Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Zeeland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Zeeland heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Zeeland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Zeeland.

240 klanten uit Zeeland bevelen een bij Casius in Zeeland aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Zeeland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oostburg, Oost-Souburg, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dakpannen op vakantiewoningen aanbrengen, daken van meerdere huizen renoveren, bestaand dakpannen dak renoveren, hellend dak renoveren en isoleren, hellend dak renoveren en isoleren, dakpanplaten en dakpannen vervangen, hellend dak renoveren zonder isolatie, hellend dak renoveren eventueel met dakkapellen, rieten dak herstellen, schuin dak vervangen, pannendak laten renoveren, isolatie rieten dak, dak van een boerderij renoveren, asbesthoudende golfplaten door geïsoleerde golfplaten vervangen, nieuw zinken felsdak aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in de provincie Zeeland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Zeeland:

woensdag 14 februari 2018

Hellend pannendak isoleren en vervangen

Graag een offerte voor het uitvoeren van isoleren pannendak (100 m2) vanaf de buitenzijde (Basis scope). Het gaat over een zadeldak. Activiteiten voorzien: - steiger - weghalen pannen - weghalen panlatten - plaatsen isolatie platen buitenzijde - aanbrengen nieuwe panlatten - terugplaatsen pannen - randpannen correctie in verband met hoogte isolatie - nieuwe nokvorsten (rood) in verband met huidige met specie vast gezet. Optioneel prijs voor nieuwe pannen, dit graag in overleg.
vrijdag 2 februari 2018

Ontmossen van een rieten dak

Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) 45 m2 Waarop moeten de rietwerken uitgevoerd worden? Bijgebouw (tuinhuis, poolhouse, stal,.. ) Moeten er extra werken uitgevoerd worden? Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Onderhoud rieten dak + klein deeltje ontmossen.
woensdag 24 januari 2018

Vogelwering onder de zonnepanelen maken

Rondom mijn 12 zonnepanelen wil ik vogelwering (Kauwtjes) laten aanbrengen. Ongeveer 18 meter qua lengte. Vrijstaand huis met een achterom. Wat zijn de kosten hiervoor?
zondag 21 januari 2018

Dakpannen op de woning vervangen

Ik wil de dakpannen van de woning vervangen hebben. Dakpannen zijn 45 jaar oud, rood, en vies geworden. Prijs voor vervangen door gelijkvormige, zwarte, mat verglaasde pannen. Aantal afdrukpannen: 3490. Het gaat om 136 zijpannen en 61 nokpannen.
zaterdag 20 januari 2018

Dakgoot met stormschade vervangen

De kunststof dakgoot is eraf gewaaid door de storm en in 2 delen gebroken. De goot is 10 meter lang en 16 cm breed.
donderdag 18 januari 2018

Bitumen shingles vernieuwen

Bitumen shingles, zijn aan vervanging toe. Of oude eraf en nieuwe erop of nieuwe over oude.
donderdag 18 januari 2018

Prieel voorzien van shingles

Ik zou graag mijn prieel op de camping opnieuw laten voorzien van dakshingles en uiteraard de oude verwijderen. Het gaat om 4 weggewaaide dakvlakken (3 x 3 meter).
dinsdag 16 januari 2018

Dakbedekking renoveren

Ik heb 2 garageboxen in een rij van 6, 1 aan de kant en 1 tussenin niet direct naast elkaar. De bitumeuze dakbedekking is ongeveer 38 jaar oud. Omdat ik op de garageboxen zonnepalen wil leggen overweeg ik eerst de dakbedekking te renoveren of te vernieuwen. Als de bestaande dakbedekking verwijderd moet worden kan ik dat zelf regelen. Iedere garage heeft 2 ventilatieopeningen rond de 110 cm groot en een hwa-afvoer rond 80 cm groot. De daken zijn 6 bij 3 meter groot.
zondag 14 januari 2018

Garagedak isoleren en van nieuwe dakbedekking voorzien

Plat garagedak isoleren en van nieuwe dakbedekking voorzien afmeting 4,5 bij 7,5 meter oude bitumen dakbedekking in goede staat 14 jaar oud
dinsdag 9 januari 2018

Rieten dak vervangen

Voor het vervangen van nieuwe riet 12 meter lang en 4.50 breed per deel kunststof of echt riet nokvorsten dakkapel van ongeveer 10 meter breed
maandag 8 januari 2018

