Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakpannen vervangen alsmede nokvorsten:

Dakpannen vervangen alsmede nokvorsten

Ik wil van ons dak van 80 m2 de dakpannen en nokvorst van 5.30 meter vervangen. Een steiger is nodig, omdat het dak op de eerste verdieping zit.
Onze klant uit Sluiskil (Zeeland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakpannen vervangen alsmede nokvorsten uit heel Nederland:

Hellend Sarkingdak renoveren en isoleren

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Pannen Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) 50m2 Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Nee Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Rondom twee (nog te plaatsen) dakkapellen. Breedte woning 380cm, beide dakkapellen 290cm en 180cm hoog. Oude dakpannen vervangen voor zwart keramiek.

Bestaand dakpannen dak renoveren

De oppervlakte van het dak is circa 280 m2. Bestaande dakpannen moeten worden vervangen door Tuile du Nord (zwart mat verglaasd). Tevens moet het dak supergoed geïsoleerd worden, waarbij ik denk aan PIR platen op het bestaande dakbeschot.

Dak isoleren, pannen mogelijk vervangen en zonnepanelen installeren

Wij willen bij een vrijstaande woning met een zadeldak de volgende werkzaamheden laten uitvoeren: - Optimale dakisolatie aanbrengen; - Eventueel de 37 jaar oude dakpannen vervangen; - Aan de zuidzijde van het dak zonnepanelen aanbrengen, eventueel geïntegreerd in het dak. De oppervlakte van het dak aan de zuidzijde is ongeveer 10 bij 4 meter en aan de noordzijde 6 bij 8 meter. Graag zouden wij een afspraak willen maken om advies te krijgen over onze wensen.

Betonnen dakpannen vervangen

Graag laat ik de betonnen dakpannen van mijn 2 onder 1 kap woning vervangen. De oppervlakte is ongeveer 70 m2. Daarnaast zullen er ook nieuwe panlatten geplaatst moeten worden en dampwerende folie.

Klussen in een buitenshuis

Graag zou ik willen weten of jullie mij bij de volgende punten kunnen helpen. 1. De klant wil graag het lood van haar dakkapel laten vervangen. 2. Ook wil ik graag mijn dakgoot vervangen met Hierbij moet er van de bestaande schoorsteen nog drie lagen gesloopt worden zodat de dakgoot uit 1 geheel kan bestaan. Er dient dan wel een zinken afdek plaat geplaatst te worden op de afgekapte schoorsteen. 3. Ik heb dakpannen vervangen die niet hetzelfde zijn als de bestaande dakpannen. Deze dien ik te vervangen, echter zitten ze vast met cement. Ook moeten er 6 tot 8 bestaande dakpannen vervangen worden, dit in verband met de beschadigingen. (totaal dakpannen vervangen 15 stuks). Ik hoor graag of jullie mij hierbij kunnen helpen en wat de kosten hiervan zijn.

Dakpannen vervangen op zadeldak

Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen en afvoeren van de oude pannen en het aanvoeren van de nieuwe pannen. Onze tussen woning heeft een zadeldak van totaal 60 m2. Ook de nokvorsten en alle bijkomende kosten zou ik graag willen zien op de offerte. Het dak dient te worden vervangen voor het plaatsen van zonnepanelen.

Scharnierkap woning vernieuwen

Wij hebben bouwkundige keuring laten uitvoeren op een huis. Dit pand is meer dan 200 jaar oud en er zijn dan ook wat zaken aan het licht gekomen waar wij direct actie op dienen te ondernemen. Het volledige dak dient vervangen te worden wegens boktor en gewoon weg haar leeftijd. Nu zijn wij op zoek naar iemand die dat voor ons kan regelen. Hierbij hebben wij de volgende eisen: Hergebruik van de huidige dakpannen. Het intact laten van het huidige aangezicht. Significant hogere isolatie dan nu aanwezig. Plaatsing van een aantal dakramen (4). Verbetering van de vloer van de eerste verdieping. Optie die wij graag zouden willen: Plaatsen van een zonneboiler en/of zonnepanelen aan de zuidkant (achterkant) van het huis. Eventueel plaatsen muren en vliering op de eerste verdieping.

Verouderde dakpannen vervangen

De oude pannen van onze vrijstaande woning dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna zullen er isolatieplaten op geplaatst moeten worden en nieuwe pannen. De oppervlakte is ongeveer 60 m2.

Dakpannen/dakpanelementen plaatsen

Heb vrijstaande schuur/garage met schuin/hellend puntdak wat bedekt is met bitumen, dit wil ik vervangen voor pannen/dakpanelementen, oppervlakte dak is +/- 35 m2. Wil ook bestaande kunststof/PVC dakgoten laten vervangen voor nieuwe, lengte van dakgoten is +/- 14 meter.

Dakpannen vervangen en schoorsteen verwijderen

Het gaat om het vervangen van dakpannen en verwijderen van de schoorsteen. Hier moet als het kan een aansluiting op ventilatiekanaal blijven. Graag ook een opgaaf van kosten voor het aanbrengen van een plastic isolatielaag onder de pannenlatten. Het betreft een hoekwoning. De daklijst(? Lat aan zijkant huis onder de pannen) willen we ook graag vervangen voor trespa. Het gaat om een totaal oppervlak van 40 m2 omdat er een dakkapel geplaatst is. Wij hebben in totaal 3 etages.

Partners

Partners van Casius