Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Zeeland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Zeeland heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Zeeland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Zeeland.

239 klanten uit Zeeland bevelen een bij Casius in Zeeland aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Zeeland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Rilland, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: asbest daken verwijderen en renoveren, asbest dak vervangen door dakplaten met zonnepanelen, daken schoonmaken en impregneren, nieuw zadeldak aanleggen, mansarde daken isoleren en voorzien van Tuille du Nord pannen, dakisolatie van buitenaf op het dakbeschot onder de pannen, pannen vervangen en zonnepanelen plaatsen, pannendak met dakramen aanbrengen, dak renoveren, dak bedekken met EPDM, dak renoveren, dakpannen dak vervangen, bourgondische tegelpannen aanbrengen op dak, pannendak volledig renoveren, dak vernieuwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in de provincie Zeeland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Zeeland:

maandag 23 april 2018

Dakpannen dak reinigen en ontmossen

Ik bezit een vrijstaande woning in Terneuzen (Zeeuws-Vlaanderen). Het heeft een pannendak uit 1996 met standaard zwarte betondakpannen. Het dakoppervlak is naar schatting 80-100m2. De woning is rondom vrij toegankelijk. Er zijn twee dakramen aanwezig en er zit redelijk veel mos op de pannen. Daardoor is er bij een dakraam al regelmatig regenwater binnengelopen omdat het mos zich ophoopt in de afvoerrand rond dit dakraam. Ik ben ook benieuwd naar de effecten van een coating op de dakpannen. Vanaf 27 april tot en met 4 mei ben ik op vakantie naar het buitenland, dus graag voor of na die tijd contact opnemen.
zondag 22 april 2018

Plat dak renoveren met EPDM

Ik wil een plat dak van 15 m2 laten isoleren en voorzien van afwerkboorden aan de gevel. Het dak is van bitumen.
vrijdag 13 april 2018

Dak isoleren en dakpannen hergebruiken

Isoleren van een bestaand dak met het hergebruik van dakpannen, het oppervlak van het dak is nog niet bekend omdat we nog geen sleutel hebben van het huis. Het dak moet van buiten geïsoleerd worden.
vrijdag 13 april 2018

Bedekking van plat dak vervangen

De bedekking van een plat dak van ongeveer 30 m2 moet vervangen worden. Over de te gebruiken materialen en dergelijke laat ik mij graag adviseren door de vakman.
dinsdag 10 april 2018

Dakherstel basisschool

Platte dak van de basisschool is toe aan onderhoud en dient gerepareerd te worden.
zondag 8 april 2018

Dakgoten van een tussenwoning vervangen

Dakgoot tussen twee woningen vervangen. De goot ligt in een houten onderbak. Lengte is circa 10 meter.
dinsdag 3 april 2018

Dak ontmossen

Ik heb mos groei op de dakpannen (zwarte sneldekkers) zitten. De oppervlakte van het dak is 6 x 4 meter.
donderdag 29 maart 2018

Nieuwe dakbedekking op de stacaravan maken

Ik heb een puntdak (platen) op mijn stacaravan. Aan de zonkant laat nu de groene coat laag los. Kan geen kwaad wat betreft lekkage maar is een lelijk gezicht. Wat kost het om de platen te vervangen? En wat kost het om het hele dak te vervangen? De caravan is 3,70 bij 8,30 meter.
zondag 25 maart 2018

Dak bedekken met EPDM

Het gaat om een plat dak (een verdieping hoog) bekleden met EPDM. De afmeting is 3 x 9 meter met een doorlaatpijp voor de cv. Het betonnen dak is momenteel bedekt met grind en oude dakbedekking. Deze zal ik zelf verwijderen.
zondag 25 maart 2018

Vervangen van PVC bedekking

De dakbedekking van ons platte dak dient vervangen te worden. Een plaatselijk klusbedrijf heeft een noodreparatie uitgevoerd. Echter willen wij het dak nu volledig laten vervangen. De oppervlakte is 56 m2 en de voorkeur gaat uit naar PVC.
zondag 25 maart 2018

Asbesthoudende golfplaten vervangen

Het verwijderen van een asbesthoudend, golfplaten dak van ongeveer 70 m2. Vervolgens plaatsen van nieuwe golfplaten op dezelfde manier afwerken als dat het nu is.
zaterdag 24 maart 2018

Volledige dakrenovatie en plaatsen Velux ramen

Het gaat om een volledige renovatie van een dak van circa 95 m2. De oude pannen moeten worden afgenomen en panlatten moeten worden afgevoerd. Daarna dienen nieuwe isolatieplaten worden gemonteerd (minimaal R 3. 5), nieuwe panlatten bevestigd en de afgehaalde oude dakpannen worden weer aangevuld met nieuwe pannen. Daarnaast wil ik graag nieuwe nokvorsten laten aanbrengen, nieuwe gevelpannen/kantpannen aan achterzijde van de gevel. En verder moeten er drie nieuwe Velux dakramen worden geplaatst met de afmeting: 114 bij 70 cm en één Velux dakraam van 55 x 78 cm. Momenteel zitten er 2 kleine oude plastic ramen in het dak.
zaterdag 24 maart 2018

