Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor advies en uitvoer isolatiemogelijkheden plat dak:

Advies en uitvoer isolatiemogelijkheden plat dak

Ons platte dak (45 m2) is volgens de bouwtechnische keuring die onlangs is geweest nog in goede staat, maar wij willen ivm de hitte in de zomer het dak beter isoleren. Ik laat mij graag adviseren over de eventuele mogelijkheden voor een groen dak in combinatie met zonnepanelen. Mocht dit niet mogelijk zijn dan sta ik open voor andere mogelijkheden. Bij voorkeur dient dit project binnen 2 maanden te zijn gerealiseerd.
Onze klant uit Zeist (Utrecht) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor advies en uitvoer isolatiemogelijkheden plat dak uit heel Nederland:

Bouwkundige advies over opstandhoogten van een plat dak

Ik zoek bouwkundig advies m.b.t. de aanwezige opstandhoogten van het platte dak van de uitbouw. Het gaat om een 2-onder-1 kap nieuwbouw uit 2017. Volgens de bouwer zijn de opstanden aan de muurzijde zoals ze nu gemaakt zijn aan de lage kant, maar functioneel. Er zijn twee adviezen: opstanden naar een grotere hoogte brengen door de loodslabbe hoger in het metselwerk aan te brengen. Dakbedekking wordt dan voorzien van een nieuwe klimstrook. Alternatief is een afvoer met een toegevoegde noodoverloop. We willen graag onafhankelijk bouwkundig advies. Uitvoer van de aanpassing gaat (naar verwachting) via bouwer.

Radiatoren vervangen

In verband met het plaatsen van een nieuw kozijn met dubbel glas, moeten er 2 cv radiatoren verplaatst en vervangen worden. Naast de uitvoer hiervan ook graag advies over de grootte en benodigde capaciteit van de nieuwe radiatoren, we gaan namelijk van enkel glas naar HR+ glas.

Advies en uitvoer van verscheidene electrawerkzaamheden

Gaat om meerdere zaken: * terugkerend uitvallen van stroom (stop slaat door); * niet werkende schakelaar plafondlamp; * niet werkende stopcontacten; * in serie geschakelde schakelaars voor lamp in hal, aanpassing simpel mogelijk? We horen graag of een elektricien hiervoor beschikbaar is en vinden het fijn om vooraf enige duidelijkheid over kosten te hebben.

Rookkanaal voor houtkachel installeren

We hebben een kleine houtkachel (max 7kw). Zijn uitvoer is in doornee 15 cm. Ons bestaande afvoerkanaal door het dak laat een pijp toe van maximaal 15 cm. Deze ruimte is aanwezig zonder pijp! De hoogte van het totale pijpgebeuren schat ik op 4,5 meter. Mijn probleem: van enkelwandig 15 cm naar buitenmaats geïsoleerd 15 cm. 1 de kachel hebben we 2 er is een dakdoorvoer 3 pijp met montage is wat er moet plaatsvinden Hoor graag spoedig van u voor wat betreft een advies en kosten.

Keukens verbouwen / vervangen

We hebben twee keukens in huis. Eén keuken is goed, maar daar moet de apparatuur (de vaatwasser en de koelkast, met daaronder vriesvakken) vervangen worden en deze moet een lift krijgen. De andere keuken zou eigenlijk compleet vervangen moeten worden. De keuken is eigenlijk aan vervanging toe. Graag willen wij advies over de vervanging of renovatie van de keuken. Wij zien echter tegen het breekwerk op, dus wellicht kunt u ons hierin ook adviseren om deze op te bouwen. Uitvoer zal ongeveer over 3 maanden zijn.

Houtkachel installeren

Binnenkort krijgt onze huiskamer een nieuwe look, parketvloer et cetera. Dan willen we ook graag een houtkachel, mogelijk de Stockholm installeren op een bestaand rookafvoerkanaal. Is deze geschikt? Vroeger gebruikt voor kolen, later voor een gaskachel. Al weer zo'n 15 jaar niet gebruikt door aanleg CV. Het betreft een huis uit 1900, met gemetselde dubbele afvoer en schoorsteen op het dak, zie foto's. Alleen gaan we binnenkort ook op het dak aan de slag met isolatie van het dak, en aanleg dakterras. De schoorsteen wordt dan verwijderd. Wat is wijsheid qua aanpak? Graag advies en eventueel uitvoer van de klus.

Aanbouw aan onze woning laten plaatsen

Wij willen graag een aanbouw plaatsen aan onze woning maar zoeken iemand voor advies en de uitvoer hiervan. Het gaat om een ruimte van 3 bij 4 en willen de bestaande woning aan de garage koppelen. De garage staat nu alleen in verbinding met de woning door middel van 1 muur. Wij willen dus graag via de woning binnendoor naar de garage toe. De aanbouw word een gedeelte woonkamer en een gedeelte bijkeuken. De ruimte dient gestuukt te worden, betonnen vloer gestort te worden en elektra doorgetrokken. Onze woning is 5 jaar geleden gerenoveerd en willen de bestaande kozijnen indien mogelijk gebruiken voor de aanbouw. Het dak moet voorzien worden van een lichtstraat. De vergunning hebben wij nog niet aangevraagd.

Te vochtige garage

Ik heb een enkelsteens garage. Deze wordt waarschijnlijk niet goed genoeg geventileerd. Het is er namelijk altijd veel te vochtig. Ik zoek hiervoor een goed advies en uitvoer van dit advies om tot een goed bruikbare garage te komen.

Bestrating deel achtertuin

Hallo, Ik ontvang graag een offerte voor de onderstaande klus. In de offerte a.u.b. de materiaalkosten apart opnemen, zodat ik eventueel kan besluiten het materiaal zelf in te kopen. Twee stukken in mijn achtertuin bestraten met trommelkassei bruin genuanceerd 10x10x6 cm. Eén deel, groot 9 m2 is nog ruw. Daarvoor zijn ook nog geen zand en stenen aanwezig. Het ander deel, groot 5 m2 moet opnieuw gelegd worden. Daarvoor zijn dus wel al stenen aanwezig. Op twee plaatsen moet een opsluitband worden geplaatst van 2.30 en 2.20 meter. Tenslotte wil ik graag advies over een gootje voor afvoer van het hemelwater en aansluiting op de naastgelegen regenpijp (het stuk van 5 m2 ligt bij de tuindeur en ligt relatief laag t.o.v. de rest van de tuin) + eventueel uitvoer daarvan.

Tuin is ca 6 x 9 meter. Helft is ...

Tuin is ca 6 x 9 meter. Helft is bestraat. Graag hele tuin bestraat inclusief afgraven en afvoer zwart zand. storten geel zand en bestrating. Waarschijnlijk alles nieuwe stenen maar mogelijk ook hergebruik oude stenen (graag advies daarbij). In eerste geval ook afvoer oude stenen. Graag globale indicatie kosten en mogelijke termijn wanneer uitvoer kan starten. Bij interesse zullen we om offerte vragen.