Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Zeeland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Zeeland heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Zeeland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Zeeland.

247 klanten uit Zeeland bevelen een bij Casius in Zeeland aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Zeeland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Renesse, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak renovatie/asbest saneren/dakkapellen en dakramen, pannendak vervangen door geisoleerd dak met nieuwe pannen, dak vernieuwen, nieuw zadeldak incl constructie, isolatie en pannen, het opnieuw bedekken van een groot dak, deel van plat dak bedrijfspand vernieuwen, dakpannen, dampfolie, isolatie vervangen en plaatsen van zonnepanelen, dakpannen vervangen, dakkapel realiseren en dak vervangen door kunstriet, sedumdakbedekking realiseren, het vervangen van een wolfdak 600m2 pannendak isolatie en lichtstraten, dakisolatie, pannen vervangen en zonnepanelen installeren, rieten dak vervangen door dakpannen, een puntdak renoveren, rieten dak leggen op 7 vakantie huizen van 90m2 per huis en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in de provincie Zeeland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Zeeland:

donderdag 27 februari 2020

Daklekkage opsporen

Ik heb last van een lekkage en ik weet niet waar het vandaan komt. Het komt wel uit het dak. Ik heb een plat dak van 7 x 3 meter en een stukje schuin dak van 3 x 4 meter. Ik wil graag weten wat de oorzaak is en dit laten verhelpen.
donderdag 20 februari 2020

Zinken dakgoot vervangen of deel ervan

Ik wil graag een deel van de dakgoot vervangen hebben. Het is een houtenbak met zink. Een deel hiervan is rot. Ook een paar houten dragers zijn slecht. 13 meter. Het is op de tweede verdieping.
woensdag 19 februari 2020

Isoleren van mijn dak

Wij zijn opzoek naar een partij die ons pannendak kan isoleren één deel van het dak is ongeveer 25m2 en de andere helft is 3 x 4m en een ander deel van 1 x 6 meter. Van buitenaf isoleren of van binnenuit, graag advies hierover.
maandag 10 februari 2020

Dak vernieuwen

Ik zou graag een prijsopgave ontvangen voor mijn dak. Is een Franse kap van ongeveer 62 m2. Ik wil mijn dakpannen verwijderen + afvoeren, dakplaten plaatsen en daarna wil ik er nieuwe dakpannen op plaatsen.
maandag 20 januari 2020

Dak/ slaapkamers thermisch isoleren

Ik wil mijn dak van binnen uit laten isoleren. Ik heb een dak met dakpannen, schuin dak, circa 160 m2. Ik wil graag advies wat de beste oplossing is om het te isoleren. Ik heb in de slaapkamers een verlaagd plafond, hier zou het geïsoleerd kunnen worden, of op zolder. Op zolder woont niemand, het is echt voor de slaapkamers die heel koud zijn. Het dak heeft wel iets van isolatie, maar dat is heel oud. Ik wil graag advies over het soort isolatie materiaal, en of isoleren van het plafond van de slaapkamers beter is dan op zolder of anders om.
zaterdag 18 januari 2020

Dak renovatie + isoleren

Het betreft een bungalow met een totaal dak oppervlak van +/- 180 m2 Bestaande dak pannen vervangen. huidige isolatie (5 cm piepschuim) voldoet ook niet meer aan de huidige standaard
donderdag 16 januari 2020

Sedumdak aanleggen

Het dak heeft een eenzijdig oppervlakte van 50 m2. Het is een carport in aanbouw en het dak is gesloten mat ozb platen en waterdicht folie. Kan ik eenzijdig een grasdak leggen en aan andere kant een pannendak? Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.
woensdag 15 januari 2020

Boeiboord repareren

Ik wil graag de boeiboorden van mijn bijkeuken laten repareren/vervangen. De oude zijn er gedeeltelijk afgewaaid met de storm. Het gaat om een stuk van 25 cm hoog, 4 meter lang (en bij vernieuwen:) een stuk van 25 cm hoog en 2 meter lang.
donderdag 2 januari 2020