Asbest dakrenovatie

Ik wil graag asbest golfplaten laten verwijderen. Het oppervlak van het dak is circa 45 m2 aan de achterzijde, waar ook een Velux dakvenster in zit. En aan de voorzijde is het dak oppervlak circa 20 m2. De constructie zal geen dakpannen aankunnen in verband met het gewicht, dus ik zou graag weten welke andere mogelijkheden er zijn? Wellicht wil ik ook gaan voor zonnepanelen op het toekomstige dak (zuidzijde ca. 45 m2). Ik laat me graag door u adviseren!
vrijdag 16 maart 2018

Nieuw hellend dak isoleren

We hebben nu een hellend pannendak. Er is geen asbest aanwezig. De kap mag geïsoleerd worden en dan beschot van hout met panlatten erop. Ongeveer tussen de 40 en 50 vierkante meter.
woensdag 14 maart 2018

Dakpanplaten op schuur monteren

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Stalen dakplaten of dakpanplaten; Wat is de huidige situatie? Bestaand dak met asbest. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het betreft een schuur waarop asbestplaten liggen. Die wil ik laten liggen en de dakpanplaten er over heen monteren. De schuur is naar schatting 15 x 9 meter.
dinsdag 13 maart 2018

Garagedak vernieuwen

Garagedak (mastiek) vernieuwen. 3X8 mtr - Isolatieplaten - Bitumen of EPDM - Daktrims etc. - Splitsen aanbrengen naburig dak
vrijdag 9 maart 2018

Dakdoorvoer laten plaatsen

Ik wil een dakdoorvoer plaatsen op het schuine dak voor de cv ketel. Het dak is niet zo heel schuin, maar wel 9 meter hoog ongeveer.
donderdag 8 maart 2018

Dakoppervlak van golfplaten voorzien

De schuur heeft 365 m2 dakoppervlak. Deze moet gedekt worden met eterniet golfplaten. Ik wil graag een prijs voor het leveren en plaatsen van de platen. Inclusief 26 meter nok en 27 meter windveer.
woensdag 14 februari 2018

Hellend pannendak isoleren en vervangen

Graag een offerte voor het uitvoeren van isoleren pannendak (100 m2) vanaf de buitenzijde (Basis scope). Het gaat over een zadeldak. Activiteiten voorzien: - steiger - weghalen pannen - weghalen panlatten - plaatsen isolatie platen buitenzijde - aanbrengen nieuwe panlatten - terugplaatsen pannen - randpannen correctie in verband met hoogte isolatie - nieuwe nokvorsten (rood) in verband met huidige met specie vast gezet. Optioneel prijs voor nieuwe pannen, dit graag in overleg.
vrijdag 2 februari 2018

Ontmossen van een rieten dak

Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) 45 m2 Waarop moeten de rietwerken uitgevoerd worden? Bijgebouw (tuinhuis, poolhouse, stal,.. ) Moeten er extra werken uitgevoerd worden? Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Onderhoud rieten dak + klein deeltje ontmossen.
woensdag 24 januari 2018

Vogelwering onder de zonnepanelen maken

Rondom mijn 12 zonnepanelen wil ik vogelwering (Kauwtjes) laten aanbrengen. Ongeveer 18 meter qua lengte. Vrijstaand huis met een achterom. Wat zijn de kosten hiervoor?
zondag 21 januari 2018

Dakpannen op de woning vervangen

Ik wil de dakpannen van de woning vervangen hebben. Dakpannen zijn 45 jaar oud, rood, en vies geworden. Prijs voor vervangen door gelijkvormige, zwarte, mat verglaasde pannen. Aantal afdrukpannen: 3490. Het gaat om 136 zijpannen en 61 nokpannen.
zaterdag 20 januari 2018

Dakgoot met stormschade vervangen

De kunststof dakgoot is eraf gewaaid door de storm en in 2 delen gebroken. De goot is 10 meter lang en 16 cm breed.
donderdag 18 januari 2018

Bitumen shingles vernieuwen

Bitumen shingles, zijn aan vervanging toe. Of oude eraf en nieuwe erop of nieuwe over oude.
donderdag 18 januari 2018

Prieel voorzien van shingles

Ik zou graag mijn prieel op de camping opnieuw laten voorzien van dakshingles en uiteraard de oude verwijderen. Het gaat om 4 weggewaaide dakvlakken (3 x 3 meter).

Partners

Partners van Casius