Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor zonnepanelen beschermen tegen vogels:

zonnepanelen beschermen tegen vogels

Ik wil graag dat onze zonnepanelen beschermd worden tegen kauwen en andere vogels die eronder willen nestelen. Wij hebben 13 panelen, op een hellend dak. Een steiger is wel nodig denk ik. Ik denk dat het gaat om ongeveer 10 meter lengte. Ons dak is bereikbaar via een ladder naar de dakgoot en vanaf een dakkapel.
Onze klant uit Alphen aan den Rijn (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zonnepanelen beschermen tegen vogels uit heel Nederland:

Zonnepanelen beschermen tegen vogelnesten

Ik wil mijn zonnepanelen beschermen tegen vogelnesten. Ik zoek een vakman die dit voor mij kan plaatsen. Ik zorg zelf voor het materiaal.

Daken reinigen

Welk type dak wilt u laten reinigen? Hellend dak (dakpannen of leien) Welke werken moeten worden uitgevoerd? Dak ontmossen, Dak coaten en beschermen. Wat is de oppervlakte van uw dak? Tussen de 100 m² en 200 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: De 2 woningen zijn 34 jaar oud, welke wij graag gereinigd willen hebben met een beschermlaag. (impregneren of coaten). Nummer 39 met ongeveer 40 m2 heeft 2 dakkapellen en zonnepanelen. Nummer 41 met ongeveer 68 m2 heeft 2 Velux ramen en een klein uitzetraampje Overige informatie: graag opgave van referenties waar wij kunnen gaan kijken hoe het eruit ziet. Het betreft betonnen dakpannen.

Vogelnest onder de zonnepanelen verwijderen en gaas aanbrengen

Ik wil graag de zonnepanelen beschermen tegen nesten (kauwen) eronder, dit graag door middel van opgerold kippengaas. Het kippengaas moet geplastificeerd zijn en geen contact met panelen hebben. Zonnepanelen staan op het dak van het huis. Het betref een eengezinswoning. Het gaat om 3 x 6 panelen. Per stuk zijn de panelen 13 x 100 mm, 18 totaal.