Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Zeeland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Zeeland heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Zeeland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Zeeland.

223 klanten uit Zeeland bevelen een bij Casius in Zeeland aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Zeeland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oostburg, Oost-Souburg, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: asbestdak van loods slopen en vervangen, asbest golfplaten vervangen door nieuw pannendak, asbestdak van loods slopen en vervangen, vervangen bitumen dakbedekking op plat dak van bedrijfspand, rieten dak leggen, nieuw rieten dak aanbrengen, dak van een boerenschuur isoleren, eterniet leien vervangen, asbest golfplaten door nieuwe golfplaten vervangen, nieuwbouw voorzien van rieten dak, dak vernieuwen en dakkapel plaatsen, dak, dakspanten en dakkapellen vervangen, schuin pannendak vernieuwen, scharnierkap aanbrengen op de woning, dakleien vervangen en aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in de provincie Zeeland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Zeeland:

maandag 23 oktober 2017

Dak vernieuwe

Wij zitten met meerdere lekkages in het dak, die nu nog op te vangen zijn met emmers. We kunnen niet op het oude dakbeschot werken i.v. m onze siergevel. Onze dakpannen grenzen nu precies aan de achterkant van onze siergeveltop aan. Ingewikkeld verhaal, haha. In de bijlage zie je ons huis aan de linkerkant. (Niet heel duidelijk, betere foto heb ik niet)
maandag 23 oktober 2017

Lekkage aan pannendak verhelpen

Ik heb een lekkage aan mijn pannendak. Ik wil graag een offerte voor het repareren van de lekkage. Het betreft ongeveer 2 m2. Er moet een gedeelte vervangen worden of opgevuld omdat er een stuk verrot is. Vervolgens wil ik het puin door de vakman afgevoerd hebben.
zondag 22 oktober 2017

Kunststof dakgoot vervangen

De dakgoot moet worden vervangen door een kunststof dakgoot. De dakgoot is 10 meter lang zonder hoeken.
vrijdag 20 oktober 2017

Dakbedekking op de stacaravan vervangen

Ik wil graag een nieuw dak op mijn Muller Batavier caravan. Er is op 1 plek lekkage en het betreft nog de originele dakbedekking. Het gaat om circa 30 m². De caravan staat in Renesse. Nieuwe dakbedekking moet duurzaam zijn (bestand tegen zeemeeuwen/grote temperatuurschommelingen). Graag vrijblijvende offerte
vrijdag 20 oktober 2017

Gehele dak van nieuwe pannen voorzien

Wij willen ons gehele dak van nieuwe dakpannen voorzien, en willen graag weten wat de kosten hiervan zijn. Het is een vrij groot dak, en er zit nog folie op de platen eronder, die eraf moet in verband met isolatie langs binnen. Het dak is ongeveer 130 m2.
woensdag 18 oktober 2017

Pannendak vernieuwen

Wij hebben onlangs een bouwkundig onderzoek gedaan. De dakpannen zijn poreus dus moeten vervangen worden. Het gaat om 70-75 m2 en het is een schuin dak. De nieuwe pannen moeten keramisch worden.
maandag 16 oktober 2017

Dakbeschot vervangen van oud boerderijtje

Het dakbeschot vervangen van een oud boerderijtje. De boerderij is uit 1870. Het gaat om ongeveer 50 m2. Kunt u komen kijken en offerte uitbrengen?
zondag 15 oktober 2017

Pannendak vernieuwen

Het betreft een jaren '30 woning met ongeveer 50 m2 aan pannen. De oude pannen dienen te worden verwijderd en afgevoerd en de nieuwe pannen geleverd en geplaatst.
donderdag 12 oktober 2017

Skelet van houten dak vervangen

Van een schuur moet het asbest dak vervangen worden. Helaas is de houten constructie dermate slecht dat het houten skelet vervangen moet worden. Van de schuur worden 2 muren verwijderd, dus zal er ook een houten stutbalk geplaatst moeten worden. Oppervlakte is plus minus 30 m2.
dinsdag 10 oktober 2017

Asbestdak van loods slopen en vervangen

Dak slopen en vervangen . Loods van 30 x 13,5 dak per kant 7 mtr, geheel rondom bereikbaar. Met diverse lichtplaten of straten. Geheel afgewerkt met zijkanten en nok
maandag 9 oktober 2017

Platen van dak verwijderen en leggen

Het asbestdak van de loods slopen en vervangen. Gaat om loods van 30 x 13.5 meter met licht hellend dak. Leggen jullie ook nieuwe platen met vijf lichtstraten erin? Rondom vrij toegankelijk waarbij de helft bestraat is en de andere helft gras. Het dak begint op ongeveer 3.5 meter. Er kan snel gestart worden.
maandag 9 oktober 2017

Renovatie van dak en goten

Volgend jaar zou ik mijn dak van een vrijstaande woning, beneden en 1ste etage, willen laten renoveren. Het gaat om ongeveer 130 m2. De oude pannen moeten eraf, de tengels en latten moeten eraf en vervangen worden voor nieuwe op de juiste maat voor de nieuwe dakpanpanelen of pannen. Aan de voorkant dient de goot vervangen te worden, er moet een boeiboord komen over 14 meter met een zinken goot daaraan. 16 meter nokpannen en aangezien het een vrijstaande woning is zal er ongeveer 50 meter afwerkt moeten worden m.b.t. de buitenranden. Verder staan er nu 5 kleine pijpjes o het dak voor o.a. afvoer van de kooklucht en douchedampen. Omdat niet alles is geïsoleerd zou ik graag in plaats van dampfolie een laagje Aluthermo 10mm onder het latwerk hebben. -reflecterende-isolatie/quattro#quattro-caracteristiques.
vrijdag 6 oktober 2017

