Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Goes te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Goes heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Goes u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Goes of directe omgeving.

309 klanten uit Goes bevelen een bij Casius in Goes aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Goes bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Renesse, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: rieten kap plaatsen op onze nieuwe woning, dak vernieuwen van appartementencomplexen, inclusief isolatie en sedumdak, gehele dak verhoging 2 onder 1 kap buren ook, het realiseren van een nieuw dak op een woning, vervangen Rieten dak naar dakpannen leisteen, kantoordak isoleren en bitumen vervangen 220 m2, puntdak met asbest vervangen, inclusief isolatie en zonnepanelen, het renoveren van een groot zadeldak, het vervangen van dakpannen en controleren staat dak, dakpannen vervangen, isoleren en extra dakkapel aanbrengen, plat dak vervangen van woning met isolatie, asbest golfplaten verwijderen en nieuw dak plaatsen, dakpannen vervangen van 2 woonhuizen en 3 garages, het realiseren van een dubbel leien dak, plat en puntdak inspecteren en renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Goes staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Goes:

Dakpannen vervangen

We willen het dak vervangen + isoleren. Het is een Frans dak, de dakpannen moeten verwijderd worden en daarna wil ik er nieuwe pannen op laten leggen. Het gaat om 6 x 8 meter. Graag ontvang ik een offerte.

Dakbekleding vernieuwen met eventueel zonnepanelen erbij

Het huidige dak is aan vervanging toe en de overweging is op een groendak met eventueel zonnepanelen (9- tot 12) te laten construeren. Het is nu een bitumen dak. Het is een zadeldak van ongeveer 80 m2 met 30 tot 35 graden. Het is een twee-onder-een-kap en mijn buurvrouw wil absoluut niet haar dak vernieuwen. Bij de vergunning aanvraag zou ik graag hulp bij willen. Het oude dak wil ik graag laten afvoeren.

Rietendak vervangen door dakpannen

Ik wil graag een offerte hebben voor het vervangen van een rieten dak voor dakpannen. Er ligt nu riet op. 30 jaar oud. Maar door mos in slechte staat. We zouden er graag dakpannen op willen hebben zodat er ook zonnepanelen op kunnen. Oppervlakte van het dak is 390m2.

Dakgoten en regenpijpen vervangen

Ik zoek een loodgieter die de dakgoten en regenpijpen aan de voor- en achterzijde van de woning kan vervangen. Het betreft een hoekwoning. Het gaat ongeveer om 18 strekkende meter aan dakgoot. Dit zijn momenteel zinken dakgoten zonder bekisting.

Dakraam verwijderen en dak dichtmaken

Ik wil graag een dakraam laten verwijderen 30 bij 30 cm op de zolder.

Nokvorsten opnieuw leggen in cement en schoorsteen impregneren

Het opnieuw in de cement of flexim leggen van ongeveer meter nokvorsten de bestaande gebruiken of nieuwe Tevens het dak inspecteren repareren van defecte of scheef liggende dakpannen En impregneren van 1 schoorsteen Tevens ook gelijk bij de buren indien er een mooi aanbod komt

Complete dakrenovatie

De woning komt uit eind 1800 en het dak begint slecht te worden. De dakbalken dienen te worden vervangen en isolatie geplaatst. Daarna moeten er nieuwe pannen geplaatst worden waarbij rekening gehouden moeten worden dat er aan de achterzijde zonnepanelen geplaatst gaan worden. De dakdelen zijn 9 meter breed en ongeveer 2.50 meter hoog. Aan de voorzijde is er nog een klein uitstekend dakraampje aanwezig.

Bedekking van plat dak vervangen

De bedekking van een plat dak van ongeveer 30 m2 moet vervangen worden. Over de te gebruiken materialen en dergelijke laat ik mij graag adviseren door de vakman.

Lekkage aan dak opsporen en verhelpen

Het gaat om een hoekhuis uit de jaren 70. Het is een schuin dak met pannen, mogelijk dat de lekkage bij de dakvorst zit. De werkplek is goed bereikbaar maar er is misschien een steiger nodig. De afvoer van het afval wordt door de klant gedaan.

Plat dak vervangen

De bitumen bedekking van het platte schuurdak dient te worden vervangen en van de houten boeiboorden. Het gaat om ongeveer 23 m2. Graag ontvang ik advies over de mogelijke materialen voor de dakbedekking en de boeiboorden.

Plat dak bedekken

Van het tuinschuurtje lekt het dak. De dakbedekking bestaat transparant kunststof golfplaten. Afmetingen 2 x 3 meter. Deze moet vervangen worden. Tuin is redelijk goed bereikbaar.

