Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dak van de stacaravan waterdicht maken:

Dak van de stacaravan waterdicht maken

Hierbij vraag ik u een offerte uit te brengen voor het waterdicht maken van mijn stacaravan op Camping Hoogduin in Cadzand. Het dak vertoont op diverse plaatsen lekkages, oorzaak hoogstwaarschijnlijk de poreus geworden toplaag van de dakbedekking. De caravan, een Muller Batavier van 1991, is al oud, maar wel goed bruikbaar. De afmetingen zijn: 3. 50 x 8,26, totaal dus plusminus 30 m2. Mij werd geadviseerd het dak te behandelen met Noxyde. Wilt u mij een offerte sturen waarin u aanbiedt deze behandeling door u te laten verzorgen? Vanzelfsprekend zou dit karwei zo snel mogelijk moeten worden uitgevoerd.
Onze klant uit Cadzand (Zeeland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dak van de stacaravan waterdicht maken uit heel Nederland:

Puntdak plaatsen op een stacaravan

Wij hebben een 6 jaar oude stacaravan op een recreatiepark staan. De caravan meet 10 x 3 meter en heeft een dak met een lichte ronding. Ik wil op dat dak graag een puntdak met metalen dakpanprofielplaten laten maken in de kleur bordeaux rood RAL 3004. Er moet eerst een onderstel of frame van gegalvaniseerd materiaal worden geplaatst. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Zinken dak van stacaravan beplakken

We hebben een stacaravan in Haastrecht staan. Er komt via het dak langzaam water binnen. Ik krijg het zelf niet onder controle omdat de oorzaak niet duidelijk is. Ik wilde mijn dak 27 vierkante meter dus dicht laten leggen. Dak is niet plat maar er zit iets van een ronding in. Graag wilde ik een vrijblijvende offerte ontvangen. Het dak is gemaakt van zink en het vervangende materiaal moet dakleer zijn. Het dak is 2,5-3 meter hoog.

Dakbedekking vervangen op een stacaravan

Wij hebben een stacaravan op een vakantiepark. We willen daarvan volgend voorjaar de bitumen dakbedekking en de aluminium daktrim laten vervangen. Er is geen lekkage. Het dak is 11 meter lang en 4 meter breed. Er ligt geen grindballast op. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Dak vervangen van stacaravan

Wij hebben lekkage aan ons dak van de Abi stacaravan. De caravan heeft een punt dak die nu bekleed is met aluminium. Wij zouden er graag een dak op willen met dakpan platen. De afmetingen van de caravan zijn 11.70 meter lang en 3.70 meter breed, in zijn geheel.

Dakbedekking op de stacaravan vervangen

Ik wil graag een nieuw dak op mijn Muller Batavier caravan. Er is op 1 plek lekkage en het betreft nog de originele dakbedekking. Het gaat om circa 30 m². De caravan staat in Renesse. Nieuwe dakbedekking moet duurzaam zijn (bestand tegen zeemeeuwen/grote temperatuurschommelingen). Graag vrijblijvende offerte

Dak van de stacaravan vervangen of repareren

Oude stacaravan met plat dak zou moeten vernieuwd worden met hoge isolatie bescherming eventueel pannendak 8x3meter

Schaderapport maken voor stormschade aan de stacaravan

Wij hebben waterschade op meerdere plekken. Er zijn takken en bomen opgevallen. Een stuk van het terras is weg en er is ook een boom op het dak gevallen, daardoor hebben we waterschade. Ook hebben we ruitschade, een stuk van het terras is weggespoeld. Bij goedkeuring door de verzekering graag de schade herstellen.

Nieuw dak op de stacaravan maken

Ik heb een oudere stacaravan gekregen, maar het dak lekt bij de luchtuitlaat van de wc. Ik heb het helaas verwaarloosd waardoor er nu grotere schade is ontstaan. Het plastic van het dak is zichtbaar en de plafondplaten komen naar beneden in de wc. Mijn vraag is of het de moeite waard is om het dak te repareren en of het nog mogelijk is. De caravan staat in een weiland, er is geen elektriciteit in de buurt.

Dakbedekking van stacaravan vervangen

Mijn stacaravan is 2.70 meter breed en 8.50 meter lang. Er ligt nu een bitumen dakbedekking op, op een zinken dak. Het geheel zit er 15 jaar op en is aan vervanging toe, voordat er lekkages komen. Er zijn al wat lapmiddelen aangebracht. De vakman is verantwoordelijk voor de afhandeling van het afval en het materiaal. De werkplek is goed bereikbaar.

Stacaravan verbouwen

Ik heb een stacaravan op een Camping in Den Ham (ov.). Nu wil ik het een en ander laten verbouwen. - Stofferen van alle banken, incl. Vervangen van diverse zitkussens. - Renoveren van douche en toilet - Aanbrengen van centrale verwarming, het verwijderen van gaskachel in de woon kamer. - Bekleden of schilderen van de buitenkant, inclusief aanbrengen van isolatie en nieuwe dakgoot - Leveren en aanbrengen kozijnen met dubbelglas. - Het maken van een nieuw dak incl. Plafond. - Binnen schilderwerk - Het vervangen van de kraan in de keuken.

Partners

Partners van Casius