Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Alphen aan den Rijn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Alphen aan den Rijn heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Alphen aan den Rijn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Alphen aan den Rijn of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Alphen aan den Rijn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: leipannen dak vervangen door rieten dak (440m²), nieuw rieten dak laten plaatsen nieuwbouw, bitumen dak van appartementencomplex (972m²) vervangen, dakpannen vervangen, boeidelen plaatsen, stuk dak isoleren en zonnepanelen bespreken, geïsoleerd stalen dak monteren, dak van stal vernieuwen om zonnepanelen te kunnen plaatsen, dak isolatie, dakkapel vervangen en plaatsen zonnepanelen, dakpannen van oud pand vervangen, dakpannen vervangen, nieuw pannendak + isoleren, dakpannen vervangen, dakrenovatie en isolatie, dakbedekking vervangen, aanbrengen complete dakbedekking voor een garage 44m2, golfplaten dak verwijderen met asbest en nieuw dak plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Alphen aan den Rijn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Alphen aan den Rijn:

Dakbedekking dakkapel vervangen

Mijn dak dekking is beschadigd en dient vervangen te worden. Het gaat om de dekking van mijn dakkapel 2.5 x 3.5 . Oude dakbedekking moet eraf en de onder platen moeten worden vervangen. Ik wil dus de bitumen dekking vervangen met nieuwe bitumen dakbedekking er op incl trim en uitloop. Kunt u mij helpen?

Hellend dak vanaf de buitenkant isoleren

Isoleren van hellend dak langs de buitenzijde. Dakpannen na isolatie terugplaatsen. Als het mogelijk is ook een dakraam plaatsen. Het gaat om 60 m2.

Boeidelen vervangen

Mijn boeidelen aan de dakgoot op een eengezinswoning zijn aan vervanging toe. Het is in totaal 7 meter. Kan ik een offerte krijgen hiervoor?

Bitumen dak van schuur vervangen

Vervangen dak schuur (ons deel, niet van de buurman) en aanleggen regenpijp en regenton voor ons deel van het dak. grint verwijderen we zelf

Isolatie aanbrengen aan buitenkant hellend dak

We willen graag aan de buitenkant van het dak isolatie laten aanbrengen. Dak is onvoldoende geïsoleerd aan de binnenkant met dun isolatiefolie uit 1980. Het betreft een hellend pannendak. Wind blaast door kap heen. Graag advies over welk isolatiemateriaal te gebruiken, wij dachten zelf aan aluminiumisolatie. Het betreft 216m2 schuin dak, maar daar zitten ook nog 8 velux ramen in en er komt nog een dakkapel. Dak reikt tot 6 meter hoog. Het betreft een vrijstaand huis dus goed bereikbaar.

Regenton aansluiten

Regenton aansluiten op regenpijp

Groendak op overkapping aanleggen

Sedummatten plaatsen op overkapping van 3 x 10 meter

Lichtkoepel en daktoetreding realiseren

Lichtkoepel met daktoetreding in kanaalplaten plafond. Lichtkoepel met zonwering/verduistering. De lichtkoepel bij voorkeur 120 bij 120 cm, dit is in het dak van de woning (beton/2e verdieping). Overige specificaties bespreek ik met de specialist.

zonnepanelen beschermen tegen vogels

Ik wil graag dat onze zonnepanelen beschermd worden tegen kauwen en andere vogels die eronder willen nestelen. Wij hebben 13 panelen, op een hellend dak. Een steiger is wel nodig denk ik. Ik denk dat het gaat om ongeveer 10 meter lengte. Ons dak is bereikbaar via een ladder naar de dakgoot en vanaf een dakkapel.

Plaatsen nieuw bitumen dakbedekking op carport

Aanbrengen bitumen dak op nieuw gebouwde carport. Oppervlakte ongeveer 33 m2. Tevens meebranden van 2 opstanden van lichtkoepels dagmaat 1 x 1 m. Dak wordt nog voorzien van underlayment platen. Aan 1 kant over bestaande dakleer aanbranden (garage) andere kant wordt door ons zelf afgewerkt.

Zolderisolatie

Goedemorgen, Wij willen graag onze zolder laten isoleren. Het betreft een rijtjeshuis, bouwjaar ongeveer 1974. De dakconstructie is een SIPLEX/STRAMIT gordingloze constructie met dragend knieschot. De STRAMIT-platen zijn van geperst stro. De werkzaamheden moeten begin maart uitgevoerd zijn in verband met aangevraagde subsidie. Ik hoop dat er iemand is die hiermee ervaring heeft. Met vriendelijke groet,

Dakspanten vervangen en dak liften

Een aantal dakspanten moeten deels of geheel vervangen worden. Dak heeft dakspanten die door water en houtworm rot zijn. Foto's zijn op verzoek mogelijk. Het zijn in totaal 7 dakspanten waarvan 3 perfect zijn en de overige deels of geheel vervangen moeten worden. De afmeting durf ik echt niet te zeggen, omdat het verschilt per dakspant. Het dak zou ook gelift moeten worden om de klus uit te voeren. Het gaat om een huis uit 1906.

