Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Zuid-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Zuid-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Zuid-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Zuid-Holland.

2979 klanten uit Zuid-Holland bevelen een bij Casius in Zuid-Holland aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Zuid-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak renovatie/asbest saneren/dakkapellen en dakramen, dak vernieuwen, nieuw zadeldak incl constructie, isolatie en pannen, het opnieuw bedekken van een groot dak, deel van plat dak bedrijfspand vernieuwen, dakpannen, dampfolie, isolatie vervangen en plaatsen van zonnepanelen, dakpannen vervangen, dakkapel realiseren en dak vervangen door kunstriet, het vervangen van een wolfdak 600m2 pannendak isolatie en lichtstraten, dakisolatie, pannen vervangen en zonnepanelen installeren, rieten dak vervangen door dakpannen, een puntdak renoveren, rieten dak leggen op 7 vakantie huizen van 90m2 per huis, dakinspectie Franse kap, platte daken en terrassen vernieuwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in de provincie Zuid-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Zuid-Holland:

woensdag 19 februari 2020

Dak koepels vervangen

Ik zoek iemand voor het vervangen van 2 dakkoepels op een plat dak 1x 100x100 cm en 1x 200x100cm. Afvoeren oud materiaal optioneel
woensdag 19 februari 2020

Dakbedekking vernieuwen van schuur

De dakbedekking van mijn schuurtje is weggewaaid en ligt naast de schuur. Het gaat om plat dak van ongeveer 12 vierkante meter. Het is de bedoeling dat er weer bitumen terug komt.
dinsdag 18 februari 2020

Boeideel hoekhuis plaatsen

Afgelopen week is een boeideel van ons hoekhuis los gewaaid tijdens de storm, waardoor de zijkant van het dak nu onbeschermd is. Alle dakpannen liggen er nog op, maar de elementen kunnen er nu van de zijkant onder komen. Ik heb nog geen lekkage ontdekt, omdat de wind vaak vanaf de andere kant waait. Er moet een nieuw boeideel komen, de oude is niet meer te hergebruiken. Graag zou ik het andere boeideel ook direct laten vervangen. De boeidelen zijn per stuk ongeveer 3 m denk ik.
dinsdag 18 februari 2020

Het vervangen van lichtkoepel na stormschade

Nieuw lichtkoepel plaatsen. Het gaat om een vervanging van een lichtkoepel in een een hellend dak van tussen de 42 en 50.
dinsdag 18 februari 2020

Nieuw dak nieuwe goten boeidelen en zonnepanelen

Betreft kosten vervangen dakpannen ca 125m2 door keramische dakpannen bij hellend dag, vrijstaande woning met zijbouw en 2 dakkappellen. Daarnaast willen wij de boeidelen en dakgoten vervangen. Ook zijn wij opzoek naar een partij die ons kan begeleiden met zonnepanelen.
maandag 17 februari 2020

Dak van de binnenkant herstellen na grote lekkage

De zolder heeft waterschade geleden door een kapot dak. Dit dak wordt hersteld. De binnenkant moet opnieuw geïsoleerd worden, er zit nu purschuim en ik wil graag advies voor de nieuwe isolatie. 2 dakramen moeten ook worden vervangen. Het dakraam krijgen we niet open, een willen we groter iets van 1 x 1 meter. De zolder is ongeveer 6 x 6 meter. Verder is de balk in de nok aangetast, beschimmelt en heeft houtrot. Deze zou mogelijk alleen behandelt hoeven worden. Stucen hoeft in eerste instantie niet. Afvoeren van het oude materiaal graag vermelden. We hebben de woning net gekocht en we zijn bezig met de vorige eigenaars.
maandag 17 februari 2020

Dakkoepel vervangen

Door de storm gisteren is de dakkoepel losgekomen en is de buitenlaag gebarsten. Binnenlaag is nog heel. Dakkoepel zou dus dringend moeten worden vervangen. Bijgevoegd zijn foto's van de schade. De dakkoepel is ongeveer 1.20 bij 1.20 m. Graag de oude afvoeren. De nieuwe dakkoepel moet open kunnen.
maandag 17 februari 2020