Dak van de stacaravan waterdicht maken

Hierbij vraag ik u een offerte uit te brengen voor het waterdicht maken van mijn stacaravan op Camping Hoogduin in Cadzand. Het dak vertoont op diverse plaatsen lekkages, oorzaak hoogstwaarschijnlijk de poreus geworden toplaag van de dakbedekking. De caravan, een Muller Batavier van 1991, is al oud, maar wel goed bruikbaar. De afmetingen zijn: 3. 50 x 8,26, totaal dus plusminus 30 m2. Mij werd geadviseerd het dak te behandelen met Noxyde. Wilt u mij een offerte sturen waarin u aanbiedt deze behandeling door u te laten verzorgen? Vanzelfsprekend zou dit karwei zo snel mogelijk moeten worden uitgevoerd.
zondag 7 januari 2018

Dak renoveren

Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte Dakrenovatie van een schuindak, ongeveer 50 m2, dakpannen vervangen, Folie aanbrengen geen ramen wel een dakkapel aanwezig.
vrijdag 5 januari 2018

Lood vervangen van daknok

Lood vervangen over een lengte van 6,3 meter op de nok van mijn dak. Graag goed advies.
woensdag 3 januari 2018

Regenpijp vernieuwen

Ik wil graag het hoekje van de regenpijp naar het dak laten vernieuwen dat in een haaks bochtje en is plat van vorm. Het is afgebroken.
donderdag 28 december 2017

Dakrenovatie en -isolatie

Wij krijgen 2 maart 2018 de sleutel van ons nieuwe huis en wij willen het dak laten renoveren het isolatie vanaf de buitenkant het gaat om ongeveer 120 m2. Pannen moeten er af, isolatie en de pannen er weer terug op.
zaterdag 16 december 2017

Zinken dakgoten vervangen

De vervanging vindt plaats aan de voorkant en aan de achterkant van het huis. Alle goten moeten vervangen worden. Vervangen voor zinken goot.
vrijdag 15 december 2017

Nieuwe dak met isolatie en dakkoepels aanbrengen

Graag een nieuw dak met isolatie en koepels en 3 verluchtingskanalen voor een oppervlakte van ongeveer 150 m2. Dit is een afbeelding hoe het nu eruit ziet. Er komt verandering in bij gebouw vanachter tot de garage en in die bijgebouw 2 koepels en van voor in de living ook een koepel.
dinsdag 5 december 2017

Dakpannen vervangen alsmede nokvorsten

Ik wil van ons dak van 80 m2 de dakpannen en nokvorst van 5.30 meter vervangen. Een steiger is nodig, omdat het dak op de eerste verdieping zit.
zondag 3 december 2017

Nieuwe dakbedekking op flauw hellend dak

Ik laat binnenkort door een aannemer mijn dak vervangen. Er wordt een geïsoleerd dak geplaatst en ik ben nu aan het bekijken wat voor afwerking ik daar op wil laten aanbrengen. Het gaat om een flauw hellend dak van ongeveer 150 m². Ik wil graag uw offerte ontvangen voor PVC, EPDM, APAX en bitumen. Ik verwacht dat het werk aan het dak pas in het nieuwe jaar zal starten.
woensdag 22 november 2017

Daklekkage repareren

Ik heb lekkage in mijn dak en zou dit graag verholpen willen hebben. Het gaat om een boerenschuur van 45 meter lang en het dak is 10 meter hoog. Het puin mag afgevoerd worden.
zondag 19 november 2017

Dak vernieuwen

Het dak van mijn hoekwoning wil ik graag laten vernieuwen. De oude pannen moeten verwijderd worden, lekkage laten verhelpen, isoleren en nieuwe pannen plaatsen. De oppervlakte van het schuine dak is ongeveer 50 m2.
maandag 13 november 2017

Dakpannen dak compleet vervangen

24 m2 meter pannendak vervangen folie, tengels, panlatten en dakpannen.
maandag 13 november 2017

Dakpannen inspecteren, reinigen en impregneren of coaten

Ik heb lekkage in de spouwmuur en loopt via de binnenafwerking van het raamkozijn naar binnen toe. Mogelijk gescheurde of poreuze dakpannen aanwezig, in ieder geval aangroei van mossen. Ik wil de dakpannen laten reinigen en afhankelijk wat het beste vervolg is, laten impregneren of coaten.
maandag 6 november 2017

Nieuwe pannen op schuin dak leggen

Mijn dakpannen moet vervangen worden. Het is ongeveer 70 vierkante meter. Mogelijk ook nieuwe panlatten. Er komt nog een dakkapel van 5 meter breed.
donderdag 26 oktober 2017

Ondervorst vervangen vanwege lekkage

Ik wil graag de ondervorst van mijn dak vervangen vanwege daklekkages. Woning is gebouwd in 1975 en gerenoveerd in 2002. In 2006 zijn er ook nog kleine restauraties aan het dak verricht. Verzekeringsexpert is langs geweest en gaf aan dat de dakpannen verder goed zijn.

Partners

Partners van Casius