Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Zeeland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Zeeland heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Zeeland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Zeeland.

244 klanten uit Zeeland bevelen een bij Casius in Zeeland aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Zeeland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oostburg, Oost-Souburg, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: kunstriet van mansarde dak vervangen, dak vernieuwen met dakkapellen of opbouw, epdm plus groen dak vervangen op meerdere garage daken, dak vervangen, dak isoleren en dakpannen vervangen, het realiseren van groen dak i.c.m. zonnepanelen. over 702m platdak, dakbedekking vervangen en groen dak leggen op meerdere garages, boerderijdak van 300 m2 isoleren, een sedumdak realiseren op een loods, dak isoleren en dakpannen vervangen, dak isoleren, rieten dak vervangen door dak, pannendak isoleren, vervangen pannen en goot en schoorsteen opmetselen, dakpannen vervangen op twee daken, complete dakvernieuwing en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in de provincie Zeeland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Zeeland:

woensdag 11 september 2019

Dakpannen vernieuwen en een nieuwe dakgoot realiseren

Graag laten we het dak vervangen. Er liggen nu dakpannen op. Het is een licht hellend dak met dakpannen, twee Veluxen, 2 luchttoevoeren en 1 CV doorvoer. In totaal is het 30 m2. Het onderdak is in prima staat en is 18 mm underlaymentplaat. Ook zou er 10 meter nieuwe goot voorzien moeten worden. De hoogte van het dak is 3 meter op het laagste punt, 4 meter op hoogste punt. Het dak is goed bereikbaar. We willen aluminium dakpanplaten misschien met enige isolatie, afhankelijk van de meerprijs. Graag de dakpannen verwijderen (wijzelf brengen ze naar het stort), en verder het dak 100% lekvrij leggen.
vrijdag 30 augustus 2019

Rietendak vervangen door dakpannen

Ik wil graag een offerte hebben voor het vervangen van een rieten dak voor dakpannen. Er ligt nu riet op. 30 jaar oud. Maar door mos in slechte staat. We zouden er graag dakpannen op willen hebben zodat er ook zonnepanelen op kunnen. Oppervlakte van het dak is 390m2.
donderdag 29 augustus 2019

Dak isoleren en bedekken

Ik wil graag geïsoleerde dakpanplaten ongeveer 60 m2. Licht hellend puntdak. Graag isolatiewaarden van ongeveer 4 à 6 cm
vrijdag 9 augustus 2019

Dakgoten en regenpijpen vervangen

Ik zoek een loodgieter die de dakgoten en regenpijpen aan de voor- en achterzijde van de woning kan vervangen. Het betreft een hoekwoning. Het gaat ongeveer om 18 strekkende meter aan dakgoot. Dit zijn momenteel zinken dakgoten zonder bekisting.
vrijdag 9 augustus 2019

Vervangen van dakpannen en onderdak van klein puntdak

Ik wil een klein, bestaand puntdak voorzien van nieuwe dakpannen en onderdak. Het dak is ongeveer 4 x 3 meter. De vakman moet dus alles eerst verwijderen.
woensdag 7 augustus 2019

Dak bedekken met bitumen

Aanbrengen nieuwe laag bitumen op de dakbedekking (huidige laag is 21 jaar oud en lekkage) op het plat dak van de garage (ca 36m2) en de dakkapel (ca 4,5m2).
dinsdag 6 augustus 2019

Dak bedekken met riet

Plaatsen van rieten dak op een nieuwe aanbouw. Breedte dakvlak is 4.8 M , en hoogte van goot naar nok is 4.4 M , de dakhelling is 45 graden. Aan 1 zijde komt het rieten dak tegen een hogere en bredere eindgevel van een grote schuur aan.
maandag 5 augustus 2019

Dak renovatie

Het betreft hier een plat schuurdak met afmeting +/- 6 m 38 x 2 m 66 (buitenkant opgemeten). Op dit moment lekt het dak op diversen plaatsen door. (vezelplaat) Het is een bitumen dak van 40+ jaar oud. Ik zou graag het complete dak laten vervangen voor een nieuw dak.
maandag 5 augustus 2019

Asbest golfplaten vervangen door geïsoleerde golfplaten

Gaarne 150 m2 golfplaten dak van ons huis vervangen. Ik heb nog geen rapport.
woensdag 31 juli 2019

Dakrenovatie

Ik wil het dak van mijn huis renoveren. Dakpannen kan ik zelf verwijderen aan beide kanten. Renovatieplaten moeten worden gemonteerd waarna nieuwe pannen aan voorzijde en aan de achterzijde rekening houden met plaatsing van indak PV panelen. Ook moet er nog rekening gehouden worden met een kachelpijp. Goten te vervangen na montage en afwerking dak. Graag offertes gesplitst in arbeid en materiaal. Oppervlakte dak ongeveer 25 m2 per kant
maandag 29 juli 2019

Plat dak veranderen in hellend dak

Ik heb een plat dak en hier wil ik een nieuw hellend dak met lichtgewicht dakbedekking van maken. Afmeting 9 bij 13 meter.
woensdag 24 juli 2019

