Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Zeeland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Zeeland heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Zeeland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Zeeland.

228 klanten uit Zeeland bevelen een bij Casius in Zeeland aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Zeeland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oostburg, Oost-Souburg, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: asbest golfplaten vervangen door nieuwe dakbedekking, rieten dak leggen, asbest verwijderen en nieuwe golfplaten leggen, nieuwe rieten kap maken, verbouwing van een bijgebouw, inclusief asbestsanering van het dak, rieten dak laten vernieuwen, asbest platen verwijderen en nieuwe golfplaten leggen, pannendak aanbrengen op een schoolgebouw, asbesthoudend leidak vervangen, pannendak vernieuwen, betonnen dakpannen vervangen, asbest verwijderen van daken, dakinspectie en eventueel -vervanging, dak totaal vernieuwen inclusief dakkapellen, dak van boerderij vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakgoot en regenpijp of dakdekken en dakreparaties in de provincie Zeeland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Zeeland:

zaterdag 16 december 2017

Zinken dakgoten vervangen

De vervanging vindt plaats aan de voorkant en aan de achterkant van het huis. Alles moet vervangen worden.
vrijdag 15 december 2017

Nieuwe dak met isolatie en dakkoepels aanbrengen

Graag een nieuw dak met isolatie en koepels en 3 verluchtingskanalen voor een oppervlakte van ongeveer 150 m2. Dit is een afbeelding hoe het nu eruit ziet.Er komt verandering in bij gebouw vanachter tot de garage en in die bijgebouw 2 koepels en van voor in de living ook een koepel.
dinsdag 5 december 2017

Dakpannen vervangen alsmede nokvorsten

Ik wil van ons dak van 80 m2 de dakpannen en nokvorst van 5.30 meter vervangen. Een steiger is nodig, omdat het dak op de eerste verdieping zit.
zondag 3 december 2017

Nieuwe dakbedekking op flauw hellend dak

Ik laat binnenkort door een aannemer mijn dak vervangen. Er wordt een geïsoleerd dak geplaatst en ik ben nu aan het bekijken wat voor afwerking ik daar op wil laten aanbrengen. Het gaat om een flauw hellend dak van ongeveer 150 m². Ik wil graag uw offerte ontvangen voor PVC, EPDM, APAX en bitumen. Ik verwacht dat het werk aan het dak pas in het nieuwe jaar zal starten.
woensdag 22 november 2017

Daklekkage repareren

Ik heb lekkage in mijn dak en zou dit graag verholpen willen hebben. Het gaat om een boerenschuur van 45 meter lang en het dak is 10 meter hoog. Het puin mag afgevoerd worden.
zondag 19 november 2017

Dak vernieuwen

Het dak van mijn hoekwoning wil ik graag laten vernieuwen. De oude pannen moeten verwijderd worden, lekkage laten verhelpen, isoleren en nieuwe pannen plaatsen. De oppervlakte van het schuine dak is ongeveer 50 m2.
maandag 13 november 2017

Dakpannen dak compleet vervangen

24 m2 meter pannendak vervangen folie, tengels, panlatten en dakpannen.
maandag 13 november 2017

Dakpannen inspecteren, reinigen en impregneren of coaten

Ik heb lekkage in de spouwmuur en loopt via de binnenafwerking van het raamkozijn naar binnen toe. Mogelijk gescheurde of poreuze dakpannen aanwezig, in ieder geval aangroei van mossen. Ik wil de dakpannen laten reinigen en afhankelijk wat het beste vervolg is, laten impregneren of coaten.
maandag 6 november 2017

Nieuwe pannen op schuin dak leggen

Mijn dakpannen moet vervangen worden. Het is ongeveer 70 vierkante meter. Mogelijk ook nieuwe panlatten. Er komt nog een dakkapel van 5 meter breed.
donderdag 26 oktober 2017

Ondervorst vervangen vanwege lekkage

Ik wil graag de ondervorst van mijn dak vervangen vanwege daklekkages. Woning is gebouwd in 1975 en gerenoveerd in 2002. In 2006 zijn er ook nog kleine restauraties aan het dak verricht. Verzekeringsexpert is langs geweest en gaf aan dat de dakpannen verder goed zijn.
woensdag 25 oktober 2017

Dakpannen vervangen en isoleren

Dakpannen vervangen, isolatielaagje eronder weghalen omdat er langs binnen is geïsoleerd. Er liggen nu betonpannen op, maar we willen graag keramische pannen. Het betreft circa 130 m2.
woensdag 25 oktober 2017

Geïsoleerde dakbedekking op woonhuis plaatsen

Wij willen een geïsoleerd dak laten plaatsen maar dan moet eerst het oude golfplaten dak met daarin mogelijk asbest laten verwijderen. Het gaat om een zadeldak van 6 x 7 meter midden van het dak is ongeveer 1 meter hoog dus zal het iets meer dan 42 m² zijn. Er is nog geen inventarisatierapport opgevraagd. Het puin dient ook door de vakman te worden afgevoerd.
maandag 23 oktober 2017

