Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor platen van dak verwijderen en leggen:

Platen van dak verwijderen en leggen

Het asbestdak van de loods slopen en vervangen. Gaat om loods van 30 x 13.5 meter met licht hellend dak. Leggen jullie ook nieuwe platen met vijf lichtstraten erin? Rondom vrij toegankelijk waarbij de helft bestraat is en de andere helft gras. Het dak begint op ongeveer 3.5 meter. Er kan snel gestart worden.
Onze klant uit Zonnemaire (Zeeland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor platen van dak verwijderen en leggen uit heel Nederland:

Plat dak isoleren

Plat garagedak van buitenaf isoleren, verwijderen van bestaand grind op het dak en weer terug leggen over de platen heen. De oppervlakte is ca. 24 m2. Materiaal is isover dakplaten

Dakbeschot verwijderen en vervangen

Verwijderen van 170 m2 dakbeschot, pannen worden eventueel weer hergebruikt na vervanging van het dakbeschot door bv OSB. Het gaat om Eternit platen. Onduidelijk is het of het om asbest gaat, er is dan ook nog geen asbestinventarisatierapport voor gemaakt. Wat kost het verwijderen van het dak en het vernieuwen van het dakbeschot? Graag een indicatieve prijs.

Platen met asbest verwijderen

Het gaat om het verwijderen van ongeveer 100m2 asbestplaten op het dak van onze schuur. (de schuur is 8 x 12 en het dak ligt iets schuin) De platen zijn geschroefd. Graag verneem ik of de prijs inclusief het afvoeren van de platen is.

Asbestplaten van schuur verwijderen

Het betreft het verwijderen en afvoeren van 100 m2 asbestplaten (geschroefd, golfplaten) van het dak van de schuur in het voorjaar van 2018. Vervolgens wil ik dat de vakman nieuwe platen zal plaatsen. Dus verwijderen, afvoeren en vervangen.

Schoorsteen voor de houtkachel aanleggen

Ik wil graag een houtkachel geplaatst zien worden met de aanleg van een schoorsteen in mijn houten tuinhuis. Het tuinhuisje is 3 meter hoog. De houtkachel zou dan ongeveer 90 cm zijn en de schoorsteen moet ongeveer 50-80 cm uitsteken boven het dak. Er is geen hittebestendige vloer. Bij de Gamma verkopen ze metalen platen die onder de houtkachel geplaatst kunnen worden. Ik weet niet wat voor kachel ik nog wil.

Nieuwe dakpannen leggen

Bestaande dakbedekking: metalen platen met dakpan relief op 10 cm dikke sandwichplaten, vervangen door pannen OVH rood van Monier. Ongeveer 110 m2 pannen. Huis heeft 1 schoorsteen, 1 dakkapel, met plat dak.

Dak slopen van schuren

Het verwijderen en afvoeren van ongeveer 150 m2 asbest golfplaten en zijwanden van eternit platen.

Beschadigd dak van tuinhuis vervangen

Er liggen nu 11 dunne, doorzichtige golfplaten op. Er is schade door een tak van een boom ontstaan. Willen graag het gehele dak laten vervangen. In verband met de stevigheid willen we graag plexiglas platen. De afmeting is B 610 x L 244 cm. Schuurhoogte 2.50 meter. Locatie is goed bereikbaar, echter met auto tot aan schuur is niet mogelijk. Met de platenkar kan wel.

Dak van de serre vervangen

Op onze huidige serre van 4 x 7 meter willen wij graag het dak laten vervangen. Momenteel liggen er 6 semi-transparante polycarbonaat platen op het dak, in/op houten kozijnen. De kozijnen zijn nog in prima staat, echter geven de platen erg veel geluidsoverlast: bij een flinke regenbui is een gesprek in onze woonkamer die in open verbinding met de serre is, niet meer te voeren. Graag ontvangen wij uw advies over de mogelijkheden, meer geluidsisolatie en bijkomende kosten.

Nokpannen herstellen

Graag zou ik een offerte willen van het herstellen van de nokpannen, zodat het waterdicht is. Op 1 plek is er nu lekkage aanwezig. Daarnaast zou ik graag willen weten wat de mogelijkheden zijn voor het vervangen van het gehele dak. Het gaat om een tussenwoning uit 1954. De pannen en de asbest platen die hieronder liggen dienen te worden verwijderd. Hierna zullen er nieuwe pannen en latten geplaatst moeten worden. Eventueel zal er ook geïsoleerd moeten worden.

Partners

Partners van Casius