Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Middelburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Middelburg heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Middelburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Middelburg of directe omgeving.

545 klanten uit Middelburg bevelen een bij Casius in Middelburg aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Middelburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Renesse, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: nieuw dak en evt vloer, riet dak vervangen, het vervangen van dakpannen en panlatten van een vrijstaande woning, dakpannen vervangen door riet, verschillende renovatie klussen, dakpannen vervangen, dakpannen vervangen, betonpannen vervangen door keramische pannen, dakbedekking vervangen en voegen en balkons herstellen vijf woningen, daken van 12 garageboxen vervangen, dak renovatie hellend dak, het dak van een vrijstaande woning isoleren en renoveren, dakpannen vervangen door dakpanelen en isoleren, nieuw dak en dakkapel plaatsen, groen dak realiseren flatgebouw 800m2 en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Middelburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Middelburg:

Vogelnest onder zonnepanelen verwijderen en vogelwering plaatsen

graag zou ik een offerte willen voor het plaatsen van vogelwering rondom mijn zonnepanelen. Ik heb 14 panelen. verdeeld in drie groepen. één groep = 4 naast elkaar (verticaal gelijnd) en een rij van 4 erboven. Twee losse groepen met 3 panelen naast elkaar (verticaal gelijnd). Met name last van de 8 panelen die aan de voorkant van het huis zitten. Daar zit geen raam. de 6 aan de achterkant heeft minder problemen, daar zit ook een dakraam. Wil graag weten wat het kost om die 8 te voorzien, en wat de prijs is voor alle 14.

Vogelnest verwijderen en gaas aanbrengen

Er zijn kauwen bezig nesten te maken onder de zonnepanelen, Graag wil ik ze verwijderd hebben en gelijk gaas rondom alle zonnepanelen laten plaatsen. We hebben 13 zonnepanelen.

Takken verwijderen en vogelwering aanbrengen

Ik zoek iemand die een aantal takken kan verwijderen en vogelwering kan aanbrengen op mijn dak.

Isoleren van mijn dak

Wij zijn opzoek naar een partij die ons pannendak kan isoleren één deel van het dak is ongeveer 25m2 en de andere helft is 3 x 4m en een ander deel van 1 x 6 meter. Van buitenaf isoleren of van binnenuit, graag advies hierover.

Boeiboorden vervangen van een bungalowwoning

Met spoed moeten de boeiboorden van een bungalow worden vervangen. Ik denk dat de boeiboorden van hout zijn. Het materiaal dat ervoor terug komt, maakt niet zoveel uit, het moet zo goedkoop mogelijk zijn. De omtrek van het huis is ongeveer 70 meter. De boeiboorden zouden ook afgevoerd moeten worden. Het is makkelijk te bereiken en zit op ongeveer 3 meter hoog.

Dakbekking vervangen

Bungalow met plat dak van ongeveer 200 m2 met grinddekking en enkele doorvoeren en 1 niveauverschil (15 cm). De grinddekking wil ik er weer terug op hebben. Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? EPDM, Ik laat mij adviseren door de vakman.

Verhogen van dakhelling, aanbrengen dakisolatie en vervangen nokvorsten

Ik heb een dak van 30° en met een oppervlakte van 230 m³. De dakpannen zijn nog goed, maar de nokvorsten zijn vast gemetseld en zullen dus vernieuwd moeten worden. Ik wil het dak vernieuwen omdat ik een goed geïsoleerd dak wil terwijl de aanwezige isolatie het onmogelijk maakt om dit te doen. Zelf zat ik te denken aan peerplaten, maar als de vakman het zelf anders inschat sta ik voor andere opties open. Daarnaast is het de bedoeling dat de helling van het dak wordt verhoogd naar 60°. De vergunningen kan ik zelf regelen.

Shingels vervangen

Shingels vervangen van oost- en westkant van dak (hellend puntdak). Oppervlak is 2 keer 30 m2. Op westkant liggen 6 zonnepanelen welke gedemonteerd en weer gemonteerd moeten worden. Dakconstructie (houten balken en beplating) zelf is goed en hoeft niet vervangen te worden. Ook graag een prijsopgave wanneer de shingels worden vervangen door dakpannen (plus het rachelwerk dan erbij).

