Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Zuid-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Zuid-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Zuid-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Zuid-Holland.

2754 klanten uit Zuid-Holland bevelen een bij Casius in Zuid-Holland aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Zuid-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: nieuwe rieten kap maken, verbouwing van een bijgebouw, inclusief asbestsanering van het dak, rieten dak laten vernieuwen, pannendak vernieuwen op een woonboerderij, pannendak aanbrengen op een schoolgebouw, pannendak vernieuwen, betonnen dakpannen vervangen, asbest verwijderen van daken, dakinspectie en eventueel -vervanging, dak totaal vernieuwen inclusief dakkapellen, dak van boerderij vervangen, dakrenovatie van pannendak, asbesthoudend dak vervangen, nieuwe dakpannen leggen, dakrenovatie met isolatie en vervangen van dakkapellen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in de provincie Zuid-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Zuid-Holland:

zaterdag 9 december 2017

Deel van dak ophogen ivm verzakking

Het gaat om een plat dak van 5 bij 4 m. De helft van het dak die aan de dakgoot grenst is wat verzakt, zodat het water er blijft staan en niet afloopt via het afvoergat naar de regenpijp. Het dak is meer dan 20 jaar oud. Mijn bovenburen en ik willen graag weten wat het kost om het totale dak met vloeibaar bitumen te bedekken en ook de prijs als we alleen de stuk dak met de verzakking recht laten maken mbv vloiebaar bitumen.
zaterdag 9 december 2017

Dakgoot reparatie

Lekkende dakgoot
zaterdag 9 december 2017

Dak lekt

Sinds kort in bezit van een huis. Deze week is het dak gaan lekken. Noodreparatie van gisteren lijkt niet te werken. Graag een offerte voor dakrenovatie. Betreft een schuin pannendak. Ik schat 50 vierkante meter.
zaterdag 9 december 2017

Lekkage verhelpen aan een plat dak met sedum

Ik heb een lekkage ontdekt in huis via het dak van een uitbouwtje met een sedumdak. Het is een plat dak waar het sedum in een sort zwarte palntenbakken op staat. Ik laat hier graag snel een reparatie aan verzorgen. Ik hoor graag vooraf wat de kosten zijn.
vrijdag 8 december 2017

Renovatie plat dak rijtjeshuis

Heer/mevrouw, ik heb een rijtjeshuis (2 woonlagen) met een plat dak voorzien van bitumen en grind. Het dak moet waarschijnlijk worden voorzien van een nieuwe bitumen laag. Het grind (zit vol met mos en gras) moet worden vervangen of gereinigd. Het dak is 5,4 meter breed en 9,8 meter diep. Het oppervlak is 48 m2. Kunt u aangeven wat ongeveer de kosten zijn voor deze werkzaamheden? Graag ergens in het voorjaar met het project starten.
donderdag 7 december 2017

Plat schuurdak repareren en in het voorjaar volledig vervangen

Onze schuur heeft een pat dak van ongeveer 150 x 400 cm en er is momenteel lekkage. Ik zoek een vakman die hier zo spoedig mogelijk herstelwerk kan verzorgen. Daarna wil ik in het voorjaar nieuwe dakbedekking laten aanbrengen. Er ligt nu een grijs kunststof op dat al 40 jaar oud is. Ik hoor graag welke dakbedekking u adviseert en wat de kosten zijn.
woensdag 6 december 2017

Dak van blokhut Fresia plaatsen

Het dak is van onze blokhut (model Fresia) afgewaaid en dit moet hersteld worden. Het is een schuin aflopend plat dak van ongeveer 1,90 bij 2,90 meter groot. Het dak is van hout en bedekt met dakleer. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
woensdag 6 december 2017

Betonnen dakpannen vervangen

- Oude betondakpannen afvoeren met container. - Ongeveer 190 m2 dakpannen leggen sneldek Neroma antraciet. - 40 gevelpannen links en 40 gevelpannen rechts. - 20 meter nokvorsten, 1 eind. - Vorst en 2 beginvorsten.
woensdag 6 december 2017

Gedeelde bakgoot van zink vervangen

Vervangen gedeelde zinken bakgoot tussen 2 huizen in. Lengte is 8 meter en 40 cm breed
woensdag 6 december 2017

Vervangen van de zinken bakgoot

Vervangen gedeelde zinken bakgoot tussen 2 huizen in. Lengte is 8 meter en 40 cm breed
woensdag 6 december 2017

Lekkage dakgoot oplossen

Ik heb lekkage aan mijn dakgoot van 1966, dus ik denk dat het geen zinken dakgoot is. Het is een dakgoot met een houten onderkant waar die in ligt. Ik wil een nieuwe dakgoot geplaatst hebben, maar weet niet wat voor materiaal. Ik zou graag de expertise van de expert hiervoor willen inschakelen. De dakgoot is ongeveer 5,7 meter.
woensdag 6 december 2017

Pannendak vernieuwen

Onze hoekwoning heeft lekkage aan het pannen dak. De pannen zijn poreus en dienen te worden verwijderd. Daarna zal er nieuw dakbeschot geplaatst moeten worden inclusief dampwerende folie. Daarna moeten er nieuwe pannen worden gelegd. De woning is ongeveer 6 bij 6 meter groot en het dak heeft 3 kleinere dakkapellen.
dinsdag 5 december 2017

