Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Alphen aan den Rijn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Alphen aan den Rijn heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Alphen aan den Rijn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Alphen aan den Rijn of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Alphen aan den Rijn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dakrenovatie uitvoeren, dakrenovatie van bedrijfshal, dak met Tuile du Nord pannen vervangen, daken vervangen en isoleren, dak vervangen en isoleren, schuin pannendak vervangen, dak vernieuwen, schuin dak van de buitenzijde isoleren, dak met dakkapel vernieuwen, groen dak plaatsen, dakbedekking plaatsen, dakbedekking op platte daken vervangen, dak isoleren, dakpannen vervangen, dakinspectie en -renovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Alphen aan den Rijn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Alphen aan den Rijn:

Dak vernieuwen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: vernieuwen dakbedekking op garagedak van grofweg 10 x 4 m2. Goed bereikbaar vanaf de weg. Isolatie optioneel. Bestaande laag kan blijven liggen. Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? EPDM, roofing (bitumen).

Bituum vervangen door bituum of EPDM

Het bituum op het platte dak is 20 jaar oud. Graag willen wij advies of we een nieuwe laag bituum moeten laten plaatsen of EPDM. De oppervlakte is 50 m2 groot.

PVC dakbedekking aanbrengen

Graag offerte voor circa 100 m2 dakbedekking PVC AANBRENGEN. in week 31 te Vlissingen inclusief Daktrim en uitlopen (4 stuk) (nieuw houten dak). EPDM / PVC

Dak isoleren

Met welk materiaal wil je het dak toeleggen? Dakpannen. Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het schuine dak is ongeveer 9 x 3 meter bedekt met een oud-Hollandse dakpan. In de nok zitten de pannen met mortel vast. De nok is van binnenuit al geïsoleerd, dus graag advies of de pannen in de nok kunnen blijven liggen of dat alles eraf moet.

Vogelnestje van dak verwijderen

Wij zijn door onze buren erop geattendeerd dat wij waarschijnlijk een vogelnestje op ons dak hebben, vlak naast de dakkapel. Het betreft een rijtjeswoning. Graag horen wij van u wat de eventuele kosten zijn om het nestje te verwijderen en wat jullie rekenen voor eventuele reparatiekosten, mocht dit nodig zijn.

Plat dak bedekken

Dunne plasticgolf platen van een houten veranda vervangen door gedeeltelijk lichtdoorlatende dikkereplasctic platen en gewone gegoten golfplaten dat niet condenseren. Ik kan wel indien nodig foto trekken en opsturen

Vogelnest in de nok weghalen en dichtmaken

In de nok zitten vogels. Het gaat om een hoekwoning. Graag offerte per mail voor het weghalen en dichtmaken

Dakpannen terugleggen na storm

Een aantal dakpannen ligt los en ze moeten weer op hun plaats gelegd worden.

Daklekkage bij de dakkapel repareren

Bij de hevige (maar kort durende) sneeuwval afgelopen december heeft het smeltwater zich een weg naar binnen gevonden in ons dakkapel van ongeveer 3,30 meter breed. Wij vermoeden dat dit probleem bij de aansluiting op het dak zit. Waarschijnlijk is dit ontstaan door een zogenaamde sneeuw/ijs dam? Sindsdien is het probleem niet meer voorgekomen met regenval. Echter willen wij toekomstige schade voorkomen en dit probleem tijdig aanpakken. Hier krijgen we graag een indicatie van de globale kosten voor.

Dakbedekking op fietsenstalling

Het gaat om een nieuwe verlaagde fietsenstalling, plat dak, van 2 x 2,5 meter te bedekken met EPDM/Bitumen/PVC en het aanbrengen van een afvoer.

Lekkende dakgoot vervangen

De dakgoot aan de voorzijde lekt. Graag wil ik de goten aan de voor- en achterzijde laten vervangen door een kunststof goot. De goten zijn elk 5 meter lang.

