zich precies in het midden van de twee woningen. De vogelwering hoeft alleen aan de voorkant van de woning te worden aangebracht.

Daklekkage opsporen en verhelpen

Wij hebben lekkage in onze uitbouw. Volgens een dakdekkersbedrijf zit de oorzaak waarschijnlijk in het schuine dak dat uitkomt op het platte dak. Ik zoek iemand om deze lekkage op te sporen en verhelpen.

Zinken dakgoot vervangen

Het betreft het vervangen van de zinken dakgoot achter de boeiboord bij een jaren '60 tussenwoning. De goot is 6 meter breed en heeft geen aansluiting van een regenpijp, deze zit bij de buren.

Nokvorsten vastzetten

Ik wil graag mijn nokvorsten vast laten zetten. Het gaat om ongeveer 5 meter. Mortel laat los.

Dakgoot en dakpannen vernieuwen

Vrijstaande woning uit 1975. Dakgoot is slecht en dient te worden vervangen. Tevens ontvangen we graag offerte voor het vervangen van de dakpannen. Uitvoering deze zomer. Als de aannemer geen capaciteit daartoe heeft, gelieve niet te reageren. De nok heeft een lengte van een meter of 5 aan iedere zijde. Het huis is ongeveer 20 meter lang.

Nieuwe dakbedekking en een lichtkoepel plaatsen

We hebben een plat dak van 34,5 m2 op een aanbouw. De dakconstructie ken ik niet. Mogelijk staat het in het bouwkundig rapport anders moet het op een andere manier worden nagekeken. Er moet nieuwe dakbedekking worden geplaatst en de oude met kiezelstenen moet eraf. In dit dak willen we graag een lichtkoepel geplaatst hebben van 60 x 90 cm. Kunt u een vaste en een te openen lichtkoepel aanbieden?

Dakpannen en nokvorsten vervangen

Graag ontvang ik een indicatie van de kosten betreffend het vervangen van de dakpannen en nokvorsten van een jaren 30 woning. Het gaat om 2 onder 1 kap woning en het dak is ongeveer 3.8 x 9.5 meter. Het betreft de rechter helft van een twee onder kap woning. Er zitten 3 dakkapellen op het dak en twee velux dakramen. Daarnaast is er een kleine schoorsteen welke niet meer in gebruik is.

Lekkage in bitumen dakbedekking

Ik heb lekkage aan het dak van de berging. Ik wil dit graag laten opsporen en laten verhelpen. Het gaat om een bitumen dak. Ik heb al op het dak gekeken, maar er is niets te zien. Het dak is met een ladder zeer makkelijk toegankelijk.

Dak van de bungalow renoveren

Ik bezit een half vrijstaande bungalow met een flauw hellend dak. De huidige dakbedekking is van asbesthoudende Eternit golfplaten. Die zijn aangebracht over de oude bitumen dak nadat er overdwars regels zijn aangebracht. De totale oppervlakte is omstreeks de 120 vierkante meter. Graag zou ik een prijs willen voor het vervangen van de golfplaten door niet asbesthoudende vezel cementplaten. Optioneel vanaf het bitumen dak eerst een isolatielaag aanbrengen. Als alternatief een prijs voor het verwijderen van de golfplaten en vervangen door stalen dakpanplaten. Er is een foto bijgesloten maar ik kan u meer foto's sturen, waarop de helling van het dak beter zichtbaar is.

Afvoer voor de afzuigkap door het dak

Afvoer van afzuigkap naar buiten maken door een houten dak bekleed met bitumen. Dak ongeveer 40 cm. Zo spoedig mogelijk. Offerte graag per email.

Bitumen dak van schuurtje vervangen

Vervangen van een bitumen dak van een (standaard) schuurtje met een afmeting van 2 bij 6 meter dat nu is voorzien van een dak met kiezelstenen.

Renoveren en isoleren van een hellend dak

Het isoleren en renoveren van een hellend dak.