Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Vlissingen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Vlissingen heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Vlissingen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Vlissingen of directe omgeving.

408 klanten uit Vlissingen bevelen een bij Casius in Vlissingen aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Vlissingen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Renesse, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: realiseren 350 m2 dak op nieuw te bouwen huis, alle dakpannen van een vrijstaande woning vervangen, een puntdak realiseren voor woning, zinken dak van 369 m2 realiseren op een nieuwbouw woning, nieuwbouw woning met sedumdak of leidakbedekking, het vervangen van dakpannen door dakpanplaten, het totaal renoveren van een dak, dak vervangen en isoleren, betonpannen vervangen door keramische pannen, herstelwerkzaamheden dak van woning uit 1910, extensief of vegetatiedak, complete dakvernieuwing, sedumdaken realiseren, dakpannen vervangen door een rieten dak, vernieuwen platte daken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakgoot en regenpijp of dakdekken en dakreparaties in Vlissingen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Vlissingen:

Kantplanken dakgoot controleren en vervangen

Graag wil ik u verzoeken zsm contact op te nemen ivm een kant plank die los is gekomen van mijn dakgoot. - Graag zou ik een prijs willen hebben om de overige kantplanken te checken en indien er gevaar is dat ze loskomen te verwijderen. - Vervolgens een offerte voor vervanging van alle kantplanken voor onderhoudsvrij plaat materiaal en het schoonmaken van de dakgoot.

Een groen dak realiseren op de uitbouw

Ik zoek een dakdekker die het dak van mijn uitbouw tot een groen dak kan maken. Het gaat om een dak van 6 bij 3 meter. Het gaat om een betonnen dak. Het dak is goed bereikbaar.

Vervanging dakbedekking schuur

Aanvraag voor het opnieuw bedekken van het dak van de schuur met nieuwe randjes. De dakbedekking kan van het normale zijn/wat gebruikelijk is zoals bitumen. De afmetingen van het dak zijn: 250cm breed en 300cm lang. Het grind wat er nu nog op ligt kan ik er zelf afhalen, zodat het huidige dak schoon is voor aanvang klus. De gele planken rondom heb ik zelf vorig jaar vernieuwd en geschilderd. Omdat het dak nu aan de zijkant van de brandgang continue aan het lekken is wil er niet te lang mee wachten als dat mogelijk is.

Plat dak renoveren

Wij willen graag een offerte voor de renovatie van ons plat dak van 20 vierkante meter. Er zit bitumen op. Ik wil graag advies over epdm. Het zit op de 2e verdieping.

Dakrenovatie

Plat dak van ongeveer 35 m2 moet gerenoveerd worden. Graag een prijsopgave.

Dak isoleren en pannen vervangen

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen. Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Franse kap 1934 pannen (rode Sterenberg) vervangen voor zwart geglazuurde pannen Tule Du Nord 44, nu ook met kantpannen werken. Eerst dak isoleren met pu of pir platen. Eventueel Velux raam vervangen voor zelfde maat maar dan kunststof.

Plat dak bedekken met EPDM

Ik heb een dakkapel met een platdak oppervlakte van circa 5,5 m2. De dakbedekking moet vervangen worden door EPDM. En aan de voorzijde huis een kapotte dakgoot van circa 1,5 meter. Dient ook vervangen te worden en het plaatsen van een eindafschot.

Volledige dakrenovatie en plaatsen Velux ramen

Het gaat om een volledige renovatie van een dak van circa 95 m2. De oude pannen moeten worden afgenomen en panlatten moeten worden afgevoerd. Daarna dienen nieuwe isolatieplaten worden gemonteerd (minimaal R 3. 5), nieuwe panlatten bevestigd en de afgehaalde oude dakpannen worden weer aangevuld met nieuwe pannen. Daarnaast wil ik graag nieuwe nokvorsten laten aanbrengen, nieuwe gevelpannen/kantpannen aan achterzijde van de gevel. En verder moeten er drie nieuwe Velux dakramen worden geplaatst met de afmeting: 114 bij 70 cm en één Velux dakraam van 55 x 78 cm. Momenteel zitten er 2 kleine oude plastic ramen in het dak.

Dakdoorvoer laten plaatsen

Ik wil een dakdoorvoer plaatsen op het schuine dak voor de cv ketel. Het dak is niet zo heel schuin, maar wel 9 meter hoog ongeveer.

Dakpannen dak compleet vervangen

24 m2 meter pannendak vervangen folie, tengels, panlatten en dakpannen.