Renovatie plat dak rijtjeshuis

Heer/mevrouw, ik heb een rijtjeshuis (2 woonlagen) met een plat dak voorzien van bitumen en grind. Het dak moet waarschijnlijk worden voorzien van een nieuwe bitumen laag. Het grind (zit vol met mos en gras) moet worden vervangen of gereinigd. Het dak is 5,4 meter breed en 9,8 meter diep. Het oppervlak is 48 m2. Kunt u aangeven wat ongeveer de kosten zijn voor deze werkzaamheden? Graag ergens in het voorjaar met het project starten.

Dak van blokhut Fresia plaatsen

Het dak is van onze blokhut (model Fresia) afgewaaid en dit moet hersteld worden. Het is een schuin aflopend plat dak van ongeveer 1,90 bij 2,90 meter groot. Het dak is van hout en bedekt met dakleer. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Betonnen dakpannen vervangen

- Oude betondakpannen afvoeren met container. - Ongeveer 190 m2 dakpannen leggen sneldek Neroma antraciet. - 40 gevelpannen links en 40 gevelpannen rechts. - 20 meter nokvorsten, 1 eind. - Vorst en 2 beginvorsten.

Daklekkage repareren

Daklekage reparen max 2 m2 kan zelfs kleiner zijn weten al waar het zit

Bitumen vervangen

Ik wil mijn bitumen dak vervangen. Dit dak is 53 m2. Het dak is makkelijk toegankelijk maar er is wel een ladder nodig.

Nokvorst vanwege stormschade vervangen

Tijdens een storm is er een nokvorst van onze woning afgewaaid. Deze moet vervangen worden en worden vastgezet. Ik zoek hiervoor op korte termijn een vakman, omdat er kans is op lekkage.

Daklekkage verhelpen aan plat dak

Daklekkage van een plat dak, dakkapel, 3 bij 3 meter.

Dakpannen rechtleggen

Onze dakpannen liggen op het oog niet recht meer. Moeten keer goed gelegd worden heb geen idee hoe lang t al ligt. De woning komt uit 1962. Het betreft hoekwoning moeilijk in te schatten welke oppervlakte het heeft ik schat 520 breed en 5 meter hoog 2 x (punt dak).

Lichtkoepel plaatsen

Ik twijfel bij de renovatie van de badkamer tussen het plaatsen van een solatube, gat van 25 cm in betonnen dak, of een lichtkoepel, gat van ongeveer 50 x 50 of 100 x 100 cm. Wat zou voordeliger zijn?

Regenpijpen vervangen

Regenpijpen vervangen gehele huis en garage. Blijvende, mooie oplossing gezocht. Het is een hoog huis (ongeveer 8 meter) dus moet waarschijnlijk iets van een hoogwerker/steiger aan de pas komen. Bij voorkeur geen PVC als materiaal.

Lichtkoepels plaatsen

Ik wil 2 lichtkoepels/straat van 1 x 1 meter laten plaatsen in een plat betonnen dak van onze uitbouw. Kan u bedrijf dit in zijn geheel uitvoeren , inclusief maken uitsparing in betonnen dak? Kunt u een indicatie geven wat de kosten zullen zijn= Met vriendelijke groet,

Uitsparing in een betonnen dak zagen voor een lichtstraat

Op dit moment is er gestart met de bouw van onze nieuwbouwwoning en die zal naar verwachting in september 2018 worden opgeleverd. De aannemer heeft geen optie in het pakket voor het maken van een lichtstraat in het dak van de uitbouw van 2,5 meter diep. Ik ben nu op zoek naar een bedrijf dat een uitsparing in het betonnen dak kan maken van 60 x 300 cm. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsindicatie.

Dakpannen op de schuur aanbrengen

Zou graag kosten per m2 willen ontvangen voor dakbedekking van schuur.

Solatube laten plaatsen

Ik wil graag een Solatube plaatsen in mijn platte dak. Materiaal in overleg.