Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Hulst te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Hulst heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Hulst u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Hulst of directe omgeving.

64 klanten uit Hulst bevelen een bij Casius in Hulst aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Hulst bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Renesse, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: realiseren 350 m2 dak op nieuw te bouwen huis, alle dakpannen van een vrijstaande woning vervangen, een puntdak realiseren voor woning, zinken dak van 369 m2 realiseren op een nieuwbouw woning, nieuwbouw woning met sedumdak of leidakbedekking, het vervangen van dakpannen door dakpanplaten, het totaal renoveren van een dak, dak vervangen en isoleren, betonpannen vervangen door keramische pannen, herstelwerkzaamheden dak van woning uit 1910, extensief of vegetatiedak, complete dakvernieuwing, sedumdaken realiseren, dakpannen vervangen door een rieten dak, vernieuwen platte daken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Hulst staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Hulst:

Dak bedekken met bitumen

Aanbrengen nieuwe laag bitumen op de dakbedekking (huidige laag is 21 jaar oud en lekkage) op het plat dak van de garage (ca 36m2) en de dakkapel (ca 4,5m2).

Dakinspectie, ontmossen en dakgoot ontstoppen

Huis met twee schuine daken in bosrijke omgeving. Op sommige delen zitten mos. Ook is volgens mij de middengoot verstopt en is er een lekkage. Graag offerte voor dakinspectie, ontmossen en vrijmaken van de goten en eventueel de lekkage verhelpen (al komt die waarschijnlijk omdat een stukje lood niet goed zit. (Dakbedekking en oppervlakte dak niet bekend, ik denk meer dan 100 m2)

EPDM aanbrengen

Het platte dak van de garage wil ik graag laten bedekken met EPDM. De oppervlakte is 90 m2.

Dakpannen vervangen

Ik wil ongeveer 120 m2 mansarde kap pannen vervangen met betonnen pannen. Het dak is ongeveer 10 meter hoog tegen de kap.

Nieuwe dskbekleding leggen

Ik zou graag een nieuwe dakbedekking willen laten leggen met een nieuwe koepel

Dakpannen op de woning vervangen

Ik wil de dakpannen van de woning vervangen hebben. Dakpannen zijn 45 jaar oud, rood, en vies geworden. Prijs voor vervangen door gelijkvormige, zwarte, mat verglaasde pannen. Aantal afdrukpannen: 3490. Het gaat om 136 zijpannen en 61 nokpannen.

Franse kap van buiten isoleren

Ik wil graag een Franse kap van buitenaf laten isoleren. Het gaat om ongeveer 95 m². Er zit een dakkapel in het dak.

Dakpannen, dakisolatie en dakgoten vervangen

Dakpannen+isolatie+ goten

Verbeterde Hollandse keramische dakpannen aanbrengen

Bij een vrijstaande woning met een dak oppervlakte van 80 m2 dienen de dakpannen, panlatten, goten en eventueel het beschot vervangen worden. De panen dienen te worden vervangen door verbeterde Hollandse rode keramische dakpannen. De oude pannen zullen wij eventueel zelf afvoeren.

Goten reinigen

Van een tussenwoning 2 * per jaar voor en achter de goten schoonmaken, er zijn geen obstakels en kan makkelijk overal bij.

EPDM op plat dak aanbrengen

Graag offerte voor platdak te laten bedekken met epdm maat 8 meter op 3.5 meter

Zinken regenpijpen monteren

Ik wil 2 kunststof regenpijpen laten vervangen voor zinken.

Pannendak op appartementengebouw vervangen

Ter informatie gevraagd! Ons appartementengebouw van 600 m2, voorheen middelbare school, heeft mogelijk behoefte aan een geheel nieuw Tuile du Nord pannendak. Tot aan het dakbeschot moet dan vernieuwd worden. Onze voorkeur gaat uit naar Keramische pannen. De oude materialen verwijderen en afvoeren is gewenst. Er is voldoende ruimte rondom voor een hoogwerker. Heeft u ervaring met het financieren van projecten voor Ver. Van Eigenaren?

