Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Zuid-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Zuid-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Zuid-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Zuid-Holland.

2940 klanten uit Zuid-Holland bevelen een bij Casius in Zuid-Holland aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Zuid-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: het maken van een schilddak op een bouwproject, vervangen riet en dakpannen (monument), rieten dak vervangen door dakpannen, 4 nieuwe daken bedekken, het vervangen van dakpannen door panplaten, pVC dakbedekking voor koelcellen complex, pvc deklaag op dak aanbrengen, nieuw geïsoleerd dak plaatsen op boerderijwoning (270 m2), dakgoot verleggen, schoorsteen verwijderen, zonnepanelen aanbrengen en mogelijk dakkapel realiseren, dak en dakkapel vervangen, inclusief dak isoleren, een schuin pannendak van een tussenwoning renoveren, new roof with insulation, dak inclusief dakbeschot vervangen, groendak onderhoud extensief, dak vervangen en isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in de provincie Zuid-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Zuid-Holland:

donderdag 11 juli 2019

Plat dak opnieuw bedekken

Ik heb een plat dak waar nu bitumen en grind op ligt, het is al 25 jaar oud en ik wil dit graag laten vervangen. Ik weet niet wat de oppervlakte is. Ik ontvang hier graag een offerte voor.
donderdag 11 juli 2019

Plat dak bedekken met bitumen

Ik wil de dakbedekking van mijn platte dak vervangen. Er ligt nu bitumen op en dit wil ik vervangen door nieuwe bitumen. Het dak is 10 m2.
donderdag 11 juli 2019

Binnenzijde schuin zolderdak isoleren

Wij krijgen volgende week dakkapellen (voor/achter). Deze zijn geïsoleerd, echter omheen willen wij het dak ook goed geïsoleerd hebben. We willen de plafond hoogte zo hoog mogelijk, dus er zal achter het dak van de dakkapel schuin richting de nok gewerkt geïsoleerd moeten worden.
woensdag 10 juli 2019

Dak isoleren

Ik wil weten wat de mogelijkheden zijn om mijn dak (hoekwoning) te laten isoleren van buitenaf. incl plaatsing van nieuw dakkapel. De afmetingen weet ik helaas niet.
woensdag 10 juli 2019

Nieuw dak plaatsen

Ik heb op dit moment een L vormige dak van 8 x 11 meter. Ik wil er graag een nieuw dak op plaatsen (moet water en winddicht zijn) met een nieuwe dakconstructie. Ik ontvang graag een prijs indicatie.
woensdag 10 juli 2019

Dak reinigen

Graag ontvang ik een offerte voor het reinigen van dak van vrijstaande woning. Gaat om twee stenen schoorstenen en twee schuin hellende vlakken (ogenschijnlijk dakpan platen van zink) van totaal +/- 100 m2. Tevens op de nok (+/- 11 m) plaatsen van duifpinnen en roosterkapjes op schoorstenen.
maandag 8 juli 2019

Boeiboord vervangen

Het boeiboord van de voorkant van mijn huis moet worden vervangen. Het is nu hout, dat is gaan rotten en ik denk zelf dat het het mooiste wordt als dit met hout wordt vervangen. Kan ook met Trespa, maar hier zou ik graag naar willen laten kijken. De lengte is 6,78 meter en de breedte is ongeveer 40/ 45 centimeter. De voortuin is betegeld, hier kan eventueel een stelling worden geplaatst of een ladder.
maandag 8 juli 2019

Rieten dak tuinhuisje vervangen

Tuinhuisje vorm zeshoek. Rieten dak moet worden vervangen ca 10 m2 , nok 2 m.
zondag 7 juli 2019

Regenpijp verplaatsen

Ivm plaatsen van een overkapping moet mijn regenpijp worden verplaats. Overkapping is 4,06 x 3,5 meter.
vrijdag 5 juli 2019

2 Bitumen daken omzetten naar groene daken

Ik zoek een dakdekker die het bitumen dak van mijn aanbouw en garage kan veranderen naar groenen daken. Het ene dak is ongeveer 5 bij 3 meter groot (van de uitbouw). Het andere dak is 3 bij 6 meter groot. Op het dak van de uitbouw is ook een lichtstraat aanwezig van ongeveer 1 m2.
vrijdag 5 juli 2019

Extra afvoer in de dakgoot maken

Een extra afvoer aan een rechthoekige zinken dakgoot. 5,7 m klant regelt zelf materiaal
vrijdag 5 juli 2019

