Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Zuid-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Zuid-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Zuid-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Zuid-Holland.

2977 klanten uit Zuid-Holland bevelen een bij Casius in Zuid-Holland aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Zuid-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: rieten kap plaatsen op onze nieuwe woning, dak vernieuwen van appartementencomplexen, inclusief isolatie en sedumdak, gehele dak verhoging 2 onder 1 kap buren ook, vervangen Rieten dak naar dakpannen leisteen, kantoordak isoleren en bitumen vervangen 220 m2, puntdak met asbest vervangen, inclusief isolatie en zonnepanelen, plat dak vervangen van woning met isolatie, asbest golfplaten verwijderen en nieuw dak plaatsen, dakbedekking vervangen van een garagedak, dak renovatie, dakpannen vervangen, het vervangen van een daklaag van bitumen, kap op garage plus doorbreken dak, lekkage verhelpen aan het dak van onze bijkeuken, van een plat dak een hellend dak maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in de provincie Zuid-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Zuid-Holland:

donderdag 26 maart 2020

Wand met Red Cedar rabat vervangen door leien

Het betreft vervangen van een wand met Red Cedar rabat van ongeveer 950 lang en 150 hoog met hierin 3 kozijnen 1x 300 bij 100 1x 50 bij 100 1x 50 bij 200. De gevel bevindt zich op de eerste verdieping boven een pannendak, met een helling van 15 graden (achterover). Per mail kan ik u een tekening en foto's sturen.
woensdag 25 maart 2020

Regenpijp omleggen

ik wil me regenpijp verplaatsen er moet een schuur gebouwd worden op dezelfde plek dus moet hij weg. Zie foto in de bijlage hij moet naar de zijkant van de woning net als die andere regenpijp.
woensdag 25 maart 2020

Betimmering van de dakgoot vervangen

De betimmering van mijn dakgoot dient gerenoveerd te worden. Bij voorkeur Trespa of Keralit. Voorzijde is ral 6009, onderzijde ral 9001. Het betreft 2 goten, voorzijde en achterzijde huis, lengte ong. 6,5 meter met kopse kant. Offerte gevraagd voor werkzaamheden, inclusief levering materiaal. Foto van achterzijde huis is bijgevoegd.
woensdag 25 maart 2020

Zinken dak vervangen

Het zink van het dak boven de voordeur moet vervangen worden, en de loodflap die uit de muur over het zink komt. Er zit in het midden ook een regenafvoerpijp naar beneden. De afmeting is ongeveer 80/335. Ik zie graag de vrijblijvende offertes tegemoet. Hart dank.
woensdag 25 maart 2020

Vervangen epdm dakbeddekking

Huidige EPDM is tijdens een storm weggewaaid. Deze is nooit goed verlijmd geweest. Wil dit opnieuw laten bedekken met EPDM. Incl.daktrim en zo dat het goed verlijmd is. L x B = +/- 520 x 220 cm Lengte x Breedte ongeveer 520 x 220 cm. Bij nieuwe plaatsing EPDM wil ik dat deze verlijmd wordt met een spuitapparaat met deze speciale lijm. Niet aanbrengen met een roller o.i.d. Verder EPDM over de boeidelen en daarop de daktrim. Probleem is dat bij zware wind deze volop op de dakkapel staat waardoor ook de vorige EPDM is losgekomen. Foto's kunnen op aanvraag toe gemaild worden.
woensdag 25 maart 2020

Losse dakpan vast zetten en de rest controleren

Er ligt een dakpan los/ scheef op het dak. Daarnaast ook graag de rest controleren
dinsdag 24 maart 2020

zonnepanelen beschermen tegen vogels

Ik wil graag dat onze zonnepanelen beschermd worden tegen kauwen en andere vogels die eronder willen nestelen. Wij hebben 13 panelen, op een hellend dak. Een steiger is wel nodig denk ik. Ik denk dat het gaat om ongeveer 10 meter lengte. Ons dak is bereikbaar via een ladder naar de dakgoot en vanaf een dakkapel.
dinsdag 24 maart 2020

Loodstrip herstellen

De loodstrips op ons huis zijn aan vervanging/reparatie toe. De loodstrips zijn in totaal 1,80 meter.
dinsdag 24 maart 2020

Het realiseren van EDPM dak

Gaat om de schuur waar nu een lekkage is aan het golfplaten dak van het schuur. We denken erover om dit een nieuw dak met EPDM te vervangen. 10m2. Wij zitten er ook aan te denken dit dak om te toveren in een groen dak, graag meer informatie hierover. De schuur is 1 gebouw verdeelt over 2 schuren, dus ook die van de buren, graag de offerte opstellen voor 1 schuur en 2 schuren.
maandag 23 maart 2020

Vogelnest verwijderen en gaas aanbrengen

Er zijn kauwen bezig nesten te maken onder de zonnepanelen, Graag wil ik ze verwijderd hebben en gelijk gaas rondom alle zonnepanelen laten plaatsen. We hebben 10 zonnepanelen. Twee rijen van 5 panelen.
maandag 23 maart 2020

Boeiboorden laten vervangen door keralit

willen huidige houte boeiboorden rond dakgoot en langs dak van zowel huis ls garage laten vervangen door keralit/ Ons huis is een geschakelde 2-onder-1 kap - met een keuken / garage tussen de volgende huizen. Hierdoor is een speciale 'stelling' nodig om bij de dakrand te komen
maandag 23 maart 2020