Dakrenovatie: plat dak en pannendak renoveren

Wij willen graag een dak renoveren. Het dak is deels plat en deels met pannen. Op het platte dak ligt nu asfalt en hier zouden wij graag kunststof of EPDM willen hebben. Daarnaast moeten de boeidelen vervangen worden, de pannen er af en dan isoleren. Hierna zouden de oude pannen er eventueel weer op kunnen worden gelegd, indien mogelijk. Het totale dak, plat en pannen, is 15 bij 15 meter.

Dakbedekking van plat dak vervangen

Het betreft het vervangen van de bitumen dakbedekking op het platte dak door een EPDM dakbedekking. Het dak is ongeveer 49 m2 groot.

Asbestplaten vervangen

Graag zou ik asbest platen gelijktijdig met de buurman willen vervangen door kwalitatief goede alternatieve platen. De grootte per plaat is 2.75 bij 1.05 meter. In totaal zijn het 12 platen met afdeknok aan de achterkant.

Zinken dakgoten repareren of vervangen

Ik zou graag 2 zinken dakgoten vervangen, elk ongeveer 6.30 meter. Dus in totaal ongeveer 13 meter zinken goot. Of kunnen de delen die lek zijn gelijmd worden? Voornamelijk de achterkant heeft lekkage. Bakgoten zijn nog goed. Vanaf maandag 23 juni is het mogelijk even te komen kijken.

Compleet leien dak renoveren

Het betreft het goed leggen van de leien, 90m2, nieuw lood aanbrengen en helix dakramen afwerken. Deze werkzaamheden dienen in de komende 3 maanden uitgevoerd te worden.

Schoorsteen van pannendak verwijderen

Loze schoorsteen verwijderen. Deze is ongeveer 1 meter hoog, 1 meter breed en 60 cm dik. Boven de tweede verdieping. Afmeting van de schoorsteen is ongeveer 80 x 100 cm en 100 cm hoog.Wel met 2 nieuwe nokpannen 2 linker kantpannen en 2 rechter kantpannen. Het gaat om sneldek RBB pan. Hoekwoning. Steiger zetten is niet mogelijk maar vlak ernaast loopt een pad waar wel een steiger of hoogwerker geplaatst kan worden. Anders aan de voorzijde van het huis. Eventueel ook bij mijn ouders waar 2 schoorstenen te verwijderen zijn, ook boven de tweede verdieping. Dit is in Axel.

Reparatie pannendak

Een deel van mijn pannendak ligt er slecht bij. Het dakbeschot is niet goed, de balken weet ik niet en de panlatten zijn deels verdwenen. De aansluiting met muur en schuursteen moet door middel van lood of bitumen weer hersteld worden. Het gaat om ca 4 m2. Ik wil graag een goede reparatie van dit stuk dak.

Plat dak repareren of vernieuwen

Het betreft een lekkae op het platte dak. Deze heeft een oppervlakte van 16 m2 en dient gerepareerd of vernieuwd te worden.

Vernieuwen plat garagedak

Vernieuwen plat dak van de garage. Er is nu een lekkage. Ik weet niet of alleen het bitumen vernieuwd moet worden of ook het hout er onder. Afmeting is ongeveer 8 bij 4 meter.

Goten lekdicht maken

We hebben een serre tussen de schuur en het huis. We hebben het dak van de serre op de goten aangesloten maar op sommige delen drupt het soms. We zouden graag willen dat het wel waterdicht is. Gaat om 8 meter goot aan elke kant.

Nieuw dak op 2 schuurtjes

Nieuw dak op 2 schuurtjes, aan een geschakeld plat dak. Bitumen dak moet vervangen worden door bitumen of epdm. Dak is in totaliteit 6 bij 3 meter.

Daken dakkappellen vernieuwen

Aan de voor- en achterkant van het huis hebben we dakkappellen. Aan de achterzijde een dubbele van 7 meter breed en aan de voorkant een enkele 3 meter breed waarvan we graag het dak zouden laten vernieuwen. Ze hebben een plat dak en zitten op de eerste verdieping.