Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor flauw hellend dak opnieuw laten bedekken :

Flauw hellend dak opnieuw laten bedekken

Ik wil mijn flauw hellend lessenaarsdak (ongeveer 132m2) opnieuw laten bedekken. Er zit een schoorsteen en twee pijpjes van wc en badkamer op. Huidige dakbedekking is nu bitumen. Eenvoudig en niet complex. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? milieu vriendelijk alternatief of imitatie zink, maar hou alle opties open. Bitumen kan altijd. Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest
Onze klant uit Oostkapelle (Zeeland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor flauw hellend dak opnieuw laten bedekken uit heel Nederland:

Dakbedekking vervangen

Het betreft 2 identieke gebouwen van 8 x 5 meter oppervlakte met een maximale nokhoogte van 5,0 meter -> vergunningsvrij bouwwerk. De nok zit niet centraal in het dak, maar op 20% van de gevel: er ontstaat daarmee een flauw hellend dakdeel, oppervlakte à 50 m2, en een stijl hellend dakdeel, oppervlakte 20 m2. Op het flauw hellende dak willen we een groendak aanleggen met als ondergrond EPDM. Op het steile dakdeel willen we alleen EPDM, maar dan met op de ondergrond elke 60 cm, ongeveer, een verticale raggel, waardoor met EPDM het beeld ontstaat van een vlak zinken dak met een strakke rand per elke 60 cm. Is dat mogelijk met EPDM?

Dakpannen opnieuw laten leggen

Ik heb een aanbouw met flauw hellend dak waar de dakpannen te wijd liggen. De dakpannen moeten opnieuw gelegd worden. Eventueel moeten de panlatten ook opnieuw gelegd worden. Het oppervlak is 50 m2. Het dak is ongeveer 2,5 meter hoog.

Dakkapel plaatsen

Graag een offerte voor de plaatsing van een kunststof dakkapel medio maart. Het dakkapel is ongeveer 260 cm breed en moet geplaatst worden op een relatief flauw hellend dak, ongeveer 30 graden. Uitvoering in februari zou eventueel ook kunnen als dat de voorkeur heeft.

Nieuwe dakbedekking op flauw hellend dak

Ik laat binnenkort door een aannemer mijn dak vervangen. Er wordt een geïsoleerd dak geplaatst en ik ben nu aan het bekijken wat voor afwerking ik daar op wil laten aanbrengen. Het gaat om een flauw hellend dak van ongeveer 150 m². Ik wil graag uw offerte ontvangen voor PVC, EPDM, APAX en bitumen. Ik verwacht dat het werk aan het dak pas in het nieuwe jaar zal starten.

Leien dak vervangen

Mijn leien dak dient op termijn vervangen te worden: ik schat circa 55 m2. Een flauw hellend dak boven de eerste verdieping en op twee aanbouwen. Het zouden asbest-leien kunnen zijn, het huis is van 1987/1988. Er is nog geen asbestinventarisatierapport gedaan.

Blokhut Ohio monteren

Wat kost het monteren van een garage Ohio? De 300 x 540 cm (art. 425522). Het pakket is 120 kg. Dakbedekking zit erbij, ook glas. Ongeveer 2 meter hoog en en flauw hellend punt dak. Zonder vloer. Deze aanvraag is voor Gamma zelf, om een klant in te lichten over de verwachtte kosten voor de montage.

Dakshingles op het dak aanbrengen

Voor ons dak willen we 75 m2 dakshingles laten aanbrengen: wat voor kleuren zijn mogelijk, verschillende kwaliteiten en soorten. Moet gelegd worden. Er liggen nog shingles op, ze zijn 20 jaar oud. Optioneel deze verwijderen, anders de nieuwe erop aanbrengen. Het is een bungalow met een flauw hellend dak, de nok is 1 meter hoger dan de onderzijde van het dak.

Dakonderhoud bij een VVE-complex

Graag zou ik een offerte ontvangen voor dakonderhoud voor het portiek van een VvE. Het gaat om een portiek van 6 woningen. Het schuine dak is opgebouwd met hout en erop liggen dakpannen. Het is een flauw hellend puntdak van circa 330 tot 350 m2. Er is houtrot en er dreigt lekkage bij de pannen te ontstaan.

Houtkachel met rookkanaal plaatsen

De houtkachel is aanwezig maar het afvoerkanaal nog niet. Het kanaal moet binnendoor: door 2 betonnen vloeren en een flauw hellend dak. Wat kost het om het kanaal te laten plaatsen inclusief materialen?

Dak van de bungalow renoveren

Ik bezit een half vrijstaande bungalow met een flauw hellend dak. De huidige dakbedekking is van asbesthoudende Eternit golfplaten. Die zijn aangebracht over de oude bitumen dak nadat er overdwars regels zijn aangebracht. De totale oppervlakte is omstreeks de 120 vierkante meter. Graag zou ik een prijs willen voor het vervangen van de golfplaten door niet asbesthoudende vezel cementplaten. Optioneel vanaf het bitumen dak eerst een isolatielaag aanbrengen. Als alternatief een prijs voor het verwijderen van de golfplaten en vervangen door stalen dakpanplaten. Er is een foto bijgesloten maar ik kan u meer foto's sturen, waarop de helling van het dak beter zichtbaar is.

Partners

Partners van Casius