Dak van de garage isoleren en bekleden en afvoeren en rookdoorvoer realiseren

Ik ben een garage met een houten constructie aan het bouwen. Hiervan wil ik het dak laten bekleden. het gaat om een plat dak. Graag wil ik het isoleren en dekken met isolatie pir platen, 100 mm, en dekken met bitumen. Het dak is al op afschot. De oppervlakte is van 10 x 3 meter. Er moeten 2 Hwa afvoeren komen en 1 rookdoorvoer (afvoer van de wasdroger).

2 zonnecollectoren verwijderen

2 zonnecollectoren afkoppelen en verwijderen en dakpannen plaatsen. ( incl.afkoppelen)

Dakisolatie aanbrengen

De tussenwoning uit 1972 is 6 meter breed en 11 meter lang. Het schuine dak zou ik graag laten isoleren en afwerken aan de binnenzijde. In het pannendak zijn 2 dakramen aanwezig.

Zonnecollectoren van het dak verwijderen

Wie kan de zonnecollectoren van ons dak verwijderen. Wij gebruiken de zonneboiler al enkele jaren niet meer, deze is al ontkoppeld en leeg gemaakt. Zie ook foto's van ons dak en foto van de overburen (die hebben soortgelijk dak. Let op: De overburen hebben een glazen serre, die hebben wij niet! Bij ons kan de stellage voor de woning. Werkzaamheden: 1) verwijderen zonnen collector 2) verwijderen buizen op zolder (zie foto) 3) plaatsen van dakpannen op de plek waar de zonnecollector zat 4) dichten van gaten inclusief natuurlijk verwijderen van de spullen Als extra willen wij ook weten wat het kost om de boiler te verwijderen, deze zit ingesloten tussen de CV ketel en de warme lucht unit. Afhankelijk van de kosten laten wij die ook verwijderen of laten die nog staan. De werkzaamheden kunnen op zeer korte termijn worden gedaan i.v.m. plaatsen van zonnepannelen op die plek.

Repareren boeidelen + afdak

Foto 1, 2 & 3: houten afdak heeft hout rot. afdak moet vervangen of gerepareerd en geschilderd worden. Foto 4 & 5: De plank moet gerepareerd of vervangen en geschilderd worden. Rondom de regenpijp hout rot. Wij zijn niet in het bezit van materiaal en verf. Alvast bedankt.

Plat dak isoleren

Garage met plat dak 6x3 meter. Isoleren vanaf buitenzijde (zogenaamd omgekeerd dak). Aanwezige constructie: balken, plaat materiaal, bitumen, ballast in de vorm van grind. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Dak bedekken

Ik wil graag mijn platte dak (36m2) met EPDM laten bedekken. Kan ik hier een offerte voor ontvangen? Ik hoor het graag!

Bitumen dak herstellen

Het betreft een plat dak met bitumen van een uitbouw a 1,5 m². Het afschot loopt de verkeerde kant op, waardoor het water pas na een laag van 2-3 cm door de regenafvoer aan de bovenkant gaat. Hierdoor blijft er na elke bui een laag water op het dak staan. Graag wil ik het dak laten herstellen zodat het afschot de juiste kant op loopt. Naast het ontvangen van een prijs ben ik benieuwd welke reparatie nodig is en hoe lang zo'n reparatie in beslag neemt (qua hoe lang het dak open ligt).

Solartube laten plaatsen

Ik wil de badkamer verbouwen en nu hoorde ik van solartube. Hoe werkt dit kunnen jullie het inbouwen? En welke diameters zijn er verkrijgbaar? Het dak van mijn huis bestaat uit kanaalplaten met dakbedekking en grind ongeveer 25 cm dik dak vermoed ik. Wat kost het mij als ik het laat inbouwen? ik hoor graag van jullie

Dakbedekking vernieuwen en isoleren

Plat dak 4 bij 6 meter dakbedekking moet vernieuwd worden boeidelen moeten vervangen worden voor kunstof 2x 4 meter 1x 6 meter nieuwe isolatie laag Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? Ik laat mij adviseren door de vakman

Dak isoleren

Het gaat om een dak van ong. 450 m2 van een appartementencomplex. Nu ligt er bitumen, dit moet waarschijnlijk worden verwijderd. Ook willen we dat het nieuwe dak geïsoleerd wordt. Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? EPDM

Nieuwe dakgoot

Het verwijderen en plaatsen van nieuwe dakgoten in kunststof, 2x 11 meter.

Plat dak bedekken

Ik wil mijn dak laten vervangen van 50 m2. Het gaat om een dak van een appartement op de 1e verdieping. Er zit nu bitumen op en er moet bitumen in de plaats komen.