Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Zeeland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Zeeland heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Zeeland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Zeeland.

250 klanten uit Zeeland bevelen een bij Casius in Zeeland aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Zeeland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Renesse, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: nieuw dak en evt vloer, het vervangen van dakpannen en panlatten van een vrijstaande woning, dakpannen vervangen door riet, verschillende renovatie klussen, dakpannen vervangen, betonpannen vervangen door keramische pannen, dakbedekking vervangen en voegen en balkons herstellen vijf woningen, daken van 12 garageboxen vervangen, dak renovatie hellend dak, het dak van een vrijstaande woning isoleren en renoveren, dakpannen vervangen door dakpanelen en isoleren, nieuw dak en dakkapel plaatsen, groen dak realiseren flatgebouw 800m2, dak van boerderij compleet vervangen, behalve de dragende delen, dak vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in de provincie Zeeland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Zeeland:

dinsdag 19 mei 2020

Polycarbonaat platen serre dak vervangen voor geïsoleerde dakpanplaten of dakpannen

Wij willen ons serre dak, nu voorzien van polycarbonaat platen, vervangen voor geïsoleerde dakpanplaten of dakpannen. Serre is 285 bij 570 cm. Wij zouden deze klus binnen nu en 6 weken uit laten voeren.
dinsdag 19 mei 2020

Vogelnest onder zonnepanelen verwijderen en vogelwering plaatsen

graag zou ik een offerte willen voor het plaatsen van vogelwering rondom mijn zonnepanelen. Ik heb 14 panelen. verdeeld in drie groepen. één groep = 4 naast elkaar (verticaal gelijnd) en een rij van 4 erboven. Twee losse groepen met 3 panelen naast elkaar (verticaal gelijnd). Met name last van de 8 panelen die aan de voorkant van het huis zitten. Daar zit geen raam. de 6 aan de achterkant heeft minder problemen, daar zit ook een dakraam. Wil graag weten wat het kost om die 8 te voorzien, en wat de prijs is voor alle 14.
zondag 17 mei 2020

Extensief groen dak 130m2

Op nieuwe houten garage van 11x3m sedumdak aan brengen. Het is de bedoeling dat extensief bekleding terecht komt. Daarnaast is er 100m2 aan bungalow dak dat wij willen bekleden met hetzelfde sedum. Dak is nu bekleed met epdm
vrijdag 15 mei 2020

Duivenpinnen plaatsen

ik wil graag weten wat het kost om over de hele nok, z’on 11 meter lang, duivenpinnen te plaatsen, zodat er geen duiven meer landen op het dak.
dinsdag 12 mei 2020

Dak van serre vervangen

Graag willen wij het dak van de serre laten vervangen er lig nu polycarbonaat platen op deze willen wij er af kunnen we eventueel er zelf af halen en daarop willen wij isolatieplaten met daarop betonen snel Dekkers Serre dak is 5,5 x 2,8 M
donderdag 7 mei 2020

Vogelnest verwijderen en vogelwering plaatsen

Zie bovenstaande en eventueel schade veroorzaakt door vogels repareren. Nesten onder dakpannen en achter schoorsteen.
woensdag 6 mei 2020

Dakranden keralit aanbrengen

Ongeveer 15 meter keralit aanbrengen. Het is ongeveer 9 meter hoog, dus er moet een steiger geplaatst worden. Als het er mooi uitziet, en prijs redelijk, overwegen we om ook de rest van de dakranden in keralit te zetten.
dinsdag 28 april 2020

Dakpannen leggen

Dak heeft bitumen, hier willen wij keramische dakpannen laten leggen, betreft een afgeknot schilddak van +/- 180m2
woensdag 15 april 2020

Vogelnest onder de zonnepanelen verwijderen

Wij hebben 10 zonnepanelen liggen (2 rijen van 5) hieronder zouden we graag de vogelnesten willen laten verwijderen en ze laten behandelen zodat ze niet meer terug komen. Wat is hiervan de mogelijkheden en de prijs??? Groet Peter Suurland
dinsdag 14 april 2020

garagedak vernieuwen

vervangen bituumlaag door epdm en extensief groen dak plaatsen met subsidieaanvraag. afmeting garagedak 7,25 bij 3,05 meter.
maandag 13 april 2020

Boeiboorden vervangen rondom vrijstaand huis

Het vervangen van nu houten dakranden (in zicht en onderkant), die langs de kopse kanten van het schuine dak en langs de goten lopen. Bij voorkeur door keralit, trespa of ander product (duurzamers), niet van hout. In totaal gaat het om 48 m dat vervangen moet worden plus een stuk van 32 m dat langs de goot loopt. Ket is een schuin dak van een vrijstaand huis en rondom is er gemakkelijk bij te komen. Er staat wel een garage, maar dit is gemakkelijk voor de dakgoot. De kosten voor het afvoeren graag apart benoemen op de offerte.
maandag 13 april 2020