Vervangen van de dakgoot

Ik zoek iemand voor het vervangen van een polyester dakgoot 205 mm 5meter lang,1x pvc gootuitloop + wartel 80, 2x polyester verbindingsstuk 205 mm. De vakman kan het materiaal verwijderen en afvoeren.
vrijdag 5 juli 2019

Plat dak isoleren

Het betreft een plat dak van een jaren dertig woning. Graag een warm dak waar ik binnenkort ook zonnepanelen op wil zetten. Momenteel ligt er grind op het dak en heb ik geen lekkages. Oppervlakte ca. 6.5 x 12 meter. Dak met overstekken, dus zal niet tot de rand gelegd hoeven worden. Ook aanpassingen aan de dakrand zijn dan niet nodig. Ik laat mij graag adviseren over de subsidie mogelijkheden.
donderdag 4 juli 2019

Dak van aanbouw isoleren

Ik heb een plat dak van 4 x 6 meter met twee water afvoeren (verder geen doorvoeren) van een aanbouw. Ik wil dit warm laten isoleren van buitenaf.
woensdag 3 juli 2019

PVC dakbedekking vervangen

Ik ben op zoek naar een dakdekker die van 5 daken, totaal oppervlak ca. 325 m², de dakbedekking kan vervangen. Huidige situatie is een pvc dak met daaronder een isolatielaag.
woensdag 3 juli 2019

Zonnepanelen tijdelijk verwijderen en later terugplaatsen

Ik ben op zoek naar een dakdekker die mijn zonnepanelen tijdelijk kan verwijderen en op een later moment in een andere oriëntatie kan terugplaatsen. Er wordt 11 juli een dakkapel geplaatst, hiervoor wordt het verwijderd worden.
woensdag 3 juli 2019

EPDM dakbedekking vervangen

Ik ben op zoek naar een dakdekker die mijn dakbedekking kan vervangen. Het is een plat dak, afmeting 3.30 bij 2.60, waarbij de oude bedekking verwijderd moet worden en moet worden vervangen met EPDM. Er is wat hout onder de bedekking kromgetrokken door waterschade, hier zou ik graag advies voor ontvangen.
woensdag 3 juli 2019

Dak tuinhuis vervangen

Ik ben op zoek naar een dakdekker die mij kan helpen met het vervangen van het dak van mijn tuinhuisje. Momenteel is het huisje, oppervlak 30 m², bedekt met dakpannen. Ik laat me vraag informeren over de mogelijkheden; oude pannen hergebruiken, nieuwe pannen gebruiken of eventueel een groen dak plaatsen.
woensdag 3 juli 2019

Plat dak isoleren

Wij willen ons dak in zijn geheel isoleren. Het dak is ongeveer 50 m2, inclusief een schoorsteen en een dakraam. De dakbedekking zit er al een tijd op en moet volgens ons vervangen worden, dat willen we gelijk goed aanpakken door het dak dan ook gelijk te isoleren (het dak is nu nog niet geïsoleerd). De dakrand moet dan ook verhoogd worden en de regenwaterafvoer moet op een goede manier worden aangesloten.
woensdag 3 juli 2019

Lichtkoepel vervangen

In de bestaande kunststof koepel op het dakterras zit een gat, en moet vervangen worden. De lichtkoepel is ongeveer 1 bij 1,20 meter. Graag een offerte.
maandag 1 juli 2019

Het realiseren van een dakterras met omheining

Ik zoek een partij die een dakterras kan realiseren. Het terras moet 60 m2 groot worden met een metalen hekwerk en een keramieke vloer. Het dak is bereikbaar via een luik. Het gaat om de 2e verdieping.
maandag 1 juli 2019

RVS pijp in schoorsteen plaatsen

Ik wil graag een RVS pijp in bestaande schoorsteen plaatsen voor de aankomende winter.
maandag 1 juli 2019

Het dak van een uitbouw isoleren en opnieuw bekleden

Ik zoek een dakdekker die de dakbedekking van de uitbouw kan vervangen. Momenteel ligt er bitumen op. Het dak is 25 m2 en is goed bereikbaar. Naast het opnieuw dekken moet het dak ook geïsoleerd worden.
zondag 30 juni 2019

Het opnieuw bedekken van het dak van een uitbouw

Ik zoek een dakdekker die de uitbouw van mijn woning kan voorzien van nieuw dakleer. Het is een houten dak en is ongeveer 20 m2 groot. Het dak is goed bereikbaar.
zondag 30 juni 2019

Vervangen dakgoot

Vervangen huidige dakgoot van het hele blok. 6 huizen van 6,5 m breed elk. Zowel voor als achter (78 m totaal dus)

Partners

Partners van Casius