Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Terneuzen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Terneuzen heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Terneuzen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Terneuzen of directe omgeving.

112 klanten uit Terneuzen bevelen een bij Casius in Terneuzen aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Terneuzen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Rilland, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dakpannen vervangen, asbesthoudend golfplaten dak verwijderen en vervangen, dakrenovatie uitvoeren, prijsopvraag groendak, isoleren van een nieuwbouw dak van boerderijwoning, dak vervangen, dakpannen plaatsen en dak isoleren, dak vervangen, volledig dak vervangen, asbest dak woonhuis vervangen, zonnepanelen plaatsen en aansluiten, asbest leien vervangen door kunststof leien, dakbedekking vernieuwen, plat dak repareren, dak isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Terneuzen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Terneuzen:

EPDM plaatsen

Ik ben op zoek naar een vakman die EPDM op mijn dak (16 m2) kan plaatsen over een bestaande bitumen laag. Kan ik hier een offerte voor ontvangen?

Lekkende dakgoot vervangen

De zinken dakgoot lekt op meerdere plaatsen waar de naad los is gekomen. Reparatie met specifieke tape heeft niet geholpen dus vervangen waarschijnlijk nodig. De dakgoot is ongeveer 12 meter breed, meerdere segmenten vermoedelijk. Het ophangsysteem, metaal, willen we behouden. Relatief gemakkelijk bereikbaar, op 2.50 meter hoogte.

Kunststof dak vernieuwen en isoleren

Ik wil mijn kunststof dak laten vernieuwen inclusief isoleren. De tegels moeten eraf, isolatie moet geplaatst worden, en vervolgens nieuwe tegels erop. Het dak is ongeveer 50 m2. Het dak in het midden ligt lager dan de afvoer waardoor het water niet wegloopt. Het gaat om een appartementencomplex.

Dak ontmossen

Om welke dakbedekking gaat het? Dakpannen Welke werken moeten uitgevoerd worden? Dak ontmossen Wat is de oppervlakte van uw dak? Tussen 50 en 100 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het zijn 2 huizen met 1 dakkapel van 3,50 m en 1 dakkappel van 6,00 meter

Dakpannen reinigen en ontmossen

Ik bezit een vrijstaande woning in Terneuzen (Zeeuws-Vlaanderen). Het heeft een pannendak uit 1996 met standaard zwarte betondakpannen. Het dakoppervlak is naar schatting 80-100 m2. De woning is rondom vrij toegankelijk. Er zijn twee dakramen aanwezig en er zit redelijk veel mos op de pannen. Daardoor is er bij een dakraam al regelmatig regenwater binnengelopen omdat het mos zich ophoopt in de afvoerrand rond dit dakraam. Ik ben ook benieuwd naar de effecten van een coating op de dakpannen. Vanaf 27 april tot en met 4 mei ben ik op vakantie naar het buitenland, dus graag voor of na die tijd contact opnemen.

Asbesthoudende golfplaten vervangen

Het verwijderen van een asbesthoudend, golfplaten dak van ongeveer 70 m2. Vervolgens plaatsen van nieuwe golfplaten op dezelfde manier afwerken als dat het nu is.

Garagedak vernieuwen

Garagedak (mastiek) vernieuwen. 3X8 mtr - Isolatieplaten - Bitumen of EPDM - Daktrims etc. - Splitsen aanbrengen naburig dak

Regenpijp vervangen

Er dienen 5 PVC regenpijpen vervangen te worden voor zinken regenpijpen. Het zijn 4 regenpijpen op de begane grond en 1 op de eerste verdieping.

Dak bedekken en isoleren

Ik wil graag ongeveer 125 m2 dak laten isoleren en bedekken.

Vervangen van dakgoot en boeiboord

Onze goot en boeiboord voor en achter het huis moeten worden vervangen. De lengte is aan beide kanten ongeveer 6.3 meter en het zijn losse goten niet vast met de buren alleen de afvoer is samen. De breedte van de boeiboord is 21 cm en de hoogte 15 daar ligt de goot in het totaal is dus ongeveer 12,5 meter en we willen graag een offerte met plaatsen inbegrepen. ik kan maar 1 foto plaatsen dis is de achterkant maar de voorkant is hetzelfde verhaal

Dak met asbest renoveren

Ik wil graag een asbest dak vervangen en laten isoleren.

EPDM en isolatie op plat dak

Ik wil graag het platte dak van de garage voorzien van EPDM en isolatie. Het gaat om ongeveer 38 m² oppervlakte. Ook wil ik graag het platte dak van de aanbouw voorzien van EPDM, deze wordt over de bestaande dakbedekking (bitumen) aangebracht, 22 m² oppervlakte.