Garage en dak vervangen

Vervangen van het garage/bijkeuken en keuken dak (plat). Huidig: Bitumen Nieuw: EPM Uit te voeren: zodra het 'mooi' weer is Oppervlakte: circa 50 m2 Oude materiaal ook graag afvoeren, plek is makkelijk te bereiken voor de vakman.
woensdag 18 december 2019

Het van buitenaf isoleren van ons dak

Wij hebben een schuin dak van 109 m2. De dakpannen en panlatten worden door ons verwijderd. Dak is balklaag met zachtboard platen peer renovatie panlatten en dakpannen worden door ons zelf teruggeplaatst. De nok van de woning is ongeveer 5 meter hoog.
zaterdag 14 december 2019

Dakgoot vervangen

Ik wil een kunststof dakgoot vervangen door zink. 6 meter. Afvoeren doe ik zelf. Graag ontvang ik een offerte.
maandag 2 december 2019

Boeiboorden vervangen van een bungalowwoning

Met spoed moeten de boeiboorden van een bungalow worden vervangen. Ik denk dat de boeiboorden van hout zijn. Het materiaal dat ervoor terug komt, maakt niet zoveel uit, het moet zo goedkoop mogelijk zijn. De omtrek van het huis is ongeveer 70 meter. De boeiboorden zouden ook afgevoerd moeten worden. Het is makkelijk te bereiken en zit op ongeveer 3 meter hoog.
dinsdag 26 november 2019

Dak isoleren

Oud huis uit 1928. Schuin dak met dakkapel. Binnenwand aan dak plaatsen en Isoleren. Er is een zolder. Hiervoor offerte van bedrijven die dit doen. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest Gaat om 80 a 100 m2, graag aan de binnenkant isoleren.
woensdag 13 november 2019

Kunststof dakplaten van een overkapping opnieuw leggen of vervangen

Ik wil graag 2 kunststof dakplaten opnieuw laten leggen van een tuin overkapping. Deze liggen niet goed. Mogelijk moet het vernieuwd worden, maar dat kan de vakman beter beoordelen. De platen zijn 1,80 meter per stuk. De locatie is goed toegankelijk oom de klus uit te voeren.
woensdag 6 november 2019

Aluminium dakplaten leveren en monteren

Ik heb een afgeknot schilddak en deze heeft nu een bitumen dakbedekking. Ik wil graag aluminium dakpanplaten erover laten monteren zodat het er mooier uitziet. Het dak is ongeveer 120 m2. Huis heeft een staal constructie. Boven op het dak zijn 4 stalen balken met elkaar verbonden door houten balken, daaroverheen zitten platen, daarop 10 cm isolatie schuim, daarop bitumen. Ik weet dus niet of het mogelijk is en zou dit graag met u bespreken. Het is een vierkant dak. Het is een vrijstaand huis, rondom is erbij te komen. De dakgoot zit ongeveer op 8 meter hoogte, dus er moet een stelling komen.
donderdag 24 oktober 2019

Dakbekking vervangen

Bungalow met plat dak van ongeveer 200 m2 met grinddekking en enkele doorvoeren en 1 niveauverschil (15 cm). De grinddekking wil ik er weer terug op hebben. Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? EPDM, Ik laat mij adviseren door de vakman.
maandag 21 oktober 2019

Sedumdak realiseren

Graag zou ik een sedumdak willen hebben, maar ik weet niet of dit mogelijk is. Graag zou ik advies willen hebben over de mogelijkheden en als dat kan een offerte. Ik heb een plat dak met bitumen. Het is een vrijstaande woning van ongeveer 60 m2. Graag oude dakbedekking afvoeren.
woensdag 9 oktober 2019

