Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Terneuzen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Terneuzen heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Terneuzen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Terneuzen of directe omgeving.

108 klanten uit Terneuzen bevelen een bij Casius in Terneuzen aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Terneuzen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Renesse, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: nieuw dak en evt vloer, riet dak vervangen, het vervangen van dakpannen en panlatten van een vrijstaande woning, dakpannen vervangen door riet, verschillende renovatie klussen, dakpannen vervangen, dakpannen vervangen, betonpannen vervangen door keramische pannen, dakbedekking vervangen en voegen en balkons herstellen vijf woningen, daken van 12 garageboxen vervangen, dak renovatie hellend dak, het dak van een vrijstaande woning isoleren en renoveren, dakpannen vervangen door dakpanelen en isoleren, nieuw dak en dakkapel plaatsen, groen dak realiseren flatgebouw 800m2 en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Terneuzen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Terneuzen:

Dakpannen vervangen

Dakpannen vervangen. Franse kap, 2 onder 1 kap.

Polycarbonaat platen serre dak vervangen voor geïsoleerde dakpanplaten of dakpannen

Wij willen ons serre dak, nu voorzien van polycarbonaat platen, vervangen voor geïsoleerde dakpanplaten of dakpannen. Serre is 285 bij 570 cm. Wij zouden deze klus binnen nu en 6 weken uit laten voeren.

Dak van serre vervangen

Graag willen wij het dak van de serre laten vervangen er lig nu polycarbonaat platen op deze willen wij er af kunnen we eventueel er zelf af halen en daarop willen wij isolatieplaten met daarop betonen snel Dekkers Serre dak is 5,5 x 2,8 M

Dakranden keralit aanbrengen

Ongeveer 15 meter keralit aanbrengen. Het is ongeveer 9 meter hoog, dus er moet een steiger geplaatst worden. Als het er mooi uitziet, en prijs redelijk, overwegen we om ook de rest van de dakranden in keralit te zetten.

Dakpannen leggen

Dak heeft bitumen, hier willen wij keramische dakpannen laten leggen, betreft een afgeknot schilddak van +/- 180m2

Garage en dak vervangen

Vervangen van het garage/bijkeuken en keuken dak (plat). Huidig: Bitumen Nieuw: EPM Uit te voeren: zodra het 'mooi' weer is Oppervlakte: circa 50 m2 Oude materiaal ook graag afvoeren, plek is makkelijk te bereiken voor de vakman.

Aluminium dakplaten leveren en monteren

Ik heb een afgeknot schilddak en deze heeft nu een bitumen dakbedekking. Ik wil graag aluminium dakpanplaten erover laten monteren zodat het er mooier uitziet. Het dak is ongeveer 120 m2. Huis heeft een staal constructie. Boven op het dak zijn 4 stalen balken met elkaar verbonden door houten balken, daaroverheen zitten platen, daarop 10 cm isolatie schuim, daarop bitumen. Ik weet dus niet of het mogelijk is en zou dit graag met u bespreken. Het is een vierkant dak. Het is een vrijstaand huis, rondom is erbij te komen. De dakgoot zit ongeveer op 8 meter hoogte, dus er moet een stelling komen.

Dak bedekken met EPDM

Ik wil het dak van mijn aanbouw opnieuw bedekken met EPDM. Het is L-vorm bouw (garage , aanbouw ) afmeting garage is 9 x 3 m , 4,4 x 3 m 2 x hemelwater afvoer, 1 x luchtafvoer voor afzuigkap. Graag een offerte.

EPDM plaatsen

Ik ben op zoek naar een vakman die EPDM op mijn dak (16 m2) kan plaatsen over een bestaande bitumen laag. Kan ik hier een offerte voor ontvangen?

Lekkende dakgoot vervangen

De zinken dakgoot lekt op meerdere plaatsen waar de naad los is gekomen. Reparatie met specifieke tape heeft niet geholpen dus vervangen waarschijnlijk nodig. De dakgoot is ongeveer 12 meter breed, meerdere segmenten vermoedelijk. Het ophangsysteem, metaal, willen we behouden. Relatief gemakkelijk bereikbaar, op 2.50 meter hoogte.

Kunststof dak vernieuwen en isoleren

Ik wil mijn kunststof dak laten vernieuwen inclusief isoleren. De tegels moeten eraf, isolatie moet geplaatst worden, en vervolgens nieuwe tegels erop. Het dak is ongeveer 50 m2. Het dak in het midden ligt lager dan de afvoer waardoor het water niet wegloopt. Het gaat om een appartementencomplex.