Dak vernieuwen

Wij zitten met meerdere lekkages in het dak, die nu nog op te vangen zijn met emmers. We kunnen niet op het oude dakbeschot werken i.v. m onze siergevel. Onze dakpannen grenzen nu precies aan de achterkant van onze siergeveltop aan. Ingewikkeld verhaal, haha. In de bijlage zie je ons huis aan de linkerkant. (Niet heel duidelijk, betere foto heb ik niet)
maandag 23 oktober 2017

Lekkage aan pannendak verhelpen

Ik heb een lekkage aan mijn pannendak. Ik wil graag een offerte voor het repareren van de lekkage. Het betreft ongeveer 2 m2. Er moet een gedeelte vervangen worden of opgevuld omdat er een stuk verrot is. Vervolgens wil ik het puin door de vakman afgevoerd hebben.
zondag 22 oktober 2017

Kunststof dakgoot vervangen

De dakgoot moet worden vervangen door een kunststof dakgoot. De dakgoot is 10 meter lang zonder hoeken.
vrijdag 20 oktober 2017

Dakbedekking op de stacaravan vervangen

Ik wil graag een nieuw dak op mijn Muller Batavier caravan. Er is op 1 plek lekkage en het betreft nog de originele dakbedekking. Het gaat om circa 30 m². De caravan staat in Renesse. Nieuwe dakbedekking moet duurzaam zijn (bestand tegen zeemeeuwen/grote temperatuurschommelingen). Graag vrijblijvende offerte
vrijdag 20 oktober 2017

Gehele dak van nieuwe pannen voorzien

Wij willen ons gehele dak van nieuwe dakpannen voorzien, en willen graag weten wat de kosten hiervan zijn. Het is een vrij groot dak, en er zit nog folie op de platen eronder, die eraf moet in verband met isolatie langs binnen. Het dak is ongeveer 130 m2.
woensdag 18 oktober 2017

Pannendak vernieuwen

Wij hebben onlangs een bouwkundig onderzoek gedaan. De dakpannen zijn poreus dus moeten vervangen worden. Het gaat om 70-75 m2 en het is een schuin dak. De nieuwe pannen moeten keramisch worden.
maandag 16 oktober 2017

Dakbeschot vervangen van oud boerderijtje

Het dakbeschot vervangen van een oud boerderijtje. De boerderij is uit 1870. Het gaat om ongeveer 50 m2. Kunt u komen kijken en offerte uitbrengen?
zondag 15 oktober 2017

Pannendak vernieuwen

Het betreft een jaren '30 woning met ongeveer 50 m2 aan pannen. De oude pannen dienen te worden verwijderd en afgevoerd en de nieuwe pannen geleverd en geplaatst.
donderdag 12 oktober 2017

Skelet van houten dak vervangen

Van een schuur moet het asbest dak vervangen worden. Helaas is de houten constructie dermate slecht dat het houten skelet vervangen moet worden. Van de schuur worden 2 muren verwijderd, dus zal er ook een houten stutbalk geplaatst moeten worden. Oppervlakte is plus minus 30 m2.
dinsdag 10 oktober 2017

Asbestdak van loods slopen en vervangen

Dak slopen en vervangen . Loods van 30 x 13,5 dak per kant 7 mtr, geheel rondom bereikbaar. Met diverse lichtplaten of straten. Geheel afgewerkt met zijkanten en nok
maandag 9 oktober 2017

Platen van dak verwijderen en leggen

Het asbestdak van de loods slopen en vervangen. Gaat om loods van 30 x 13.5 meter met licht hellend dak. Leggen jullie ook nieuwe platen met vijf lichtstraten erin? Rondom vrij toegankelijk waarbij de helft bestraat is en de andere helft gras. Het dak begint op ongeveer 3.5 meter. Er kan snel gestart worden.
maandag 9 oktober 2017

Renovatie van dak en goten

Volgend jaar zou ik mijn dak van een vrijstaande woning, beneden en 1ste etage, willen laten renoveren. Het gaat om ongeveer 130 m2. De oude pannen moeten eraf, de tengels en latten moeten eraf en vervangen worden voor nieuwe op de juiste maat voor de nieuwe dakpanpanelen of pannen. Aan de voorkant dient de goot vervangen te worden, er moet een boeiboord komen over 14 meter met een zinken goot daaraan. 16 meter nokpannen en aangezien het een vrijstaande woning is zal er ongeveer 50 meter afwerkt moeten worden m.b.t. de buitenranden. Verder staan er nu 5 kleine pijpjes o het dak voor o.a. afvoer van de kooklucht en douchedampen. Omdat niet alles is geïsoleerd zou ik graag in plaats van dampfolie een laagje Aluthermo 10mm onder het latwerk hebben. -reflecterende-isolatie/quattro#quattro-caracteristiques.
vrijdag 6 oktober 2017

Goot repareren of vervangen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het repareren of vervangen van de dakgoot. Op dit moment is het een zinken dakgoot met een houten bekleding. De voorkeur gaat uit naar een onderhoudsvrije goot indien mogelijk. De lengte van de goot aan de voorzijde is ongeveer 10 meter.

Partners

Partners van Casius