Schuin dak opnieuw bedekken

Schuin dak van de schuur opnieuw bedekken. Er liggen nu golfplaten op. Ik wil er polycarbonaat platen op laten leggen. Platen van 2.14 x 0.83 meter. En enkele draagbalkjes moeten vernieuwd worden. Oppervlakte van het dak is 5.60 x 4.40 meter.

Leien dak met asbest op woonhuis vervangen

Mijn huis heeft een dak met asbest leien. Het dak is ongeveer 84 m2. Wat zouden de kosten zijn dit te laten vervangen door kunststof leien en is het voordeliger om het met 3 huizen tegelijk te doen? Er is een inventarisatie rapport aanwezig.

Daklekkage repareren

Daklekkage opsporen en repareren, betreft plat dak van 20 - 24 m2

Pannendak vervangen en isoleren

Het dak is lek en moet snel gemaakt worden. Het gaat om een pannendak van ongeveer 80 m2. Dak moet vernieuwd worden en goed geïsoleerd. Het liefst willen we de oude pannen hergebruiken om het aanzicht niet te veranderen. Isolatiemateriaal voor de vakman. Dak is goed bereikbaar.

Lekkage bij het ventilatiekanaal repareren

Ik heb lekkage van een ventilatiekanaal wat loopt van de keuken naar het dak. Ik denk dat de afdichting kapot is of de regenkap is er af. Mijn dak is alleen te bereiken met een hoogwerker of iets wat er op lijkt. Mijn dak is ongeveer 6 of 7 meter hoog, het is een plat dak, dus denk ik niet dat het met een ladder kan. Graag wil ik een inspectie laten doen om te kijken wat er aan de hand is. Als de reparatie gelijk gedaan kan worden dan heeft dat mijn voorkeur. De voorkant van ons huis is redelijk te bereiken met een hoogwerker. En zeker met een drone.

Zinken regenpijp vervangen en aanpassen

Het betreft het vervangen van 5,5 meter zinken regenpijp met aan onderkant een aftakking maken voor regenwater op te vangen in regenton

Ruiter op het dak plaatsen

Acht jaar geleden is het dak vernieuwd, maar op vreemde wijze is er geen ruiter geplaatst. Hierdoor is er een nokpan afgewaaid waardoor we hier achter zijn gekomen. Nu moet er een ruiter geplaatst worden en wij willen graag een all in offerte. Het dak is bijna 6 meter breed.

Lekkage in pannendak opsporen

Ik heb last van heftige lekkage in het dak maar ik weet niet waar het vandaan komt. Misschien zijn er dakpannen verzakt?

EPDM op een nieuw plat dak aanbrengen

Aanbrengen EPDM dakbedekking op een nieuw dak. Geschikte dakisolatie mechanisch bevestigd aanwezig. Afmeting 3.5 x 3.5 meter. Randafwerking met aluminium trim 60 x 45 mm op 3 zijden 1 zijde EPDM opzetten onder aanwezige loodstrook. Inplakken dakdoorvoer rond 160 mm en inplakken stadsuitloop.

Dakbedekking van een kleinschalig appartementencomplex vervangen

Graag zouden wij offertes ontvangen voor de volledige vervanging van de dakbedekking van een kleinschalig appartementencomplex met 12 appartementen in Vlissingen. De huidige bitumen bedekking is in zeer slechte staat. Indien mogelijk zouden wij graag offertes ontvangen voor zowel APP bitumen als EPDM met daarbij de voor- en nadelen, garantieperiodes en verwachte levensduur van beide.

Dakbedekking van tuinhuisje vernieuwen

Mijn tuinhuisje is gedekt met shingels. Deze zijn aan vernieuwing toe. Het heeft mijn voorkeur om nu te dekken met een spijker of lijmrol en een toplaag brandrol. De oppervlakte is circa 9 m2.

Dakgoten laten vervangen

Ik wil graag aan de achterkant en voorkant de dakgoten vervangen. Het gaat om 6 meter aan de voorkant en 6 meter aan de achterkant.

Pannendak helemaal vernieuwen

Wij willen weten wat een compleet nieuw dak kost. Het betreft een pannendak van een oude woning. Wij willen als het kan zo snel mogelijk een offerte. De woning is via Google Maps te bekijken.

Asbest dakplaten verwijderen en afvoeren

Carport, asbest dakplaten, 20 vierkante meter, verwijderen en afvoeren

Nok met spoed repareren

Ik heb een probleem met mijn nok, daarvan is al een stuk weggewaaid en op andere locaties van de nok is zitten er open gaten, waardoor ik lekkage heb. Graag zo spoedig mogelijk een reactie van uw kant want ik wil dit zo snel mogelijk gedaan hebben in verband met meer schade binnen.