Keramische tegels op dakterras leggen

Recent op dakterras keramische tegels (ongeveer 75 m2) zelf op rubber tegeldragers gelegd. Dit is echter niet stabiel genoeg. De tegels wiebelen op sommige punten. En ik wil het graag strak-strak hebben. Dus zal door een pro opnieuw gelegd moeten worden met een ander soort verstelbare (?) tegeldragers. Ze liggen sinds 3 dagen Afmeting 60 x 60 en 2 cm dik. Dakterras is goed bereikbaar via buitentrap.
zaterdag 21 maart 2020

Boeidelen en windveren van hoekwoning vervangen

Ik wil graag mijn windveren laten vervangen voor keramiek of trespa. +- 24 meter. De woning heeft een begane grond en 1 verdieping.
donderdag 19 maart 2020

Dakrenovatie

Klus betreft 200 m2 schuin dak drie onder één kap. Voor keur gaat uit naar zonnepaneel geïntegreerd in leien. Ik kom graag in contact met de beste vakman om de mogelijkheden telefonisch te bespreken.
donderdag 19 maart 2020

Velux dakraam plaatsen

wij zouden graag op zolder een dakraam willen plaatsen van velux. Graag met maten 134 x 140 cm. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.
donderdag 19 maart 2020

Dak renoveren

Vervangen dakpannen, windveren, panlatten, dakbeschot en eventueel gordingen (hier zit iets van houtworm in, dus zelf even inspecteren of dit wel of niet nodig is). Oppervlakte van de woning is ongeveer 8 bij 8 meter.
donderdag 19 maart 2020

Schuindak isoleren

Ik zoek een erkend professional om een schuin dak te isoleren. Het gaat om een schuin dak van 80 m2, en een plat dak van 20 m2 en ze moeten van buitenaf geïsoleerd worden. We kunnen SEEH aanvragen.
woensdag 18 maart 2020

Dakpannen vervangen

Het gaat om een bestaand dak van 30 jaar oud. De dakpannen zijn behoorlijk verweert. Graag advies over uit te voeren werkzaamheden idm ook voor goot.
dinsdag 17 maart 2020

Zinken mansarde zadeldak isoleren

Het gaat om een 4 verdiepingen herenhuis uit 1894 met een mansarde zadeldak, dwarsgeplaatst. Het huis is zelf geen monument maar wel een beschermd stadsgezicht. Het huidige dak is van zink en zit er al lange tijd op, ik denk van 1980 ofzo. Wij hebben het huis in 2011 gekocht en het is toen volledig gerenoveerd. Het dak is bewerkt maar niet vervangen, er zijn een aantal lichtkoepels aangebracht en van binnen een isolatielaag van zeg 5 cm tussen het houtskelet aangebracht. Vorig jaar zijn er zonnepanelen geplaatst. Recent hadden we een kleine lekkage aan de achterkant en de reparateur zei dat het dak aan vervanging toe is en eigenlijk had dit in 2011 moeten gebeuren. De aannemer is niet meer, dus geen verhaal. Ik zou het liefst het dak van buitenaf extra willen laten isoleren op het bestaande zink binnen de richels tussen de zinkplaten en als dat niet gaat het bestaande zink vervangen met extra isolatie (we hebben nog steeds een hoge gasrekening). Ik zag diverse filmpjes met Sarking Unilin platen en dat soort oplossing leek me wel wat maar geen idee of dit geschikt is voor deze toepassing. Het woonoppervlak is ongeveer 6,5 m bij 12 m, hoeveel vierkante meter het dak is vind ik lastig te bepalen.
dinsdag 17 maart 2020

Houten ombouw dakgoot vervangen en zink

graag een offerte voor vervanging van de dakgoot. Blok van 3 huizen, voor en achterzijde. Vervanging van zink, houten bak voor kunststof. Totaal 18 mtr voorzijde, 18 mtr achterzijde en 4 hoekstukken.
maandag 16 maart 2020

Bitumen verwijderen en door epdm vervangen voor dak uitbouw

Verwijderen van bitumen op het platte dak en vervangen door EPDM van onze uitbouw. Afmetingen zijn ongeveer 5 x 2.5 meter.
zondag 15 maart 2020

Plaatsen nieuw bitumen dakbedekking op carport

Aanbrengen bitumen dak op nieuw gebouwde carport. Oppervlakte ongeveer 33 m2. Tevens meebranden van 2 opstanden van lichtkoepels dagmaat 1 x 1 m. Dak wordt nog voorzien van underlayment platen. Aan 1 kant over bestaande dakleer aanbranden (garage) andere kant wordt door ons zelf afgewerkt.
zaterdag 14 maart 2020

Groen dak op terrasoverkapping

Wij willen een groen dak op de overkapping die aan de schuur komt. Het totaal is 12 m2 groot onder een hoek van 10 graden. Het dak bestaat uit houten rabatdelen en wordt gedragen door 4 palen van 15 x 15 en houtendragers van 10 x 20.
vrijdag 13 maart 2020

Dakrenovatie

Wij willen ons dak laten renoveren, dat wil zeggen: - Dakpannen vernieuwen - Dakisolatie Het gaat om ongeveer 56 m2. Graag zien we uw offerte tegemoet.
dinsdag 10 maart 2020

Mansardedak op schuur realiseren

Ik wil graag een prijsopgave voor het plaatsen van een mansardedak op mijn schuur. Schuur is van steen en beton, onderheid. Afmeting 14 m*7m . Hoogte nok 2.30 m. Dakbedekking dakpannen. Casco oplevering.

Partners

Partners van Casius