Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor asbest dak woonhuis vervangen:

Asbest dak woonhuis vervangen

Ik heb interesse in een koophuis waar een asbest dak op zit. Ik wil graag weten wat het kost deze te vervangen en wat de mogelijkheden zijn voor een nieuw dak aangezien ik begreep dat de constructie niet stevig genoeg is voor dakpannen. Afmetingen staan in de bijlage.
Onze klant uit Rilland (Zeeland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor asbest dak woonhuis vervangen uit heel Nederland:

Nieuw dak plaatsen op schuur en zonnepanelen plaatsen

Graag wil ik een prijsopgave voor het vernieuwen van een dak van een schuur van 4 x 7 meter met hellend dak. Op dit moment zit er asbest golfplaat op. Deze dient verwijdert te worden, als u dit niet doet kunnen wij hier ook iemand anders voor vinden Verder wil ik het dak eventueel verstevigen om het mogelijk te maken om er zonnepanelen op te plaatsen. mocht u in staat zijn zonnepanelen te kunnen leveren graag gespecificeerd alles in de offerte opnemen.

Isoleren van ons dak en vervangen van pannen

Wij hebben een hellend dak dat wij van buitenaf geïsoleerd willen hebben. En eventueel de panlatten en pannen vernieuwen. Ook heeft onze aanbouw een plat dak wat geïsoleerd/ vernieuwd moet worden. Graag willen wat mensen dit laten beoordelen zodat we ook weten wat het gaat kosten. 65 m2 Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest

Een dak met asbest vervangen en renoveren

Ik zoek een aannemer die mijn dak kan renoveren. Het gaat om het verwijderen van de bestaande asbestplaten. Vervolgens moeten er nieuwe dakpannen, nieuwe isolatie, 2 dakramen en een groter dakkapel geplaatst worden. Het dak is ongeveer 65 m2 groot. Het betreft een vrijstaande woning

Asbest golfplaten vervangen door geïsoleerde golfplaten

Gaarne 150 m2 golfplaten dak van ons huis vervangen. Ik heb nog geen rapport.

Asbest golfplaten vervangen door geïsoleerde golfplaten

Ik zoek een asbestsaneerder die de huidige asbesthoudende golfplaten kan verwijderen en afvoeren en direct vervangen door een nieuw dak bestaand uit geïsoleerde golfplaten (sandwichplaten). Het dak is tussen de 35 en 40 m2 groot. De schuur is enkel-vloers.

Asbest golfplaten verwijderen

Wij hebben nog een aantal oude daken met deels asbestgolfplaten. Die zou ik graag laten vervangen door gewone golfplaat. Het hele dak is ongeveer 23 bij 5 meter. Kunt u een prijsindicatie geven?

Dak isoleren

Dak isoleren. En ik wil dan graag de huidige dakbedekking terugplaatsen, indien mogelijk. Er is ook een dakkapel waarvan de zijkanten zijn voorzien van singels (asbest vrij)deze dienen vervangen te worden voor een materiaal in overleg. Het gaat om 2 x 38 m2.

Oude stolp verbouwen

Wij willen een oude stolp (1849) van 2290 m3 verbouwen tot woning, verpleegkundig kinderdagverblijf en een vakantie appartement met aanpassing voor een gehandicapt kind. Het kinderdag verblijf moet ongeveer 50 m2 worden en nog een slaap ruimte. Het appartement moet ongeveer 80 m2 worden. Het woon gedeelte moet 5 slaapkamers hebben. De muren en het dak van de stolp moeten blijven staan. Van binnen is het momenteel nog een paardenstal, dit moet dus eerst gesloopt worden en dit zou ik graag laten afvoeren. Ik weet niet of er asbest in de stolp zit. We moeten nog bieden op de stolp, dus hebben nog geen vergunning aangevraagd.

Asbest pijp uit rookkanaal verwijderen

Door stormschade is de asbestkap van mijn schoorsteen weggewaaid. Er moet een asbest pijp worden verwijderd op het dak. Deze pijp loopt ook binnen door op de eerste en tweede verdieping. Ik ben op zoek naar een bedrijf die, na een bezoek en inspectie, een vrijblijvende offerte kan afgeven voor deze werkzaamheden.

Gat dak schuur maken (golfplaat)

In het dak van onze schuur zit een gat (golfplaat, geen asbest). Als gevolg daarvan moet (een deel van) de schuurdeur waarschijnlijk ook vervangen worden.

Partners

Partners van Casius