Sedum dak, dakpannen reinigen, dakraam vervangen en houten kozijnen vervangen door kunststof

Wij zijn net verhuisd en willen op onze aanbouw (plat dak, ongeveer 20 m²) graag een sedum dak bedekking. We hebben nu bitumen. Dus we zouden graag een offerte ontvangen, ik hoor graag of/wanneer u daar een afspraak voor wilt maken. De aanleiding om u te benaderen was het groen dak. Maar ons schuine dak is ook aan reiniging/herstel toe, dakpannen moeten recht gelegd worden en we hebben veel mosvorming. Coating is niet nodig. We zouden in de toekomst zonnepanelen willen hebben, dus we zouden ons dak daar ook paraat voor willen hebben. Dak is ongeveer 3 x 4 en dit aan twee kanten. We hebben ook nog een dakraam dat vervangen moet worden. Deze is ongeveer 80 x 80 cm, en we willen dezelfde maat behouden. Afvoeren doen we zelf. Dan hebben we nog twee houtenkozijnen die we voor kunststof kozijnen willen vervangen met dubbel glas. Mogelijk zou dit allemaal meegenomen kunnen worden? We hebben een hoekwoning. Ik ben in juni uitgerekend, dus het zou heel fijn zijn als het rond begin mei klaar is. Anders zou het later in het jaar gedaan moeten worden.
maandag 17 februari 2020

Asbestdak vervangen voor natuurleien

Betreft het vervangen van een dak met asbest en het asbest te laten afvoeren. Ik wil hier een nieuw dak met natuurleien stenen voor terug van een iets ruwer model. Dit moet ook geïsoleerd worden vanaf buiten. Bederft 182 m2. Start werkzaamheden ergens begin juni. Graag ontvang ik eerst een prijsindicatie om daarop verder te gaan.
zondag 16 februari 2020

Dakpannen vervangen

Nieuwe verbeterde oud Hollandse pannen plaatsen , oude pannen afvoeren.. En aan weerszijden een zinken mastgoot monteren+pijp Huis is 7mtr lang en 4,5 mtr breed Graag ook meerprijs vermelden voor geglazuurd zwarte pannen. Vanaf half mei in eigendom. Dakbeschot is 15 jaar geleden vervangen en is nog prima.
donderdag 13 februari 2020

Deel van plat dak bedrijfspand vernieuwen

Een deel van het platte dak op ons bedrijfspand is ingestort. Het moet vernieuwd worden, inclusief constructie. Het dak is ongeveer 140 vierkante meter groot. Zou u langs kunnen komen om de situatie goed in te kunnen schatten en een passende offerte te bieden?
donderdag 13 februari 2020

Boeiboord reparatie of vervangen

Het vervangen van de boeiboorden van twee dakkapellen van voor en achter. Afmeting weet ik niet. Materiaal is mogelijk van hout maar ik wil iets anders en laat mij voorlichten.
donderdag 13 februari 2020

Gevelpannen vastzetten, vastschroeven.

Tbv een dakopbouw wil ik graag de gevelpannen van onze dakopbouw vast laten schroeven. Zie foto. 16 stuks, 8 gevelpannen per zijde.
donderdag 13 februari 2020

Vervanging bitumendak

Goedemorgen, graag een offerte voor het vervangen van ons bitumendak op de aanbouw. Het dak is +/- 2,5 bij 6 mtr. Zie foto
donderdag 13 februari 2020

Dak repareren na stormschade

Stormschade aan de dakgoot/ het dak. Graag zou ik een offerte willen opvragen hoeveel het gaat kosten om het te laten repareren/ te vernieuwen. Zie bijlage voor foto van de schade.
woensdag 12 februari 2020

