Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakinspectie, ontmossen en dakgoot ontstoppen :

Dakinspectie, ontmossen en dakgoot ontstoppen

Huis met twee schuine daken in bosrijke omgeving. Op sommige delen zitten mos. Ook is volgens mij de middengoot verstopt en is er een lekkage. Graag offerte voor dakinspectie, ontmossen en vrijmaken van de goten en eventueel de lekkage verhelpen (al komt die waarschijnlijk omdat een stukje lood niet goed zit. (Dakbedekking en oppervlakte dak niet bekend, ik denk meer dan 100 m2)
Onze klant uit Hulst (Zeeland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakinspectie, ontmossen en dakgoot ontstoppen uit heel Nederland:

Dakinspectie en ontmossen van schuin keramische dakpannen dak

Het betreft een schuin keramische dakpannen dak van circa 140 m2 groot. Het is verkleurd met mogelijk mos. Gaarne na inspectie overleg voor mogelijke behandelingen.

Dakinspectie, ontmossen en coaten 2 appartement complexen

Het betreft 2 appartement complexen die grondig aan een dakinspectie toe zijn. Daarnaast het verzoek om de daken van kunstleien die na 1997 zijn geplaatst te ontmossen en te coaten. Oppervlakte bedraagt meer dan 100m2. Het is voor mij onmogelijk een goede beschrijving te geven. Het liefst had ik een expert die met ons bestuur samen kijkt wat er nodig is. Een hoogwerker? Niet elke dak van het appartementscomplex. Advies is in deze heel belangrijk voordat wij een besluit kunnen nemen. Hoor graag nader van u!!