Daken vernieuwen

Omschrijving opdracht: Het gaat op twee kleine daken. Een laag dak van 10 m2 oude platen verwijderen, dan houten platen leggen, dan kunststof dakpanprofiel leggen. Dak twee is een laag plat dak van ongeveer 5 m2, dit voorzien van een nieuwe daklaag. Alles waterdicht afwerken.

Verstopte dakgoot onstoppen

Verstopte dakgoot

Plat dak isoleren en EPDM aanbrengen

Ik wil het platte dak waar nu bitumen met grind op ligt, laten vervangen en isoleren door EPDM. Oppervlakte ongeveer 20 m2.

Daklekkage bij de dakpannen en Velux-raam

Als het veel en hard regent wordt de muur in de hoek boven de meterkast in de gang vochtig. In de hoek zit ook een Velux-raam. Het betreft een vrijstaande woning met 2 woonlagen. Graag maken wij een vrijblijvende afspraak met de vakman om de lekkage op te sporen en te repareren.

Dakgoten vervangen van meerdere woningen

Samen met 4 andere buren willen wij onze zinken dakgoot laten vervangen. Wat er nu zit is zink met 3 aansluitingen op het regenwaterafvoer. Graag willen wij er hetzelfde voor terug. Het zijn 5 aaneengeschakelde woningen van elk 6 meter breed. In totaal 30 meter zinken goot, alleen de voorzijde van de woning. Kunt u ons tegemoetkomen met een offerte? Bedankt alvast.

Lekkend schuurdak renoveren

Mijn schuurdak is lek op het moment. bitumen, schuur is 6.50 bij 2.20 meter. Er ligt nu rubber of iets dergelijk op. Graag zou ik een offerte krijgen. Ik ben bereid om mee te helpen

Asbest golfplaten vervangen door dakpannen

Asbest golfplaten verwijderen en nieuwe pannen plaatsen op de dak, circa 60 m2. Flauw hellend dak van een tussenwoning.Het dak begint vanaf bovenkant eerste verdieping, meter of 6 hoog. Nokhoogte is ongeveer 8 meter. Huis van 10 meter lang en ruim 5 meter breed.

Garagedak vervangen

Graag offerte voor het vervangen van het garage dak en het aanbrengen van boeidelen. Het gaat om een garagedak in L-vorm van ongeveer 6 x 3.5 meter. Het dak moet ook verlengd worden bij de voordeur, ongeveer 2 x 2.5 m. De lengte van de boeidelen zijn beide 10 meter. Er ligt op dit moment grind op het dak en ik wil helpen met de eventuele voorbereiding, dus het verwijderen van grind en het oude dak etc.

Lekkage bij regenval in huis

Bij regenval heb ik in 3 slaapkamers en in de keuken lekkage. Het is mij niet duidelijk waar de lekkage vandaan komt. Het betreft een eengezinswoning. Graag maak ik een afspraak om de lekkage op te sporen en te repareren.

Daklekkage bij het schuurtje verhelpen

Wij voeren beheer over een woning. De bewoner heeft vocht geconstateerd in het schuurtje/de berging in de tuin. Waarschijnlijk lekkage aan het dak. Graag wensen wij vrijblijvend een offerte wat de reparatie zal gaan kosten.

Vogelkap op schoorsteen laten plaatsen

Het gaat om een loze schoorsteen op het eerste huis van een rijtje. De schoorsteen wordt dus niet echt gebruikt, maar er komen vogels door naar binnen. Om die reden willen we een vogelkap op de schoorsteen laten plaatsen. Bouwjaar pand is ongeveer 1974 en de schoorsteen zit boven de eerste verdieping op schuin dak.

Verwijderen van de schoorsteen

Schoorsteen verwijderen op het dak en op de zolder! Op de 1 e verdieping hebben we hem zelf verwijderd! De koof op zolder is best groot en we willen meer ruimte op de overloop hebben. Omdat hij geen functie heeft en nooit heeft gehad willen wij graag dat hij verwijderd wordt!! Graag willen wij dan ook weten wat zoiets zou moeten kosten! En of dat voor ons een optie is!

Afgewaaide dakpan terugleggen

Vannacht is er een dakpan van ons dak gewaaid. Deze ligt nu in de dakgoot en zou zo snel mogelijk terug geplaatst moeten worden om lekkages te voorkomen.