Vogelnest verwijderen en gaas aanbrengen

Er zijn kauwen bezig nesten te maken onder de zonnepanelen, Graag wil ik ze verwijderd hebben en gelijk gaas rondom alle zonnepanelen laten plaatsen. We hebben 13 zonnepanelen.
dinsdag 31 maart 2020

Takken verwijderen en vogelwering aanbrengen

Ik zoek iemand die een aantal takken kan verwijderen en vogelwering kan aanbrengen op mijn dak.
maandag 30 maart 2020

Dakgoten vervangen

Ik wil mijn woning voorzien van nieuwe goten en overkapping bekleding Alsmede schoorsteen renovatie. De dakgoot is 10 meter, afvoeren is niet nodig.
woensdag 18 maart 2020

Dakpannen vervangen

We willen het dak vervangen + isoleren. Het is een Frans dak, de dakpannen moeten verwijderd worden en daarna wil ik er nieuwe pannen op laten leggen. Het gaat om 6 x 8 meter. Graag ontvang ik een offerte.
maandag 9 maart 2020

Vervangen Rieten dak naar dakpannen leisteen

Graag laat ik mijn bestaande Rieten dak vervangen voor dakpannen (leisteen). Het is een grote vrijstaande woning, boerderijachtig, met de begane grond en een 1e verdieping van ruim 12 m lang en 8 m breed. Er zit een bijgebouw aan, maar ik weet niet zeker of ik hiervan het dak wil laten vervangen. Ik woon in een wijk waar er goede pannen moeten zijn, dus bijvoorbeeld leisteen. Er zijn 2 dakkapellen. Wat kost dit per m2?
donderdag 27 februari 2020

Daklekkage opsporen

Ik heb last van een lekkage en ik weet niet waar het vandaan komt. Het komt wel uit het dak. Ik heb een plat dak van 7 x 3 meter en een stukje schuin dak van 3 x 4 meter. Ik wil graag weten wat de oorzaak is en dit laten verhelpen.
donderdag 20 februari 2020

Zinken dakgoot vervangen of deel ervan

Ik wil graag een deel van de dakgoot vervangen hebben. Het is een houtenbak met zink. Een deel hiervan is rot. Ook een paar houten dragers zijn slecht. 13 meter. Het is op de tweede verdieping.
woensdag 19 februari 2020

Isoleren van mijn dak

Wij zijn opzoek naar een partij die ons pannendak kan isoleren één deel van het dak is ongeveer 25m2 en de andere helft is 3 x 4m en een ander deel van 1 x 6 meter. Van buitenaf isoleren of van binnenuit, graag advies hierover.
maandag 10 februari 2020

Dak vernieuwen

Ik zou graag een prijsopgave ontvangen voor mijn dak. Is een Franse kap van ongeveer 62 m2. Ik wil mijn dakpannen verwijderen + afvoeren, dakplaten plaatsen en daarna wil ik er nieuwe dakpannen op plaatsen.
maandag 20 januari 2020

Dak/ slaapkamers thermisch isoleren

Ik wil mijn dak van binnen uit laten isoleren. Ik heb een dak met dakpannen, schuin dak, circa 160 m2. Ik wil graag advies wat de beste oplossing is om het te isoleren. Ik heb in de slaapkamers een verlaagd plafond, hier zou het geïsoleerd kunnen worden, of op zolder. Op zolder woont niemand, het is echt voor de slaapkamers die heel koud zijn. Het dak heeft wel iets van isolatie, maar dat is heel oud. Ik wil graag advies over het soort isolatie materiaal, en of isoleren van het plafond van de slaapkamers beter is dan op zolder of anders om.
zaterdag 18 januari 2020

Dak renovatie + isoleren

Het betreft een bungalow met een totaal dak oppervlak van +/- 180 m2 Bestaande dak pannen vervangen. huidige isolatie (5 cm piepschuim) voldoet ook niet meer aan de huidige standaard
donderdag 16 januari 2020

Sedumdak aanleggen

Het dak heeft een eenzijdig oppervlakte van 50 m2. Het is een carport in aanbouw en het dak is gesloten mat ozb platen en waterdicht folie. Kan ik eenzijdig een grasdak leggen en aan andere kant een pannendak? Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.
woensdag 15 januari 2020

Boeiboord repareren

Ik wil graag de boeiboorden van mijn bijkeuken laten repareren/vervangen. De oude zijn er gedeeltelijk afgewaaid met de storm. Het gaat om een stuk van 25 cm hoog, 4 meter lang (en bij vernieuwen:) een stuk van 25 cm hoog en 2 meter lang.
donderdag 2 januari 2020

Garage en dak vervangen

Vervangen van het garage/bijkeuken en keuken dak (plat). Huidig: Bitumen Nieuw: EPM Uit te voeren: zodra het 'mooi' weer is Oppervlakte: circa 50 m2 Oude materiaal ook graag afvoeren, plek is makkelijk te bereiken voor de vakman.

Partners

Partners van Casius