Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Zuid-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Zuid-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Zuid-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Zuid-Holland.

3011 klanten uit Zuid-Holland bevelen een bij Casius in Zuid-Holland aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Zuid-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: 250 m2 geisoleerde dakplaten en nieuwe dakkapel van 13 meter, vervangen en isoleren rieten dak, lessenaarsdak van Houtskeletwoning bekleden, schuurdak met riet bedekken, asbest dakbeschot verwijderen en dak vernieuwen inclusief isolatie en nieuwe dakpannen, pannendak bungalow van buitenaf isoleren, sneldekkers verwijderen en pannen met zonnecellen terugplaatsen, nieuw dak met dakkapellen realiseren, plat (beton)dak isoleren en met bitumen bedekken, dakpannen vervangen, vervanging keramische dakpannen en aanbrengen dakisolatie (buitenzijde)., dakrenovatie, dakreparatie, vernieuwen rieten dak, puntdak en vloer van de zolder vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in de provincie Zuid-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Zuid-Holland:

donderdag 9 juli 2020

dakrenovatie / isoleren

Ik wil graag mijn dakbeschot en dakpannen vervangen. Ook wil ik isolatiefolie aanbrengen buitenkant en nieuwe nokvorsten hebben.
woensdag 8 juli 2020

Bitumen dak thermisch isoleren en nieuwe dakbedekking aanbrengen

Flat roof (bitumen) needs to be isolated from outside. Cold in winter and hot in summer. Approximate square is 90 m2. Roof is easily accessible from a big terrace with ladder. Also please advice about green roof. And we would also like to have a price to isolate the terrace (35 m2) on the 3th floor, wich is now paved.
dinsdag 7 juli 2020

Soldeernaden in zinken dakgoot repareren

Soldeernaden zinkendakgoot zitten hier en daar scheurtjes in (± 20). Zolderverdieping.
maandag 6 juli 2020

Dakgoot en boeidelen vervangen

Ik wil graag een nieuw zink dakgoot van 13m en ook nieuwe (kunststof) boiedelen beneden de goten. De hoogte van de goten zijn 5 tot 6 meter. Ik heb het materiaal zelf niet in huis.
maandag 6 juli 2020

Groen dak aanleggen

Mijn schuur bedekken met sedum. Schuur is ongeveer 6 m2. Plat dak en ligt aan de zonkant. Mijn optie voor uit te voeren werkzaamheden staat er niet bij, dus maar wat anders ingevuld, want veld is verplicht. Ik wil dus geen isolatie, maar een groen dak.
maandag 6 juli 2020

Isolatie en reparatie dak plaatsen zonnepanelen

Ik wil het dak van mijn net gekochte huis laten repareren (paar kapotte pannen) en laten isoleren. Wil ook graag zonnepanelen. Weet niet hoeveel meter het dak is, maar het is een klein huisje, wonen 71 vierkante meter verdeeld over drie verdiepingen.
zondag 5 juli 2020

Dakgoot schoonmaken boven kunststof dak van uitbouw

Dakgoot schoonmaken boven een uitbouw met een kunststof dak. De breedte van de goot 5,50 m deze moet leeg geschept worden. De voorkant moet ook gebeuren en us ook 5,50m.
zondag 5 juli 2020

Herstel plat dak

Lekkage in roofing plat dak 12 X 2 m, drainage tegels waarvan de noppen vastgeplakt zijn aan de roofing. Indien vervanging nodig: EPDM.
vrijdag 3 juli 2020

Inspectie plat dak 6 woningen

Gaarne inspectie/platte daken van 6 woningen. Waarvan 1punthoekwoning is gesitueerd.
donderdag 2 juli 2020

Vogelnest uit dakgoot verwijderen

Wij hebben last van een vogelnest onder de dakpakken. Ik wil het nest laten verwijderen en eventuele schade laten repareren en daarnaast graag informatie over een vogelwerende oplossing. Ik ontvang hiervoor graag een prijsopgave.
woensdag 1 juli 2020

De panlatten en dakfolie vervangen van een puntdak

Ik wil graag mijn dak renoveren. Het is 70 jaar geleden dat er wat aan gedaan is. De pannen zijn nog goed, maar de panlaten zijn poreus en er ligt geen dakfolie. Graag zou ik dan ook nieuwe panlatten en folie willen laten aanbrengen. De afmeting van het dak is ongeveer 80 m2.
dinsdag 30 juni 2020

Reiniging dak

Mijn dakgoot ligt vol met bladeren, die moet schoongemaakt worden. Het is 3 hoog en het gaat om 2 daken van 12 meter lang.
maandag 29 juni 2020

Houten schuurdak renoveren

Van de schuur in de achtertuin moeten van het dak de houten planken en 2 balken vernieuwd worden alsook een boeideel. De oppervlakte van het schuurdak is circa 3,00 meter x 2,50 meter. Graag afwerken met EPDM dakbedekking.
maandag 29 juni 2020

Dak isoleren en dakpannen plaatsen

Wil graag mijn dak isoleren en dakpannen laten plaatsen. Daarna wil ik ook nieuwe kunststof dakgoten, lengte van mijn huis is 7,5 m en lengte 13 m. Oppervlakte van het dak zal ongeveer 32 m2 zijn.
maandag 29 juni 2020

