Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dak van de stacaravan waterdicht maken:

Dak van de stacaravan waterdicht maken

Hierbij vraag ik u een offerte uit te brengen voor het waterdicht maken van mijn stacaravan op Camping Hoogduin in Cadzand. Het dak vertoont op diverse plaatsen lekkages, oorzaak hoogstwaarschijnlijk de poreus geworden toplaag van de dakbedekking. De caravan, een Muller Batavier van 1991, is al oud, maar wel goed bruikbaar. De afmetingen zijn: 3. 50 x 8,26, totaal dus plusminus 30 m2. Mij werd geadviseerd het dak te behandelen met Noxyde. Wilt u mij een offerte sturen waarin u aanbiedt deze behandeling door u te laten verzorgen? Vanzelfsprekend zou dit karwei zo snel mogelijk moeten worden uitgevoerd.
Onze klant uit Cadzand (Zeeland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dak van de stacaravan waterdicht maken uit heel Nederland:

Veranda aan stacaravan laten maken

Graag een offerte voor een veranda aan een stacaravan. Circa 7,30 meter breed en 2,50 meter diep. Hoogte circa 2 meter. Doorzichtig PVC dak. Balustrade van 75-80 cm hoog met verticaal hout met ruimte ertussen. Eventueel aan de binnenkant doorzichtig plexiglas. Natuurlijk ook ruimte voor het op/afstapje.

Dak van de stacaravan vervangen

Dak van chalet vernieuwen, oppervlakte 3,85 x 9,50 meter. Liggen houten shingles op en die moeten vervangen worden door bijvoorbeeld EPDM. Het is een schuin aflopend dak.

Nieuwe dakbedekking met dakisolatie aanbrengen

Bitumen dakbedekking met isolatie aan de bovenkant van het dak voor nieuwe aanbouw aan stacaravan, lessenaarsdak met helling 6 graden,oppervlak 6 bij 3.50 meter.

Nieuwe dakbedekking op de stacaravan maken

Ik heb een puntdak (platen) op mijn stacaravan. Aan de zonkant laat nu de groene coat laag los. Kan geen kwaad wat betreft lekkage maar is een lelijk gezicht. Wat kost het om de platen te vervangen? En wat kost het om het hele dak te vervangen? De caravan is 3,70 bij 8,30 meter.

PVC dak van stacaravan vervangen voor EPDM

Wij zouden graag het dak van onze stacaravan 8.50 x 3 meter laten vervangen. Op dit moment ligt er een PVC dak op en deze willen wij laten vervangen door een dak van EPDM. De caravan is goed bereikbaar.

Puntdak maken op een stacaravan

Ik heb een stacaravan in Nunspeet met een plat dak van 8,35 x 3 meter en wil nu hier een puntdak op. In het huidige dak zit een dakraampje in het douche en toilet gedeelte welke komt te vervallen. Heb wel 2 afvoerpijpen, geiser en kachel in het dak die terug moeten komen. Verders geen aanbouw.

Dak van de stacaravan vervangen of repareren

Ik wil het (pvc? ) dak van mijn stacaravan een Muller Batavier van 8.50 x 3.00 meter laten repareren of vervangen.

Terrasoverkapping bij stacaravan laten maken

Graag willen wij een simpele terrasoverkapping voor bij onze stacaravan. Graag met geïmpregneerd hout, lichtdoorlatend dak platten, dakgoot afvoer. Afmeting ongeveer 3 x 6 meter, hoogte 2.50 meter. Graag de kosten van de werkzaamheden en materiaal. Zie foto voor voorbeeld. Stacaravan staat in Hoeven (NB).

Reparatie plafond in stacaravan na lekkage

Tijdens de laatste storm is er door de nok water doorgelekt in onze stacaravan. Hierdoor is het gehele plafond nat geworden en is dit in alle vertrekken door gaan hangen. Uiteindelijk zal de bron van het probleem aangepakt moeten worden dus het dak en/of nok maar ook dient het gehele plafond vervangen te worden!

Gat in het dak van stacaravan repapreren

Ik wil graag het dak van mijn stacaravan laten maken. Misschien moet er een heel nieuw dak komen, want er zit een gaatje in. Het is aluminium. De caravan staat op camping Samoza in Vierhouten. Het merk van de stacaravan is Atlas en het is een Sahara uitvoering.

Partners

Partners van Casius