Bitumen dak herstellen

Ik heb een plat dak waar bitumen op ligt. Er zitten een paar zwakke plekken in en dit wil ik laten herstellen. Het dak is 40 m2.
dinsdag 23 juli 2019

Zinken dakgoot vervangen

Graag zinken dakgoten aan de voor- en achterkant van de woning vervangen voor kunststof goten en afvoeren. De totale lengte aan goten bedraagt ca. 12 meter (verdeeld over drie stukken).
woensdag 17 juli 2019

Kantplanken dakgoot controleren en vervangen

Graag wil ik u verzoeken zsm contact op te nemen ivm een kant plank die los is gekomen van mijn dakgoot. - Graag zou ik een prijs willen hebben om de overige kantplanken te checken en indien er gevaar is dat ze loskomen te verwijderen. - Vervolgens een offerte voor vervanging van alle kantplanken voor onderhoudsvrij plaat materiaal en het schoonmaken van de dakgoot.
dinsdag 2 juli 2019

Groendak plaatsen

Hierbij ontvang ik graag een offerte voor een sedum dak. We hebben 2 jaar geleden het oude garage dak laten vervangen door EPDM. Het gaat om 31,5 m2 of 63 m2 (afhankelijk of de buren mee doen of niet).
vrijdag 14 juni 2019

Dakraam verwijderen en dak dichtmaken

Ik wil graag een dakraam laten verwijderen 30 bij 30 cm op de zolder.
donderdag 13 juni 2019

Dak bedekken met EPDM

Ik wil het dak van mijn aanbouw opnieuw bedekken met EPDM. Het is L-vorm bouw (garage , aanbouw ) afmeting garage is 9 x 3 m , 4,4 x 3 m 2 x hemelwater afvoer, 1 x luchtafvoer voor afzuigkap. Graag een offerte.
maandag 27 mei 2019

Dak bedekkng met groen

Ik wil nieuwe dakbedekking laten plaatsen. Ik heb interesse in een groen dak en ik wil graag weten wat de mogelijkheden zijn. Het gaat om 830 m2.
zondag 26 mei 2019

Dakpannen vervangen van pannendak

ik wil het pannendak van mijn huis laten vervangen het betreft ongeveer 40-43 m2. De onderlaag behoeft uitsluitend een folielaag te zijn. Alle materialen kunnen door de dakdekker worden geleverd. Graag een prijs per m2. Het betreft indien nodig het gehele dak vervangen. Indien mogelijk renovatie van een deel van het dak.
donderdag 23 mei 2019

Dakrenovatie uitvoeren

We willen nieuwe dak pannen, van die platte zwarte nieuwe dak latten en eventueel isolatie. We weten zelf niet wat het beste is langs buiten of binnen isoleren als het langs binnen beter is doen wij dat zelf wel het is een Franse kap met dakkapel erop. Ik schat dat het ongeveer 60 m2 is.
donderdag 16 mei 2019

Dak van de schuur isoleren

Ik wil het dak van mijn schuur opnieuw laten leggen met sandwich platen voorzien van dakpanprofiel. De goot ligt nu op de spouw en deze moet aan de buitenmuur komen te hangen in kunststof. De dak gordingen zijn in goed staat. Schuur is 9 meter breed en 8 meter diep goothoogte is 6 meter dakhelling +-40 graden.
donderdag 9 mei 2019

Een groen dak realiseren op de uitbouw

Ik zoek een dakdekker die het dak van mijn uitbouw tot een groen dak kan maken. Het gaat om een dak van 6 bij 3 meter. Het gaat om een betonnen dak. Het dak is goed bereikbaar.
donderdag 9 mei 2019

Het dak van een hoekwoning renoveren

Ik zoek een dakdekker voor het renoveren van ons dak. Het gaat om het isoleren van het dak en het vervangen van de dakpannen en panlatten. De oppervlakte van het dak betreft 48 m2. Het gaat om een hoekwoning.
woensdag 8 mei 2019

Dakinspectie, ontmossen en dakgoot ontstoppen

Huis met twee schuine daken in bosrijke omgeving. Op sommige delen zitten mos. Ook is volgens mij de middengoot verstopt en is er een lekkage. Graag offerte voor dakinspectie, ontmossen en vrijmaken van de goten en eventueel de lekkage verhelpen (al komt die waarschijnlijk omdat een stukje lood niet goed zit. (Dakbedekking en oppervlakte dak niet bekend, ik denk meer dan 100 m2)
maandag 29 april 2019

Groen dak aanleggen

Het betreft een plat dak van 26 m2. De balklaag van het dak is zeker sterk genoeg (150mmx150mm douglas balken op 550 mm hart op hart afstand). Het dak is beschermd met EPDM en is net nieuw. Volgende week wordt er grind op aangebracht. Het zien er naar uit dat we tegen de verwachting in na de verbouwing mogelijk nog voldoende budget over houden om het tot groen dak te maken. We willen graag hoge grassen zodat deze boven de dakrand uit komen. Kunt u hiervoor een offerte uitbrengen? Bij voorbaat hartelijk dank!

Partners

Partners van Casius