Nieuw schuurdak maken en afwerken met bitumen

Graag een offerte voor een heel nieuw houten schuurdak met twee ontluchtingskanalen op een gemetselde bestaande schuur. Het oude houten dak sloop en verwijder ik zelf. Dus een nieuwe houten dakconstructie aanleggen met daarin twee nieuwe ontluchtingspijpen en bitumen dakbedekking. Het huidige schuurdak meet 2,50 breed en 2,50 diep maar ik wil het open tussengedeelte (3,5 meter) naar de schuur van de buren compleet overspannen dus het nieuwe dak wordt 6,00 meter breed en ik wil tevens 50 cm overstek aan de voorzijde dus 3,00 meter diep. Nieuwe dak wordt dus 6,00 meter x 3,00 meter. Moet geschikt zijn om later zonnepanelen op te plaatsen.
zaterdag 27 juni 2020

Bedekken van plat dak op schuur en aanbouw inclusief 2 regenpijpen

Betreft een plat dak van ongeveer 20 m2 van een reeds geplaatste schuur met aanbouw. Door omstandigheden heeft de ingehuurde dakdekker op de dag dat hij de klus zou uitvoeren moeten afzeggen. We zoeken een dakdekker die deze klus op korte termijn kan oppakken. We willen graag 2 regenpijpen laten plaatsen. Die waren meegeleverd met hun tuinhuispakket.
zaterdag 27 juni 2020

EPDM met Sedum/Groen-dak (2 schuren)

Voor het schuurdak (rijtjeswoning) van 8 m2 wil ik graag een offerte voor een EPDM laag over huidige bitumenlaag (indien mogelijk). Tevens ook graag de meerprijs-kosten van een groen/sedum-dak. Mijn buurman doet tegelijkertijd mee dus het gaat om totaal 16 m2.
vrijdag 26 juni 2020

Dakbedekking op uitbouw

Ik wil graag op een plat dak van 1 bij 5 dakbedekking laten aanleggen. Ik zou graag een offerte willen waarbij ook het materiaal meegenomen wordt.
vrijdag 26 juni 2020

Dakpannen vervangen

Ik heb nu betonpannen en wil graag keramische pannen. Ik twijfel over Koramic, modula, oid. Graag op dezelfde panlatmaat. Ook lood is 35 jaar oud. Ook renoveren of vervangen. Het lood is 35 jaar oud en dit wil ik ook graag vervangen hebben. Ik zou ook graag de dakpannen in de offerte terugzien. De totale oppervlakte is 100 m2. Het gaat om een schuin dak met soort verspringing, het betreft een twee onder een kap woning.
vrijdag 26 juni 2020

Pannendak vernieuwen OF vervangen door sedum(groen)dak

Hellend pannendak van rijtjeswoning. Ongeveer 60 m2 aan dakoppervlakte. Aan achterzijde aanwezig een dakkapel, dakraam en schoorsteen/afvoerbuis (weet de juiste term niet) aanwezig. Aan voorzijde aanwezig een dakraam en schoorsteen/afvoerbuis aanwezig. Geïnteresseerd in vergelijking tussen nieuwe dakpannen laten plaatsen en extensief groendak. Tevens overwegen we zonneboilers.
vrijdag 26 juni 2020

Sneldekkers vervangen voor nieuwe dakpannen en isoleren

Onze tussenwoning is de middelste uit een rij van 9 huizen (1982) en het dak is toen aangelegd met betonnen sneldekkers, die nu behoorlijk aan het verweren zijn. De nok zit niet in het midden en de achterzijde (oostkant) loopt door tot bovenzijde begane grond. (Voorzijde heeft op de 1e verdieping wel een rechte gevel). In de dakgoot aan de achterzijde (en op het schuurdak) ligt ook altijd zand/gruis van de pannen. De isolatie is ook niet erg dik en het folie is aan het verteren. Wij overwegen om het hele dak, maar in ieder geval de lange achterzijde, te laten vernieuwen en opnieuw te isoleren. Sommige van de buren hebben het er ook steeds over dat er iets moet gebeuren. Wij hebben sinds kort op de 1e verdieping aan de achterzijde over de hele breedte van de woning een nieuwe dakkapel. Ik schat de te vernieuwen vierkante meters dakpannen aan de lange achterzijde daarom op circa 30 m2. Over 4 weken worden er aan de achterzijde ook nog zonnepanelen geplaatst dus graag advies van een dakdekker hoe hier mee om te gaan wanneer alle pannen vervangen gaan worden. De kans is groot dat meerdere buren in onze rij meteen mee doen want hebben hetzelfde probleem.
donderdag 25 juni 2020

Boeiboorden voorzien van trespa bekleding

Eengezinswoning, boeidelen bekleden met traspa. Indien nodig een reparatie ten gevolge van een oude lekkage repareren. Het gaat over ong. 16 meter (voor en achter) 25/35 cm breed en hoog. Eventueel samen met de buren, afh. Offerte.
donderdag 25 juni 2020

Houten ombouw van dakgoot door kunststof vervangen

Houten ombouw dakgoot vervangen. Bij voorkeur door onderhoudsvrij materiaal. Dakgoot zelf is onlangs vervangen.
woensdag 24 juni 2020

Dakbedekking vervangen en isoleren van het dak

We hebben nu bitumen singles op ons dak. Het huis heeft 2 grote dakkapellen. De dakbedekking moet vervangen worden en we willen het dak meteen laten isoleren. Het huis is ongeveer 6 x 13, wat betreft de helling weet ik het niet precies. Op dit moment zit er geen isolatie op het dak. Wij zijn opzoek naar een partij die een draagkrachtberekening kan uitvoeren zodat wij kunnen zien welke isolatie en dakbedekking hier kan worden gerealiseerd. natuurlijk willen wij dit ook laten uitvoeren
woensdag 24 juni 2020

Lekkend dak van tuinhuis herstellen

Het dak van mijn tuinhuisje lekt, ik wil graag een offerte ontvangen met de kosten voor de vervanging van het dak, gezien ik geen verstand heb van de materialen heb ik een foto bijgevoegd.

Partners

Partners van Casius