Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor flexim dakmortel aanbrengen bij dakramen:

Flexim dakmortel aanbrengen bij dakramen

Ik wil graag bij 4 dakramen Flexim dakmortel aanbrengen. De dakramen zijn 1 bij 1,20 meter. Het gaat om een schuin dak op 6 tot 9 meter hoogte.
Onze klant uit Alphen aan den Rijn (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor flexim dakmortel aanbrengen bij dakramen uit heel Nederland:

Nokvorsten aansmeren met Flexim

Ik wil graag 6 meter nokvorsten laten vastzetten met Flexim dakmortel. Ik regel de materialen. Graag een offerte.

Nokvorsten opnieuw vastleggen

Ik wil graag mijn nokvorsten laten aansmeren met Flexim dakmortel. Dit is schijnbaar niet (goed) gedaan bij de bouw van onze dak opbouw. Het gaat om ongeveer 4.5 tot 5 meter.

Nokvorst reparatie

Ik wil de nokvorsten van mijn dak laten vastzetten met flexim dakmortel. Lengte van het dak is ongeveer 21 meter. Ik woon in een tussenwoning in een rijtjeshuis. Er zit bij ons een toren in het dak die we delen met de buren.

Nokvorst repareren met Flexim dakmortel

Nokvorstreparatie van een eengezinswoning. Er zijn scheuren in het cement ontstaan. Lengte dak is 6 m

Nokvorst repareren

Graag ontvang ik een offerte voor het opnieuw aansmeren van mijn nokvorsten met specie. Lengte 10 meter, de nokhoogte is ongeveer 8 meter. Eerst Flexim dakmortel verwijderen.

Reparaties aan een pannendak

Graag een offerte voor het volgende: Betreft een pannendak: - 1 x Plaatsen schoorsteenkap 'combi master'; - 5 Meter opnieuw richten van de bestaande nokvorsten en schubben voorzien van 'Flexim' dakmortel; - Vernieuwen en repareren loodslabben schoorsteen. Inclusief alle bijkomende kosten.

Nokvorsten repareren

Ik wil graag mijn nokvorsten laten repareren: -Nokvorstreparatie van 6 meter met flexim dakmortel en daarna goten gereinigd; -Repareren bovenplaat schoorsteenplateau; -Impregneren schoorsteen alle zijden; -Reparatie dakgoot (kunststof) die lekt bij de las (droogmaken, kitverwijderen vorige reparatie en nieuwe verbinding).

Nokvorsten repareren

Door de vorst van de afgelopen maand zit het cement los in de nok. Ik zou graag het cement van de gehele nok (5 meter) willen vervangen door Flexim dakmortel. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Nokvorsten restaureren

Het uitbikken en mosvrij borstelen van nokpannen. Alle loszittende cementdelen moeten worden verwijderd, daarna in Flexim dakmortel gezet. Het gaat om 5.40 meter voor en 5.40 meter aan de achterkant van het huis.

Nokvorsten met flexibele dakmortel aansmeren

Tijdens een inspectie bleek hier en daar de nokvorst los te laten. Graag een offerte aansmeren. Of de huidige Nokvorst los halen en opnieuw in het Flexim drukken. N. B aannemer het liefst uit de omgeving van de gemeente Hoorn.

Partners

Partners van Casius