Goot repareren of vervangen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het repareren of vervangen van de dakgoot. Op dit moment is het een zinken dakgoot met een houten bekleding. De voorkeur gaat uit naar een onderhoudsvrije goot indien mogelijk. De lengte van de goot aan de voorzijde is ongeveer 10 meter.
vrijdag 29 september 2017

Bakgoot laten vervangen en vochtprobleem oplossen

HET GROTE PROBLEEM : Fundering onder de dressing is voor een afstand van een 10 a 15 meter vochtig. Nat tot zelfs 1 meter diep. Mogelijks zelfs dieper. Dat vocht zit dus tegen de muur waardoor de muur nat blijft en vocht verder naar binnentrekt. Oorzaak: Die dakgoot en regenpijp die kapot is. Enorm groot dak erboven waardoor debiet van water welke naar beneden komt bij regenweer zeer groot is. Daar valt een massa water naar beneden. Oplossing : 1 ) Zo snel mogelijk dakgoot - is geen dakgoot doch BAKGOOT - vervangen; 2 ) Natte grond eruit halen - halve meter van muur - en droge grond insteken. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval wordt door de klant gedaan
dinsdag 26 september 2017

Asbestsanering van een schuurdak

Ik heb een grote schuur waarop ongeveer 500 m² asbesthoudende golfplaten liggen, op een zadeldak met een nokhoogte van ongeveer 10 meter. Ik wil dat dak laten saneren en daarvoor offertes ontvangen. Ik bezit nog geen asbestinventarisatierapport.
vrijdag 22 september 2017

Dakgoot vervangen door kunststof goot

Wij wonen in een tussenwoning en ik wil aan de voor- en achterzijde de dakgoten laten vervangen door kunststof goten. Die moeten goed aansluiten op de goten van de buren. Ik wil hiervoor graag uw prijsindicatie ontvangen.
donderdag 21 september 2017

Schuin dak opnieuw bedekken

Schuin dak van de schuur opnieuw bedekken. Er liggen nu golfplaten op. Ik wil er polycarbonaat platen op laten leggen. Platen van 2.14 x 0.83 meter. En enkele draagbalkjes moeten vernieuwd worden. Oppervlakte van het dak is 5.60 x 4.40 meter.
maandag 18 september 2017

Lekkage aan dak opsporen en verhelpen

Het gaat om een hoekhuis uit de jaren 70. Het is een schuin dak met pannen, mogelijk dat de lekkage bij de dakvorst zit. De werkplek is goed bereikbaar maar er is misschien een steiger nodig. De afvoer van het afval wordt door de klant gedaan.
vrijdag 15 september 2017

Plat dak vervangen

De bitumen bedekking van het platte schuurdak dient te worden vervangen en van de houten boeiboorden. Het gaat om ongeveer 23 m2. Graag ontvang ik advies over de mogelijke materialen voor de dakbedekking en de boeiboorden.
vrijdag 15 september 2017

Leien dak met asbest op woonhuis vervangen

Mijn huis heeft een dak met asbest leien. Het dak is ongeveer 84 m2. Wat zouden de kosten zijn dit te laten vervangen door kunststof leien en is het voordeliger om het met 3 huizen tegelijk te doen? Er is een inventarisatie rapport aanwezig.
vrijdag 15 september 2017

Nieuw dak op de stacaravan maken

Ik heb een oudere stacaravan gekregen, maar het dak lekt bij de luchtuitlaat van de wc. Ik heb het helaas verwaarloosd waardoor er nu grotere schade is ontstaan. Het plastic van het dak is zichtbaar en de plafondplaten komen naar beneden in de wc. Mijn vraag is of het de moeite waard is om het dak te repareren en of het nog mogelijk is. De caravan staat in een weiland, er is geen elektriciteit in de buurt.
vrijdag 8 september 2017

Daklekkage repareren

Daklekkage opsporen en repareren, betreft plat dak van 20 - 24 m2
vrijdag 8 september 2017

Dak repareren

Wij hebben een daklekkage. Deze laat ik graag door de vakman opsporen en beoordelen. Het dak met de pannen dient óf gerepareerd óf vervangen te worden. De oppervlakte is 15 m2.
woensdag 6 september 2017

Dakpanplaten leggen

Ik zou graag een vrijblijvende offerte aan willen vragen voor het isoleren en plaatsen nieuwe dakpannen platen. Het dak is 41 m2.
woensdag 30 augustus 2017

Daklekkage opsporen en repareren

Een paar weken geleden heeft het heel erg gestormd en sinds dien hebben we lekkage op het dak. Vooral bij slechter weer hebben wij er meer last van. Het dak heeft dakpannen, en het huis huis en dak zijn 9 jaar oud. De lekkage zit op zolder (echt in de nok).

Partners

Partners van Casius