Groendak plaatsen

Hierbij ontvang ik graag een offerte voor een sedum dak. We hebben 2 jaar geleden het oude garage dak laten vervangen door EPDM. Het gaat om 31,5 m2 of 63 m2 (afhankelijk of de buren mee doen of niet).

Dak bedekkng met groen

Ik wil nieuwe dakbedekking laten plaatsen. Ik heb interesse in een groen dak en ik wil graag weten wat de mogelijkheden zijn. Het gaat om 830 m2.

Groen dak aanleggen

Het betreft een plat dak van 26 m2. De balklaag van het dak is zeker sterk genoeg (150mmx150mm douglas balken op 550 mm hart op hart afstand). Het dak is beschermd met EPDM en is net nieuw. Volgende week wordt er grind op aangebracht. Het zien er naar uit dat we tegen de verwachting in na de verbouwing mogelijk nog voldoende budget over houden om het tot groen dak te maken. We willen graag hoge grassen zodat deze boven de dakrand uit komen. Kunt u hiervoor een offerte uitbrengen? Bij voorbaat hartelijk dank!

Isoleren + dakpannen hellend dak

Wij zijn voornemens een woning te kopen (bouwjaar 1979) waar veel aan moet gebeuren. Op dit moment zijn wij bezig met het begroten van de kosten voor de verbouwing. Een van de onderdelen is het dak. Om te kijken of e.e.a. qua budget past zouden wij graag vrijblijvend een indicatie hebben van de kosten die gemoeid zijn bij het langs de buitenzijde isoleren en aanbrengen van een nieuw pannendak. Het betreft een zadeldak (gordingenkap) met aan de voorzijde een kopgevel van ca 2m breed die doorloopt (met zadel pannendakje) en aan de achterzijde een dakkapel (met lessenaars pannendakje) van ca. 9m breed. De aansluiting van het dak naar de gevel is uitgevoerd met kantpannen en windveren. Het dakoppervlak bedraagt in totaal ca. 200m2 met ovh dakpannen. De dakhelling ligt tussen de 45 en 60 graden. De dakgoot bevindt zich op een hoogte van ca. 3-3,5m en de nok ca. 8-9m gemeten vanaf straatniveau. Er dient rekening te worden gehouden met 1x een dakraam in het dak en 2x een doorvoer (installatie). De huidige dakpannen zijn aan het einde van hun levensduur. Omdat het huidige dak tevens een lage isolatiewaarde heeft is het plan om op het bestaande dakbeschot renovatieplaten aan te brengen met een Rd van 4 en daarop nieuwe dakpannen aan te brengen. De huidige gordingen dakconstructie en het dakbeschot blijven dus gehandhaafd. De werkzaamheden zijn als volgt: - Verwijderen oude dakpannen, panlatten, loodslabben, windveren etc. - Aanbrengen PIR renovatieplaten (Rd = 4,0) en eventueel benodigde folies - Nieuwe panlatten aanbrengen - Nieuwe dakpannen aanbrengen ovh - Loodslabben vervangen ter plaatse van dakkapel (onderzijde en zijwangen) en kopgevel (zijwangen) totaal ca. 25m1 + loketten 1 schoorsteen - Windveren vernieuwen ca. 30m1 - Boeiboorden vernieuwen ca. 40m1 - dakgoot (bakgoot zink) verwijderen en aanbrengen nieuwe dakgoot ca. 40m1, inclusief beugels. De aannemer dient alle werkzaamheden uit te voeren voor een goede uitvoering van het werk. Indien

Lekkages plat dak herstellen of dak vernieuwen

Er zijn 2 lekkage's in het huidige plat dak, daarvoor wil ik 2 offerte's hebben. 1 voor reparatie aan de lekkage's. En 1 voor een nieuw dak. De oppervlakte van het dak bedraagt ongeveer 50m2.

Kauwennest verwijderen en nestwering aanbrengen

Het is voor het eerst dat er op deze plaats een nest gemaakt werd door kauwen. Het gaat om een laaggeplaatste keukenschoorsteen in een 30-er jaren huis. De schoorsteen heeft een “luchtinlaat functie” voor toilet en kelderkast.