Nieuwe dakgoten monteren

Kunststof dakgoot 2 maal 6 meter met twee afvoeren, misschien doen de buren ook mee, dan dubbel. Hoogte waarop de goot zich bevindt is 5 meter.
maandag 4 december 2017

Nieuwe laag op het dak laten leggen

We hebben versleten plat dak met bitumen en grind erop. De helft van het dak is 6 jaar geleden vervangen door de verzekering. Ook hebben we in het verleden een lekkage gehad die gerepareerd is. Graag zouden we een nieuwe laag op onze dak laten leggen. Het dak is 50 tot 60 m2.
maandag 4 december 2017

Lekkage dakkapel opsporen en herstellen

Boven het raam van de dakkapel is lekkage zichtbaar. Het dak van het dakkapel bestaat uit zink en is 7 jaar oud.
maandag 4 december 2017

Economisch afgeschreven dakbedekkingen vernieuwen

Vernieuwen van de economisch afgeschreven dakbedekking op 4 plekken: 1. 10 vierkante meter dakbedekking uitbouw 2e etage. 2. 8 vierkante meter dakbedekking uitbouw 1e etage. 3. 11 vierkante meter dakbedekking plat dak keuken en het plaatsen van een daklichtkoepel. 4. 20 vierkante meter dakbedekking dakterras boven woonkamer en een slecht afschot herstellen.
maandag 4 december 2017

Dakgoot en boeiboorden vervangen

De dakgoten en de boeiborden van de garage bij onze vrijstaande woning zijn ruim 30 jaar oud. Het is ons niet duidelijk van welk materiaal de goten op dit moment van zijn. De nieuwe goten dienen van zink te worden. De boeiboorden zijn van hout en moeten worden vervangen door trespa. De lengte is ongeveer 9 meter per zijde.
maandag 4 december 2017

Nieuw dak plaatsen

Nieuw dak op bestaande woning, maat 9 meter (lang) bij 8 meter breed. Helling 45 graden. Isolatie tenminste 3. Geen ramen etc. In het dak. Wel op de kopse kanten. Onder de kap komen 2 slaapkamers, en kleine badkamer met toilet. Trap in het midden.m
zondag 3 december 2017

Hellend dak repareren

Wij hebben bij ons hellend dak aan 1 dakrand lekkage. Het is niet helemaal duidelijk of de lekkage op 1 plek zit of dat er meerdere slechten plekken zijn. Het dak is ongeveer 50 m2 en er ligt bitumen op. De lekkage is aan de binnenzijde van de woning te zien. Graag laten wij de lekkage opsporen en repareren.
zaterdag 2 december 2017

Lekkage repareren op dakkapel

Daklekkage opsporen en repareren. Het betreft een dakkapel van circa 10 m2. Graag een vrijblijvende opgave en inspectie.
vrijdag 1 december 2017

Onderhoud aan dak plegen

Bij onze hoekwoning uit 1967 wil ik graag controles laten uitvoeren voor het volgende: - Gebreken afdichtingen nokvorsten; - Eventuele herschikking van dakpannen; - Schoorsteen: conditie lood / zinkwerken en aansluiting met dak is niet in orde; - De goten zijn aan vervanging toe. De zijn ongeveer 5 meter lang; - Een boeiboord is aan vervangen toe. De lengte hiervan is niet precies bekend en het materiaal lijkt op hout.
vrijdag 1 december 2017

Dak bedekken met bitumen

Mogelijkheid tot het plakken van een nieuwe bitumen laag over de oude. Het betreft een makkelijk te bereiken dak van ± 150 m² op 3 meter hoogte.
vrijdag 1 december 2017

Daklekkage repareren

Daklekkage opsporen en repareren. Het betreft een dakpannen dak. Het water komt aan het raam kant binnen dus ik denk dat er niet veel gezocht hoeft te worden naar de plek vanwaar het water binnen komt. Ook is de lekkage niet altijd. Bij zeer ernstig regenval begint het binnen te lekken. Mijn eigen vermoeden is dat het probleem zich bevindt aan het uiteinde van het dak bij het raamkant.
donderdag 30 november 2017

Boeidelen plaatsen tegen dakranden voor en achter

Ik wil boeidelen plaatsen tegen de dakranden aan de voor en achterzijde. Bij voorkeur wil ik graag trespa of iets dat daarop lijkt. Ik wil een rand waar je tegenaan kijkt en aan de onderkant ook haaks. Het gaat om een totale lengte van 14 meter ongeveer. De dakrand is ongeveer 8-9 meter hoog. Het plaatsen van een steiger is mogelijk.
woensdag 29 november 2017

Lekkage aan dak verhelpen

Ik wil de lekkage aan mijn dak verhelpen. Water loopt eerst over dakpan en stuwt vervolgens bij het purschuim, slaat onder de loodslab en loopt via de bij het purschuim- (naad (zwarte plek op purschuim)) (scheiding dakkapel) de woning in.

Partners

Partners van Casius