Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor platdak bitumen verwijderen en bekleden met epdm:

Platdak bitumen verwijderen en bekleden met epdm

Ik wil plat dak de dakbedekking laten vervangen door epdm 18m2
Onze klant uit Tholen (Zeeland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor platdak bitumen verwijderen en bekleden met epdm uit heel Nederland:

Dak overlagen

Het gaat om het overlagen van een 90 m2 platdak met 1 lichtkoepel en 2 hwa's en ongeveer 36 m1 dakrand. Kan ik hier een offerte voor ontvangen? Ik hoor het graag! Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? Roofing (bitumen)

Dakgoot repareren

De bitumen dakgoot van 9 x 0,40 meter dient te worden vervangen in verband met lekkage. Het is op de 2de verdieping maar makkelijk te bereiken via platdak. Het gaat om het vervangen van bitumen dakgoot die nu lek is, geconstateerd door verzekering. Tegelijkertijd wil ik de overige bitumen delen laten controleren.

Dakgrind afvoeren en vernieuwen

Wij willen ons dakgrind laten opzuigen en 'wassen' / vernieuwen. Terugplaatsen is nog niet nodig, daar we eerste een nieuwe laag bitumen laten plaatsen. Het grind wat erop ligt heeft de maat 16/32. Het betreft een platdak (bungalow). Oppervlak is 235 m2.

Dakbedekking platdak vernieuwen en koepels plaatsen

De uitbouw bestaat uit een platdak van 20 m2 welke met een houten constructie gemaakt is en bedekt is met bitumen. We willen graag 2 lichtkoepels (waarschijnlijk dichte koepels) van 150 cm bij 100 cm laten plaatsen. Tevens zal de overige dak bedekking van de uitbouw ook vervangen moeten worden in verband met lekkage.

Afvoer regenwater platdak

Ik heb last van een lekkage. Waarschijnlijk sluit de regenwaterafvoer niet meer goed aan. Ik heb een plat dak met bitumen dakbedekking. Ik denk dat het volgende moet gebeuren: - Het uithakken van de bestaande oude loden afvoer. - Het inwerken van een handgemaakte loden uitloop inclusief slof door de gevel. - Het plaatsen van een kunststof vergaarbak aan de bestaande gevel en regenpijp. - Het afwerken van het bovenstaande met een bitumineuze dakbedekking. Graag een prijs inclusief alle materialen.

Platdak met koepel vernieuwen

Het platte deel van het dak is circa 36 m2. Er zit 1 lichtkoepel in. Het huidige dak is bitumen met kiezels en is nodig aan vervanging toe. Wij zijn er nog niet uit of wij weer bitumen of EPDM willen. Wij overwegen EPDM of weer roofing (bitumen). Waarschijnlijk moet er ook geïsoleerd worden. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Offerte voor een groen dak (platdak)

Ik wil een groendak laten maken in plaats van het bitumen dak wat ik nu heb. Het dak is 35 m2 min een zadeldak van 10 m2. Het dak zit op 3 meter hoogte.

Slaapkamerdak isoleren

Welke materialen overweeg je om de isolatie op het plat dak af te werken? Ik laat mij graag adviseren door de vakman. Er ligt nu grind op en bitumen. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Betreft het uitwendig isoleren van een slaapkamerdak (platdak, circa 13 m2) bovenop garage. De bedoeling is om op dit dak zonnepanelen te plaatsen op de isolatie als dit mogelijk is.

Bitumen dak vernieuwen

Bitumen platdak vervangen, dak is 6x5 m . Heeft 4 ontluchters. En een kleine dakkoepel. En 2 hemelwater afvoeren 45 graden

Dakisolatie aanbrengen

Betreft 120 m2 bitumen platdak. Geen ballast op het dak aanwezig, wel zonnepanelen, verzwaard met stoeptegels. Dak is niet lek, wel staan er plassen op. Wellicht is het mogelijk om de isolatie boven op de bestaande bitumen te leggen. Volgens de buren ligt er al een pak isolatie onder de bitumen. Dat isoleert nu niet slecht, maar kan beter.

Partners

Partners van Casius