Dak ontmossen

Om welke dakbedekking gaat het? Dakpannen Welke werken moeten uitgevoerd worden? Dak ontmossen Wat is de oppervlakte van uw dak? Tussen 50 en 100 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het zijn 2 huizen met 1 dakkapel van 3,50 m en 1 dakkappel van 6,00 meter

Dakpannen reinigen en ontmossen

Ik bezit een vrijstaande woning in Terneuzen (Zeeuws-Vlaanderen). Het heeft een pannendak uit 1996 met standaard zwarte betondakpannen. Het dakoppervlak is naar schatting 80-100 m2. De woning is rondom vrij toegankelijk. Er zijn twee dakramen aanwezig en er zit redelijk veel mos op de pannen. Daardoor is er bij een dakraam al regelmatig regenwater binnengelopen omdat het mos zich ophoopt in de afvoerrand rond dit dakraam. Ik ben ook benieuwd naar de effecten van een coating op de dakpannen. Vanaf 27 april tot en met 4 mei ben ik op vakantie naar het buitenland, dus graag voor of na die tijd contact opnemen.

Asbesthoudende golfplaten vervangen

Het verwijderen van een asbesthoudend, golfplaten dak van ongeveer 70 m2. Vervolgens plaatsen van nieuwe golfplaten op dezelfde manier afwerken als dat het nu is.

Garagedak vernieuwen

Garagedak (mastiek) vernieuwen. 3X8 mtr - Isolatieplaten - Bitumen of EPDM - Daktrims etc. - Splitsen aanbrengen naburig dak

Regenpijp vervangen

Er dienen 5 PVC regenpijpen vervangen te worden voor zinken regenpijpen. Het zijn 4 regenpijpen op de begane grond en 1 op de eerste verdieping.

Dak bedekken en isoleren

Ik wil graag ongeveer 125 m2 dak laten isoleren en bedekken.

Vervangen van dakgoot en boeiboord

Onze goot en boeiboord voor en achter het huis moeten worden vervangen. De lengte is aan beide kanten ongeveer 6.3 meter en het zijn losse goten niet vast met de buren alleen de afvoer is samen. De breedte van de boeiboord is 21 cm en de hoogte 15 daar ligt de goot in het totaal is dus ongeveer 12,5 meter en we willen graag een offerte met plaatsen inbegrepen. ik kan maar 1 foto plaatsen dis is de achterkant maar de voorkant is hetzelfde verhaal

Dak met asbest renoveren

Ik wil graag een asbest dak vervangen en laten isoleren.

EPDM en isolatie op plat dak

Ik wil graag het platte dak van de garage voorzien van EPDM en isolatie. Het gaat om ongeveer 38 m² oppervlakte. Ook wil ik graag het platte dak van de aanbouw voorzien van EPDM, deze wordt over de bestaande dakbedekking (bitumen) aangebracht, 22 m² oppervlakte.

Daken vernieuwen

Omschrijving opdracht: Het gaat op twee kleine daken. Een laag dak van 10 m2 oude platen verwijderen, dan houten platen leggen, dan kunststof dakpanprofiel leggen. Dak twee is een laag plat dak van ongeveer 5 m2, dit voorzien van een nieuwe daklaag. Alles waterdicht afwerken.

Verstopte dakgoot onstoppen

Verstopte dakgoot

Plat dak isoleren en EPDM aanbrengen

Ik wil het platte dak waar nu bitumen met grind op ligt, laten vervangen en isoleren door EPDM. Oppervlakte ongeveer 20 m2.

Daklekkage bij de dakpannen en Velux-raam

Als het veel en hard regent wordt de muur in de hoek boven de meterkast in de gang vochtig. In de hoek zit ook een Velux-raam. Het betreft een vrijstaande woning met 2 woonlagen. Graag maken wij een vrijblijvende afspraak met de vakman om de lekkage op te sporen en te repareren.

Dakgoten vervangen van meerdere woningen

Samen met 4 andere buren willen wij onze zinken dakgoot laten vervangen. Wat er nu zit is zink met 3 aansluitingen op het regenwaterafvoer. Graag willen wij er hetzelfde voor terug. Het zijn 5 aaneengeschakelde woningen van elk 6 meter breed. In totaal 30 meter zinken goot, alleen de voorzijde van de woning. Kunt u ons tegemoetkomen met een offerte? Bedankt alvast.