Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakpannen dak compleet vervangen:

Dakpannen dak compleet vervangen

24 m2 meter pannendak vervangen folie, tengels, panlatten en dakpannen.
Onze klant uit Vlissingen (Zeeland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakpannen dak compleet vervangen uit heel Nederland:

Schoorsteen verwijderen en dak repareren

Ik wil de schoorsteen van mijn huis van 1910 verwijderd hebben, het dak vervolgens aanhelen en het dak nalopen. Er zitten Utrechtse dakpannen op die eventueel kapot kunnen zijn en vervangen dienen te worden. Het dak is ongeveer 25 m2.

Dakpannen vervangen op tussenwoning

In de bijlage een foto van onze woning per 14 december: De huidige dakpannen zijn van 1970 en willen we meteen vervangen. Niet in verband met lekkage, maar omdat er zonnepanelen geplaatst gaan worden. Het dak is ongeveer 50 m2 alleen zit er ook een dakkapel in.

Vervangen van dakpannen en panlatten

Vervangen van dakpannen en panlatten op het dak van het huis en garage.

Dak renoveren

Plaatsen van folie (op bestaande folie), vervangen van panlatten, vervangen van dakpannen. Type pan: Monier Stonewald of Nelskamp planum top longlive, kleur: antraciet / mat zwart. Betreft ongeveer 145 m2.

Daklekkage repareren

Dakpannen dak.... lekkage bij de schoorsteen en aan de andere kant heb ik ook een natte plek op het dak... sinds vandaag ook lekkage op het dakkapel maar die kan ik misschien zelf nog wel verhelpen.... graag een offerte voor de lekkage aan de schuine kant van het dak en de schoorsteen

Het leveren en aanbrengen van panlatten en dakpannen

Ik zou graag een prijsopgaaf ontvangen om mijn dak opnieuw met dakpannen en panlatten te voorzien. Ik zou graag 2 offertes willen. Een inclusief isolatie en een exclusief isolatie. Onderstaand treft u een deel van de werkzaamheden met afmetingen. Hoogstwaarschijnlijk mis ik nog werkzaamheden en materiaal. Dit is enkel een beeld van de klus en hoeveelheden: Een steiger c.q. randbeveiliging plaatsen. De bestaande pannen demonteren en afvoeren: 88,0 m2 De bestaande panlatten demonteren en afvoeren: 400,0 m1. Leveren en aanbrengen van een damp-open waterdichte folie: 88,0 m2 Leveren en aanbrengen van een ruw vuren tengel-lat: 200,0 m1 Leveren en aanbrengen van panlatten ruw vuren: 450,0 m1 Leveren en aanbrengen van een keramische dakpan model Koramic OVH: 88,0 m2. Keur natuurrood. Leveren en aanbrengen van een universele ruiterrol ter Plaatsen van de nok: 30,0 m1 Leveren en aanbrengen van halfronde vorsten: 82,0 stuks Leveren en aanbrengen van halfronde beginvorsten: 4,0 stuks

Houtkachel installeren in een garage

Ik wil een houtkachel gaan plaatsen in een grote garage/schuur. Die garage heeft een schuin dak met dakpannen. Er moet een doorvoer worden gemaakt en een rookgasafvoerkanaal worden geplaatst. Ik schat dat de lengte ongeveer 5 meter bedraagt. Ik wil een afspraak maken om de klus hier even te bespreken. Ik ontvang graag uw advies en een prijsindicatie.

Dak met pannen laten renoveren

Het gaat om een pannendak van 90 m2. Daar moeten de dakpannen, pan latten en dampdichte folie vervangen worden. Daarnaast deel van de loodslabben en zinkwerk vervangen en onderhoud aan twee schoorstenen, onder andere het uitslijpen voegwerk, reinigen schoorsteen, opnieuw voegen en impregneren.

Dakrenovatie

Het gaat om ongeveer 75m2 schuin pannendak. We willen de dakpannen vervangen en de boeidelen en de dakgoten. En misschien laten isoleren. Ligt aan de prijs anders gaan we dit van binnenuit doen. In maart 2018 worden er eerst 3 dakkapellen geplaatst en daarna willen we graag het dak laten aanpakken.

Dakrenovatie van pannendak

Specificatie dak: totale dakoppervlak van ongeveer 250 m² is verdeeld over drie zadeldaken elk 9 meter lang en 4 meter hoog. Tussen 2 aanliggende daken ligt een goot, tussen twee daken is een doorgang gemaakt dmv een dakkapel, in 1 dakvlak is een dakkapel met ramen. In het dak zijn 3 schoorstenen *isoleren van het dak langs de buitenkant *vernieuwen van de houten onderdelen, windveren, boeiboorden *dakgoten en hemelwaterafvoer vervangen *lood vervangen *rotte onderdelen vervangen, tijdens inspectie is in de dakconstructie van 2 van de 3 daken geen houtrot vastgesteld, maar de boeiboorden en windveren zijn op, en daarachter bestaat de mogelijkheid op houtrot. In de derde dakconstructie is rot vastgesteld in enkele sporen. *na inspectie is de conditie van de dakpannen in voldoende goede staat gebleken. Hoeveel zou het kosten om alle pannen te vernieuwen Wij willen deze werkzaamheden laten uitvoeren aan een pand dat wij aan het kopen zijn. Er is een bod gedaan op de woning en proberen dit kalenderjaar de hypotheek rond te krijgen. Op dit moment hebben wij nog geen behoefte aan een heel gedetailleerde offerte, maar wel aan een indicatie van de renovatiekosten om onze begroting te maken. Mochten we de klus aan u willen geven, zou u deze klus dan in februari-maart kunnen uitvoeren?

Partners

Partners van Casius