Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor skelet van houten dak vervangen:

Skelet van houten dak vervangen

Van een schuur moet het asbest dak vervangen worden. Helaas is de houten constructie dermate slecht dat het houten skelet vervangen moet worden. Van de schuur worden 2 muren verwijderd, dus zal er ook een houten stutbalk geplaatst moeten worden. Oppervlakte is plus minus 30 m2.
Onze klant uit Kerkwerve (Zeeland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor skelet van houten dak vervangen uit heel Nederland:

Uitbouw realiseren aan achterzijde woning

Wij willen een uitbouw aan ons huis gaan realiseren. Ons huis heeft nu 54 m2. Wij zouden hier graag 20 tot 24 m2 bij aan laten bouwen. Met een houten skelet. Aan de ene helft zouden wij de eettafel willen hebben. Met openslaande deuren naar buiten. Naast deze deuren zouden nog 2 ramen kunnen komen. Aan de andere helft willen wij onze slaapkamer hebben. Deze slaapkamer zou 1 deur naar buiten krijgen. En 1 raam daarnaast. Verder willen wij de rest van de uitbouw met stenen zien. Graag zou ik op korte termijn een afspraak met iemand willen inplannen.

Houten dakopbouw laten plaatsen

Ik wil graag weten wat het zou kosten om een houten opbouw te laten plaatsen puur de opbouw dus het skelet. De gevelbeplating doe ik eventueel zelf en binnen kant afwerken ook eventueel zelf.

Uitbouw aan achterzijde bouwen

Wij willen een uitbouw hebben van 2.5 x 5.00 m. Wij zaten te denken aan een houten skelet en stenen buitenkant. Aanbouw moet gekoppeld worden aan de bestaande tuinkamer en er moet een terras op het dak komen.

Dakopbouw plaatsen

Wij zijn voornemens om een dakopbouw te laten plaatsen. Dit gaat om een dakopbouw op een plat dak. Bij ons in de straat hebben de meeste mensen al zo'n opbouw. Een van de buren heeft een constructietekening, deze heb ik in mijn bezit. Graag een houten skelet met aan de voorkant opgemetseld, zijkanten, schuin dak met een dakkapel aan de achterzijde. Afmetingen 9 x 5 meter, totaal 45 m2. Er moet er vaste trap geplaatst worden met daarboven een lichtkoepel. Er kan altijd iemand langskomen om de situatie te bekijken en de opties te bespreken. (Bij voorkeur geen telefonisch contact)

Gipswand plaatsen

Omdat een vorige bewoner een kastenwand heeft verwijderd in onze woonkamer, kijken wij nu tegen een houten skelet met piepschuin aan, dat daarachter zat. We willen die wand netjes laten afwerken met gipsplaten. Het gaat om een wand van 260 cm hoog en 240 cm breed. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Fundering voor nieuw te bouwen houten huis maken

Graag wil ik een prijs opvragen voor het maken en installeren van een fundering voor een nieuw te ontwikkelen houten huis met een vloeroppervlakte van ongeveer 226 m2 en een fundering voor een houten mantelzorgwoning van 100 m2. Beide woningen krijgen een houten skelet met ronde palen, het zullen Scandinavische woningen gaan worden. Het is voor ons nog niet duidelijk of de fundering van beton of bijvoorbeeld piepschuim moet gaan worden. Graag laten wij ons hierover informeren.

Schoonmetselwerk aanbrengen

Schoonmetselwerk 180 meter met terugliggende voeg. Hier en daar wat nuances in het metselwerk. Hoofdbouw 8 x 12 meter en laagbouw 9 meter (langste stuk)x 3 x 4 x 4 meter. De binnenschil houten skelet. Voor de stenen wil ik rekenen op 400 euro per 1000 stenen.Een gewone baksteen want ik wil jaren '30 bouw creëren. De verharde weg ligt er al en de werkplek is goed toegankelijk. Uitvoering rond mei of juni 2017.

Dakopbouw op een appartement

Appartement hoogte +/- 3 meter. Goot hoogte max 4 meter -nok hoogte max 7 meter -dak hoek gelijk aan naast gelegen woonhuis -Houten skelet met vermoedelijk een stenen buitenmuur -Volledige afbouw met sanitair en bad kamer. -Zolder vloer geïsoleerd + vliso trap. -Mogelijkheden voor het integreren van zonnen dakpannen i.p.v. zonnepanelen. -Informatie over isolatie materialen en Rc. Waardes. -Constructieve berekeningen en gewicht t.b.v. eventueel hei werk -Muur doorgang naar bestaand huis op 1e verdieping -En wat ik zoal niet nog meer vergeten ben. I.v.m. werk na 13:00 uur bereikbaar. Met vriendelijke groet,

Aanbouw aan het huis laten plaatsen

Ik wil graag een aanbouw laten plaatsen van ongeveer 4 x 4 meter met kozijnen. Betonnen vloer met vloerverwarming. Afwerking houten potdekseldelen zwart (authentiek) gelijk aan bestaande bouw bijkeuken. Hoogte eveneens identiek aan bestaande bijkeuken (1 geheel). Uitvoering hout skelet met openslaande tuindeuren.

Aanbouw bij een dijkwoning

Ik heb deze woning nog niet aangeschaft. Wel zal er zeker binnen een jaar aanbouw gerealiseerd worden. Het is een dijkwoning, waarvan ik verwacht dat er niet geheid hoeft te (kan) worden en dat de aanbouw op staal met een houten skelet, afgewerkt met stenen buitenwanden. Ingeschatte m2: 25 m2 (2,5 meter diep en 10 meter breed).