Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor vogelnest in de nok weghalen en dichtmaken:

Vogelnest in de nok weghalen en dichtmaken

De zijpan van ons dak is door onbekende reden verdwenen. Sindsdien zijn er vogels nestjes gaan maken in de nok. We willen deze nesten graag verwijderd hebben en weer een zijpan erop.
Onze klant uit Grijpskerke (Zeeland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vogelnest in de nok weghalen en dichtmaken uit heel Nederland:

Vogelnest in de nok van het dak verwijderen

Boven in ons 2 dak, we weten niet exact waar hebben vogels een nest gemaakt. Graag willen we dit nest laten verwijderen en de opening waar ze langs naar binnen gaan dicht laten maken. We hebben een 2 onder 1 dak woning.

Vogelnest in de nok weghalen en dichtmaken

In de nok zitten vogels. Het gaat om een hoekwoning. Graag offerte per mail voor het weghalen en dichtmaken

Vogelnest verwijderen en voorkomen

We hebben onder de nok van het dak een vogelnest zitten en helaas zijn de vogels ook onder de dakpannen geweest. Beide problemen moeten dus opgelost worden.

Vogelnest verwijderen en voorkomen

Ik heb onder de dakpannen een vogelnest die ik wil laten verwijderen en vogelwering plaatsen. Het nest zit in de nok van het huis, ik kan daar zelf niet bijkomen. Graag een offerte hiervoor en op welk termijn u beschikbaar bent.

Vogelnest uit nok verwijderen

Aan de zijkant van het huis waar een zijgevel aansluit op het puntdak zit een vogelnestje. Vanwege het lawaai willen wij het graag weg laten halen.

Vogelnest onder de nok verwijderen

Ik wil graag een vogelnest onder de nok van het dak op ongeveer 8 meter hoogte laten weghalen, het nest lijkt niet in gebruik te zijn. Tevens met gaas of iets dergelijks voorkomen dat de vogels terug komen. De nok is bereikbaar vanaf de zijkant (hoekhuis).

Vogelnest verwijderen en schroten aanbrengen

Ik wil graag een vogelnest laten verwijderen. Het nest zit in de nok onder een dakpan. Ook wil ik graag laten voorkomen dat er weer een nieuw nest komt.

Nokpannen vastzetten en dichtmaken

De nokpannen van onze woning liggen los, deze mogen worden vastgezet en afgedicht. Het gaat om 6 meter. We wonen in een hoekwoning, er zit een vogelnest onder de nok, aan de zijkant van het huis, deze mag worden verwijderd en het gat dichtgemaakt ter voorkoming van een nieuw nest.

Vogelnest in de nok van dak verwijderen

Onder de dakpannen zit een vogelnest. Deze wil ik graag laten verwijderen en het gat laten opvullen. Ook een verrotte plank dient vervangen te worden in de top van het huis.

Vogelnest verwijderen in de nok van het dak

In de nok van het dak van ons hoekhuis, naar het lijkt precies op de hoek, zit op +/- 8,5 meter hoogte een vogelnest. Dat willen we graag laten verwijderen, en indien mogelijk iets vogelwerends laten plaatsen.