Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakfolie aanbrengen en dakpannen vervangen:

Dakfolie aanbrengen en dakpannen vervangen

Ik wil dakfolie aanbrengen en de dakpannen vervangen van mijn dak. De nokvorsten zijn 12 meter lang, het dak 200 m2 groot en de hellingshoek 40 graden. Alles is geschat en het is een vrijstaande woning dus het dak is makkelijk te bereiken.
Onze klant uit Benthuizen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakfolie aanbrengen en dakpannen vervangen uit heel Nederland:

Dak laten moderniseren

Ik wil mijn dak gaan renoveren en probeer erachter te komen of het zinnig is om het dak helemaal te moderniseren of dat het slimmer is zoveel mogelijk te hergebruiken. Daartoe heb ik twee opties opgeschreven: optie 1: dakpannen afhalen schoorsteen afbreken andere schoorsteen opnieuw voegen dakfolie aanbrengen panlatten vernieuwen dakpannen terugplaatsen nok vernieuwen optie 2: dakpannen afhalen schoorsteen afbreken andere schoorsteen opnieuw voegen dakbeschot verwijderen isolatieplaten aanbrengen (rc6 of hoger) panlatten aanbrengen dakpannen terugplaatsen nok vernieuwen dakgoot vervangen dakranden vervangen verdere informatie: - dakoppervlakte +/- 120m2, 11x5. 5m - te verwijderen schoorsteen +/- 100x50cm bij 3. 5m hoogte ( hoogte boven dak +/- 50cm ) - te voegen schoorsteen +/- 60x40cm bij 3. 5m hoogte - beschadigde dakpannen kunnen vervangen worden aan zuidzijde waar ze onder (nog aan te brengen) zonnepanelen komen te liggen - dakgoten komen achter dakranden te liggen en hoeft dus niet mooi te zijn Voor extra informatie graag contact opnemen, alvast bedankt. - Arjan

Leien dak vervangen

Ik woon in een appartement, onderdeel van een groot villapand met meerdere bewoners, gebouwd tussen 1906 en 1930. Er is daar een leien dak dat aan vervanging toe is. Het gaat om minimaal 150 m² en betreft het gedeelte aan de zuidwestzijde van het pand. Ik wil de leien graag laten verwijderen, dakfolie laten plaatsen en nieuwe leien laten aanbrengen. De klus moet voor de winter worden afgerond. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Dakfolie op het dak aanbrengen

Wij hebben een woning met een Franse kap en willen nu folie onder de pannen laten plaatsen. Daar wij vorig jaar aan 1 zijde lekkage hadden is hier al folie geplaatst. Er is nu nog een dak deel van 6 meter breed en een deel van 8 meter breed waar er folie geplaatst moet worden. De pannen kunnen terug geplaatst worden en de nokvorsten moeten worden vervangen. De nieuwe nokvorsten zijn wel al aanwezig.

Dak renoveren en isoleren

Ik woon sinds kort in de door mij gekochte hoekwoning uit bouwjaar 1915. Het is een woning met een mansarde kap. Bij de aankoop is een bouwtechnische keuring verzorgd. Uit het rapport blijkt dat groot onderhoud aan het dak van 100 m² noodzakelijk is, bestaande uit: 'pannen en panlatten verwijderen, dakfolie aanbrengen, nieuwe panlatten aanbrengen, slechte pannen vervangen/goede pannen herleggen'. Indien mogelijk laten we het dak hierbij ook gelijktijdig isoleren. Er staan foto's van de woning op Funda. Wij maken graag een afspraak om de klus hier te bespreken en ontvangen daarna graag uw gedetailleerde offerte.

Panlatten en dakfolie laten vervangen

Verwijderen pannen, verwijderen panlatten, aanbrengen damp open folie, plaatsen nieuwe panlatten, terugplaatsen dakpannen. Totale oppervlakte hellend dak 30 graden 120 m2.

Dakpannen rechtleggen en isolerende dakfolie aanbrengen

De dakpannen liggen helemaal niet goed. Het gaat om een Frans dak, dus de pannen hangen erg schuin en zullen misschien extra ondersteuningen nodig hebben? We willen graag de oude pannen hergebruiken. Als toch alles verplaatst wordt willen we ook graag een folie ertussen. Het dak heeft een oppervlakte van ongeveer 80 m2, vloeroppervlakte 55 m2. We willen ook graag weten wat isolatie aan de buitenkant kost. Dus graag 2 offertes 1 x met en 1 x zonder isolatie.

Dakfolie aanbrengen onder de panlatten

Ik wil graag folie aan laten brengen onder de panlatten en waar nodig, op enkele plaatsen, panlatten en dakbeschot vervangen. Het dak is ongeveer 135 m2 groot.

Dakfolie met gootaansluiting aanbrengen

Op mijn terrasoverkapping die aan de schuur bevestigd is, wil ik EPDM-folie laten aanbrengen. Met een gootuitloop die wordt aangesloten met een Y-stuk op de regenpijp die er bijna tegenaan zit. De maat van het dak is 2.75 meter x 2.75 meter. Inclusief plaatsen van daktrim.

Dampremmende dakfolie aanbrengen

Betreft een door mij nog te bouwen plat dak/veranda aan de achterkant van onze woning van 3.50 x 5 meter met 10 cm dak opstand, ik probeer zelf een 60 x 80 mm zij stadsuitloop aan te sluiten op de bestaande HWA, en Keralit boeidelen. De vrijblijvende offerte betreft het plaatsen van damp remmende folie, 4 cm PIR platen aluminium. Gecasseerd en gelijmd omdat het dakbeschot mes en groef maar 16 mm word en er geen drukplaatschroeven door het dakbeschot mogen komen aan de onderkant (balken en dakbeschot blijven zichtbaar) EPDM 1.14 mm (liefst Firestone Rubbercover) met Roval kraal 14632 + twee Roval buiten hoeken. Aan de muurzijde zijn het Keralit gevelpanelen, dus dat zal wel een muur aansluitprofiel worden, maar ik probeer er tijdens het herplaatsen van de Keralit gevelpanelen (moeten er af om de muur balk aan de betonvloer eerste verdieping te ankeren) een strook van 25 cm EPDM tussen het onderste en volgende rabat deel te bevestigen (zeg maar zoals in een uitgefreesde voeg) dan is er al een overlap aanwezig en kan verlijmd worden met het EPDM membraan tegen de opstand regel. Aanvang kan pas wanneer ik de bouw klaar heb (afhankelijk van het weer) verwacht dat dat midden mei 2016 zal zijn, graag zou ik vernemen of jullie een strook EPDM van 25 x 600 cm spoedig kunnen leveren, omdat de eerste fase is: Keralit gevelbekleding eraf, muur balk met dragers chemisch ankeren, en dan de Keralit terugplaatsen met dus de EPDM strook.

Dakfolie aanbrengen en panlatten vervangen

Ik woon in een jaren dertig tussenwoning, waarvan de kap aan de binnenzijde is geïsoleerd. Ik wil de ventilatie laten verbeteren. Daarvoor moeten de dakpannen worden verwijderd en ventilatiegaten worden geboord in het dakbeschot. Daarna moet er een kwalitatief goede folie worden aangebracht met nieuwe panlatten. De oude dakpannen kunnen daarna worden herplaatst. Het is een dak met een kilgoot. De totale maat ligt tussen 50 en 75 m² en moet nog even goed worden opgemeten. Ik ontvang graag een vaste prijs met heldere omschrijving van materiaalgebruik. De uitvoerdatum kan in overleg, tot juli 2016.

Partners

Partners van Casius