Verhogen van dakhelling, aanbrengen dakisolatie en vervangen nokvorsten

Ik heb een dak van 30° en met een oppervlakte van 230 m³. De dakpannen zijn nog goed, maar de nokvorsten zijn vast gemetseld en zullen dus vernieuwd moeten worden. Ik wil het dak vernieuwen omdat ik een goed geïsoleerd dak wil terwijl de aanwezige isolatie het onmogelijk maakt om dit te doen. Zelf zat ik te denken aan peerplaten, maar als de vakman het zelf anders inschat sta ik voor andere opties open. Daarnaast is het de bedoeling dat de helling van het dak wordt verhoogd naar 60°. De vergunningen kan ik zelf regelen.
zondag 6 oktober 2019

Shingels vervangen

Shingels vervangen van oost- en westkant van dak (hellend puntdak). Oppervlak is 2 keer 30 m2. Op westkant liggen 6 zonnepanelen welke gedemonteerd en weer gemonteerd moeten worden. Dakconstructie (houten balken en beplating) zelf is goed en hoeft niet vervangen te worden. Ook graag een prijsopgave wanneer de shingels worden vervangen door dakpannen (plus het rachelwerk dan erbij).
dinsdag 1 oktober 2019

Dak reparatie

Vervangen van 5 stuks sandwichdakpanprofieldak met sandwichplatengoot bekleed met EPDM vanwege schade. Tevens tijdelijke demontage kopgevel van potdekselplanken om het dak te kunnen vervangen (5 x 3 mtr)
maandag 30 september 2019

Dakbekleding vernieuwen met eventueel zonnepanelen erbij

Het huidige dak is aan vervanging toe en de overweging is op een groendak met eventueel zonnepanelen (9- tot 12) te laten construeren. Het is nu een bitumen dak. Het is een zadeldak van ongeveer 80 m2 met 30 tot 35 graden. Het is een twee-onder-een-kap en mijn buurvrouw wil absoluut niet haar dak vernieuwen. Bij de vergunning aanvraag zou ik graag hulp bij willen. Het oude dak wil ik graag laten afvoeren.
woensdag 11 september 2019

Dakpannen vernieuwen en een nieuwe dakgoot realiseren

Graag laten we het dak vervangen. Er liggen nu dakpannen op. Het is een licht hellend dak met dakpannen, twee Veluxen, 2 luchttoevoeren en 1 CV doorvoer. In totaal is het 30 m2. Het onderdak is in prima staat en is 18 mm underlaymentplaat. Ook zou er 10 meter nieuwe goot voorzien moeten worden. De hoogte van het dak is 3 meter op het laagste punt, 4 meter op hoogste punt. Het dak is goed bereikbaar. We willen aluminium dakpanplaten misschien met enige isolatie, afhankelijk van de meerprijs. Graag de dakpannen verwijderen (wijzelf brengen ze naar het stort), en verder het dak 100% lekvrij leggen.
vrijdag 30 augustus 2019

Rietendak vervangen door dakpannen

Ik wil graag een offerte hebben voor het vervangen van een rieten dak voor dakpannen. Er ligt nu riet op. 30 jaar oud. Maar door mos in slechte staat. We zouden er graag dakpannen op willen hebben zodat er ook zonnepanelen op kunnen. Oppervlakte van het dak is 390m2.
donderdag 29 augustus 2019

Dak isoleren en bedekken

Ik wil graag geïsoleerde dakpanplaten ongeveer 60 m2. Licht hellend puntdak. Graag isolatiewaarden van ongeveer 4 à 6 cm
vrijdag 9 augustus 2019

Dakgoten en regenpijpen vervangen

Ik zoek een loodgieter die de dakgoten en regenpijpen aan de voor- en achterzijde van de woning kan vervangen. Het betreft een hoekwoning. Het gaat ongeveer om 18 strekkende meter aan dakgoot. Dit zijn momenteel zinken dakgoten zonder bekisting.

Partners

Partners van Casius