Waterkerende dampdoorlatende folie aanbrengen

De afmeting van het dak is circa 80 m2. Ik wil graag waterkerende damp doorlatende folie laten plaatsen onder mijn dakpannen. Dus pannen/vorsten, tengels en panlatten er af. Folie aanbrengen en dan materiaal terug plaatsen. Pannen/latten en tengels kunnen teruggeplaatst worden.

Dakgoten van een tussenwoning vervangen

Dakgoot tussen twee woningen vervangen. De goot ligt in een houten onderbak. Lengte is circa 10 meter.

Garagedak isoleren en van nieuwe dakbedekking voorzien

Plat garagedak isoleren en van nieuwe dakbedekking voorzien afmeting 4,5 bij 7,5 meter oude bitumen dakbedekking in goede staat 14 jaar oud

Dak renoveren

Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte Dakrenovatie van een schuindak, ongeveer 50 m2, dakpannen vervangen, Folie aanbrengen geen ramen wel een dakkapel aanwezig.

Lekkage aan pannendak verhelpen

Ik heb een lekkage aan mijn pannendak. Ik wil graag een offerte voor het repareren van de lekkage. Het betreft ongeveer 2 m2. Er moet een gedeelte vervangen worden of opgevuld omdat er een stuk verrot is. Vervolgens wil ik het puin door de vakman afgevoerd hebben.

Daklekkage opsporen en repareren

Een paar weken geleden heeft het heel erg gestormd en sinds dien hebben we lekkage op het dak. Vooral bij slechter weer hebben wij er meer last van. Het dak heeft dakpannen, en het huis huis en dak zijn 9 jaar oud. De lekkage zit op zolder (echt in de nok).

Dakrenovatie en nokverhogende dakkapel plaatsen

Heer, mevrouw Graag zou ik een indicatie hebben van de kosten voor de volgende verbouwing. Huidige staat: - Hoekwoning, schuin dak, totaal dakoppervlak zo'n 60 m2, - Dakbeschot is aan vervanging toe (constructie nog wel goed), - Dakpannen zijn nog goed. Gewenste staat: - Nieuw dakbeschot met isolatie, hoe hoger de isolatiewaarde hoe beter, - Huidige dakpannen hergebruiken, - Nokverhogende dakkapel noordkant, - Zonnepanelen zuidkant. Ik sta open voor suggesties, zoals compleet nieuw prefab dak als dit voor mijn situatie gunstiger zou zijn. Zie bijgevoegd een foto van de woning waar het om gaat. Momenteel woonachtig in China gelieve rekening te houden met 6 uur tijdsverschil in verband met telefonisch contact. Met vriendelijke groet.

Lichtkoepels vervangen

We willen onze 2 lichtkoepels Laten vervangen voor 2 die open kunnen de maten zijn Lichtkoepel 1 is 35 x 68,5 x 40 diep Lichtkoepel 2 is 43 x 74 x 40 diep

Dakisolatie in een dak aanbrengen

Het betreft een vrijstaande woning uit 1976. Het dak heeft een oppervlakte van ongeveer 150 m2 en een puntdak van 45 graden. De pannen dienen te worden verwijderd en daarna dient het dak aan de buitenzijde te worden geïsoleerd. Daarna moeten de oude pannen of eventueel de nieuwe pannen terug geplaatst worden. Kunt u het leveren van de nieuwe pannen separaat op de offerte noteren?

Zinken dakgoten vervangen

Wij hebben aan onze tussenwoning aan de voor- en achterzijde een oude zinken dakgoot op beugels. Deze willen we laten vernieuwen. Het gaat om 2 goten van elk 4,5 tot 5 meter lang. Er is geen haast met deze klus, we willen deze begin 2018 laten uitvoeren. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Dak van de aanbouw vervangen

De HWA in het dakbeschot van de aanbouw lekt en dient te worden vervangen. Verder moet de balklaag op afschot worden aangebracht, nieuw EPDM geplaatst, daktrim monteren en de loodslab in de spouw monteren en laten uitkomen op de EPDM laag. Verder dient er 2 steens laag te worden verwijderd en daarna opnieuw te worden opgemetseld en gevoegd. De aanbouw is ongeveer 6 bij 6 meter groot.