Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor platen van dak verwijderen en leggen:

Platen van dak verwijderen en leggen

Het asbestdak van de loods slopen en vervangen. Gaat om loods van 30 x 13.5 meter met licht hellend dak. Leggen jullie ook nieuwe platen met vijf lichtstraten erin? Rondom vrij toegankelijk waarbij de helft bestraat is en de andere helft gras. Het dak begint op ongeveer 3.5 meter. Er kan snel gestart worden.
Onze klant uit Zonnemaire (Zeeland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor platen van dak verwijderen en leggen uit heel Nederland:

Waterschade aan dak van uitbouw herstellen

Door lekkage is er waterschade op het dak van mijn uitbouw ontstaan. De lekkage is inmiddels gerepareerd. Zoals te zien op bijgevoegde foto's zitten op twee platen vochtplekken en is de houten balk beschadigd. Graag ontvang ik een offerte voor de herstelwerkzaamheden.

Vrijstaande Morso 1410 houtkachel plaatsen

Voor mijn woonschip in Amsterdam heb ik net een kleine houtkachel (morso 1410 bovenaansluiting) aangeschaft. Hoewel ik al een gaskachel afvoer heb, wil ik de houtkachel graag op een andere plek. Graag ontvang ik een offerte voor het volgende: * Aanleggen rookafvoer 15cm op makkelijk toegankelijk dak van een woonboot (houten luik, platen en zeil); * Aanleggen en plaatsen van pijp en kachel; * Dichtmaken en afsluiten oud afvoer luchtgat; * Eventueel meeleveren glas of metale vloerplaat. Ik hoor het graag,

Polycarbonaat platen aanbrengen

Ik heb in mijn tuin een soort speelruimte gebouwd voor mijn kinderen met daarop een dak van 5 x 3 meter. Daarop liggen dunne golfplaten, maar dat voldoet niet. Ik wil er graag stevige polycarbonaat platen op laten leggen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Serre dak door een vast dak vervangen

Huidige situatie is een stenen serre met 2 open slaande deuren en kozijn waarbij het schuin lopende dak bestaat uit aluminium profielen en polycarbonaat platen, bij het laagste punt is een goot gemonteerd over de lengte van de serre. Dit zal moeten worden vervangen door een vast dak met EPDM dakbedekking en stadsuitloop naar HWA afvoer. Serre afmetingen is ongeveer 3 meter x 5.5 meter. Tevens afval afvoeren. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Cement golfplaten van dak tuinhuis verwijderen

Het betreft het verwijderen van 6 geschroefde asbest cement golfplaten, ongeveer 0,80 x 2,5 meter per stuk + nok + 2 x regengoot. De platen zijn direct op de balken geschroefd. Het gaat om een schuin dak van circa 12 m2 met een nok op ongeveer 2,50 meter hoogte. Uitzuigen schroefgaten en afvoeren asbestmateriaal. Indien mogelijk graag ook aanvullend een optionele prijs geven voor aanbrengen nieuw zwarte golfplaten + nok. De windveren zitten er al op. Er is nog geen inventarisatierapport aanwezig. Graag ontvang ik uw offerte.

Asbest golfplaten afvoeren en vervangen door stalen platen

Ik heb circa 130 m2 asbest golfplaten van een dak verwijderd. Deze platen 103 x 153 cm staan op de grond en moeten worden afgevoerd. Daarnaast heb ik nog circa 120 m2 asbest dak wat verwijderd en afgevoerd moet worden. Dat moet dan echter meteen weer bedekt met verzinkt stalen dakplaten.

Dak van een schuur vervangen en vergroten en nieuwe dakgoten

Ik heb een flauw puntdak op een schuur met betonnen platen op een houten dakbeschot. Hier en daar heeft klimop voor scheuren in dat dak gezorgd. Ik wil daarom de betonplaten laten afvoeren en ook eventueel het hout daaronder laten vervangen als het nodig is. Daarna wil ik er geïsoleerde dakpanplaten op laten leggen. Aan de de schuur bevindt zich nog een plat dak van 4 x 6 meter waar lekkage is. Ik wil het schuurdak laten vergroten tot in totaal 95 m², zodat het platte dak weg kan. Ook wil ik graag nieuwe dakgoten in de kleur van de dakpanplaten laten aanbrengen. Ik heb bij aankoop van dit pand een asbestvrij-verklaring ontvangen. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte.

Dakrenovatie: dak volledig vernieuwen en isoleren

Rijtjes woning uit 1978, dakpannen dak, circa 63 m2, piepschuim isolatie platen aan buitenkant. Offerte aanvraag voor verwijderen oude isolatie, nieuw isolatie met hogere waarde leggen, nieuwe latten, nieuwe pannen, nieuwe boeiborden?

Renovatie pannendak inclusief spanten

Het betreft een pannendak van ongeveer 70 m2. Spanten vervangen. Het dakbeschot is bedekt met eterniet platen. Ook moeten er nieuwe dakgoten worden geplaatst. 2 schoorstenen van het dak verwijderen. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval wordt door de vakman gedaan.

Mansardedak renoveren en asbest verwijderen

Wij zitten in het aankooptraject van een vrijstaande woning uit bouwjaar 1926. Het huis heeft een mansardedak met asbesthoudende platen onder het dakbeschot. Wij willen in dit stadium graag een prijsindicatie ontvangen voor de asbestsanering en voor het isoleren van de kap aan de binnenzijde. Verder willen een overstek van ongeveer 30 cm aan zowel de voor- als achterzijde en alle dakpannen laten maken. De afmeting van het huis is 8 meter breed bij 9,27 meter diep. Het dak start aan de zijkanten van het huis bij de eerste verdieping en is symmetrisch. De bewerkte foto is hoe het zou moeten worden. Er is geen asbest-inventarisatierapport aanwezig, maar het asbest staat vermeld in de verkoopbrochure.

Partners

Partners van Casius