Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor lichtstraat of koepel plaatsen:

Lichtstraat of koepel plaatsen

Wij willen een offerte aanvragen voor het plaatsen/leveren van een lichtstraat of koepel, we zijn er nog niet uit wat onze mogelijkheden zijn. We hebben een gedeelte van onze woonkamer waar een plat dak boven zit en waar we het te donker vinden. Hier zouden we dus graag de mogelijkheden onderzoeken voor meer licht. Het plafond is gemaakt van prefab betonnen platen en dus met ijzer erin. De precieze afmetingen weten wij ook nog niet, hierin laten wij ons graag adviseren.
Onze klant uit Alphen aan den Rijn (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lichtstraat of koepel plaatsen uit heel Nederland:

Lichtkoepel in een betonnen dak plaatsen

In onze te bouwen nieuwbouwwoning willen wij een daklicht laten maken in de uitbouw aan de achterzijde. Deze uitbouw is 2,4 m diep over de volledige breedte van de woning (6,6 meter). In de documentatie van de woning staat het volgende beschreven over de uitbouw: De uitbouw wordt gerealiseerd met dezelfde achtergevel kozijnen als in de basis achtergevel. De uitbouw wordt niet voorzien van extra elektra punten. Wel worden de basis elektra punten verschoven met de achtergevel mee. Het dak van de uitbouw wordt gemaakt van de zelfde systeemvloer als de verdiepingsvloer en afgewerkt met afschotisolatie en dakbedekking voorzien van ballast grind. Het dak van de uitbouw is niet geschikt voor een dakterras. De extra binnen diepte bedraagt 2,4 m over de volledige breedte. Er ontstaat geen sprong in de woningscheidende wand. Wij overwegen 1 lichtstraat/koepel van 90 x 200 cm of 2 lichtkoepels van 90 x 90 cm. Daarbij overwegen wij nog of deze ook elektrisch te openen moet zijn. - Kunt u hierin advies geven? De achtergevel is pal op het noorden en in de ruimte eronder is de keuken gesitueerd. Tot slot wordt de woning gasloos en met een WTW uitgevoerd. Tot slot overwegen wij of de dak koepel van zonwering moet worden voorzien. - Kunt u hierin eveneens advies geven? Wij ontvangen graag een indicatieve vrijblijvende prijsopgave voor het maken van de sparing(en) in het dak, het aanbrengen van 1 of 2 lichtkoepels (al dan niet elektrisch te openen en voorzien van zonwering) en het volledig afwerken van de lichtkoepel (binnen- en buitenzijde).

Lichtstraat met veiligheidsglas plaatsen

Het plaatsen van een lichtstraat circa 100 x 220 cm in de woonkamer deze hoeft niet open. Het plaatsen van een koepel in de slaapkamer circa 50 x 50 cm deze moet wel open kunnen. En een doorvoer maken in de keuken voor de afzuigkap. Dak constructie is van beton. Graag leveren een plaatsen.

Uitbouw met lichtstraat of koepel

Wij willen een uitbouw creëren van 3 meter diep (vanaf de keukendeur. ) en 4,75 breed, inclusief een lichtstraat of koepel.

Bouwwerk op bestaande garage maken

Wij willen graag een extra ruimte laten creëren op de garage van onze woning. Het gaat om circa 38 m2. Gewenst materiaal: eternit rabat (lichtgrijs en randen in gezet staal), bitumineuze dakbedekking en laminaat als vloerbedekking. Ramen aan voor- en achterzijde van het bouwwerk. Eventueel een lichtstraat of een koepel, ook graag met watervoorziening. Op de eerste verdieping zit een deur naar het dak van de garage. Maar handiger is het als we een trap vanuit de garage naar boven laten aanleggen. De vergunning moet nog aangevraagd worden. Dit zijn de algemene kenmerken, graag een offerte hier op gebaseerd.

Dakkoepels of lichtstraatjes plaatsen

Ik ben op zoek naar 2 dakkoepels of lichtstraatjes, 1 op de keukenuitbouw en 1 op de entree. Beide hebben dezelfde maat, dagmaat 1.14 x 2.008 meter. Het verschil is dat de lichtstraat/-koepel op de keuken uitbouw open moeten kunnen voor ventilatie, die van de entree niet. De platte daken zijn van bituum.

Uitbouw achterzijde woning

Uitbouw achterzijde van circa 5 meter bij 3 meter. Graag een schuifpui en een deur aan de rechter kant. Misschien een lichtstraat of koepel en eventueel vloerverwarming. Ik zou graag goed advies willen na bezichtiging.

Plaatsen van een lichtstraat/-koepel

Afmeting lichtstraat 50 cm x 250 cm in een plat dak (beton)

Lichtkoepel leveren en plaatsen en nieuwe dakdekking

Ik wil graag een lichtstraat/koepel laten plaatsen van ongeveer 2 meter x 1 meter. Tevens is de dakdekking van het dak van de aanbouw in kwestie aan vervanging toe, geschatte oppervlakte: 3 x 4 meter (minus lichtstraat). Afvoeren grind en tegels op het dak doe ik zelf. Graag een prijsindicatie.

Jaren '30 woning uitbouwen

Wij hebben een benedenwoning uit 1938 zonder achterom wat beschermd stadgezicht gaat worden. Hier zouden wij graag een uitbouw willen realiseren van 4 meter diep en 5.80 meter breed. In de uitbouw zal de keuken gaan komen en hiervoor dienen de voorbereidingen getroffen te worden. Er zal ook een lichtstraat of koepel geplaatst moeten worden. Verder zal de oude indeling volledig omgegooid gaan worden en moet er een nieuwe badkamer geplaatst worden, de meterkast verplaatst en de oude leidingen die nu over de wanden lopen ingefreesd. De uitbouw mag nu nog vergunningsvrij geplaatst worden.

Lichtkoepel of lichtstraat leveren en plaatsen

Wij zijn op zoek naar een geïsoleerde lichtkoepel/lichtstraat met de doorsnee van ongeveer 1,75 meter in een zeshoek/achthoek/10-hoek/12-hoek vorm. Het zal geplaatst worden op een plat dak bedekt is met bitumen? Onlangs vernieuwd en nog niet geheel vastgeplakt om de koepel/straat te kunnen plaatsen. Is dit mogelijk en wat zijn de kosten ervoor? Graag mailen.

Partners

Partners van Casius