Polycarbonaat platen vervangen van serredak

Ik wil de oude polycarbonaat platen (1,6) vervangen voor nieuwe beter geïsoleerde polycarbonaat platen (2,5) omdat de platen dikker zijn moeten ook de aansluitingen vervangen worden. Lengte dak 3.5 meter breed ongeveer 5.70 meter breedte spanten 125 cm. Hoogte serre: 2.5 meter. Afvoeren is niet nodig, locatie is goed bereikbaar voor de vakman.
woensdag 12 februari 2020

Dak op schuurtjes vervangen VVE

We zijn een VVE met 17 schuurtjes. Op dit moment zitten er golfplaten op die aan het lekken zijn. Totale lengte van alle schuurtjes bij elkaar is 40 meter. (staan allemaal naast elkaar ) Het idee is om er cement vezelplaten op te laten plaatsen wat overlappend op elkaar ligt. Dus niet 1 groot vlak Afmeting van een schuurtje is ongeveer 2.5 mtr x 4 mtr. Schuurtjes zijn van steen en gebouwd in de jaren 60. Oude platen ook graag afvoeren.
woensdag 12 februari 2020

Het bitumen dak van mijn schuur vervangen en lekkage oplossen

Het dak van het schuurtje is aan vervanging toe en begint te lekken. 7m2, 1.75 x 4. Met een zinken dakrand. Het is de bedoeling dat hier bitumen terug komt.
woensdag 12 februari 2020

Dakbedekking vervangen

Ik wil graag van mijn achter bovenwoning de gehele dakbedekking (bitumen) vervangen. Ik zou niet weten om hoeveel vierkante meter het gaat, maar men kan het ook komen bezichtigen om een gerichte prijsopgave te doen.
dinsdag 11 februari 2020

Plat groen dak realiseren

We willen laten checken of ons dak zonder al te veel moeite een groen dak zou kunnen worden. Aangezien we hiermee in aanmerking willen komen voor een subsidie hoor ik graag of dit qua isolering voldoet aan: minimale Rd-waarde 3,5* [m2 K/W] Het gaat om 25 m2 en optioneel 10 m2 .
maandag 10 februari 2020

Dakisolatie

Ik zoek een vakman die vrijblijvend kan langskomen om de volgende situatie te bekijken. Het bestaande dak bestaat uit aan de voorzijde een schilddak en aan de achterzijde een zadeldak met daarin diverse erkers. De dakbedekking bestaat uit Oud Hollands Verbeterde dakpannen waaronder de dakisolatie aan de buitenzijde van het dakbeschot dient te worden aangebracht. Afmeting: 7.65 x 3.50 en aan de andere kant 1.30 x 6.65 meter.
maandag 10 februari 2020

3 dakpannen terug schuiven

Tijdens de storm zijn er 3 dakpannen van ons dak verschoven. Het betreft een woning die in augustus 2019 is opgeleverd. Het is een hoek woning met een schuin, puntig dak. De 3 dakpannen zijn aan de rechter voorzijde verschoven. We willen weten wat het kost om het terug te schuiven.
maandag 10 februari 2020

Dak van terras vernieuwen

Met de storm is het dak van het terras beschadigd en moet het vernieuwd worden. zou u mij een offerte kunnen doen toe komen? met materiaalkosten, arbeid en verwijderingskosten. Het betreft een terras van 4 bij 6 meter. Dak is van polycarbonaat op een houten frame. Ik hoor graag van u.
zondag 9 februari 2020

Groen dak realiseren

Op mijn huidige platte dak met bitumen van 15 m2 wil ik een groen dak laten aanleggen. Graag ontvang ik advies over welke dakbedekking het beste gebruikt kan worden voor onder het groene dak.
zondag 9 februari 2020

Houten boeidelen dakgoot vervangen door hout of kunststof

Dakgoot omlijsting hout vervangen door hout of kunststof. Ca 15 m lengte. Ca 35 jaar oud. Op hoogte van ca 5 meter. Zie foto's

Partners

Partners van Casius