Dak met dakpannen vervangen

Het vervangen van het gehele pannendak door keramische pannen. Lengte dak 12 x 6 en dit 2x Het is een puntdak met 2 dakkapellen waar dampwerende folie aangebracht is. Op de rest van het dak niet. De zinken goten van het grote dak dienen vervangen te worden. Zink of kunststof plaatsen. Circa 18 meter want achter is een aanbouw met plat dak. Ook de boeiboorden dienen vervangen te worden, door hout of trespa.

Solatube in de badkamer laten plaatsen

Graag zou ik vrijblijvend een offerte ontvangen om een Solatube te laten plaatsen in onze badkamer die dan door het plafond naar het dak (zolder) moet. We hebben een schuin dak met dakpannen.

Lichtkoepel maken in het dak van de badkamer

1 november krijgen wij de sleutels voor het nieuwe huis. Wij willen meer licht in de badkamer dat zich bevind op de eerste verdieping.

Reparatie aan een pannendak uitvoeren

Bij de doorvoer van de rookgasafvoer van de CV is kennelijk tussen de daar aanwezige dakpannen wat ruimte ontstaan, waardoor tijdens sterke regen buiten water naar binnen komt. Mogelijk, dat er een of meer dakpannen kapot zijn. Ik heb nog een 6-tal van deze pannen als reserve in mijn bezit.

Nokvorsten aansmeren

Ik wil graag de nokvorsten laten aansmeren over een lengte van 7 meter. Het betreft een 2 onder 1 kap woning.

Zinken bakgoten vervangen

Ik wil graag een vervanging van de zinken goten aan de voor- en achterzijde van de woning. Het is 2 x ± 7 meter. Ze hangen aan de bovenkant van de eerste verdieping. Aan beide kanten is er een uitloop voor een hwa. Alleen de uitlopen vervangen. Een goede kwaliteit goot is een vereiste.

Verzakte dakgoot repareren

Het betreft een vrijstaande woning met een zinken goot. Aan het uiteinde van goot is er ongeveer 2 meter verzakt. Graag laat ik dit beoordelen en repareren.

Dakgoot schoonmaken en vogelwering aanbrengen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het schoonmaken en aanbrengen van vogelwering op mijn dakgoten aan de voor- en achterzijde van de woning. Het betreft een rijtjeswoning van ongeveer 6 meter breed, met een betonnen dakgoot.

Garagedak renoveren

Ik heb een garage van 20 m² die geschakeld is met die van de buren. Er ligt bitumen dakbedekking op met grindballast. Ik heb aan mijn dak lekkage en wil het bitumen en de houten dakplaten die zijn aangetast laten vervangen. Daarna moet het grind worden herplaatst. Er moet ook een aansluiting van een HWA worden vervangen. Er moet een randafwerking op met een aluminium profiel. Er moet een goede waterdichte aansluiting worden verzorgd van het nieuwe bitumen op dat van de buren. Ik ontvang graag een offerte

Dakpannen vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van de dakpannen. Het gaat om een dak van ongeveer 80 vierkante meter, met 12 kantpannen aan de linker- en rechterzijde en 29 pannen op de nok van het dak. Verder zitten er in totaal 4 dakdoorvoeren op het dak en er is een uitbouw van ongeveer 1,70 meter lang. Er liggen nu oude kleine dakpannen op dus wellicht moeten de rachels iets moeten worden aangepast.

Plat dak met EPDM-folie en dakisolatie vernieuwen

Het betreft het vernieuwen van 27 m2 EPDM folie met dakisolatie op een plat dak. Tevens dient er 14 meter aluminium dakrand geplaatst te worden.

Kapotte lichtkoepel vervangen

De lichtkoepel op mijn plat dak is kapot en moet vervangen worden. De afmetingen zijn ongeveer 100 bij 70 cm.

Dakgoot vervangen of ombouwen

Ik wil mijn huidige dakgoot vervangen of laten ombouwen met een wat robuustere dakgoot van onderhoudsvrij materiaal. Lengte x breedte van mijn huis is 12 x 6 meter. De goten hangen op een hoogte aan de bovenzijde van de eerste verdieping, meter of 6 dus. De huidige dakgoot is iel en van kunststof. De regenpijpen hoeven niet meegenomen te worden. Graag een indicatie van kosten. Met streetview kunt u het huis zien.

Ombouw om de dakgoot maken

Ik wil graag om mijn dakgoot (nu van kunststof) een ombouw zodat de dakgoot er wat robuuster uitziet. De lengte van de dakgoot is 12 x 6 x 12 x 6.