Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor nieuwe daklaag aanbrengen:

Nieuwe daklaag aanbrengen

Ik wil een nieuwe daklaag aanbrengen op mijn dak van 36 m2. Er zit nu for 18 m2 tegels op en de rest grind. Indien nodig ook de oude bitumenlaag verwijderen. Ook moeten er twee keer een afvoer en twee dakdoorvoer geplaatst worden. Ook moet er twee daklijsten geplaatst worden. Eventueel zelf afvoeren door de vakman. Ik wil weten hoeveel het kost om Resitrix, Rephanol of bitumen te plaatsen.
Onze klant uit Yerseke (Zeeland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe daklaag aanbrengen uit heel Nederland:

Spuitisolatie aanbrengen onder de daklaag

Onze woning met een Franse kap moet van binnen geïsoleerd worden. De oppervlakte is circa 58 m2. Het liefst willen we het laten isoleren met spuitisolatie.

Bitumen daklaag aanbrengen

Wij hebben een plat dak, en willen graag een bitumen laag over de oude laag. Vierkante meter is ongeveer 160.

Shingles op schuurdak aanbrengen

Het dak van ons schuurtje lekt een beetje. Er zit bitumen op. Is een plat en beetje schuin aflopend dak van ongeveer 10 vierkante meter. Het dak bestaat uit lossen planken en die zien er nog goed uit. Ik zou graag willen weten wat de kosten zijn als u over de huidige bitumen daklaag groenen shingles aanbrengt en of dit op korte termijn mogelijk is. Het dak met de groene shingles is van de veranda en het gaat om het aansluitende schuurtje.

EPDM-dak aanbrengen

Gewenste materiaal is al aanwezig. Wegens meerdere werkzaamheden in en aan het huis kan ik een vakman gebruiken die de epdm laag kan verlijmen. Het betreft een stuk van 8 bij 6 met 2 ramen indien gewenst kan de isolatie kort voor de klus gelegd worden zodat u direct kunt beginnen aan de daklaag. Met vriendelijke groet, Jordi

Bitumen op afdak vervangen

Graag willen wij een offerte voor het verwijderen van de oude bitumen daklaag en het aanbrengen van een nieuwe bitumen daklaag. Het betreft een gezamenlijk afdak met het naastgelegen huis en is voorzien van grind en 4 of 5 tegels om op te staan. Het oppervlak van de muur tot de rand en van de zijkant tot aan de grens met de buren, de regenpijp boven in de foto, is ongeveer 90 x 290 cm. Het gaat alleen om ons gedeelte van het dakje en bij de regenpijp loopt nog een soort kanaaltje om het hemelwater verder af te voeren naar beneden. Voor op de hoek staat het bitumen dak hier en daar wat bol alsof er vocht onder zit. Verder weet ik niet of de lijsten vervangen moeten worden. Het huis is van 1993.

Lekkage plat dak verhelpen

Ik heb een plat dak van 3 meter bij 6 meter. Ik heb hier lekkage. Ik wil de huidige daklaag graag deels laten vervangen, ook wil ik graag een 2e toplaag aanbrengen. Er ligt bitumen. De ruimte is makkelijk bereikbaar voor de vakman.

Nieuwe daklaag op plat dak aanbrengen

Bij de hevige regen afgelopen maand is gebleken dat ons plat dak aan een nieuwe bitumen daklaag toe is. Het huis is bijna 20 jaar oud . Het gaat om een oppervlakte van 35 m2. Graag offerte. Alleen reageren via E- mail. Dank. Met vriendelijke groet, Johanneke

Nieuwe bitumen daklaag aanbrengen

Ik wil graag de bitumen dakbekleding van mijn schuur laten vervangen. De schuur is 2 jaar oud maar de huidige dakbekleding lekt. De schuur is 5.1 x 3.2 meter groot.

Nieuwe daklaag aanbrengen op aanbouwen

Graag willen wij 2 aanbouwen laten voorzien van een nieuwe daklaag.

Dakkapel daklaag vervangen

Nieuwe dakdeklaag op dakkapel aanbrengen. Formaat ongeveer 4,5 x 2 meter.